Sziasztok!
Ma hajnali 1 órakkor véget ért a Kupa meccsem Tier ellen. A részletek:
Tier vs. Dragon
Rampart vs. Rampart
Elleshar vs. Ivor
Ellenséges szomszédok
A meccs minden idők legmákosabbika volt számomra, nagyon nagy szerencsém volt!

Mivel random herokkal indultunk én Gem-et, Tier Elleshart kapta.

De semmi ok nem volt aggodalomra hála az égnek a kocsmában Ivor lebzselt. Az artifakt a vár előtt kesztyű volt!

1. nap beállt az egyik bánya elől 39 centaur, a fenti vízparton a két beálló szörny közül az egyik csopi ismét centaur volt!

A lenti partnál meg 20 centaur kapitány állt be!

1. hétre cita volt sarival, Ivor meg tarolta a népet. A refuba 4 greater basilisk és 3 pit fiend volt, így már 3. nap megvolt a 2. vár, ami Stronghold volt! A vízen jött Clover of Fortune és Cards of Prophecy! A 2. héten már 2 sarival és 5 unipacival taroltam, kicsit el is szálltam magamtól, az első törpe kincstár fullos volt, így tartva a többitől inkább hanyagoltam a többit. A 2. hét eseménytelen volt nem igazán csináltam túl sok mindent, építésen és néhány szörny legyőzésén kívül. A térfelemen amúgy 2 varázsgömb volt, a víz és a tűz!

3. héten aztán végre valami erősebb haderővel kezdtem el nagyokat harcolni, a 6 mackó simán áldozatul esett, mögöttük vial of lifeblood, légió kezek és speed csizma volt!

A feketi piacról Cape of Velocity és Torso of Legion gazdagította az artifaktjaim tárházát!

Mellesleg a vízről meg Head of Legion jött, kezdtem lény fölényben lenni. 1.3.7-nél borzalmas hibát követtem el, de kiderült ez a hiba megérte az áldozatokat! Az utópiába ugyanis bementem, pöttyet fullos volt, 3. heti sereggel jött a körömrágás

33 grand elf, 4 unipaci, 6 fa, 2 sari esett áldozatul, ez elég hirtelen ért, innentől nagyon sasolnom kellett. De mindenért kárpótolt az, hogy az utópiába megtaláltam a győzelem kulcsát, az Orb of Inhibitiont! (meg mellesleg 1 Titan's Gladiust is)

A sok veszteség miatt paráztam kicsit, de tudtam az Inhibi megérte ezt az árat. 4. héten full sereggel taroltam végig a térfelem megmaradt szörnyeit, értékeim az égbe emelkedtek, de Tier se panaszkodhatott, spellpower és knowledge ügyileg csúnyán lehagyott! Innentől átmentem passzív védekezésbe nem vágytam a fekete sarik pusztítására, engedtem hogy Tier legyilkolja őket, azután egyből támadtam! A csatában Ivor A\D-e 30-20 volt, Elleshar 27-27 volt e téren messze elhagyot SP\KN ügyileg. Mikor a főcsatában elővillant a vörös gömb Tier esélyei szertefoszlottak, a csata felénél elfutott, az igencsak sok lénnyel bíró Ivor elől!

Ezután még kb. 1 óráig kergetőztem vele, de végül Tier feladta az eddigre igencsak feltápolódott Ivor elleni harcokat!
Köszönöm Tier az izgalmas partit, ha nincs a vörös gömb lőttek volna a partinak, pláne hogy Tier 2. vára Tower volt ahol volt chain, resu, earth elem., implo, Ellesharnak meg vagy 1300 mannája 40-es SP-vel! Érdekes és eddigi legmákosabb meccsem volt ez!
További jó játékot, GL, HF, sok sikert Mindenkinek!
Dragon