Hali!Megszületett második győzelmem is,bár sokat nem tettem érte!
Conan megtámadott uj földemen Crustacean.Nagyon jól kezdődött a meccs. Két infernó várat kaptam,Conan más taktikát követhetett,mint amit nekem elmondott a múltkor,nagyon későn lett meg a 2. vára.A vízről minden túélőt én szedtem fel,de relik nem volt közte.A napi +1 higanyos arti nagyon jól jött viszont.Húztam két city halt meg efreetet, de csak egyik várban sikerült,mert köven nem sok volt. Harmadik héten lett fővárosom és ördögöm is,a másik várban is lett efreetem.Két ásvány silóm volt még.Conan eközben befoglalta a kartógrfáfert,lett 3 vára. 4.héten váratlanul feladta,pedig még egy csatát se vívtunk meg!Azzal indokolta,hogy castle gate mellett esélytelen a heti dupla populációt megverni és semmi jó varázslata sem jött!Persze ez a castle gates dolog nem biztos,hogy nekem is eszembe jutott és kövem is alig volt...
A visszavágó sajnos elég siralmas volt Lands Of The Giantsen.Egy normális hős sem jött.Conan barbár várat kapott,ha jól láttam és a ballista specilaista barbárt.Éreztem,hogy gáz lessz.Első héten kastély plussz efreetig húztam az infernót.Megint azt kaptam,de most nem örültem neki annyira,mint előző meccsen.Conan most gyorsan lépett első héten,második héten kezdődtek a harcok az őrzőkkel.Két rossz döntést hoztam és annyi volt.Először a pack minotaurusz király helyett a several lichet válaszottam, azok leszedtek minden impet,mert 3x3 volt

.Utánna a several küklopsz király és pack champion közül,okulva az elzőekből,inkább a lovagokat választottam.De ez megint rosszul sült el

.
Minden körben kettő morált kapott legalább,lebénítottáka a küklopszomat,gógjaimat rögtön.Utánna szétverték a ballistát és egyszerűen alig tudtam bennük kárt okozni.

Így feladtam,mert sereg nélkül,pénz nélkül semmi értelme nem lett volna húzni az időt.De így is elégedett vagyok,mert legalább megint nyertem.
Land OF The Giantre, Hamrondalere már nem fogok többet támadni az tuti,Crustace viszont nagyon teccik!!Kiakarom próbálni az összes pályát,amennyit lehet.Ezért kihívom következő körre Conant Monolith Barronson!