Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 02 hétf., 14:33 

haenilion írta:
Köszi a gyors választ, tudtam, hogy én vok a béna :D

Szívesen :) Amúgy én is itt tanultam meg :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 04 szer., 18:30 

Wog guruk segítségét kérném! A the Samaritanian első térképén sikerült totálisan elakadnom. Odáig jutottam, hogy a parasztok vezetője kreálna egy illúziót, ami a zsiványok nagy részét megfutamítja. Ezzel nincs is gond, teljesítem, csak egy, kissé durva probléma adódik: még mindíg kb 190 rogue marad meg, a főnök azt kéri tőlem, hogy öljem meg őket. Na de könyörgöm, 11 grand elvel??? Ez komoly vagy én nem teljesítettem előzőleg valamit? :?: :?: :?: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 04 szer., 19:15 

gezsa írta:
Wog guruk segítségét kérném! A the Samaritanian első térképén sikerült totálisan elakadnom. Odáig jutottam, hogy a parasztok vezetője kreálna egy illúziót, ami a zsiványok nagy részét megfutamítja. Ezzel nincs is gond, teljesítem, csak egy, kissé durva probléma adódik: még mindíg kb 190 rogue marad meg, a főnök azt kéri tőlem, hogy öljem meg őket. Na de könyörgöm, 11 grand elvel??? Ez komoly vagy én nem teljesítettem előzőleg valamit? :?: :?: :?: :?:

Ha maradsz megtisztítani az erdőt, akkor az erdőbe belépve ÉK felé, az útjelzőhöz menve csatlakozik hozzád 20 grand elf és 100 sprite. Így, 31 íjásszal már nem is olyan rémes.. Legalábbis HARD fokozaton ez volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 05 csüt., 11:01 

Üdv!

doom3d írta:
If your hero carries the "equestrian´s gloves", he get´s a bonus of 3 tiles (---> 2 gloves won´t give u 6 tiles, it only counts one time).

Ez biztos? Mármint, hogy a 2 kesztyű nem hat duplán. Mert akkor újabb közkeletű mítosz dől meg. Ezek a többszörösen felpakolható dolgok általában tényleg nem kettőzik a bónuszt (azonos morál-, szerencsenövelők két példányban), de pl. két Quiet eye of the dragon esetében mind a kettő külön hat, ha jól emlékezem. És a kesztyűnek is ilyen híre vagyon. LL-nézést, hogy nem az idegennyelvű topikban reagáltam, de sajnoss nem beszélni inglés... :)

Kivagyoq

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 05 csüt., 15:58 

A kesztyű csak egyszer hat. Hiába van kettő, nem számít plusz bónusznak. Ez tuti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: Kivagyok?
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 05 csüt., 18:47 

WoG alatt van egy script, ami kijelzi az aktuális mozgáspont szintet.
Dízeles lovaggal akár 50 kockát is mehetsz egy feltöltéssel.. :D
És nem adódik össze 2 kesztyű. Bár lehetne írni olyan szkriptet, ami összeadja..
Amúgy a hozzászólást Xarfax111-től idéztem.
A navigation speckós trükk viszont tényleg durva.. ld. ott. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 07 szomb., 11:44 

Helló!

Lene egy fontos kérdésem.
A játék elején járok de elakadtam.
A HEAVEN lényeknél vagyok és azt hiszem az öszeesküvés küldinél.
A kérdésem az hogy mere találom meg ALARON-t mert mindenhol kerestem és nem találom.
Ha valaki tudja irja meg nekem.
És ha esetleg valaki térképet is tudna hozá melékelni azt is megköszöném.

Üdv:kabel15

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Segitsetek!
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 07 szomb., 18:46 

Van eredeti heroes 4 -em(1.3 magyar) fel raktam a multi patch-t és nem akart elindulni a játék (kérte a cd-t) betettem a lemezt de még mindig kérte!

SEGÍTSETEK LÉCCI :!: :!: :!:

(küldjetek privit)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 07 szomb., 20:09 

Hi evribády!

Van olyan ember aki már látta a Sylvian várat teljes valójában, szép szinesnek, és nem fekete bugokkal teli?
felraktam az összes patcht amit találtam de egyik sem javította ki ezt a hibát. Aki tudja hogy mit kell teni az legyen szíves és válaszoljon! Köszönöm... A végtelenbe és tovább!!! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 08 vas., 17:18 

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy lehetne meg csinálni hogy multiplayerben tolhassuk a H3at. ha valaki tudja írjon pls. előre is köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 08 vas., 18:47 

Gorgar írta:
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy lehetne meg csinálni hogy multiplayerben tolhassuk a H3at. ha valaki tudja írjon pls. előre is köszi

Baloldalon kattints már az Online gombra, lécci..
Amúgy bármelyik Virtual Private Network progi megteszi, de a legelterjedtebb a hamachi..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 10 kedd, 14:13 

Holy!
A HoF 2.1-es patch-val akadt némi gondom.Törpöknél az összes rúnára azt írja aznnal, hogy elhasználtam pedig alkalmam se volt használni őket.
Valaki ha tud segítsen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 10 kedd, 14:57 

Én végig toltam vele (2.1) de semmi gond nem volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 10 kedd, 15:46 

Silent Hunter írta:
Holy!
A HoF 2.1-es patch-val akadt némi gondom.Törpöknél az összes rúnára azt írja aznnal, hogy elhasználtam pedig alkalmam se volt használni őket.
Valaki ha tud segítsen.

ugyanez a hiba előfordult nálam is, de sajnos már nem emlékszem, hogy mi volt rá a megoldás :(

azt hiszem egy pálya újraindítás megoldotta, vagy azt a pályát végigtoltam úgy és a következő pályára már megjavult. szóval a kettő közül valamelyik nálam megoldotta a problémát

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 10 kedd, 18:25 

zfazek írta:
Silent Hunter írta:
Holy!
Valaki ha tud segítsen.

ugyanez a hiba előfordult nálam is, de sajnos már nem emlékszem, hogy mi volt rá a megoldás :(

azt hiszem egy pálya újraindítás megoldotta, vagy azt a pályát végigtoltam úgy és a következő pályára már megjavult. szóval a kettő közül valamelyik nálam megoldotta a problémát

Én még a 2.0-ás verzióvaltoltam végig a játékot, a problémám nem akadályozzta/akadályozza a hadjáratok végigvitelét csak kínpad módban találkoztam ezzel de ott is eléggé zavaró. De azért várom a továbbiakban is a segítségeket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 10 kedd, 23:58 

Sziasztok!

Egy nagyon fura hibára bukkantam a HOF-ban. Nem lehet Inferno-val játszani, mert a játék kilép egy hibaüzenettel! :shock: Találkozott már valaki ilyesmivel?
Korábban is láttam, hogy az Inferno helyére Academy várat tesz, de a jel az maradt Inferno, meg a hős is, azt hittem, hogy a térképek bugosak. De most már alapból nem indul el Inferno-val, semmilyen pályán. Mi a fene lehet ez?
A legszebb, hogy újratelepítettem az egész hóbelevancot, és nem változott semmi! :shock: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 14:21 

Levin Malma írta:
Sziasztok!

Egy nagyon fura hibára bukkantam a HOF-ban. Nem lehet Inferno-val játszani, mert a játék kilép egy hibaüzenettel! :shock: Találkozott már valaki ilyesmivel?
Korábban is láttam, hogy az Inferno helyére Academy várat tesz, de a jel az maradt Inferno, meg a hős is, azt hittem, hogy a térképek bugosak. De most már alapból nem indul el Inferno-val, semmilyen pályán. Mi a fene lehet ez?
A legszebb, hogy újratelepítettem az egész hóbelevancot, és nem változott semmi! :shock: :shock:

Én nem láttam ilyesmit se az alap se a kiegészítő nél pedig végig vittem.
Viszont nálam a HoF 2.0-ban nem lehet megszerezni Asha könnyét mert a gép nem mutatja a pzzlemapot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 20:17 

Most csak a tisztánlátás véget: jogtiszta szoftvereknél bukkantak elő ezek a hibák? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 20:37 

Húúúúúúúú Beorn!

Ennyire tanulékony vagy? És pont tőle?????

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 20:44 

Beorn the Shapeshifter írta:
Most csak a tisztánlátás véget: jogtiszta szoftvereknél bukkantak elő ezek a hibák? :roll:

most hogy mondod, az "elhasznált rúna már a harc elején" hiba azt hiszem a feltört exe használatakor jött elő. ezután úgy döntöttem hátha emiatt volt ez a hülyeség benne és azóta inkább az eredeti dvd berakásával indítom a játékot (csak útálom és olyan macera, hogy folyton be kell rakni indításkor, tök fölöslegesen pörgeti...)

mióta a dvd berakással indítom csak olyan hiba volt, hogy 20-30 óra játék során kb 2-3x simán kilépett a desktop-ra bármiféle hibaüzenet nélkül, de ezt is csak hotseat játék során produkálta. persze lehet, hogy csak szerencsém volt azóta :)

de mondjuk kétlem, hogy ilyen védelem lenne benne, hogy egy dvd check kivétele ilyen hibákat okozzon :) vszleg szimplán továbbra is durván bug-os a játék és gépe válogatja, hogy mi jön elő közülük :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]