Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 21 szer., 16:46 

Laca, nehogy connan kihivását fogad el, foglakoztatják őt elegen, hagyjuk a többieket is játszani! :d Én meg pont ráérek a héten:D vagy inkább privátban lobbizak a hátsófolyosón?:D Lehetőleg ne mindenki conanal játszon mert a végén úgy lesz mint velem anno, hogy senki nem játszik velem mert esélytelen.(persze van olyan pálya ami bevehetetlen) annyi skillje lesz és hamar el is megy mindenkinek a kedve!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 21 szer., 16:53 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 21 szer., 19:20 

ArchConan írta:
Igen, de én már az előző körben is támadtam volna Draconison a győztest, ha nem utolsó napig halogatjátok. Ha te nyertél volna akkor pedig most téged hívtalak volna ki!

Draconis tartomány sorsa nem csak két játékos magánügye. Ha visszaemlékszel én már az előző két körben is támadtam volna oda sima támadással, csak veled nehéz volt szót érteni. Másrészt Laca is kihívott MOST engem Erathia Majoron és előző körben is támadott oda, én pedig kiálltam és kiállok most is. Nagy udvariatlanság lenne részéről (hogy finoman foglamazzak), ha a saját kihívását lejátszaná ellenem, az enyémet viszont elutasítaná.

Van még más tartomány Draconison kívül, nagy a térkép...

Más is lobbizik a színfalak mögött az ellen, hogy velem játszanak emberek. Jó lenne ezzel leállni és inkább a saját meccseire koncentráljon mindenki!

Nehéz szót érteni? Mikor Lacával volt gamem! Nem fogok veled játszani, hogy neked jó legyen, már bocs! Nem érhet rá mindenki mint te!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 21 szer., 19:55 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 21 szer., 20:12 

ArchConan írta:
Imperator01 írta:
Nem fogok veled játszani, hogy neked jó legyen, már bocs!

Ez a tipikus lúzer megközelítés: inkább nem játszom veled, hogy neked ne legyen jó! Sajnos van még pár ilyen ember, aki így gondolkodik és ezt is csinálja. Ezért is jobb, hogy Draconisnak új gazdája van, mert (remélem!) nem fog kifogást találni, hogy miért nem akar játszani...

Imperator01 írta:
Nem érhet rá mindenki mint te!

Ezzel is szoktak jönni, mint "végső érvként", de amellett, hogy nevetséges már kezd kicsit unalmas lenni. Azt hogy kinek mennyi ideje van, senki nem tudja ellenőrizni. Sokan hordanak itt össz fűt-fát, hogy miért nem érnek rá, aztán meg hol MSN-en, hol hamachin bukkanak fel vagy ki tudja épp milyen más játékot játszanak. Ha nagyon tele a gatya valamelyik föld elvesztése miatt, akkor sokan nyúlnak ehhez az eszközhöz: időhiányra hivatkozva egyáltalán nem játszanak vagy utolsó pillanatig nem játszák le a meccset egy esetleges ellentámadástól vagy egy másik támadási kísérlettől tartva. Szóval ezt inkább hagyjuk, mert a 'nagyon leterhelt' egyetemistáknál, tinédzserknél se mindig tiszta ki-miért nem rá, másnak meg miért ér rá ugyanabban az időpontban...

Amennyi kihívást, támadást én bírok, azt lejátszom és nem keresek kifogást! Egyedül játszottam idáig kb annyit, mint a mezőny passzívabb fele és nem fosztok meg valakit több körön keresztül attól, hogy támadhasson valamelyik területemre, csak azért, hogy ne gyűljön a pénze! Mástól is hasonló hozzáállást várna el az ember. Persze, most hogy tapasztalom, hogy vannak, akik bevallotan erre játszanak, majd ezután elgondolkodom én is...

Kár megint a hisztit csinálni, majd Laca eldönti, hogy mi legyen a kihívással. Vagy ha kampányolni akarsz a saját kihívásodért, azt megteheted privátban vagy MSN-en is. Adlernak igaza van: nem hiányzik minden körben a műbalhé!

Teki: nem mondtam, hogy nem játszom le. Csak azt mondtam, hogy jó esély van rá, hogy nem fér bele az időmbe. Megpróbálom előrehozni
még erre a hétre az egyik meccset és akkor a kör végén talán még belefér a te kihívásod is, de ez nem rajtam múlik jelen pillanatban!

Ha valakinek megigértem. hogy vele játszok nem fogom lemondani, hogy a nagy connanel jatszhassak ennyi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 21 szer., 20:16 

Connan itt csak te hisztizel! Azt is minek, semmi értelme! Ahogy süni te se érted a viccet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 21 szer., 20:19 

Egy esős napon Adrienne testőrkapitánya zihálva szaladt be a trónterembe. Meghajolt úrnője előtt és beszámolt egy idegen érkezéséről:

-Úrnőm, egy szakállas öregember érkezett messzeföldről hozzád, a az előtérben várakozik.
-Köszönöm, szólj neki hogy bejöhet.
Mihelyt Adrienne kimondta a szavakat az ajtó kicsapódott és egy hajlott hátú hosszú szakállas öregember állt az ajtóban.
-Mondtam öreg hogy maradj ahol vagy! Majd én mondom meg hogy bejöhetsz-e vagy sem!-kiabált rá a kapitány.
-Elmehetsz- fordult hű kapitányához a boszorkány- Mi járatban vagy errefelé öregember?
Az öreg meghajol.
-Hallottam hódításaidról és egyre növekvő birodalmadról, seregeidet messze földről félik. Szolgálataimat felajánlanám ha elfogadja, Tűzboszorkány.
-Mi szükségem van nekem egy öregemberre?
Az öreg elmosolyodott. Hirtelen kiegyenesedett, az ázott útiköpenyt ledobta magáról, és a vándorbotja egy koppintással átváltozott gyémántköves varázslóbotra.
-Theodorus!- kiáltotta Adrienne- visszatértél Erathia földjére?
-Igen, visszatértem és készenállok bármilyen feladatra amivel megbízol.
-Segíthetsz nekem-mondta Adrienne és Erathia földgömjére meredt, tekintete megállapodott egy havas nyugati területen- Ismered a barbárok által uralt földet, Coroniust?
-Igen.
-Készen állsz hogy megküzdj a behemótok, küklopszok és viharmadarak ezreivel? Készen állsz hogy megmérkőzz Yoggal a barbárok rettegett hadvezérével?
-Igen, nem fogsz csalódni bennem.
-Akkor menj, adok segítségül melléd egy küklopszot és tíz gyémánt gólemet. Vigyázz, eddig nem sokan tértek vissza élve a szigetről.
-Óvatos leszek és megteszek minden tőlem telhetőt.
Adrienne intett, Theodorus elment a hajóhoz. A varázsló távoztával Adrienne azon töprengett hogy vajon a hatalmas mágus tapasztalata elegendő lesz-e a barbár hordák és a tartomány védő Mephala ellen...

Sorceress kihívlak Coronius tartományon! A támadás kiindulópontja: Spaward, tehát oda jöhetsz ellentámadni majd :)

Titi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára titi 2007 márc. 21 szer., 20:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 21 szer., 20:25 

Nagy betűvel írd le a nevemet Imperátor :lol:
Amúgy Conan sem lehet mindig olyan passzban hogy ugyanolyan hullámhosszon legyen mint Te :)
Ne erről szóljon a topic,hogy egymás nyakának estek ! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 21 szer., 20:27 

Süni írta:
Nagy betűvel írd le a nevemet Imperátor :lol:
Amúgy Conan sem lehet mindig olyan passzban hogy ugyanolyan hullámhosszon legyen mint Te :)
Ne erről szóljon a topic,hogy egymás nyakának estek ! :P

Süni: bocsi:P Ö esik neki mindenkinek:D Nekem aztán m1! Jöttem növelni a hozzászólásaim! :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 21 szer., 22:46 

((Akkor nézzük a medvét))
Miután ma befejeztem Patrickkal a loadomat hála égnek,
Karesz,tőled kérdem,holnap délután 5 -fél 6tól lejátszhatnánk a Lords meccsünket ? :)
Remélem ráérsz,de ha nem akkor még a héten lerendezzük
Várom válaszod
Süni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 21 szer., 22:47 

titi írta:

Sorceress kihívlak Coronius tartományon! A támadás kiindulópontja: Spaward, tehát oda jöhetsz ellentámadni majd :)

Titi

Szép volt a bevezető, úgyhogy elfogadom :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 22 csüt., 0:37 

A csata után rettenetes állapotban tér haza a lovag: horpadt a páncélja, száz sebbõl vérzik, szinte kizuhan a nyeregbõl.
- Hát veled mi történt, hûséges lovagom? - kérdezi a király.
- Felség - nyögdécsel -, hûséges maradtam hozzád, becsülettel harcoltam érted, és az ellenséget visszaûztem nyugatra.
- Nyugatra? - emelkedik meg a kiraly hangja. - Hiszen nyugaton nem s voltak ellenségeim!
- Nem? - réved el a lovag. - Hát most már vannak...!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 22 csüt., 10:10 
Heroes Team

Affenébe, nem láttam, hogy van ott 1 területfoglalási szándék! :S

Akkkor bejelölöm tartlékba Emerald Islandot, ha addig nem változik Merlin lakhelye! :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 22 csüt., 18:57 

3. kör
2007.03.21 - 2007.04.03

Süni 1 figyelmeztetés
Bogpista inaktivitás miatt elveszitette a földjeit.

Merlin megkapta Hammerlands tartományt
Jou Emerald Isle tartományt

Erathia, Spyrre, Pierpoint, Nimbus szabadok, földnélküliek és új belépők ezekre jelentkezhetnek, 1 db/fő, időrendi sorrendbe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 23 pén., 14:25 
Heroes Team

Adler írta:
Merlin megkapta Hammerlands tartományt
Jou Emerald Isle tartományt

Akkor legyen üröm az örömben, Szeretnék 1 jót támadni Hammerlandsra Merlin! :twisted:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 23 pén., 14:47 
Heroes Team

Jou írta:
Akkor legyen üröm az örömben, Szeretnék 1 jót támadni Hammerlandsra Merlin! :twisted:

Ez esetben Merlin döntse el, hogy előbb a Te támadásodat fogadja - és ha ez sikeres, akkor nem tud engem kihívni - vagy előbb engem támad meg Elemental Fjordon (itt hívott ki) és sikertelen támadás (azaz kihívás) esetén ellentámadásra volna lehetőségem, ami ha sikertelen, akkor fogadhatja a Te támadási szándékodat. Ha az időrendet követjük, akkor az utóbbi variáció lépne életbe, de Merlin döntése mindent felülírhat :)

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 23 pén., 15:36 
Heroes Team

Csizu írta:
Ez esetben Merlin döntse el, hogy előbb a Te támadásodat fogadja - és ha ez sikeres, akkor nem tud engem kihívni - vagy előbb engem támad meg Elemental Fjordon (itt hívott ki) és sikertelen támadás (azaz kihívás) esetén ellentámadásra volna lehetőségem, ami ha sikertelen, akkor fogadhatja a Te támadási szándékodat. Ha az időrendet követjük, akkor az utóbbi variáció lépne életbe, de Merlin döntése mindent felülírhat :)

Üdv

Na jó, akkor most 1 jó kis olvasás fog következni (mert megint bamba voltam :( ), s száj befog addig! :roll: Vedd úgy, hogy a támadást nem is említettem, csak majd utána, HA... !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 23 pén., 15:47 
Heroes Team

Jou: semmi gond sem történt, támadási szándékodat jó, hogy jelezted! Merlin tudja, hogy mit akar, és milyen sorrendben kívánja lejátszani a meccseket. Azért írtam le az előző gondolatokat, hogy összegyűjtsem Merlinnel kapcsolatos támadási/védekezési bejelentéseket, s ő majd eldönti milyen sorrendben kívánja lejátszani őket.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 23 pén., 16:21 

.

A hozzászólást 18 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 23 pén., 16:47 

Hali!

Minden kihívást elfogadok! A lejátszási sorrendről van elképzelésem, úgyhogy csak sorban! :) Először Adlerrel szeretnék játszani! Adler irj mikor érnél rá! Ma pl. vagyok, szerintem hétvégén is!

Patrick: Szeretnélek megtámadni Tidewateren!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]