Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 07 szomb., 2:44 

:lol:

'By spartan law, we stand and fight...and die'

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 09 hétf., 15:24 

Üdv!
Vki ma du 6tól vállal egy random balance L partyt? :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 09 hétf., 17:42 

Sajnos senki sem ér rá Dreegar :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 09 hétf., 21:29 

Akkor írok élménybeszámolót,mert Dreegar úgyis lusta és nem osztja meg velünk hogy verte el őt csúfosan Tyron :lol:
Bár a többiek sem igazán írnak ebbe a topicba :P

Süni vs Jou

Tower-Torosar vs Inferno-Pyre

Hát,jobb hős nem jött,maradt Torosar koma,egész jól fejlődött,2. nap már 75 dwarfot ütöttem,genie,magi dwell,pénz jött elég,mert 2.hét elején pack nagát vertem,mondjuk vesztettem pár egységet,jött +4 knowledge arti,4-5 5000xp-s doboz...
Torosar a 3.hetet elég jól zárta,capitol,3 giant,level 15 volt,de sem az air sem az earth nem akaródzott expertre felfejlődni,maradtak advanceden...
Még egy naga bank útba esett,szintén 15öt gyilkoltam meg ezúttal veszteség nélkül,majd léptem még néány szintet,és 1.4.6nál 5 titánnal,geniekkel,magikkel meg master gremlinekkel +1 gargoyleval nekimentem 88 minonak,hát az az 1 gargoyle behalt,és a slow megtette jótékony hatását,megjegyzem még mindig advanceden :P
A sivatagban bevertem 3 dragon fly hiveot,jött 21 wyvern,pénz nem sok volt hét elején nagy seregeket kivenni,Pyre pedig szintén betört a sivatagba,2.1.3nál összecsaptunk...
Nálam expert haste volt használható vari,a többi nem sokat ért...
Torosar 5 9 6 10 Pyre 7 9 8 9
Nálam 15 iron golem,29 magi,27 master genie,7 titán,sok csöves gremlin
Jounál meg 9 ark devil,5 angel,19 efreet szultán
Hát a sündisznó alakzatot alkalmaztam nulla sikerrel,mert meteort nyomott Jou állandóan :P ,tudhattam volna,aislinnt sokszor láttam a kocsmába :lol:
Expert tacticscal ha mondjuk középre megyek lehet több esélyem van,de ezt már nem tudom meg
Berezeltem attól,hogy az ellennek sokkal gyorsabbak az egységei
Így simán kikaptam
:P

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2007 ápr. 09 hétf., 21:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 09 hétf., 21:47 

Hogy ne unatkozzatok :lol:

Süni vs Jou

Tower-Tazar vs Dungeon-Sephinroth

Mit ne mondjak,örültem Tazarnak,gremlin dwell jött szerencsére,mert első nap csak 55 volt :lol: ,poén továbbá hogy 5.nap 3 váram volt már...
2.héten felszedtem mindegyik bányát a higanyt kivéve,plusz Tazar 11es deffel tolta...plusz még castle+giant
3.héten capitol+gem termelő,plusz még egy gem bánya jött,2 angelt kaptam könnyen,27 roc szintén elvérzett általam,csak egy volt a gond,hogy a csöves tower,fortree terepen mászkáltam(nem a sajátomon,onnan már 3.nap kitörtem :lol: )
Fafnert útnak eresztettem 5 nagával,kapott expert logot,expert scholart,úgy száguldozott a havas terepen hogy öröm volt nézni :lol:
Meg hozott lóvét rendesen :P
Jött deemer,solmyr kocsmából,de miután implo és chain varikat tekercsbe kaptam,nem kellettek annyira
4.héten jött kb 10375 naponta,nehezen de megéltem belőle,2.1.2nél szinte full sereggel betámadtam 134 mino kinget,ezúttal az expert haste csodákra volt képes :lol:
Minimális veszteséggel nyertem,majd még egy aranybányát foglaltam,szintet léptem,utánpótlást Tazar megkapta,ekkor még csak level 15 volt :P ,betámadtam egy kapu előtt horde minot,levertem,majd 15 ark devil következett,néhány körig birták,hirtelen Jou területén voltam,mana kutat meglátogattam,redwood observatoryt megnéztem,kitárult előttem Jou fővára,hát be is vettem rögvest...
1 nappal később főcsata a mellékvárához közel
Ekkor
Tazar 3 15 5 5 Sephinroth 5 7 9 9
Néhány körig hagytam Jout érvényesülni,majd expert haste,bementem középre a lényeimmel...
Még 2 kör és vége volt a dalnak,full sereggel támadtam meg ellenfelem,Jounál pedig még sari sem volt :P
Édes bosszú az előző gamért :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 21:07 

Üdv Mindenkinek!

Tegnap elkezdtem Droiddal 1 meccset, sajnos nem tudtuk befejezni, ezért éjfél körül közös megállapodással elmentettük. Ma loadoltunk, és kiderült jól döntöttünk tegnap, mert ma még kb. 2 óra volt a meccs.

Droid vs. Dragon
Stronghold vs. Fortress
Terek vs. Tazar
Enemies of The Round

A game kicsit durván indult, a 2 joinoló monster közül az egyik master gremlin a másik gremlin osztag volt, a hajót hárpia banyák védték, én nekikrontottam egy csöves heroval a masterekkel, futás lett belőlle a sok morál miatt, következő nap megbosszúltam és hajóra szálltam. Tazar 2. napra gold minét foglalt, a monsterek szokás szerint lövősök voltak... :? 3. nap megpucoltam a bányákat, meg megvertem a behit, az university leadershippet és logot adott! :) 5. nap bevittem a küldetésartit, a váram szépen épült, csak volt 1 kis gond, azt frankón kihagytam a számításból hogy nem lesz elég sulfur, így 1. héten cseszhettem a hidrát... 2. héten már kicsit rákapcsoltam a felszínen megvertem a szörnyeket, a blokádokat még nem ütöttem át (championok, black knightok), inkább kulcsár sátrat vizsgáltam, és középre törtem. Ismét beváltottam a küldetéstárgyat, megint 1 rakat XP jött Tazar kezdett jól állni. Az arti +5 SP-s vért volt. 3. héten aztán áttörtem a champion falat, és bevettem a 2. váram, ami Rampart volt! Az artik megfelelőek voltak (a fás kocsit kivéve :P), ismét jól megszedtem magam. Mivel az alsó őrök championok voltak, Droid meg nem törte át őket inkább visszafordultam észak felé, és a másik blokádot is áttörtem. Droid pechére pont elkaptam a főhősét (expert log + kesztyű) és az első összecsapásban Droid futott. Ezután szépen enyém lett a bal oldal is a vár megint Rampart volt, de Droid jól felhúzta sari castléval WoW mondom... Ismét kitűnően feltápoltam magam, majd indultam a főváros elfoglalására! (2.1.4 lehetett már) Terek közbe áttörte az én alsó champion falamat és a Rampartot elfoglalva az alvilágon keresztül kereket oldott. Én bevettem mindenféle erőlködés nélkül a fővárat majd utánna futottam. Elbambultam viszont, Droid simán kivette a kannát meg a +5 all swordot, vagy 10 skillel benőtt, de nem volt gond, serege kevés volt. Aztán elvette a bal oldali Rampartot, és mikor úton volt a Strongholdja felé végül elkaptam...

Terek: 31-29-27-26 260 mannával! Sereg: 35 elf, 7 behemót, 7 küklopsz, 43 orc chieftain, 39 ogre mage, 4 green dragon, 16 dendró soldier!

VS.

Tazar: 24-26-22-20 145 mannával! Sereg: 70 dragonfly (volt légiós szoknya :lol:), 38 mighty bika, 17 wywern monarch, 11 chaos hidra, 18 lizard warrior!

Egy 520-as lightninggal indítottam, ellenfelem egy 720-al! :shock: Ehh... Droid védekezésbe állt be, én meg ATTACK!!!!!!!-ra, szoros volt, a lightning nagyot ütött, igyekeznem kellett! A villámgyors és hatékony előrenyomulásnak megvolt az eredménye, a mightyk hozták a szokásos mindent bezúzó formájukat, de a hidrák se adták alább! Persze a wywernek is ottvoltak, csakhát őket az első villámcsapás érzékenyen érintette... a Dragonflyk meg törték-zúzták a dendrókat! :lol: Ennek ellenére Droid nagyon jól harcolt, de véleményem szerint inkább a blindet kellett volna lövöldözni... érdekességképpen még annyit hogy 6-os morál és 5-ös luckom volt! :) Meghozták ám a a luck-morál hegyeket! :wink:

Összességében nagyon jó meccs volt, furcsa 1 map de nem rossz... Köszönöm Droid a gamét, jól toltad!

További jó játékot!
Dragon

Ui: A game toplistás volt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 22:25 

The Cold Empire írta:
furcsa 1 map de nem rossz...

Hát még amikor majd a kupaellenfeleddel jáccol rajta, akkor milyen furcsának fogod találni. :P :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 23:55 

Üdv Mindenkinek!

Pista: Akkor valószínű hogy nem furcsának hanem nagyon izzadósnak fogom érezni! :lol: 8) :wink:

További jó játékot!
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 21 szomb., 4:11 

Sziasztok!

Megosztok veletek egy meccset, amit nemrég fejeztünk be Adlerral.
Victory or Death
Adler (Tower - Sepinroth) - Bogpista (Inferno - Nymus)

Nymust kaptam ő lett a góré. Jól fejlődött. Volt az egyik fába(meg 1 másikba is :)) air, meg pathfinding, meg ugye a föld és a log a scholaroknál. Jól haladtam, de semmi nem akart összejönni. A refugeek adtak az elején centaurt + pegasit. Ezekkel meg a hozott pikemenekkel foglalta el Christian a föld alatti várat. :) Az artifaktok siralmasak voltak. A föld alatti relicem pénzeszsák volt, hagytam is, hagy büdösödjön meg ahol van. :x A vizen semmi (Adlernek kanna :evil: + 2 szürke a refuuba)
A 3. napon már 3 váram volt, míg Adler csak később foglalta el őket. Mivel a démontermelés volt a célom, így nem kapkodtam. A varázslatok annyira siralmasak voltak, hogy tényleg majdnem elsírtam magam tőlük. A lvl1-be még magic arrow se volt, a lvl2-nél se blind, se villám, se icebolt. Volt scuttle boat, remove obstancle meg hasonlók. A lvl3-ban csak az antimagicnek örültem. A lvl4 inferno+frenzy. :) a lvl5-öt nem húztam, mert akkor csak advanced volt a wisdom, csak később lett expert. A piramis fly-t adott :D Az utópia minimumos volt, az 1 értelmes arti a +5 all kard volt, a többi használhatatlan. Ez azért is volt rossz, mert csak a kard volt értelmes előtte (5-ös). Adler a 4. héten jött át, miután már középről kiszedte a páncélt meg a kilátót is meglátogatta. Én húztam a második váramat, ami Dungeon volt, de pont nem értem bele, így Adler könnyedén elfoglalta mikor megjött. a mana vortex megduplázta a manáját. így 800 fölé kúszott 33-as spellpowerrel.
A csatában 182 horned démonom volt, de nem sokat ért, mert Adler 1500-as villámja levett 35-öt egy csapásra. (először az arch kapott antimagicot) Sajnos ezen a mapon ki van szedve a piros gömb, recanter meg nem jött, így esélytelen voltam, mikor Adler megidézte a 132 földelementálját. Azokon kívül csak tizenvalamennyi gólemje maradt. Nekem a legerősebb támadóvarázslatom a 180-at sebző inferno volt :)
Nagyon rég nemkaptam ennyi ratyi artit meg varázslatot.
Pedig Nymus lvl19 volt, 22 21 16 19 expert log, path, offence, resist (egy villámot se rezisztált :)), wisdom, air, föld, artillery .

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bogpista 2007 ápr. 21 szomb., 12:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 21 szomb., 10:34 
Heroes Team

A remove obstacle-nek legalább jó az animációja! :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 21 szomb., 12:10 

8 herot vettem az elején, reménykedve, hogy kapok valami kicsit is értelmeset, ráadásul neutrált vagy jót, mert volt altar is a pályán, hát nem, még 1 hetet is vártam hátha, de Halon jött és még valami abszuludt csöves, igy maradt Sephinroth, aki módjával harcolt addig, igy a 2. héten elején csak lvl 5 volt.
A várakat sem foglaltam el - 1 green örizte - mert elszámoltam magam, azt hittem lehet Giant+ Castle, igy első nap nem huztam fel az upgradelt golyós csávókat, se haste, se slow nem volt, tulajdonképpen csak tébláboltam.
Mondjuk azért felvettem a kesztyűt, droidok a 2. héten Ancienttel beverték a másik várakat, itt lett slow, de persze az earth scholar messze volt, de nagyon.
Vizen kaptan kannát, ez feldobott egy kicsit, fel is vettem, rámozdultam a Capitol témára, mert a Giniekkel és villámmal elég jol tudtam haladni, szinte bevertem mindent, mire lett Titan, 4 titannal és némi csövessel - gargolyle - bevertem az az átjárót - 502 villám - csövesek felszedegették a dolgokat - air gömb - igy bevállaltam a titán páncélt örző ancient brigádot is, mass slow, villám és némi gyaloglás árán megvolt.
Piramisban water elementált kaptam, betámadtam az utopiát, itt a dragonok rámozdultak a naga queenekre, levettek 7 db ot, drága volt egy orb of vulnerability és egy sandal of saint ért, de pénz jól jött.
Pénzért vettem nyersanyagot is, s reménykedve huzam a lvl 4-5 t.
Prayer, Inferno, Sorrow; Water elemental és magic mirror, kapja be.
Atmentem, még induláskor beállt 13 sultán, igy a gyolyós csáók otthon maradtak, meglepve láttam, hogy a Dungeonis fel van huzva, s throng deamonja van Pistának, nekem még hastem sincs, beértem a Dungeonba, huztam vortexet, igy lett 880 manám, majd droidokkal bosszantó csatákba kezdtem, Pista nem ért be az Infernoba én igen, lvl 5 is huztam, ami earth elemental lett, aztán megtámadtam.
1509 villámom volt, 603 infernom, de az anti magic miatt csak az elemental idézés jöhetett szóba, mert a deamonok bevadultak, de a végére elfogytak.
Még talán annyi, hogy artikban nagyon szerencsés voltam, nemcsak a kanna miatt, air gömb, fire gömb, kesztyű, golden bow..................

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 23 hétf., 21:58 

Hi!

Tegnap Csizu ellen random balance L-mapon futottam össze
Süni-Ivor-Rampart 9 11 4 3 vs Csizu-Ayden-Inferno 3 7 8 5
2 elf dwellel kezdtem,3.nap 45 golem,2 nappal később 20 fa lett az áldozat,és persze 80 kentaurral taroltam,kristály bánya,törpe börtön jött,fosztogattam,hamar áttörtem 48 sharpshooteren 2.hét végén,elég nagy veszteséggel,-34 elf-36 kentaur.
Szépen bementem középre,elkezdtem fosztogatni,az expert slow,tactics,meteor shower hatásos volt.
2.héten húztam sarit,pénzügyileg aránylag jól álltam...
2/2 kard meg még 1-2 skillnövelőt kaptam,szedtem 28 wyvernt,meg sok tp-t,ahogy elterveztem,4hét 3.napján áttörtem volna a nyamvadt horde pit lordot,de Csizu megelőzött,jött 12 efreet szultánnal,meg arma tekerccsel 1.4.1nél,és meggyalázta a seregemet,3 manával nem igazán tudtam mit csinálni...
2 nappal később ismét jött középre,30 manámmal ha jól taktikázok,a sündisznó állásban felálló efreeteket hazavágom 2 meteorral,de elrontottam,így nem láttam értelmét tovább nyújtani a már elvesztett gamet...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2007 jún. 15 pén., 15:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 23 hétf., 22:09 

Üdv!

Ma pedig szintén magamat izzasztottam meg,nem Mastinot
Süni-Fafner-Tower 12 15 9 8 vs Mastino-Orrin-Castle 6 8 4 5
Nagyon örültem az elején,48 master gremlin csak első nap,de jött 3 dwell:magi,gargoyle,gremlin...
Szépen haladtam,első héten magi,town hall,szóval amúgy elcsesztem az építkezést :lol:
2.héten levertem 30 vámpírt,majd beevickéltem az inferno terepre,ott már 4 skillnövelő artim volt,elvertem aki az utamba került,kivéve a lots monkot...
2.héten citadel+giant sikerült,nagy hiba,se city hall,se castle...
3.héten már megint a sivatagban csavarogtam,4es kard jött,kesztyű is..
expert haste lett gyorsan,haladtam vele rendesen,de a francnak se fejlődött az earth magic
1 hétig tököltem a sivatagban,levertem a saját blokkomat (throng dendro,majd jöhetett a lots champion,throng genie)
Összeszedtem a nem felfejlesztett seregem,és 1.4.4nél Mastino terepén voltam
Másnap főcsatáztunk,na innentől átkoztam magam,nem vettem ki somyrt 2.héten
Pedig mastino is alkalmazta a sündisznó formációt,amit megbonthattam volna pár chainnel...
orrin nyomta a bless,cure combokat experten,én expert haste expert slowot helyeztem előnybe,hát nem jött be
a 100 marksmen,15 zealot,20 crusader,5 ark,165 halberdier 5 griff nagy falatnak bizonyult,hiába volt full seregem,szinte mindegyik egységem fejletlen volt
Pár kör alatt bedarált orrin,nem volt nehéz ezt a gyalogló egységet elverni :)
Pedig mastino biztosra vette győzelmem,de én nem hittem magamban :lol:
hozzá tartozik még,hogy fire elementál,és arma tekercset kaptam,pech,nem kicsi,nagy-
Egy meteor shower is elég lett volna,na nem baj,lesz ez még rosszabb,
pl:a BB-n :lol:
Bye
Így utólag visszagondolva a fejletlen lényeimmel meteorozhattam volna párszor,szerintem ígyis úgyis bedarált volna főleg az 5 arkangyal és persze társai

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2007 jún. 15 pén., 16:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 09 szer., 14:10 

Üdv Mindenkinek!

Nyomtam Jou ellen egy gyakorlót a Magic Mastersen. A részletek:

Jou vs. Dragon
Fortress vs. Fortress
Mirlanda vs. Gerwulf
Magic Masters 3 Closed

Először is ott kell hogy kezdjem, hogy random hős volt induláskor, Jou nem szánt szándékkal kérte Mirlandát! :P Az egész meccs alatt Fortuna mögöttem állt, kezdésnek a Dragon Wing Tabard a váram előtt elég jól nézett ki. Gyorsan haladtam, a hidrával és a többiekkel simán vertem a bányák őreit. Ezután belestem a föld alá. Refuba Giant mondom wow! Az ottalálható +3 morál, luck nyakláncot 15 pap őrizte, elküldtem őket gyorsan mennybe. 2. váram Inferno volt, de nem igazán érdekelt, a játék végéig nem szereztem meg, sose volt arrafelé dolgom. A tombban Crown of The Supreme Magi volt. Bevettem a trogi bányát is gold mine volt! :lol: Beváltottam a küldiartifaktot jött earth. :) A relicem kanna volt. 3. héten visszaértem a váramba, felmarkoltam a káosz hadat a barna bikákkal és a monarchokkal egyetemben, néhány légy is csatlakozott a díszmenethez. A portálnál álló championokat gyorsan lecsaptam, aztán az aranybánya felé vettem utamat. Ott few Arch Devil állt. Bazz mondom... Bevettem, majd a relic felé vettem az utamat, ami Sentinel volt, 15 Cyclops king őrizte. A könyvtár előtt arkangelek áltak, 9 db. 4 monarchot buktam összvisz itt a jobbsarokban. Aztán 4. hétre visszatértem a váramba, betankoltam hidrákkal és monarchokkal, na és persze bikákkal. Elmentem a kannáért is. (1. heti Fortress sereggel nehéz lett volna a pack unipaci) A kanna után go a resutekercsért, veszteség nélkül megvolt a tekercs. Nagyon LOL volt, hogy 2 k. hidra letámadott 1 legyet, és nem bírták kinyírni! :lol: :) Ekkor már volt advanced wisdom és expert earth is. Berontottam az utópiába, fullos volt, 4 legyet buktam, nem volt kedvem a resuval szórakozni. Titan's Gladius, Ring of the Wayfarer, a légiós szoknyája, Thunder Helmet és még valami vacak jött. Ez már ocsmány volt, nagyon elharapódzott a helyzet, már kezdtem hányni a sok máktól! :oops: :oops: :oops: Visszamentem pont kitudtam venni minden emberem, majd indultam a garrisonhoz. 2.1.4. volt. Jou pont ekkor ment a relicjéért! :shock: Nem is kellett bíztatás, átütöttem a garrisont és 2-3 nap után elkaptam Mirlandát akinél elég gyér sereg volt. 10 skillel kb. jobb voltam... :oops: Nincs sok mindent beszélni szétrusholtam a maroknyi sereget a fullos seregemmel...

Boccs Jou, ez a sok mák már kicsit szemétség volt, de ideje volt már, elvégre 3x már elvert Jou! :P Amúgy nemsokára jön a visszavágó! :)

További jó játékot!
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 09 szer., 20:31 
Heroes Team

Na Akkor a visszavágó! :D

MMC3

Jou vs Dragon
Fort. vs Fort.
Rosic vs Broghild

Nos az eleje megint indult a szokásos módon! Mágus heró, monarchok 3 nap, csak 1 dolog volt más, most nem tököltem 2 napot fölöslegesen! Sorra bedaráltam a bányákat, volt magic arrow, meglestem a sec váram, ami tower volt, refugeba 3 Mino King, tombba manatöltő cucc jött (ekkor 9 mana / napon állt a töltés :shock: ) majd Questcucc fleszedése, tortyibánya még pár apróság! 3. héten bevettem a sec váramat+qest beváltás, jött log, s később earth is, s sereg fel, áttörés a blokkon, majd előbb ress tekercset vettem fel, amjd aztán jött az aranybánya, és az 1. relic(+12 Atk)! Ezen napok alatt 3 wyvern hulott a porba, pedig így is 1 el hátrányban voltam! :( Ezután látván, hogy az ellen nem teketóriázik, sereget tankoltam, majd uccu az utópia, remélve, hogy valahol bejön az adv. earth! Szerencsére az animate scrollt örzőknél jött szintlépés, s adv. Earth is!:D 90 manával és 15 atk-val biztatóan mentem be az utópiába!:D Persze fullos lett, s a kis defense és viszonylag kevés mana eredménye az lett hogy ottmaradt további 6 Wyvern, és még valami 28 Lizard W. :( A cuccok kárpótoltk azért, lett Kanna, Titán mellvért, Lion Shield, Sárkányfog sapi! Előtte még 1 láda dobott +3 mana regenerálót! :D Így már valami 12-16 mana jött naponta, eléggé durvának találtam! :D A várban MG lvl4 en jött a végére Chain, s választanom kelett, hogy mit veszek fel előbb! Végül a spellre mentem, s eközben az ellenfél ment a +3 all nyakékemre! :( Végül még pici időmből futotta a föld alá is, dupla mana, +1 Ch. Hydra :P, és BoC a marketből a morálért (azuán lett mind spellje is az ellennek, de xtem mindegy volt nekije)! Felmenetkor 1 lépés hibádzott hogy elérjem, aminek következtében spellt szedett fel, majd jöhetett a csata!:D

Rosic 25-15-32-16 320 mana

140+ gnoll, 40 Lizardman, 68 D. Fly, 10 Chaos Hydra, 32 G. basilisk, 24 Migthy gorgon, 8 Wyvern Monarch

Broghild 28-33-16-22 179 mana

120+gnoll, 86 Lizard Warrior, 62 D. Fly, 9 Ch. Hydra, 32 G. basilisk, 23 M. gorgon, 18 W. Monarch

A sepllek döntöttek, 660 as chainre 1310es volt a válasz, 23 G basilisk resurectre 32 basiliskes ( 8 Chaos volt a max támasztás). Szóval a vége az lett hogy az ellen meghalt, én meg 1 sátrat vesztettem csak! :D :D :D

Visszavágás az előzőkért! :D

Az végeredmény 1-1 :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 25 pén., 17:11 

Üdv!
Vki ma egy meccsen bármilyen mapon/templaten?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 19:02 

Hi

Süni vs Jou
(tegnapi game :P ) random balance L
Tower-Mephala vs Dungeon-Sephinroth
Kicsi terepem miatt nem mehettem rá a lényekre,így city hall,plusz gargoyle lett a fővárban első héten,a secben pedig gem termelő town hallal,1 kripta 1 törpe bánya kifosztva Pénzügyileg szokatlanul jól álltam,annak ellenére hogy 6 hőssel toltam :lol:
2.héten bányákat foglaltam,9 skorpiót vertem 2 nagával,95 gremóval(no varázskönyv:P),kaptam csizmát,taktikát,offense is jött
3.hét első napján beütöttem pack dread knightot(14et),a kapu másik oldalán pedig 69 water elementált :P
Középen 2/2es kard várt,néhány gemmel gazdagabb lettem
Bevettem egy inferno várat,ekkor Sephinroth elvette,majd betámadott,fizetett,mert talán messze került a fővártól :P
Earth jó későn jött,fejlesztettem expertre még a 4.héten is
Egy megérzés miatt mentem vissza a saját terepemre Mephalával,mert arra gondoltam,hogy Jou elindul a wyvernekhez,vagy beveszi a főváramat :P
Jött is amikor már bent csücsültem a full seregemmel a váramba,titánt is húztam,bár giantokkal is levertem volna a semleges seregeket
1.4.3nál betámadtam 48 nagát,meg 112 pit fiendet,hát öröm volt legyakni őket,összesen 6 mana fogyott miattuk
Átvergődtem Jouhoz,megláttam a hősét,majd betámadtam
Mephala 9 11 3 7 Sephinroth 3 4 11 7
Sündisznó állásban álltam fel,vesztemre. Kaptam egy meteort,na ekkor azt hittem végem van
Az volt az egyik szerencsém,hogy az ellennél nem volt sari,2 skorpió,kevés hárpia,és trottyos,ugyanis 19 green sari,meg 70 thunderbird expert slow nélkül letüni-nekem nem biztos hogy sikerült volna
Több mint 10 morált kaptam szerintem a 4 körös főcsatában,Jou hiába nyomta a meteorokat,a luck és az A/D döntött,a nagák,titánok ellenállhatatlanul bontották az ellen seregét
Thx a gamet Jou :)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2007 jún. 15 pén., 16:02-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 09 szomb., 19:10 

Amúgy nem értelek,első héten ott volt a hőseid között Drakon is,hát ő aztán szerintem randomon sokkal ütősebb,mint Sephinroth
BB-n is ezt tapasztaltam,bár jól jött Dreegar segítsége,nélküle 2-3 nappal később megyek át hozzád :P

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2007 jún. 15 pén., 16:04-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 14 csüt., 11:49 

Üdv!
Süni vs Cat
Closed 1
Dace vs Gurnisson
4.szinten kaptam earthot,első héten bányák megvoltak,30 kentaur joinolt
2szer is beajánlotta a gép a diplot az elején,de nem választottam be
3 sarival könnyen fosztogattam a saját terepemen,csak megint jött level 4ben a counterstrike,fire shield kombó
Kicsit lemaradtam,már bánom hogy a logot mellőztem az elején,pedig kesztyűm is lett elég korán...
3.héten lecsaptam a hidrákat,dragon scale armor,meg tuhnder helmet
Inferno a sec vár,hát ott sem kaptam resut,1.4.6nál beütöttem az első utópiám 12 manti,15 mino king,6 red + inferno tölteléklényekkel
Lion shielden kívül nem kaptam érdemlegeset,a 20k mani is kevésnek tűnt
Futottam gyorsan a vissza úton,már jobban haladtam,így 2.1.7nél sikerült átverekedni magam 10 titánon és 20 gianton
Még aznap bevettem az utópiát,ez is felejthető a fekete gömböcön kívül
Tower várba is benéztem,csak meteor megint
Kihagytam,hogy főváramból imploval ajándékozott meg a sors
3.utópiát is megnéztem,itt már jött pár jó cucc
2.2.3nál betámadtam Gurnit
Dace 38 20 30 19 Gurnisson 22 19 17 18
42es is lehetett volna az attack,de úgy variáltam az artijaimat,hogy az implo minél többet üssön
Nálam egy heti populációval kevesebb + a hárpiák behaltak az egyik utópiában
7 macit levett az első impló,ekkor Cat elmenekült és meg is nyertem a meccset
Kösz a játékot

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 15 pén., 20:40 

Ma KTibszával játszottam,szintén Closed 1
Buktam 1 sarit a librarynál,4 mantit az utópiában,az összes trogit,hárpiát a 2.,3.utópiában
2.1.3nál bent voltam középen,ilyen gyors még nem tudtam lenni ezen a pályán
Minden all nálam volt,nem kaptam jobb sebző varázslatot az ice boltnál.
A végén full sereggel nekimentem Tamikának,2 körös lett a főcsata
Köszönöm a meccset!
Az alaptaktikámon egyenlőre nem változtatok,eddig bevált.
Valószínűleg akkor lépek,ha berusholnak...Márpedig ez be fog következni :P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]