Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 0:17 

Én nem akarok senkit sem csesztetni de többet nem játszom hit+run szabállyal amíg világosan meg nem fogalmazzák mindenki számára.
Azt a kib****tt szabályt mindenki másképpen értelmezi.
Én arra emlékszem hogy abban a körben amikor az ellenfélnek hp vesztességet okoztál már nem mehetsz el függetlenül attól,hogy az ellenfél lépett, varázsolt, vagy éppen kiverte. Ezt táborokban rengetegszer letárgyaltuk, régebben a ToH-n erre teljesen más szabály volt, de ez most nem az a verseny, szóval lehet más szabályt kitalálni rá, de azt akkor világosan meg kell fogalmazni, mert az OB-s szabály sem világos mindenki számára.
Lehet úgy is ahogy Conan akarja, még abban a körben leléphetsz amikor az ellenfelednek szarrá implóztad, villámoztad az egyik lénycsoportját, úgy hogy nállad 7*1 db fostalicska lény van és max két vagy három csoportodat tudnak kinyírni egy körben, de akkor már inkább ne legyen hit+run szabály mert tök felesleges.

Hogy Bozsó hit and run -ozott vagy sem amikor velem játszott, nos én csak annyit mondtam hogy az szerintem hit and run, de folytassuk a játékot viszont akkor no rules alapon. Ő keresett meg Téged, Conan, hogy kérdezzünk meg szerinted is az volt vagy sem, de mivel nem kapott kielégitő választ tovább folytattuk a játékot az ominózus harc előtti állásról és mivel én nem támadtam meg, hogy ne adjak neki okot a h+r -re, 2vagy3 körrel később a két csapat találkozott megint, akkor ő támadott, és mivel megvárta a második kört az már végzetes volt a hősére nézve.

Csizuval is volt egy hit+run esetem a minap az OB-n, ott is miután kinyírt az efretekkel két tucat íjászt fizetett és lelépett. Megjegyeztem hogy szerintem ez hit+run de nem probléma folytassuk nyugodtan a játékot, amennyi alkohol volt akkor a véremben (Palkó talán tudná tanúsítani) tök mindegy volt, hogy mit játszom.

A fenti két dologgal csak azt akartam szemléltetni hogy jó volna tisztázni a h+r -t, bár az is lehet hogy csak én megyek szemben az autópályán, és nem értem a szabályt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 0:50 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:34-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 1:05 

Laca írta:
Hali!

Imperator: Amikor a multkor a meccsünkről dumáltunk azt mondtad, neked jobb lenne a szombat este.. nem látlak sehol sem! Ha olvasod ezt, msn-en megtalálsz!

Üdv: Laca

Szia! Nem rég értem haza Győrböl elfelejtettem sorry! Msn sajna nem láttlak:( Ma game?:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 1:35 

Én nem azt mondtam hogy én nem okoztam hp vesztességet az ellenfélnek. Én azt mondtam hogy az ellenfél ha okoz neked hp vesztességet és utánna lelép az hit and run.
Tegyük fel az első körben waitelek, vagy csak lépek, de nem támadok, esetleg magamra varázsolok, és az ellenfél benyom egy 300 -s szikrát, utánna fizet 3k aranyat és lelép. Most akkor mi a külömbség abban, hogy én felosztok 7*1 mondjuk 9-s sebességü lényt a főhősnél, és megtámadom a csapatodat majd mituán léptél 2 vagy 3 egységgedel én nyomok egy varázslatot és lelépek, vagy van nállam 6 black dragon, te elkapod a hősömet, lépsz valamivel, de nem érsz el vagy éppen csinálsz mondjuk 200 damaget, majd én jövök nyomok egy chaint/implot majd húzok haza. A kettő az én szempontomból ugyanaz, és nincs semmi bajom az egésszel de akkor ne játszunk h+r -el.
Ha az ellenfél le akar lépni akkor ne harcoljon, vagy ha már harcolt akkor várja meg a kör végét, ennyi. És nehogy már ahoz mérjük a h+r -t hogy mekkora a megtámadott csapat. Lehet még az elején találkozik a két csapat, te lenyomsz egy szikrával 20-30 íjász vagy vámpírt vagy bármit, és én is lépek de nem érlek el, esetleg nincs támadó varázslatom, vagy spell pontom, vagy powerem, és te utánna szépen lelépsz a főhősőddel, és röhösz hogy de jól megsz*pattad a másikat. Felőllem nyugodtam legyen ez, de akkor ne kérje az ember hogy h+r -el játszunk.
Engem az teljesen hidegen hagy, hogy Te kivel milyen szabályok szerint játszasz, én szeretem magamat azokhoz a szabályokhoz tartani amit a szervezők meghoznak minden verseny előtt, csak jelen esetben a fent említett szabály általam más értelmezést nyert ezért kértem a szabály újrafogalmazását.
Az említett két meccset nem igazán befolyásolta a h+r, függetlenül attól hogy mennyi vesztességet okoztunk egymásnak az ellenféllel, ezeket csak példának hoztam fel hogy mik a hátul ütői annak ha a szabályt így értelmezzük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 1:58 

Hali!

Bozso megtámadott Ajiton. Kicsit fáradtan toltam, ez meg is látszott. Cyclopssal indult bányát foglalni Aislinn, mivel szarul meteoroztam két csontváz a végén lemészárolta az 1hpra levert cyclopsom. :lol:
A főhősöm is gyengén muzsikált. A végső lökést az tette be, hogy 7 wyvernnel fullos imp cahce-be mentem, és mivel az attackom elég gyik volt, menekülnöm kellett... A kocsmában viritott drakon, de pénzem nem volt. Menekülnöm kellett saját hülyeségem miatt egy droidommal is, majd Bozso a körében megtámadott egy másik droidomat is. Hülye mód azzal is futottam, így a kocsmából eltűnt a főhősöm... :?
Ezen a ponton lett elegem a bénázásomból, így feladtam a gamet!
Új lord: Bozso

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 2:22 

Hát nagyon sajnáltam hogy igy lett vége a meccsnek!

Bár az első hét végére lett Maci+Castle, a másik várban meg city hall, Gurni meg egész jól fejlődött, bármi lehetett volna még.

Egy fullos Imp Cache-t én is benéztem de Gurni 8as Attack-ja azért kisegitett igy végül csak az orkokat buktam el, majd megfutamitottam Laca egyik droidját ami ugy tűnik végzetesnek bizonyult...

Számítok a támadásodra a következő körben Laca!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 2:50 

Én se szoktam számolni hogy most kör vége van vagy nem, annyit szoktam csinálni hogy ha varázsolok egyet megvárom a másikat hogy sorra kerüljön. Persze ezzel magamat szivatom mert ha pont új kör lesz akkor az ellenfél már 1-el többet tud varizni, illetve ha nyom belém egy implot és én is belé, nekem megint várnom kell hogy ő jöjjön, ERGO ha csak 1v1 lény van akkor soha a büdös életbe nem tudok lelépni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 7:23 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 8:00 

.

A hozzászólást 22 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 10:34 
Heroes Team

2 védésem volt Elven Passon.

1.Lzo vs Jou

A vár nem sok esélyt adott a támadónak ,necroval indult rampart ellen.
Utoljára a zöld(más hírek szerint részben arany) sarik látták a támadót...,majd látva az általuk okozott veszteségeket visszavonult.
Az invázió elbukott.

2.Lzo vs Player

A védelem ezúttal is Ramparttal állt ki,míg a támadók Dungeont kaptak.
A 2. hónap elején Thorgrim a védők vezére áthajózott a támadókhoz és hazaküldte őket .
Meglepetésre már Blacket is tudott fejleszteni Player!
Az invázió elbukott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 13:12 

igazad kell, hogy adjak Botinak ebben a h&r ügyben, 1x és világosan le kell fektetni, hogy mi is az, és akkor legyen az a mérvadó.
Itt ugyan no rules van, de a szábályok megbeszélés kérdései, tehát bármikor előkerülhet, hogy mi is az hit&run.

S hogy ne legyen egyszerű az élet, az én olvasatomban az számit annak, ha spellezek majd lelépek, ugy hogy az ellenfél nem varázsolt még az adott körben, az hogy ütött vagy lőtt vagy jobbra balra előre hátra mászkált, azt számomra nem lényeges, én igy értelmezem, tehát ha varázsolt bármit, majd én is varázsoltam, utánna mehetek isten hirével, az nem számitott szabályellenes cselekménynek.
Természetesen nem biztos, hogy ez a jó értelmezése a dolgoknak, de szerencsére én mostanában ilyenen nem zördültem össze senkivel.

Szóval kellene egy pontos definició, hogy mindenki tudja, miről is beszélünk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 13:21 
Heroes Team

Boti esetében az történt, hogy leszedett 1 AD-t és 3 v 4 sultánt. A seregem ebből a 2 lényből állt ekkor még. Ha ő okozott az én seregemnek veszteséget (nem is kicsit) akkor én miért ne okozhatnék neki? Ugyan abban a körben történt, mindketten léptünk a lényeinkkel, én az AD-vel azért nem, mert akkor a köv. körben ő kezd és lemos. Ennyi a történet, a hit and runnak sok megfogalmazása és értelmezése napvilágot látott már, nálam ez nem volt és soha nem is lesz hit and run. Volt a játékban 3-4 eset, amikor a droidjaimat gyilkolta. Megtehettem volna, hogy magic arrowozok és lelépek, az se lett volna hit and run, mert abban a harcban ő is varázsolt már. De nem varázsoltam, hagytam, mert értelmét nem láttam, ráadásul fajidegen lények voltak, ahol ha leszedek 10 gremlint, nem ér annyit, hogy vitázzunk egy sort, hogy hit and run volt-e vagy sem.
Egyre több a probléma ezen szabály értelmezését illetően, és én is azt gondolom, hogy el kéne törölni, vagy értelmesen és kizárólagosan egy olyan értelmet adni neki, amit NEM lehet félreérteni. Ez fontos az OB-n is, Kupában is, és az elkövetkezendő BB-re is, hogy csak a közeli jövőt említsem.

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 13:25 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:37-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 13:25 

oké, eddig sinen vagyunk
most jön a dolog nehezebbik része, röviden, tömören és félreérthetetlenül megfogalmazni, hogy mi is az, vagy tényleg eltörölni és akkor lehet garázdálkodni szabadon (ami megint csak 1 dolog, mert azért alkalmazni is tudni kell)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 13:30 
Heroes Team

Másik dolog: Bozso

Bejelntettem, pénteken, hogy szombaton megtámadnálak Tularean Foresten. Abban állapodtunk meg, hogy szombaton le is játszuk. Így váltunk el MSN-en. Azt is hozzátetted, hogy a péntek este már nem jó Neked a játékra (pedig felajánlottam), de közölted, hogy egyéb elfoglaltság miatt Neked nem jó az esti időpont. Így lett belőle szombat. Erre azt olvasom Péntek este a fórumon, hogy Adlerral játszottál (19-20 óra között, ami nálam már este). Ezzel semmi probléma se lenne, azzal játszol, akivel szeretnél, de ha valakivel megbeszélsz valamit kedves Bozso, akkor azt illik is betartani.

Újra és utoljára megpróbálok Veled szót érteni. Szeretnélek megtámadni a mai nap folyamán Ajiton, ha van rá időd és lehetőséged, kérlek reagálj a támadási szándékomra. Köszönöm!

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 13:42 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 14:53 

Na akkor reagálok Csizu.

én úgy emlékszem hogy pénteken napközben megkérdeztem tőled hogy játszunk-e, azt mondtad OK megtámadsz, de mindketten elmentünk ebédelni és megbeszéltük hogy 20 perc mulva akkor mehet.

Mire visszaértél közölted hogy inkább tanulsz és majd szombat délelőtt játszunk, mivel nekem a péntek este nem jó!

Eztuán Adlerral elkezdtünk dumálni és megkérdeztem őt megtámadna-e mivel játszani akartam.

Ő belement, a végső csata előtti helyzetet 18.11-kor mentettem el, ezután megirtam a reportot és indultam a dolgomra (20.30-ra kellett Csillaghegyre érjek amúgy) Tehát a péntek este nekem télleg nem volt jó, mindazonáltal ne haragudj hogy nem vártalak meg a támadással, de játszani akartam...
Másrészt meg szerintem Adler örömmel fogadja majd a támadásodat Tulareanon, igy meg tudod majd támadni.

De még egyszer elnézést kérek hogy nem vártalak meg! Tény ez az én hibám!

A mai nap 18.00ig érek rá, mert aztán meccsem van és este dolgozom is!
Eredetileg Dreegart várom mert be akarom fejezni vele az utsó OB meccsemet, de már egy hete nem látom msnen igy valószinű hogy ez nem fog megtörténni, szóval részemről mehet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 18:35 

ArchConan írta:
Hit and runnak számít az, amikor az egyik fél szándékosan és kizárólag károkozás céljából vállalja a harcot, anélkül, hogy esélye lenne a csata megnyerésére és amint a károkozás (akár varázslatokkal, akár sima ütéssel pl. Arkangyalok-Archdevilek szétszedése) megvalósul, még abban a körben távozik, anélkül hogy megadná az ellenfélnek a cselekvés jogát.

tudom hogy ez még csak alapelv, de ha össze írjuk mik történhetnek akkor sikerülhet egy olyan szabály létrehozása ami ráhúzható minden szitura.
Ebben az áll hogy várni kell egy kört. Mivan akkor ha a lelépő kezdi az új kört mert gyorsabb lénye van ?
Nincs részletezve a ressurect és lelépés.. szerintem a resut lehet hagyni az nem támadás,szal nem kell megvárni mig a másik is resuzik.. azaz maga a szabály értelmezését is pontosítani kell.

Ami a legegyszerübb eset az az ami én leírtam.. ha valaki leakar lépni egy csatából, legyen az főcsata vagy bármi csak úgy léphet le ha AZ ELLENFELÉNÉL VOLT A LÉPÉS ÉS MOST KAPTA MEG A CSELEKVÉSRE A JOGOT. TERMÉSZETESEN NEM OKOZHAT KÁRT, VISZONT FELTÁMASZTHAT ÉS MEHET.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 18:48 

.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 19:00 

a hit and run csak a varázslásra vonatkozzon
egy adott körben ha varázsoltam, meg kell várnom, hogy az ellenfél varázsol vagy a következő kör elejét, addig nem lehet lelépni, ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]