Szevasztok!
Először is EZER KÖSZÖNET az ifjú szervező brigádnak, a nagyon színvonalas verseny megrendezéséért!!

Gyorsan egy kis beszámoló.
Csoportmeccsek:
Teklberry: Ahogy azt korábban már megírták, valóban szoros végcsatában sikerült nyernem. Játékomról annyit, h Adler mellettem, csak vigyorgott... 1. héten ezer arnyon múlott (6. napon vettem egy hajót, és a csöves hős nem tudott vízre szállni, mert az egész hajógyárat meg kellett kerülnie

), hogy nem tudtam castlet húzni a Giant mellé. 2. héten egész egyszerűen elfelejtettem, h nincs még mindig nincs meg...

. Aztán mérgemben 3.1-nél felhúztam.

.Területemen alig volt használható artifakt, így Teklberry végig előttem járt skillekben. Végül a map egyetlen utópiáját kihoztam, ami persze minimumos volt, így a fő csatában össz skillt tekintve még mindig Teklberry állt jobban, végül a lénytöbbletemnek, valamint a recanternek köszönhetően (segített az is, h Tekl csak a 2. körben találta meg a 450-es villámját

) nyertem.
NG: NG Fortresst kapott, amivel egész szépen haladt, hamarabb volt meg a 2. és 3. vára is. Én nagy örömöre Towert, így elkezdtem gyűjteni a master gremlin hordámat, amivel szépen aprítottam is az ellent. 4. héten egyszer csak szembejött NG, én meg neki estem bízva az akkor már majd 500 fős gremlin hadban. NG-nél full sereg, nálam a gremlineken kívül a NagaQ-k, a M.Geniek és az O.Gargoyleok voltak. A gremlinek kaptak egy Frenzyt és egy Blesst a Geniektől, ami el is döntött minden, miután 1 ütésből leesett 19 fejlesztett Boci.

A Titánjaim eközben a várban sütették a hasukat.
8 közé jutás:
Vologya: Vologya szokás szerrint előszedte a kondáját, és ahogy azt már a BB-n megszoktam skillekben végig előttem járt, köszönhetően a jó aertijainak. Hozzám ezuttal sem volt kegyes a sors, a főcsatáig mindössze egy +4-es knowledge sisakot és egy +2 power mellvértet sikerült összeszednem skill növelőnek, mellettük a csontiknak igen jól jövő 2 db +1 health gyűrű és +1 speed nyaklánc jött. A két kirakott relicem pénzeszsák, valamint kapitány kalapja volt

, valamint az utópiából +10 knowledge sisakot kaptam

. Végcsatára végül sikerült közel azonos skilleket összekaparnom (értsd Vologya már csak +2-3 ponttal vezetett előttem skillenként), mivel Vologyával ellentétben én kiszedtem majdnem minden questet (1 attack növelő quest kivételével). Animate két necro várból sem jött, de szerencsére implo igen, így a masszív sereg többletemnek, valamint az implonak köszönhetően viszonylag símán nyertem.
4 közé jutás:
Ssth: Szegény embert az ág is húzza alapon random mapon kezdtünk jáccani, ill. kezdtünk volna, ha Ssth nem Dessát kapja kezdésnek, és nem derül ki számomra, hogy log-os hős LEHET FŐHŐS randomon (legalábbis "szabályszerint"). Ekkor azt mondtam, h ok elfogadom (persze hiszti kíséretében ami asszem érthető

), h ez a szabály, viszont én így nem jáccom, mert nincs értelme. Ezután persze kaptam a részt, h miért nem olvasok szabályzatot, meg hasonlót, amibenpersze igazuk van, ez az én hibám a storyban. Ki gondolta, hogy visszamegyünk OVIba???

Aztán persze még én voltam a hülye, meg a hisztis *****...

No mind1, ennyit erről mert csak megint felhúzom magam.
TH-nak köszönhetően mégis elkezdtük a meccset egy restarttal, kikötve, h nincs log hero. Egészen jól haladtam ismét a Gremlinekre építve a 2. hét 2. napjáig (először a BB-n jobban álltam mint az ellenfelem), ami után elakadtam, egyszerűen nem tudtam mit megtámadni. 2. hét 6. napján aztán elfogytt türelmem, és megtámadtam lots fát. Azt hittem viszonylag könnyen lenyomom, a megerősített gremlin haddal, azonban amikor már kb. 30 fát lebontottam, egyszer csak azt vettem észre, h nem tok lőni. Elfogyott a golyója annak a csöves gremlinnek. A maradék 8-10 fa odaért és felaprított. A végén túl csábító volt az egyszem megmaradt 6-os stack, és megütöttem az én 45 Gremlinemmel. Nem lett volna semmi gond, el is tudtam volna menekülni, ha nem kap morált... de kapott...
A támadóktól elnézést, akinek problémát jelentett, hogy eljöttem.
Majd elfeledtem:
GRATULA CSIZU! 
GRATULA minden további helyezettnek!
Természetesen minden elismerésem a Támadás helyezetteknek is!