Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 29 csüt., 10:40 

pl szombat ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 29 csüt., 17:34 

üdv!

Szeretnék valakit megtámadni Ajitról!

Ráér valaki a 7végén?

üdv

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 29 csüt., 17:45 
Heroes Team

Paul írta:
pl szombat ?

Szombaton késő délután vagy este vagyok csak. Vasárnap, hétfő szintén megfelelő lenne nekem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 10:27 
Heroes Team

Hali,

Karesz(Stronghold - Gurnisson) vs. Csizu (Stronghold - Shakti)

Pozitívum a játék elején, hogy 130 trogim volt, ami kitartott az 1. héten :) Igaz ugyan, hogy lassítottak, de nélkülük nem vertem volna be az efreet sultanokat az aranybánya előtt, valamint a cyclops dwellek és a 2. vár előtt álló 12 thunderbird ellen is kellettek. Miután meglett a maci dwell és az összes cyclops dwell a 2. hét végére, majd hajóba szálltam az ezt követő héten hogy elinduljak a tower vár felé. Karesz beelőzött, hamarabb szállt tengerre és ért le az alvilágba, de kevés sereget vitt, így nem bírt az elementálokkal. Ennek köszönhetően nyertem.
Az ellentámadás sikeres volt, Adela az új lord!

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 10:42 

Lords 2.01

a következő - 4. körtől - módosul az expert archery skill, 15 Grand elf helyett, csak 6 lesz a unit bonus.

lehet, hogy nem vált ki osztattlan tetszést a modositás, de 3 kör alatt eléggé felborult az egyensúly - Conan a többiekhez képest extra teljesitményt nyujtva igencsak elhuzott a mezőnytől - igy talán élvezetsebb marad a játék, bár lehet, hogy rövidesen lehuzhatjuk a rolót.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 12:03 

.

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 12:14 
Heroes Team

Adler írta:
Lords 2.01
a következő - 4. körtől - módosul az expert archery skill, 15 Grand elf helyett, csak 6 lesz a unit bonus.
.

A Grand elf mondjuk lehetne 10,ha a marksman is 10 volt,vagy választható legyen melyikkel indul...(az advanced lényeivel is indulhat,ha akar :D )

Mivel nem leszek itthon jövő hét elején szeretném már most megtenni Kihívásomat a következő körre-múltkor is lemaradtam... :shock:
Kihívom Titit Spawardon.
Remélem lehet így,ha nem akkor valakit megkérek helyettem tegye meg a kihívást,és adok neki meghatalmazást :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 12:31 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 12:58 

Adler Conannal kell egyetértenem, ez nem fair eljárás. Mindeki előtt ott volt a lehetőség, hogy archery skilt válasszon, tudtommal. Arról már igazán nem ő tehet, hogy ez másnak nem jutott az eszébe. Különben is, ez a játék nem kimondottan az egyesúlyról szól, azért lehet skileket választani, hogy ezzel előnyhöz juthassunk, vagy nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 13:14 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 13:18 

Mivel engem is sújtottak az előző lordsban a folyamatos skill változtatások, szóval 30 earht elementál helyett kaptam expert basic earth magicet! A archery skill túl erős volt mint ano a earthelemental tehát változtatni kell rajta! A többi skillel szemben igyis sokkal erősebb expert archeryt is kap meg tárgyat és még 15 grand elfet! Idő kérdése volt csak a változásnak! Én se kaphatam mást te se kapjál:d vagy ez túl nagy önzöság?:D akkor kapjál:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 13:30 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 14:11 

tehát röviden és tömören mondjuk azt, hogy Te nyertél.......

nekem mindegy, de elég hamar eljutottál vagy el fogsz, ahova Imperator jutott, hogy senki nem fog játszani ellened, ugyanis senki nem fog órákat itt tölteni a biztos bukás ismeretében, ugy, hogy esélye sem legyen arra - legtöbb pályán - hogy legyőzzön.
Most kiderült, hogy nem igazán csak az a gond, ha valaki nem játszik, hanem az is, ha EGY VALAKI (ez most független a személyedtől) játsza le a játékok 60-70% t.
Igy azoknak a játékosoknak esélyük sem lesz, akik normálisabb tempoban játszanak, Te szerencsés vagy, jóval több időt tudsz erre forditani, mint a többiek, az átlag többség, igy felborult az egész játék menete, erről persze senki nem tehet, senki sem hibáztatható, de miután ilyen még nem igazán volt, hogy valaki körönként verjen 100 pénzt a többiekre, s jelenleg olyan unit bonusszal rendelkezzen, ami eleve esélytelenné teszi a többi a játékost.

Ez sem lesz jo megoldás, de igy talán fognak Veled játszani, mert előbb utóbb egyedül maradsz, s persze mondhatod, hogy ez meg ez nem válaszolt, de aztán mégis mással játszott.
Bevallom én tanácstalan vagyok, de én leszek az első aki nem fog ugy odaülni, hogy az ellenfél 15 granddal indul, elfogadom a kihivást, de biztosan nem játszok ugy egy olyan mappon ahol igy semmi esélyem sincs. Azon a 2 - 3 orában inkább játszok mással, akivel talán van esélyem egy izgalmas mérkőzést vivni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 14:12 

Conannak abban igaza van hogy igy módosítani nem korrekt dolog, de Neked Conan meg azt kell megértened, hogy rajtad kivül senki sem ér rá annyit játszani mint Te

Ami természetesen nem a Te hibád, ezt kiemelten hangsulyoznám!

Egyáltalán nem akarlak téged ezzel bántani, mert Te ráérsz a többiek meg kevésbé, ez mindenkinek a magán ügye.

Én inkább azon kezdtem gondolkodni még az első körben, hogy inkább az egy körben lejátszható meccsek számát kéne maximalizálni...

Akkor nem alakulna ki ilyen helyzet hogy egy jó játékos, a 3. körre már annyit játszott mint a mezőny többi része összesen!

Pl egy körben max 4 meccs lehetséges, függetlenül attól hogy az mind védekezés vagy csak a fele...

bár lehet hogy ezzel sem érnénk el semmit...

üdv

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 14:44 

.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 14:53 

Nem ahhoz van köze annak hogy te sokat játszol, hogy mi kevesebbet...
hanem a verseny egyensúlyához ami túl hamar megdőlt.

mert szerintem ha ez a helyzet mondjuk 3 hónappal később állt volna be, akkor az talán nem akkora gond, mint hogy 3 kör után itt tartunk.

ezért gondoltam arra hogy ha maximalizáljuk a meccsek számát
akkor lassabban nő a különbség a játékosok közt.

Más kérdés hogy nekem igyse-ugyse fér bele 2 meccsnél több egy körben...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 15:08 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 15:55 

ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen eredményeséggel játszottál, független attól, hogy nyertél vagy vesztettél
de ugy látom nem érted meg
itt az a probléma vagy majd az lehet, a későbbiekben, hogy a körönkénti mérközések 70 vagy annál több % Te játszod, s nincs még ilyen játékos legalább 2-3, akik ennyit tudnak játszani.
Igy - eredménytől függetlenül - annyire képes vagy elhuzni a mezőnytől, hogy maga a játéknak sincs sok értelme.
Sajnos én pl. nem tudok ilyen sokat játszani, kb. körönként 2-3 at, igy én nem tudok lépést tartani a tempóval, s gondolom nem vagyok egyedül.

Viszont tanácstalan is vagyok, mert ilyen még nem volt...........de azt sem szeretném, ha 5 kör után teljesen érdektelenné válna a játék, mert eljutunk oda, hogy Conan birtokolja a földek felét, de vele senki nem játszik, mert értelmetlen időtöltésnek tünik, bizonyos pályákon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 16:12 

10 Grand elf
s akkor nem lehet cserélni
remélem jo igy:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 01 vas., 16:31 

.

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]