Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 05 hétf., 19:53 

Hát sajnos a H5-ben nem müködik az F4 (bár16bites szinmélységgel nem próbáltam :D ) egy megoldást találtam de az nem ablakban futattja csak épp, nem foglalja el a teljes képernyőt hanem csak annyit belőle amekkora a felbontása (1024*768 vs 1600*1200 (ez az asztalé). Tehát várom mások tippjét a gondomra :) Előre is köszönöm a segítségeteket :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 11 vas., 22:19 

Sziasztok!
Két kérésem lenne :) az egyik hogy akinek Collectors Editionje van a Heroes 5-ből, megtenné-e azt hogy elküldi nekem a .cfg kiterjesztésű fájljait, a másik hogy megmondanátok angolul hogy hívják a lényvásárlás menüpontját? Előre is köszi a válaszokat :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: segítség
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 11 vas., 22:30 

Sziasztok!

nem tudjátok honnan tudom megszerezni a Heroes OF Might and Magic 4 magyarítását és frissítését?

Szeretnék neten játszani, csak azt írja hogy elavult verzió.
nagyon köszönöm a segítséget!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 11 vas., 22:45 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Regdar: Javaslom a Heroes 4 Complete megvásárlását (Media Markt, Saturn, Elektro World, 576Kbyte Shop, CD Galaxis) 3990 Ft-ért, ebben már a két kiegészítő lemez is benne van és mehet a multizás magyarul... Remélem tudtam segíteni... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 13 kedd, 21:19 

Senki nem tud segíteni nekem? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 14 szer., 8:37 

Lényvásárlás: Recruit

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 14 szer., 21:39 

Vikky samurai írta:
Lényvásárlás: Recruit

Köszi :)
Egy megvan a kettőből :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 0:42 

lécci valaki nem tud egy magyarositást heroes 5hőz??fontos lenne
!!!help

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 23:22 

mocsok02 írta:
lécci valaki nem tud egy magyarositást heroes 5hőz??fontos lenne
!!!help

Azt sajna nem hiszem, hogy fogsz találni, mivel magyarul jött ki...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 9:19 

Holy! Hogyan lehet ezeket a képeket berakni a felhasználó nevünk alá?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 9:57 
Heroes Team

Silent Hunter írta:
Holy! Hogyan lehet ezeket a képeket berakni a felhasználó nevünk alá?

Szia!

Profil/ a lap alján az Avatar vezérlőpulton.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 13:25 

Hali

Egy észrevétel:
Mind az itteni és magyaritasok.hu-s sod magyarításnál trójai vírus talált a
vírus írtóm! :!: :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 13:36 

üdv midnenki. Szedtem le erről az oldalról kampányt heroes 3hoz, kicsomagolva bedobtam mappákhoz, de a játékban nincs a Kampány menüpont alatt custom :\ szal valaki segítsen mit csináljak.

edit: amúgy ez már lénsyegtelen szal tegnap rájöttem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bálibee 2007 márc. 19 hétf., 16:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 20:25 

Nem tom hogy, más is észrevette-e már, de ez döbbenetes.A H5 HoF 2.1-es verzió óta a nekróknak külön pontjuk van a feltámasztáshoz ami eléghamar elfogy és semmi nem növeli, valamint a Csontváz ílyászok nekro skill helyett a lélek láncot ajánja fel a gép(alapjátékban ezt a skillt ezem az úton lehetettelérni:Sötétmágia-Átkok mestere-léleklánc és ez a skill kell az abszolút faji képzetséghez) ezért az Átkok mestere után nem ajánlja fel a gép mert máshol már meg van a Hero nak.Ennél fogva nem lehet megszerezni a nekrok abszolút faji képzetségét. Pls valaki segítsen. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 22:09 

egyszerűen a skeleton archer képesség le lett cserélve arra a mark of mittoménmire :)
és sztem jó döntés volt.

a jelenlegi rendszer úgy működik, (már amikor működik, mert sajnos tapasztaltam hibákat bőven... :roll: ) hogy a lények, amik ellen küzdöttél, necromancy képességednek megfelelő százalékát ajánlja föl fölélesztésre az azonos szintű necro lények közül. vagyis pl inquisitor megölése esetén archlich-et fog fölajánlani, djinn megölése esetén sima lich-et, cerberus megölése esetén spectre-t, és így tovább szóval az azonos szintű lényt, updgrade-et figyelembe véve.
a dark energy pontokat hetente feltölti maxra, de sajnos tapasztalataim szerint úgy működik, hogy tényleg csak hét elején tölti föl, vagyis hiába szerzel képességet, vagy akármit, ami növelné, azon a héten már nem tudtam kihasználni...
a mark of the necromancer (talán így hívják?) képesség pedig hasznosnak tűnik, bár vszleg magasabb szinteken éri meg igazán használni csak, mert ahogy néztem 3. szintű hőssel még csak 1 mana pont jön vissza 50 sebzésért, amit azért kevésnek érzek.

szóval sztem jó irányba változott a necromancer főképessége, de még elképzelhető, hogy igényel egy kis kiegyensúlyozást, majd kiderül a multi játszmák során :)

remélem hamarosan találok valahol egy leírást a pontos dark energy számokkal, stb, mert kitapasztalni se egy rossz dolog, de jobb szeretek már készen nekiugrani a feladatnak :D

szerk: újraolvastam és látom még egy problémádat, szóval több dolog is növeli a dark energy pontjaidat. pl a pillar of bones, meg a necromancy skill-ed is, meg még valami, ami most hirtelen nem ugrik be :)
szerk2: ja igen, a hős szintjével is javul :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19 hétf., 11:48 

Üdv mindenkinek, emberek!

Szokás szerint nem tudom, hova is írjam a kérdésemet, így maradt ez a topik, ebbe sok minden belefér... :) Elsősorban szakértő "wogológusoknak" szól a kérdés, de bárki is tud válaszolni, annak örülni fogok.

Egy rettentő szokatlan térkép került minap a kezembe, a címe "Rush!_Unleashed HOMM", vagy valami hasonló. Tele volt furcsa elemekkel, pl. vörös színű obeliszkek, amikről állítja az editor, hogy tanulókövek; szárazföld közepén örvény, ami jutalmat ad, majd eltűnik; a Titán teléből elhíresült (ott funkciótlan) időpiac, ami itt közönséges gagyibolt; útszéli fogadó, ami remetekunyhó; eseményként működő, és utána eltűnő csontvázak; conflux, ami minden csak nem város; stb... Gondolom ezek WOG-os ojjektumok lehetnek. A különös csak az, hogy a pálya verziója SOD, és simán meg lehet nyitni a Complete szerkesztőjével, sőt SOD alatt játszani is. És a furcsa objektumok nagy része még működik is...

A kérdésem ezek után az, hogy egy WOG-os elemeket tartalmazó térképet mégiscsak el lehet menteni SOD verziójú fájlként, ami aztán játszható SOD alatt? Ezen az egyen kívül eddig akárhány WOG pályát próbáltam megnézni, közölte a szerkesztő, hogy érvénytelen a fájl verziója (51-es), és nem volt hajlandó megnyitni.

Válaszokat (ha lesznek) előre is köszönöm.

Kivagyoq

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19 hétf., 13:26 

De a Howl of Terror-t, ( Rettegés sikolya) az abszolútfaji képzettséget h, tom kigyűjteni, mert a Spiritlink (Lélek lánc) lett a Mark of Necromancer (Nekromanták jele) ezért hiányzik a kapcsolat az Master of Curses (Átkok mestere) és a Corrupted Soil (Megrontott föld) között,az pedig kell a abszolút fajiképzettséghez!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19 hétf., 23:56 

Silent Hunter írta:
De a Howl of Terror-t, ( Rettegés sikolya) az abszolútfaji képzettséget h, tom kigyűjteni, mert a Spiritlink (Lélek lánc) lett a Mark of Necromancer (Nekromanták jele) ezért hiányzik a kapcsolat az Master of Curses (Átkok mestere) és a Corrupted Soil (Megrontott föld) között,az pedig kell a abszolút fajiképzettséghez!

Én utána néztem és szerintem egyenes ágon el lehet jutni onnan, csak vhol majd több lépcsőben lehet eljutni, mint eddig, de arra már nem emlékszek, hogy hol!
Ajánlom ezt a linket: www.heroesofmightandmagic.com..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 21 szer., 18:47 

Sziasztok!

Lenne egy problémám. Játszok a Woggal és felvettem egy artifact-t és ahoz azt írja ,hogy oda adhatom a commandernek ha áthúzom a az ikonjára. Csak én nem látom az ikonját sehol. Hol keressem, vagy mit kell beállítani?

Elöre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 22 csüt., 10:13 

Mityi írta:
Sziasztok!

Lenne egy problémám. Játszok a Woggal és felvettem egy artifact-t és ahoz azt írja ,hogy oda adhatom a commandernek ha áthúzom a az ikonjára. Csak én nem látom az ikonját sehol. Hol keressem, vagy mit kell beállítani?

Elöre is köszi!

Van egy sárga kézfogó az "öltöztető bábutól" a bal felső sarok irányába! oda kell rakni, majd ha meg akarod sasolni akkor dupla klikk a kézfogóra és már ott is vagy a commander-nél! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]