Üdv srácok (meg ha vannak lányok

)
Igazából azzal a bátortalan ötlttel állnék elő,hogy csatlakoznék a versenyhez...De kicsit beleolvasgattam a fórumba,ahol mindenki mindenféle röviditéssel dobálozott meg mindenféle varázslat kombináciok meg ilyesmi amihez néha hozzá se tudok szagolni
Elég rég tolom már a H3 mat,H4 undoritó lett ,a szinek nagyon nem jönnek be meg az egész,h5 meg kicsit szaggat meg lassu lett a játék menete nekem,szal a h3 mat tolom megszakításokkal.
Most letöltöttem a wog mod ot és ámulok bámulok,egy teljesen uj játékélmény.
Csakhát igy teljesen uj lett minden,szerintem fele épületbe nem is voltam ,negyedét nem tudom az uj képességeknek hogy mi mire jó,meg mit érdemes,tök béna skillek igen jók lettek szóval jelenleg semmi sem a megszokott.
Simán Completenál minden pályát max szinten végignyomtam,tehát az alapok megvannak,csakhát nekem ez a wog elég uj még.
Igazából elolvasgattam a versenyszabályokat is,de még mindig nem tiszta nekem szinte semmi a beállitásokbol.Mi ez a dolog hogy egy körben egy rakatot lehet varázsolni meg táltosfutás vagy mi a fene...
Nekem pl ez az eg körben többet varázsolsz dolog nem is tetszik,meg látom van ilyen h szintenként artifact meg féláron a szörnyek..hát érdekes.
doom3d látom itt te vagy afőszervező.
Nem tudnál küldeni nekem screeneket a beállitásokról,hogy mik vannak kipipálva?
Mert én csak néhányat állitottam át az alapbeállitásoktól,de nem ártana szokni a "versenyopciokat".
Másik amit nem értek,még egy tavalyi pályánál irta valaki,hogy egy mapnál ez volt:
1. nap: lovagvásárlás, séta
2.nap: grál építés az induló várban
3. nap: 3 vár
4. nap: Kékek és Narancsok kihaltak. Lila fősereg megpusztult.
5. nap: 4 vár, zöldek megcsapkodva
6. nap: Lilák és Zöldek kihaltak. 1:0. 249 pont.
6 nap alatt hogy lehet egy pályát végigvinni?
Nem vágom teljesen..vagy ez csak vicc volt?
Ha gondoljátok,szivesen beszállnék a következő 3 hónapi versenybe,de ahhoz az kéne hogy kiismerjem magam a wog ban és a beállitásokban.
Szóval ha ugy gondoljátok hogy kell egy uj játékos (egy utolsó helyezett a listára) akkor kicsit segitsetek pls
Jah még annyi,hogy a letöltések közül letöltöttem a wog installt,meg a modokat is,de azokat meg nem tudom milyen könyvtárba kell bemásolni:)
Szóval ha segitetek köszi előre is!