Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 13 pén., 12:15 

Beorn the Shapeshifter írta:
Most csak a tisztánlátás véget: jogtiszta szoftvereknél bukkantak elő ezek a hibák? :roll:

nekem eredeti a játék de leszedtem hozzá a 2.1 no dvd.exe-t meg a treeants modot. Ez okozhat hibát?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 13 pén., 12:20 

Nekem még az is sok problémát okoz , hogy a gép ha erős a serege, ha gyenge állandóan elmenekül és ez eléggé lelomboz mert nincs izgalmas csata a játék során, ezért unalmas lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 13 pén., 18:02 

Silent Hunter írta:
Nekem még az is sok problémát okoz , hogy a gép ha erős a serege, ha gyenge állandóan elmenekül és ez eléggé lelomboz mert nincs izgalmas csata a játék során, ezért unalmas lesz.

Ilyet nekem is csinált kampányban. A vicc az hogy akár a küldetés újraindítása után akár egy másik küldetésbe lépve már nem csinálta ezt.
Amúgy nálam teljesen véletlenszerű volt hogy ilyet csinál-e vagy sem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 20 pén., 11:55 

Most csak a tisztánlátás véget: jogtiszta szoftvereknél bukkantak elő ezek a hibák? :roll:

Hogy válaszoljak a kérdésre, a szoftver jogtisztább nem is lehetne, még a noDVD exe-t és minden egyéb mod-ot is hanyagoltam kísérletezés közben.
Fény derült arra, hogy a játék akkor viselkedik hibásan, ha saját térképet rakok egy Maps könyvtárba. Amíg ez nem történik meg - tehát a játék a saját térképeivel fut -, addig nincs probléma sem. Amint viszont fölteszek letöltött térképeket, azonnal előjön a hiba, ráadásul nemcsak a letöltött térképeken, hanem a beégetett mapokon is! :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 22 vas., 10:13 

No gut. Akkor én is felnyomok ide egy problémót.

Eredeti (jogtiszta) alap (1.1 + 1.2 +1.3) + kiegészítő (2.1 patch). 3. kampány 3. pálya. Megtámadok egy törpe warlord (hadúr) csapatot, és amikor ő következne (gondolom használná a különleges képességét), a program kilép egy frankó hibaüzenettel (küldd el a Microsoftnak :roll: 8) gomb is van rajta). (Tizedszerre elküldtem nekik. Had örüljenek... :lol: :lol: )

Ugyan ez a hiba, amikor nem sokkal később egy törpe hőst próbálok megtámadni, akinél warlordok is vannak. Gyors csata opciónál is.

És legvégül, mikor hagytam futni, már akkor is kilép, amikor a törpe hős egyszerűen csak arébb sétálna a pályán...

Kissé idegesítő, mert épp kezdtem a kis warlock csajjal jól állni...

Ötlet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 22 vas., 11:57 

Én linux alatt játszok Windows emulátorral. Azt írták, hogy 1:1-ben emulálja a windows-t, "bug for bug compatibility". Namármost, ha linux alatt lefagy a H5, és megjelenik a hibaüzenet, akkor elküldjem a hibajelentést a Microsoft-nak? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 23 hétf., 18:29 

Én letöltöttem egy WoG 3.58 versenymapot, és ezt írja ki: ERM syntax Error. File: erm Reason: "!!UN:U"-cannot get object coordinates. Save all ERM vars to WOGERMLOG.TXT (may take time)?
Gondolom ez valami scripthiba, de én ehez nem értek szóval kérem valaki segítsen nekem! (valószínűleg updatelnem kéne valamit vagy nemtudom)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 23 hétf., 19:58 

Necromancer írta:
Én letöltöttem egy WoG 3.58 versenymapot, és ezt írja ki: ERM syntax Error. File: erm Reason: "!!UN:U"-cannot get object coordinates. Save all ERM vars to WOGERMLOG.TXT (may take time)?
Gondolom ez valami scripthiba, de én ehez nem értek szóval kérem valaki segítsen nekem! (valószínűleg updatelnem kéne valamit vagy nemtudom)

Email ment. Melyik pályán fordult elő?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 23 hétf., 21:25 

Minden versenypályán ami fenntvan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 24 kedd, 13:47 

No gut. Akkor én is felnyomok ide egy problémót.

Eredeti (jogtiszta) alap (1.1 + 1.2 +1.3) + kiegészítő (2.1 patch). 3. kampány 3. pálya. Megtámadok egy törpe warlord (hadúr) csapatot, és amikor ő következne (gondolom használná a különleges képességét), a program kilép egy frankó hibaüzenettel (küldd el a Microsoftnak :roll: 8) gomb is van rajta). (Tizedszerre elküldtem nekik. Had örüljenek... :lol: :lol: )

Ugyan ez a hiba, amikor nem sokkal később egy törpe hőst próbálok megtámadni, akinél warlordok is vannak. Gyors csata opciónál is.

És legvégül, mikor hagytam futni, már akkor is kilép, amikor a törpe hős egyszerűen csak arébb sétálna a pályán...

Kissé idegesítő, mert épp kezdtem a kis warlock csajjal jól állni...

Ötlet?

1.4, 1.41 javitócsomagót miért nem teszed fel :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 24 kedd, 16:59 

Mert az az alapjátékot javítja, és ahogy fentebb olvastam pár oldallal, elcseszerint pár dolgot. Nekem meg a kiegészítő lemez 3. kampányával van problémóm. :cry: hüpp :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 25 szer., 13:25 

Hááát..... Nekem az összes javitás fent van és gond nélkül vigig vittem az összes kampányt :D Semmi hasonló próbléma nem lépet fel. Akkor viszont nem tudom mi lehet a gond. Talán valaki más tud majd mondoni valami értelmeset. Azért sok sikert a megoldáshoz. Bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 25 szer., 14:24 

Én azt tartom valószínűnek, hogy mikor csinálnak egy játékot, akkor ugye megvan egy alaplemez, ami (ha minden stimmel) hibátlan. És lemásolják párszor, ezek a másolások lehetnek hibásak, de hogy időt spóroljanak, gondolom nemcsak az eredetiről másolnak vagy mittomén, így lemásolhatják a hibás discet, ami a fogyasztókhoz kerülhet. Ezért lehet az, hogy van akinek jó, van akinek rossz. De én csak totálisan tippelek, mert gőzöm sincs hogy csinálják a dolgokat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 25 szer., 20:21 

Necromancer írta:
Minden versenypályán ami fenntvan.

Akkor nálad van a hiba. A "WoG Install" nevű csomagot töltötted le, a szkript amit küldtem 358, 281-et írt ki, angol nyelvi beállításokkal telepítettél, ékezetet nem tartalmazó útvonalon van a heroes3 mappa..?
Különös.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 26 csüt., 17:27 

A 3.58-at ujra feltettem már vagy 5ször, de ugy sem jó. Ékezet nélküli helyre raktam, természetesen angolul telepítettem fel. Biztos hogy ezek az uj scriptek okoznak problémát, mivel minden WoG beállítást kipipáltam, és igy még a sima pályák se mennek! Valamit csak lehet tenni! Vagy ha valamit máshogy kell telepíteni az szólhatna vagy mittomén. De az is lehet hogy rossz telepítőt töltöttem le...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 28 szomb., 17:08 

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni mert kb két hónapja nagyon nehezen megcsináltam mindent a Sylvan kampány: 5. A Vámpír kampányban de valamiért mégsem tudtam megnyerni a játékot és ekkor annyira berágtam , hogy az egész játékot letörőltem a gépről. De most már eltelt két hónap és nagyon piszkálja a csőröm hogy nem játszottam végig a játékot meg már hiányzik is, de nincs kedvem előről kezdeni. Azt szeretném kérdezni hogy tudna-e valaki segíteni abban hogy egyből az Academy kampányt tudjam kezdeni vagy egy mentést küldeni (mert ugye azt is letörőltem) ami a már megnyert Sylvan kampányt tartalmazza a Heroes 5 Hun alapjátékhoz. A címem: benkerita@freemail.hu Előre is köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 28 szomb., 21:51 

Sziasztok!

WoGban, mtöl van az, hogy kidobja nekem a gép ez ERM sytax error ablakot amikor a gép mozog? Épp próbálnám végigvinni az Áprlisi mapot, de így nem lehet. plz help.

Úgyabb próbléma merült fel: Nem tudok Random Mapot generálni WoGban... Vmi Cannot createes dumával koptat le:S

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bögöly 2007 ápr. 29 vas., 10:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 29 vas., 7:26 

bllaci írta:
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni ...

De csak erre az esetre, itt egy kis H5 nyerő cheat:

Nyisd meg a Herope 5 / Profiles könyvtárban az autoexec.cfg file-t, és legalulra, a „mainmenu” sor után illeszd be a következő sort:

setvar dev_console_password = schwinge-des-todes

A dokumentumok/my games/h5/profiles/{profilnév} mappába, szövegszerkesztővel megnyitod az input.cfg fájlt. Megkeresed a

bind confirm_action 'NUM_ENTER'

sort, ami után ezt kell beillesztened:

bind show_console '`'

A kódok beviteléhez a konzol a 0 (nulla) billentyű lenyomásával nyitható meg (ugyan ez zárja be is). A kódokat simán be kell gépelni, majd Enter.

Pálya megnyerése:
@Win()

Gondolom innentől egyértelmű, bár kissé unalmas: első kampány első pálya elkezd, Win / második pálya, Win / stb... Hátránya, hogy a későbbi kampányokban, amikor ismét előkerülnek a régi hősök, csak első szintűek lesznek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 29 vas., 11:00 

Köszi a segítséget! bllaci.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 30 hétf., 11:09 

HOMM V kérdés:
Nem tudja valaki véletlenül, hogyan befolyásolja a hős mozgását, hogy milyen kaszba tartozik? Mert valami olyasmit olvastam, hogy a minden hősnek van egy ismert tereptípusa, ahol büntetés nélkül mozog. Gondolom a lovag pl. füves területen mozog büntetés nélkül, a varázsló meg mintha sivatagban tenné ezt. Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valahol valami útmutató, hogy melyik hős melyik terepen tud "sietni", :?:
Ja, és a mint ha nem számítana, hogy milyen csapatok vannak a hősnél, mindíg ugyanannyit lép. Vagy számít az egyéségek sebessége a kalandtérképen való mozgáskor?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]