Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 19 szomb., 17:05 

Üdv!
Sikerült lejátszani Lzoval a meccset Desert waron:
Dreegar Inferno(malachit) vs Lzo Fortress(Korbács)
A kezdésnek örültem is meg nem is, mivel mainnek bejött az égőszarvú, viszont a 2 major arti necrocsizma és vízgömb volt, aminél azért tudtam volna jobbat is. 3. napon vertem a 2. váramat, pack zealot, húztam benne még aznap guildet, és 4. nap a lvl2őt, adott iceboltot és lightinget. Még aznap lezúztam az átjárót mindkét oldalon pack wywern volt, ezért nem buktam csak a 2.nál, mert azt a droid csapta le. Malachit rohant a giantokhoz, 5. nap áttört és egész messze eljutott. 1.2.3 on kiszedtem a stonicwatchmant, átadtam a droidnak, aki elfutott egy unikorntól, így 1.2.4 nél már nálam is volt a kanna. A kilátónak köszönhetően láttam hogy Lzo még nem jött ki a terepéről, í biztos távolban várva nem raktam fel, csak vártam hogy kitörjön. Ez a 6. napon esett meg, a csatára a 7. került sor, márt elcsesztem a droidláncot, így 1 mozgáspontton múlt hogy nem értem el. A főcsata:
8 12 14 11 123 mana vs 8 10 9 3 1 mana, seregünk mindkettőnknek fullos, nekem 4 kutya hiányzott. A skillek és a manahiány miatt a csata igen lightosra sikeredett, az exp slow és a 670et sebző icebolt eldöntötte. A recanterre így nem is volt szükség, bár fennn volt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 19 szomb., 18:49 
Heroes Team

Adler: az elhalasztott 1. körös OB meccsünket vasárnap 24:00-ig kell lejátszani. Tegnap este 6tól és ma délelőtt valamint este is rendelkezésedre tudnék állni, de nem látlak sehol. Légyszíves jelentkezz ez ügyben!

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 19 szomb., 22:32 

itt vagyok
egész héten voltam....................kivéve talán szerda és csütörtök délelőtt, mert dolgoztam, a többi nap ráértem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 20 vas., 20:40 
Heroes Team

Hi!

player: Ssth vs. Nimbus
végeredmény: 3 : 0
utopia: +56 : +17

Grat SSthnak! Utopiától függetlenül is megérdemelten győzött, végig gyorsabb volt nálam...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 20 vas., 20:44 

Köszönöm a gratulációt!

Meg kell jegyeznem, hogy ilyen utópiát még sohase láttam. Adott egy kannát egy +5 all kardot egy +3all nyakéket és egy föld gömböt... Emelett a két random relikem a +4all volt és a +4attdef mellpáncél....
Szóval no komment sajnalom Nimbi hogy így alakult, pedig az elején hogy izgultam ugyanis elnéztem a dragont és nem húztam fel...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 20 vas., 20:58 
Heroes Team

És még mondja valaki, hogy ezek a fix mapok nem mák függőek. Persze tudni is kell játszani, de ha két közel azonos tudású játékos játszik, akkor ez dönt. Sajnálom Nimbit, én is tapasztaltam hasonlót, a közelmúltban is, hogy ne menjünk messzire.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 20 vas., 23:14 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

2 meccsen vagyok túl az OB 2. csoportjában.

Koko - Vologya 2: 1 Elemental Win Ayden vs. Rashka

Izgalmas meccs, volt, főleg a végcsata, igaz Koko? :wink:

Merlin - Vologya 0:3 Ufretin vs. Jenova

A jobb artik (Kanna, +3 all, +2 all, +2+2kard, +12 pajzs, bilincs), a 2. héten Arkangyal és a 2 azonos vár eldöntötte a mérkőzést. Jenovának 40-es Defense volt és elég jó skilleket kapott. Ezen a meccsen nekem volt nagyobb szerencsém. :shock:

Köszönöm a mérkőzéseket mindkét ellenfelemnek és a további fordulókra sok sikert kívánok nekik! :wink: Bocs a rövid beszámolókért, fáradt vagyok, most ennyire tellett. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 21 hétf., 2:04 

Üdv!
Az én meccsem Boszo ellen szintén a mázliról szólt, miuttán a 2. héten unikornig húztam a 2. rampart váramat + az utópiám adott+12A, +4 all, fire gömb, 2 lvl4 arti +10power és +10 know volt, így 2.1.4 nél egy plague után az abszólút lénytöbblet meghozta az eredmény, thx Boszo, több luckot neked!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 21 hétf., 10:15 

DW
vs Csizu
itt teljesen béna voltam, már az elején elrontottam, amikor nem Darkstormot választottam főhősnek, sajnos Dace a 4. napon elbukott, s mikor ujra megvettem látván anyagi helyzetem feladtam a játékot.

Victory or Death
vs Hzsolt
a második nap nagy dilemma elé állitott, hogy ki legyen a főhős, Broghild v Thorgrimm, az utóbbi lett, a döntő fordulat ott következett, hogy beállt 14 mighty, biztos megijedtek a szedett vedett csapattól amivel nekik rontottam, igy a csapat gorgon megnyerte, hogy áthajózzón a szigetre és elhozzon onnan mindent, benézzen a sátorba, felvegye a kannát.
Solmyr és golyós legények bevették mindkét várat, Dungeon és Necro, Thorgrimm 2 Dread Knighttal jött ment, a 2 .héten csak a pénzre hajtott az egész brigád, a lenti relicet titánok őrizték, ők csak a 3. héten kerültek sorra, Lion Shield.
Már ekkor átmentem a térkapukon, a középső relickre - +3 all nyakék - pack Black vigyázott, csak egy integetésre tellett, de a cartographer Ghostjait levertem, igy figyelemmel követtem az ellenfelet, közben Thorgrimm 4 titán, 8 queen, 2 dread, 2 sultán, és 30 golem társaságában meglátogatta az utópiát, ez fullos volt - vison megmondta, de gyáva népnek nincs hazája - a dragonok nagyon buktak az egyetlen női csapattagra, 5 ki is nyirtak, mire vége lett.
+5 all kard, +2 all szandi, + Titán páncél, + boots of polarity, s a sok pénz, mert a gazdag pálya ellenére állandó csövezés volt a Tower fantasztikus árai miatt.
Hzsol hőse - Dace - középre tartott, 7. nap megállt a Black Dragonoknál, 1. nap megkaptam a full sereget, s a szabályzatban foglaltak miatt megálltam a teleport kapuban, páholyból nézve, ahogy Dace megküzd a feketékkel.
Elmenni nem tudott, igy kénytelen volt megtámadni, gondolom az úrias távozásra gondolt, de vizen talált shackles ebben megakadályozta, igy kénytelen volt felvenni a küzdelmet, de serege csak a fele volt az enyémnek, igy gond nélkül legyőztem.

A gazdag pálya ellenére tornyokra egyáltalán nem futotta, igy lvl 1 spellekkel voltam csak felszerelve, miután a csata cursed groundon volt, igy ez nem is volt probléma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ob
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 21 hétf., 11:07 

Sziasztok!

Titi (Rampart,Malekith) vs Sorcy (Rampart,Mephala) 0:3
West vs East

Az elején nem jött jobb hős így az általam nem igazán kedvelt Malekith lett a fővezér. Az elején siettem, mert át akartam menni az örvényen, de mint néztem nem volt a pályán :) 122-nél kivettem a kardot, és utána csak szedegettem a pályán a skilleket. A hősöm elég gyér volt, nem kapott semmi értelmes skillt, csak amit vettem az egyetemen. A varázslatok sem jöttek, volt két town portálom, egy counterstrikeom, egy chainem meg egy water. Ez nem volt annyira rossz felhozatal, de tekintve hogy egyikhez se volt mágiám, annyira nem örültem.
A főcsatára a negyedik héten került sor, kicsit elhúzodott a játék, egyikünk se akart átmenni a másikhoz. (én mentem volna a második héten ha van örvény :D )
Főcsata: Malekith 20-18-26-22 330 mana Mephala 21-26-18-16 160 mana
Ez mind szép és jó lett volna, a chainem 1300-at ütött. Sorcynak azonban volt resurrectje, chainje és imploja is ami már az elején eldöntötte. A fővarázsló semmit sem sebzett, a gold dragonokat esélytelen voltam lebontani. Gratula Sorcy jól játszottál, sok sikert a továbbiakban!

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 21 hétf., 11:12 

Nyugat vs Kelet
Gjodie vs Imperator Tower vs Fortress a hősök Iona vs Gurnisson
A mecsre nem nagyon emlékszem, mert vasárnap reggel játszotuk, de a 2 speedes köpenyel sikerűlt meglepnem gjodiet és egy mass slow után lerohantam az egységeit.Értékekben minimálisan voltam jobb, volt chain és ressuja is, és majdnem 3*annyi manája, így egész izgalmas lett a végjáték! Imperator vs Gjodie 3:0 Köszi a játékot és sok sikert!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 21 hétf., 19:01 

Üdv!

A Dreegar elleni meccsről sajna tényleg nincs értelme többet beszélni, a túloldalon 2 Rampart vár, lassan haladtam mert log nem jött, a pathfinding meg végig basic volt! A kannán és a szandálon kivül más arti nem volt, esélyem sem volt!

Grat Dreegarnak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 23 szer., 0:08 

Lionskull - Castle -Christian vs Ubul - Rampart - Alagar

Az első héten majdnem feladtam, 40 pikásból 29 hagyta ott a fogát a gem pod-ot őrző royal griffek ellen, ha 15 marksmanból nem marad 14 lépek is. A gyenge start után 2 nap meglett a második vár, már kicsit unalmas módon stronghold, elementálok kilőve... :? Első hét közepe táján alsó aranybánya elfoglalva, kis szigeten második gem pod, feketepiacon csizma, pénz sajna nuku... Szép csendben folyt a játék Alagar 2.1.1 nél leverte a blökiket én a vizen vacakoltam, alig értem vissza a főcsatába ami előtt kellemes meglepiként 21 kardos joinolt.

Főcsata (kb) Christian 22/19/13/26 9ark 14champion 28 szerzetes 57 lovag kb 90rgriff 97 íjász 150alabárdos Alagar 20/17/26/23 6 gold 17uni 47fa 50pega 66Gelf 200törp 200kentaur kapitány
Exp slowwal nyitottam amire a válasz 1200-as chain volt na gondoltam nekem annyi. Ubul lényei azonban nem sebeztek sokat(mint kiderült nem volt deff off skil), az elfek azelőtt meghaltak mielőtt lőhettek volna, a többi ellen nálam volt a kezdeményezés, így sikerült megennem a seregét, de akkor jöttek az earth elementálok, körönként 104 ami Ubul javára döntött. Így tehát ma a magic győzött a might felett, végeredmény :Ubul - Lionskull] 2:1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 23 szer., 9:46 

Sziasztok!

Úgy látszik ez egy feladás közeli meccs volt mindkét részről. Én végig nagy hátrányban éreztem magam- vettem vagy 6 hőst az elején, egyedül Alagar tűnt elfogadhatónak, refugee gogot adott, 2 major artim közül az egyik resist csizma, egyik váramban sem volt slow, bányákat grandok, marksmenek, meg beholderek védték stb) A mélypont akkor volt, mikor 114nél pár kentaurral nekimentem a kristályköpenyt védő several minokingnek (gondoltam majd jól leiceboltozom őket) aztán futás lett a vége.
Úgy gondoltam innen már fun-ból lenyomom.
A 2. hét már jobb hangulatban telt. Unikkal és grandokkal végre el tudtam kezdeni csatázni, vizen az egyik artfact drag scale armor volt, refugeek dendro-t meg pegasit hoztak, 122nél az infernoban megvolt a capitol és 127 nél a rampartban a green. A kardot a szigeten 132nél szedtem ki (-1uni) 134nél alul visszaszálltam és már goldokkal indultam meg a küldiket teljesíteni.
Végig vártam Lion mikor tör át, mert nagy bajban lettem volna, de kaptam 1,5 hetet, ami alatt végigrohantam az összes skill-adón, egyetemen, kifosztottam a treasury-ket, megcsináltam a küldiket, tudtam húzni guildeket és 147nél úgy éreztem lehet mégis lesz valami esély.
211nél áttörtem a black-eken (lámaságom miatt buktam 1 goldot), majdnem befoglaltam Lion capitolját, de előtte meg tudott támadni.
Az értékek az előző hszben ott vannak. Expert slow-val kezdett, nekem volt exp earth, de nem volt slow és volt haste, de csak adv air... :D Szóval jobb híján chain az angyalokra. Úgy terveztem, hogy bevédem a goldokat és elementálokkal kivégzem, de barom voltam, mert elnéztem, azt hittem már nem jön egysége és berepültem a goldokkal zealotot irtani. (Kapott egy morált a gold, waiteltem Ő is waitelt a serege nagy részével és a goldom jött először. Ezt nem tudtam, de most megtanultam) A végeredmény -5 gold, a maradékot meg lenyilazta. Innen már tudtam, hogy a max ami kihozhatok a gameból 2-1 lehet és szerencsére ez sikerült.

Mégegyszer köszi a játékot Lionskull, nagyon tanulságos volt.

Üdv: ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 23 szer., 11:22 

Számomra is Ubul, mert nem kellett volna feladnom a game-t. Csak túl mérges voltam abban a pillanatban hogy lássam nem maradt egy embered se, így elég lett volna megtámadnom egy droiddal Alagar-t, de ez nem lett volna túl fair :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 23 szer., 11:40 

Ja, kösz!
Én azt hittem, hogy úgy van, hogy van a főcsata és aki azt megnyeri, az győzött. Ha úgy nyeri meg, hogy marad embere, akkor 3-0, ha úgy, hogy egyiknek sem marad, akkor 2pont aki elementállal győzött és 1 aki vesztett. Tehát ha akár 1 centaurom is maradt volna a végére 3-0 ide.
Ha nem így van, mi értelme az elemental win-nek?

Világosítsatok már fel, mert én elolvastam eddig minden hsz-t és ez jött le!

Köszi:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 23 szer., 11:45 

Én úgy gondolom, egy pálya akkor ér véget, ha kiütöd az ellenfeledet. Az szerintem egy dolog hogy valaki bukja a főcsatát és utána esély hiányában feladja, ez az én véleményem. De mint modtam, nem lett volna fair dolog. Nem kötözködésnek szántam csak felvetettem mint lehetőséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 23 szer., 11:48 
Heroes Team

ubul írta:
Ja, kösz!
Én azt hittem, hogy úgy van, hogy van a főcsata és aki azt megnyeri, az győzött. Ha úgy nyeri meg, hogy marad embere, akkor 3-0, ha úgy, hogy egyiknek sem marad, akkor 2pont aki elementállal győzött és 1 aki vesztett. Tehát ha akár 1 centaurom is maradt volna a végére 3-0 ide.
Ha nem így van, mi értelme az elemental win-nek?

Világosítsatok már fel, mert én elolvastam eddig minden hsz-t és ez jött le!

Köszi:
ubul

Minden úgy van ahogy mondod. De ezt a végcsatás dolgot én sosem használtam. Nem szokás kikötni, hogy végcsata, és aztán nem lehet elmenekülni belőle. Versenyeken szokott lenni főcsata, de csak azért, hogy ne húzodjon el a game nagyon, valamint ha nagyon késő van és nem akarjátok húzni az időt... De egyébként hülyeség, mert előállhat olyan szitu, hogy ha elmenekülsz és újra megtámadod az ellent, akkor jobb pozícióban vagy, mintha csatában maradtál volna. Ez is lehet taktikai lépés. Ssth - Boti meccs is ilyen volt a Kupában...
Szóval az, hogy kikötjük, hogy főcsata és nem lehet elmenekülni (vagy aki elmenekül az veszít) nem kötelező, a 2 félen múlik, h miben állapodtak meg a csata előtt. De nem értem miért kell ezt erőltetni...

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 23 szer., 20:14 

Sziasztok!

3. forduló lejátszási határideje 05. 27.!!! Remélem mindenkinek eszében van! :)
A hétfői eredményeknél még nem csinálok patáliát, fene a vaj szivemet! :roll:

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 23 szer., 20:16 

Sziasztok!

Keresztes háború
Merlin (Infernó-Pyre) - Csizu (Dungeon-Dace)
A játék elején mi választottuk a főhősöket.
Pyre elég jól fejlődött. A vízen kaptam többek között mágia ellenállás nullázót és csizmát.
A második váram Castle volt. A harmadik hét közepén megszereztem a +3 all nyakláncot és mentem középre. A középső várat 1.3.7-re sikerült bevennem. Csizu még nem volt itt, az alagsoron át szeretett volna középre jönni.
A teleport tekercs megszerzése és könyvtárlátogatás után felvettem a negyedik heti populációt, majd indultam Csizu 2. vára felé. Sikerült is bevennem, mert Dace közben elfoglalta a középső várat.
Ezután megtámadott a várában, miután megtudta, hogy több mint 2x annyi spell pontja van. Nekem 151 volt.
A végcsatát azonban mégis nekem sikerült megnyerni, mert volt összeomlás (2812) és föld elementál élesztésem Orb of Silt-el, amit az egyik várban vettem.
A végcsatában Pyre 22-21-21-16 míg Dace 19-21-16-21 értékekkel bírtak.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]