Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 443 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 03 kedd, 21:22 
Heroes Team

Sziasztok!

Árlistákat, fix mapok, minta mapokat randomból valamint a 6. heroes Budapest Bajnokság szabályzatát pénteken mindenki megkapja e-mail-ben!
HZsolt: a támadás árlista készül, a lények árával kell még számolni, valamint átnézni mindent hogy jó-e, ennyi van hátra. Pénteken megkapod Te is az árlistát :wink: H5 árlista kész van, az is megy pénteken.

Süni: Végül úgy döntöttünk, hogy egyenlő esélyt biztosítva mindnekinek csak BALANCE L random mapok lesznek, strong monsterrel, víz és alvilág nélkül! Felmerült még néhány template ami szerepelne a BB-n, de a 4-5 órás időblimitbe nem férnének bele, valamint sokan nem ismerik, s nem biztos, hogy a hátralévő időben jól meg lehetne őket ismerni. Így most marad a Balance.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 03 kedd, 22:13 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Úgy látom nem fogok 1vs1-et játszani... :shock: Maradok 1-es számú tartalék! :D Koncentrálok a H3 és H5 támadásra... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 03 kedd, 23:45 

Hóhahó!

Sajnos csak pénteken küldjük ki a körmailt, mint ahogy Csizu említette, mivel én holnap költözöm másik kollégiumba és csütörtökön pedig részvizsgázom. De az ünnepek alatt már mindenki tesztelgethet kedvére a mapokon és a támadás árlistákból :wink:

Vologya örülnénk hogyha játszanál 1vs1-ben is. Az nem gond ha páratlanul vagyunk, maximum lesz 3 fős csoport :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 04 szer., 10:25 

ssth írta:
Hóhahó!

Sajnos csak pénteken küldjük ki a körmailt, mint ahogy Csizu említette, mivel én holnap költözöm másik kollégiumba és csütörtökön pedig részvizsgázom. De az ünnepek alatt már mindenki tesztelgethet kedvére a mapokon és a támadás árlistákból :wink:

Vologya örülnénk hogyha játszanál 1vs1-ben is. Az nem gond ha páratlanul vagyunk, maximum lesz 3 fős csoport :)

Pontosabban, ha jól sejtem, ha Vologya játszana, akkor lenne 1 4fős és 7 3 fős csoport, gondolom.
Én mindenesetre örülnék ha Vology is játszana, legalább adnék esélyt, hogy visszavágjon az előző BB-n elszenvedett vereségért. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 04 szer., 14:30 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Örülök, hogy szeretnétek azt, hogy játsszam 1vs1-et, szívesen játszanék, mert már 3 hónapja nem játszottam online meccset... :oops: Nem lesz visszavágó Warlockkal, mert én szombaton játszom, Ő pedig vasárnap, bár ha mindketten továbbjutunk, akkor még létrejöhet a nagy visszavágás! :wink: Baráti üdv!

ui: Lehet már tudni, hogy mikor lesz a nyilvános sorsolás és hol???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 04 szer., 15:58 
Heroes Team

Ez az Vogyi Cimbi, RÁ-RÁ-HAJRÁ!!

Úgynézem a szombati nap sem fog szűkölködni ismerős arcokból! 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 04 szer., 16:30 

Akkor nem hiába gyakoroltam eddig csak balance L mapokon :)
Tőlem akár panic template is szóba jöhetne,bár ott talán még kevesebb nyersanyag,rosszabb feltételek vannak mint a balance-nál :P
Amúgy Nimbus nem lenne rossz ha egy csoportba lennék veled,bár szerintem nem sok lövésem lesz :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 04 szer., 16:44 

Nekem kellene sorsolnom. :roll: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 05 csüt., 15:09 

Hóhahó!

Sajnos nincs az új kollégiumomban net, úgyhogy a körlevél kicsit csúszik. Péntek este ha hazaértem Pécsre elküldöm nektek és Szombaton már remélhetőleg mindenki megkapja. Elnézést mégegyszer a késlekedésért.

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Köremail
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 07 szomb., 9:30 
Heroes Team

Sziasztok!

Mindenkinek elküldtük a köremailt, aki nem kapta meg szóljon. Egyedül Magixnek nem tudtam elküldeni, talán tele a postafiókja...
A támadás csapatok beérkezésének határideje április 21.-e 12:00 ezt legyetek szívesek betartni, ha erről lekéstek, akkor nem tudtok indulni támadásban!

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 07 szomb., 18:26 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Csizu: Miért ilyen késői a H3 és H5 támadások beküldésének a határideje??? :roll: Nem marad csak 7 napotok a versenyig illetve a mappok leszerkesztéséig és 1-2 nappal a verseny előtt nem ártana közkinccsé tenni a mappokat, hogy lehessen egy csöppet gyakorolni... :shock: Vagy Ti nem így gondoljátok? :roll: Vagy 5 nap alatt elkészül minden? Mert akkor nem szóltam... :oops: Megjegyzem az e-mailben kiküldött szabályzatban április 20-a 24.00 óra a határidő... :shock: Akkor most mi az igazság??? :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 07 szomb., 19:04 
Heroes Team

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Csizu: Miért ilyen késői a H3 és H5 támadások beküldésének a határideje??? :roll: Nem marad csak 7 napotok a versenyig illetve a mappok leszerkesztéséig és 1-2 nappal a verseny előtt nem ártana közkinccsé tenni a mappokat, hogy lehessen egy csöppet gyakorolni... :shock: Vagy Ti nem így gondoljátok? :roll: Vagy 5 nap alatt elkészül minden? Mert akkor nem szóltam... :oops: Megjegyzem az e-mailben kiküldött szabályzatban április 20-a 24.00 óra a határidő... :shock: Akkor most mi az igazság??? :roll: Baráti üdv!

A szabályzatban és az e-mailben 2 különböző időpont van, ami a támadás csapatok beküldési határidejét jelenti. Ez a kapkodás eredménye, elnézést érte. Tehát, a támadás csapatokat legkésőbb április 21.-re 12:00-ra küldjétek el az ssth@freemail.hu címre. Ssth pedig elküldi független feleknek, Adlernak és Bogpistának a saját csapatát. Ennyi a változás, elnézést a kellemetlenségekért!
Vologya: a H3 mapokat többen dobjuk össze, így akár 3 nap alatt is meglehetünk vele. Így 3-5 nap marad mindenkinek, hogy készüljön a többi csapatból. Sajnos a H3 árlista nehezen és sokáig készülgetett, de jó munkához idő kell, ahogy szokták mondani. Nos, reméljük megérte várni.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 07 szomb., 19:08 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Köszönöm a választ, megnyugtattál... :wink: És a H5 támadást ki csinálja??? :shock: Bocs a sok kiváncsiskodásért, csak az érdekel, hogy az is meglesz e, mire a H3 támadás mappjai elkészülnek... :roll: Egyébként nincs harag, csak az hibázik, aki dolgozik... :wink: Ezt most mát Ti is látjátok és tudjátok... :) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 07 szomb., 21:44 
Heroes Team

Hali!

A H5 támadás árlistáját Zolirobi és Titi készítették. A mapokat pedig majd közösen elkészítjük, ahogy kapacitásunk engedi :)
Igyekszünk, de néha itt-ott egy kis hiba becsúszik, azon vagyunk hogy korrigáljuk és lehetőleg megelőzzük.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 08 vas., 13:52 

Én drukkolok Nektek, hogy minden időre készen legyen.
A versenyben az a legjobb, hogy újra találkozhat az ember a többiekkel, no, meg hogy játszhat "élőben". Egyébként pedig:
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 08 vas., 21:00 

Hellotok!

Elküldtem a H3 és H5 támadás csapatomat Adlernak és Bogpistának. Szóval lehet küldeni a csapatokat hogyha vannak az ssth@freemail.hu címre. Minél hamarabb külditek annál több időnk marad elkészülni a mapokkal. Persze a beküldési határidő még odébb van :)
Hajrá Hajrá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 11 szer., 8:33 

Örültem a támadás árlistának, a tizedek sokat egyszerűsítenek a helyzeten. (Minden drága :( )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 11 szer., 9:10 
Heroes Team

levko írta:
Örültem a támadás árlistának, a tizedek sokat egyszerűsítenek a helyzeten. (Minden drága :( )

Minden drága???
Akkor nézd meg a magices cuccokat, mintha SenSei/2much készítette volna az árlistát! :) :) :) A might min 10% -al drágult, a magic min 10% -al csökkent, ebből kifolyólag az olló cirka 20% -al változott a magic javára! Nem semmi, de legalább nem gond a választás! :) :) :) Abban biztos vagyok, hogy most nem 17 mightos fogja püfölni egymást, ráadásul a magicen belül is szépen lehet specializálódni! Szóval könnyen lehet, hogy jót tettek a változtatások. Majd kiderül!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 11 szer., 9:44 
Heroes Team

Sziasztok!

Már vártuk a kritikákat, és készültem is :). Ha kicsit tanulmányoztátok volna az árlista egészét, akkor észrevehettétek volna (levko, Mugger), hogy hiába drágultak a lények, a mightos csapatokhoz tartozó artifactok olcsóbbak lettek! A lények ára egész pontosan 7,9%-kal emelkedett átlagosan, míg a mightos artik 20%-kal csökkentek. A magices artikfactok 16,7%-kal csökkentek, míg a varázslatok 8.33%kal csökkentek. Itt szó sincs arról, hogy magicnek vagy mightnak kedvez-e a lista, attól függ, hogy mit hozol ki 1-1 csapatból :)
A lények árát emelni kellett, mert eddig a "HP hegyek" diadalmaskodtak, most kevesebb 10K fölötti HP-s csapatot lehet építeni. Magic meg sosem volt igazán ütős a támadás versenyeken, ha kicsit változtatunk rajta, akkor talán az lesz. Cél, hogy minél több fajta csapat legyen. Nem Sensei állította össze, beleszólása nem volt, Jou-val közösen készítettük. A might javára szól még a hősök (főleg armorer és offense speckós) árának csökkenése, igaz hogy volt néhány érthetetlen hős ár az előző listában, amit emelni kellett (Pl. Orrin).
Szóval kicsit tanulmányozzátok még :wink: Itt is lehet ütős might és magic csapatokat készíteni, tudom, mert Titivel már teszteltünk, s volt mind2 fajtából :)

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 11 szer., 10:18 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 12:08-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 443 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]