Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 272 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: re: Dougal
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 20:24 

doom3d írta:
Dougal írta:
Idézet:
Mondjuk, legyen a hősöknek (5-9)*szint dmg, rendes Attack/Defense sebzés módosítással, és körönként egy támadás?

Pontosan.

Ha megírom, veszel H3 Complete-et, hogy kipróbáld?
[/quote]

Azt már nem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 21:01 

-Mondjuk, legyen a hősöknek (5-9)*szint dmg, rendes Attack/Defense sebzés módosítással, és körönként egy támadás?
-Pontosan.

-Ha megírom, veszel H3 Complete-et, hogy kipróbáld?
-Azt már nem.

-Akkor meg nem írom meg. :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 aug. 14 hétf., 7:49 

doom3d írta:
-Mondjuk, legyen a hősöknek (5-9)*szint dmg, rendes Attack/Defense sebzés módosítással, és körönként egy támadás?
-Pontosan.

-Azt már nem.

Pontosan, de a támadás és a védekezés megmarad, a sebzés pedig a hős szintjétől függ. Ha a hős kihagy egy kört defendel, akkor arra a körre megnő a lényeinek a védelme. Pofon egyszerű.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 aug. 14 hétf., 9:08 
Heroes Team

Dougal írta:
doom3d írta:
-Pontosan.

-Azt már nem.

Pontosan, de a támadás és a védekezés megmarad, a sebzés pedig a hős szintjétől függ. Ha a hős kihagy egy kört defendel, akkor arra a körre megnő a lényeinek a védelme. Pofon egyszerű.

Akkor már neki is állhatsz. :lol: És alig várjuk hogy elkészülj vele. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 aug. 14 hétf., 19:41 

Dougal írta:

Elég nagy seregeknél többet védene a +defense, mint amennyit direkt sebzéssel el tudna érni a lovag. -> mindenki egyfolytában defense-t nyomna.
Kicsi seregeknél érné csak meg használni.
Tápos hős extra pici seregekkel.. :?
Ha kihagy egy kört, akkor nem is varázsolhat.. vagy igen? ez nagy hátrány tud lenni. Aztán ott van Sagamosa a rejtett ability-ket adó scriptjeivel, pl. extra védelem, Treant Guard, vagy körönként 2 varázslat. Vagy éppen a Masters of Spellcasting opció.. A Creature Balance Tweaks..
Ezekkel mind összhangba kell hozni.
Pofon egyszerű :?:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 aug. 14 hétf., 20:19 

doom3d írta:
Elég nagy seregeknél többet védene a +defense, mint amennyit direkt sebzéssel el tudna érni a lovag. -> mindenki egyfolytában defense-t nyomna.
Kicsi seregeknél érné csak meg használni.
Tápos hős extra pici seregekkel.. :?

És akkor itt is előjönne a H4-es "túl tápos a hős" probléma, pláne, ha még egy überbrutál commander is lenne mellette... Az már 2 "túl tápos hős" egy seregben. Ráadásul a(z először gyengébb, majd az erősebb) támadóvarázslatok értelmét is elvenné. Szerintem felesleges opció lenne, túlságosan megkönnyítené a játékot.

A Gating viszont jól hangzik (a H5-ben is tetszett - ellensúlyozná az Inferno magas árait), szerintem azt érdemes beletenni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Heroes 3 Vs Heroes 4
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 18 vas., 7:45 

Hát én a kettöt ugyanugy szeretem a h4-bben az a jobb, hogy külön szörnyel is lehet menni vagy akárhányhössel.A h3-ban mint mondtad sokkal több a vár.De én ugy vagyok sokat játszok a h3-mal kicsit unom jön a h4 és elöről.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 02 pén., 19:50 

CSövi!

Sztem a h4 egy nagy sz*r. A tervezők nagyot akartak alkotni aztán nem lett belőle semmi. Kb annyira izgalmas mint a Wolfenstein 3D.[/quote]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 02 pén., 22:00 

Üdv!

Nos, én is egyet értek zolirobi véleményével, miszerint a nézőpont számít... A H4-nek szebb a grafikája, több hős kasztja van, de a H3-nak (szerintem) jobb a zenéje, jobbak az egységei. A játék élvezete a lényeg sz.tem, ezért mindenki elfogult.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 02 pén., 23:08 

Igazából mindenki azt isteníti amivel először játszott.Szvsz - természetesen. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 03 szomb., 11:57 

Zargul írta:
Igazából mindenki azt isteníti amivel először játszott.Szvsz - természetesen. :)

Igen, lehet, hogy ebben van valami :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 17 szomb., 18:11 

Arra lennék kíváncsi, hogy a 4. résznek mennyivel nagyobb a gépigénye, mint a haramidk résznek, mert az utóbbi elfut a roncs gépemen, ami a szobámban van :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 9:18 
Heroes Team

Solamh írta:
Arra lennék kíváncsi, hogy a 4. résznek mennyivel nagyobb a gépigénye, mint a haramidk résznek, mert az utóbbi elfut a roncs gépemen, ami a szobámban van :lol:

A H4 hivatalos gépigénye szinte megegyezik a H3 -éval! Ami persze nem igaz, mert PII-300 -on a H3 tökéletesen fut, a H4 viszont a kátrányba ragadt, terhes tetű sebességével, ami (legalábbis engem) borzalmasan idegesít. A különbség a memória és a videókártya közti jelentős eltérésben van, a H3 szinte bármin elfut (a 2 Megás alaplapi videókártyán is), addig a H4 hivalalos (PII-300, 128M RAM, 4Megás Videókártya - ezért ki kellene mosni a szájukat szappannal, akkora hazugság!!! -) és a ténylegesen élvezhető (PIV-2Giga, 256M RAM és min. 64 Megás de inkább 128 -as videókártya) gépigénye közt jelentős eltérés van.

Szóval akár el is indulhat a roncson is, de miután még 5 perc után se kaptad vissza a köröd, szerintem Te is a gépupgrade mellett döntessz! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 22 csüt., 11:31 

A H3-nál a hivatalos minimum PI 133Mhz 32MB, 1MB video volt.
Normálisan futott: PI 233Mhz MMX, 64MB, 4MB video. (S3 Virge, Win98SE)

A H4-nél szerintem Win98 alatt elég P3 1GHz, 256MB, TNT2 32MB.
XP esetén 1.3GHz, 512MB, GF4MX440 64MB.
Ha Vistád van, akkor akármid van, vegyél új gépet. :D

A játékgyártók általában elfelejtik odaírni, hogy az ajánlott gépigényt az oprendszer igényeihez kell hozzáadni.
Pl. Win XP: 1Gz, 256MB RAM, 60 MB video.
+ H4: 300Mhz, 128 MB RAM, 4MB video

= 1.3GHz, 384MB RAM, 64MB video. :)))))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 03 kedd, 19:02 

Na látom kicsit áttértetek az igényekre. Még jó, hogy ez engem most nem érdekel, a húdehiperszuper gépemmel. (Jó, azért annyira nem, de pont elég.)

Nekiindultam ennek a témának, hogy elolvasom, és beírom, hogy a Heroes 4 a jobb. Aztán az első oldal végigolvasása után elég szépen elbizonytalanítottatok... ;) De akkor is Heroes 4.
Az elején nekem is összevissza volt, de aztán hozzászoktam, és nagyon tetszik. Most is azzal játszanék... :? Igaz, hogy pályát szerkeszteni sokkal jobb h3-ban, az a 4esnél rettenetes.
A H3-ban az zavart nagyon, hogy egy csomószor nem fértek el a lényeim, és "ki kellett őket dobni". H4-ben legalább külön maradnak, aztán mehetnek az én zászlóm alatt.

Na, ennél kifejtettebb most nem akarok lenni... De lehet, hogy azért vagyok H4 párti, mert az nekem magyarul volt meg, a H3 meg angolul. Amúgy most, hogy nincs H4-em, játszom megint a H3-mal, és sokkal könnyebb így. Míg csak a 3 volt meg, csomó mindent nem értettem (pl. Kulcsár sátrak).
Jó, persze, ki az a hülye, aki megvesz egy játékot angolul, miközben nem is érti... Öcsémet lehet kérdezni... xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 06 pén., 16:22 

Nem tudom, néhányan mit esznek a H4-en. Gyakorlatilag mindent
elcsesztek benne. Nekem még a H3 rajzfilmszerű grafikája is jobban tetszik. És:hogy lehetett egy HÍRÓZ játékba fogofwart tenni?!
A H4-gyel az öcsém játszik. Meg is vetem érte. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 09 hétf., 13:42 

Nekem heroes 4 jön be.Bár lehet, hogy azért mert az volt meg legelősször.De azért a 3 is tetszik.A négyben elrontották, hogy rengeteg lényt kihagytak amit szerintem benne hagyhattak volna. :( A hősöknél sok mindent elrontottak például a kapányokban legutolsó csatánál az ellenség hőse 26-os szintű nekem meg van kettő 31-es szintű hősöm, így röhögve legyőzöm öket.

A 3-ban viszont a lényekre teszik a hangsújt, mert a hős csak áll és varázsol, meg a képességeivel erősiti a lényeket.

Mindegyiknek van előnye és hátránya, de azért mindegyik jó. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 12 csüt., 20:13 

Sziasztok!

A véleményem az, hogy a 3-as a jobb.

A 4-essel csak azért nyomulok kicsit, mert azért kiváncsi vagyok rá ha már megvettem. Ja meg az 5-ös nem megy el a gépemen!!! Hihetetlen, de majd valamit teszek - új gép egyszer majd- !

Na ennyit elsőre.

Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 23 hétf., 11:52 

Nekem a H3 tetszik jobban. Egyszerűbb, átláthatóbb, a lények a 2D ellenére jobban néznek ki, mert pl LÁTHATÓ méretűek. A várak megintcsak jobban néznek ki, ha felépítek egy épületet, az jól látszik, mégsem üt el a környezettől. A háttereik is teljesen különbözőek, egyedi stílusuk van. Látszik is, a H5-ben visszatértek ehhez a jellegű stílushoz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 15 vas., 20:00 

Balee írta:
Zargul írta:

Igen, lehet, hogy ebben van valami :D

jaja, H2 rulez :)

meg persze a H(2 a négyzeten) :)

sztem amúgy az, hogy a H5-tel szimplán visszanyúltak a H3-hoz, azt is jelzi, hogy a Heroes-evolúció lényegében betetőzött a H4-gyel :)

viccen kívül: a H4 teljesen más stílus, mint a H3 vagy H5. nincs összehasonlítási lehetőség igazán, legalábbis nem objektív. a H3-ban is van pár egyedi dolog, meg a H5-ben is, amitől azért mégsem uaz. Túl sok mindent visszahoztak a H3-ból, és nem tartottak meg belőle sok jó dolgot a H5-ben, de legalább nem totál ugyanaz. Az viszont elég visszás, hogy a hős megüthet bárkit, őt viszont senki sem. Node ez már H5-kritika. Az viszont jó benne, hogy nem olyan 1xű és sablonos, mint a H3. Abban túl sok túlontúl leegyszerűsített dolog volt. Ez komplexebb.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 272 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]