Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 15 csüt., 19:00 
Heroes Team

Sziasztok!

Imperator kihívott Bracadan, kicsit részletezve:

Csizu(Tower - Fafner) vs. Imperator(Fortress - Korbac)

Towernek nem igazán örültem, jöhetett volna olcsóbb vár is. Kedvemet tovább rombolta, amikor megláttam a második hét táján, hogy az ellenfelemnek Korbac jutott :( Itt tudtam, hogy már csak rajta múlik a game. Kicsit később tört át Imperator, mint amire számítottam. A 4. héten tette meg, mire sikerült mindent felfejlesztenem. De a várig nem ért el a sereg, így exp. pathf.-al és loggal könnyedén elért. Hatalmas sereggel jött, és értékekben is jobb volt. A lassú mozgásom miatt esélytelen voltam a vártól távol lévő helyek felfedésére, Imperatort is fogadni kell :) Miután a 27 Mighty Gorgon leütötte a maradék Naga Queen és kapott egy morált, még 3 titánt küldött a másvilágra. Ekkor fizettem és leléptem. Korbac bevette a másik váramat, ahol artikkal feltápolta magát, majd megindult felém. Gondotlam rá, hogy megtámadom, mert castle nem volt húzva abban a várban akkor még. Megtámadta a várat, ahol hosszú és kemény csata után fizetett és lelépett 34 lizard warriorral. Kihasználtam az időt, felhúztam Naga-ig a másik várat castleval (miután visszafoglaltam) és mindent felfejlesztettem. Mire újra a váramhoz ért, sikerült mindent kivennem a 2 várból. Időközben Ballisticset is tanult, ami eldöntötte a játék végkimenetelét. A Mighty-kat ugyan elszigeteltem, de skill fölényének köszönhetően keveset sebeztem. Telt múlt az idő, én fogytam el előbb. Sok morált kaptak Imperator lényei, még akkor is, ha volt exp. leadershipje.
Korbac-csal gyorsan mozgott, 3x annyit ment a sivatagban mint én, és ezt jól ki is használta, gratula neki. Ha szerencsével is, de Imperator kihívása Bracada-ra sikeres volt, így ő az új Lord-ja a tartománynak!

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 1:10 

következő levelet kaptam:(
Idézet:
Ma jáccottam Bozsóval és elég fura módon lett vége!!Nekem bejött az arma és megszedte velem párszor Bozsó seregét Neki dupla tower volt, nekem nekró meg barbár vár. Lett behemótom és sarim is kastéllyal és elvittem Bozsó fővárát is,ezután Bozsó kilépett, mert fáradt.A game előtt azt mondta, hogy lever 3 óra alatt.Most meg nem tudom, hogy fogjuk befeezni, mert én már nem érek rá következő héten!!Nem tartomn ferr dolognak, amit csinál, mert mindenképp bukta volna a gamet, csak időhúzás lett volna részéről !Nem tudtam,hogy onlineban ilyen játékosok vannak!

Easy Rider irta nekem ezt.
Sajnálom, hogy egyre többször előfordulnak ilyen és hasonló dolgok, aki(k) ilyen és ehhez hasonló dolgokat művelnek azok nem valók ide, erre a versenyre, ********* szigoru leszek, ellenekző esetben ugyanis teljesen értelmetlen az egész, amit csinálok. Másrészt a többi játékos felé is tarthatatlan ez az állapot.
Elkértem a mentett állást, ebben az ügyben az alapján fogok dönteni, csak én senki más, tehát hozzám lehet fordulni, bár felesleges.
Ha valaki fáradt, akkor ne játszon, én is beszoktam fáradni, ha beverik a seregem, főleg a főváram, de mégsem lépek le, kibirom még ezt a 5-10 percet, hogy azt mondjam, hogy GG és megtárgyaljuk a havi kavicstermést.

Figyeljünk már oda, ne nézzük madárnak a másikat.

A másik fél is elmondhatja amit szeretne, azért kiváncsi vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 1:48 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 2:09 

nos
a mentést megnéztem, igy azért nem mondható egyértelműnek, hogy melyik fél fogja megnyerni ezt a csatát.
Szeretném, ha lejátszanátok, a következő kör végéig, ez ugye azzal jár, hogy megkérem Bozsot addig mással ne játszon Crustacean amig ez a meccs le nem megy, tehát minél előbb annál jobb.
S egyben Easy Ridert is megkérem, hogy ez a meccs legyen a legelső a sorban, addig amig ez le nem megy, más reportot nem fogadok el tőle.

fellebezés nincs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 10:06 

jajaj, azért még ne akasszatok fel...

Jó ha tudjátok hogy tegnap du 2-től este 11-ig ültem a gép előtt, mivel Sorcyval lenyomtuk a kupameccset, majd egyből egy 5 perces pihi után nekiálltunk Riderral a meccsnek...
Azért engedjétek már meg nekem hogy 9 óra után fáradt legyek, miután már a fejem is hasogatott...
hozzátenném hogy nem a fő váramat buktam be, ezt talán Rider és te is láthatnád Adler, mivel sem a Capitol sem a Giant nem ott van felhuzva...
Na de ez nyilván részlet kérdés...

Arról nem is beszélve hogy a játék előtt kikötöttük hogy nincs hit and run, amit Rider elfogadott ehhez képest, jópárszor alkalmazta, mire közölte hogy itt amugy sincsenek szabályok...
Ekkor kezdtem kicsit mérges lenni, mivel neki láthatoan nem volt a meccs közben más fegyvere mint hogy megtámad armával, ahogy azt irta is...!!! (ennyit arról ki fair és ki nem)

A meccset természetesen be fogjuk fejezni, pl ma is ráérek estig, meg szombaton is, vasárnap is délelőtt, nem mondhatod Adler hogy nincs rá lehetősége.
Természetesen addig nem játszom senkivel a mapon, amig a meccset be nem fejezzük.

Annyit azért viszont szeretnék kérni, hogy ne törjetek már pálcát mások feje felett egy verzió hallatán...

Conan...rád még szót pazarolni is felesleges (bár ezzel megtettem azt is)

na pá

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bozso84 2007 márc. 16 pén., 10:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 10:15 

ja arról nem is beszélve, hogy amikor már kezdtem fáradni, szóltam Ridernak mi lenne ha összecsapnánk és eldőlne a meccs, amire ő közölte hogy ő ráér...neki nem sürgős...

Ja és olyat pedig nem mondtam Ridernak, hogy 3 óra alatt leverem...
Azt mondtam hogy ideális esetben 3 óra a map, de lehet több is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 11:29 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:28-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 12:05 

Na Conan ez végre egy korrektebb írás a részedről!

Szó sincsen róla hogy ne engedném őt nyerni...ki vagyok én hogy bármi ilyet még csak gondoljak is...
Tegnap este többször kértem őt hogy ütközzünk meg egy végcsatában, aztán lesz ami lesz (mivel már minden bajom volt), de ő ebbe nem ment bele, ezért mondtam hogy elmentjük aztán legközelebb befejezzük...

Senki mással nem akartam játszani azon a mapon, amig vége nincs a meccsnek!

Elég furán jönne ki hogy folyamatban van ott egy game én meg leállok mással játszani azon a pályán, nem az én stilusom.

Az egészből egyébként semmi "balhé" nem lett volna, ha Rider belemegy a főcsatába, vagy egyszerűen megvárja mig tudjuk folytatni...
Azt sem értem miért irt Adlernak, számos eset volt már rá hogy elmentettük és később folytattuk a meccset...
Úgyhogy kár ezt "balhéként" értelmezni...

Tényleg egyszerűbb a no rules alkamazása, teljesen egyet értek most már Veled ebben, mostantól igy is lesz részemről és akkor nincs vita!

Amugy meg egyáltalán nem érdekel, ha bukom a földet, hála az égnek van jobb dolgom is mint a H3...

Semmi rossz nincs abban hogy tanácsokkal látod el őt pl Crustaceán, ahogy nekem is adtál tippeket más mapra. Egyből tudtam hogy Te adtál infokat neki, amikor megjelent a fönti artifaktnál, ezt mondtam is Csizunak...aki nem akarta elhinni :D

Nem lebecsülésről volt szó hangsúlyozom mégegyszer, csak meglepő volt hogy valaki aki 1 meccsel előtte még azt sem tudja mi az a map editor, 3 napra rá azt a taktikát nyomja amit Te is akartál...

De még1szer mondom semmi baj ezzel, az a jó ha minél több jó játékos van akikkel lehet játszani, szerencséje is volt hogy bejött az Arma, de azért a játéknak még nincs vége!

Annyit még hogy sosem nézem meg a mentést, csak ha vége a meccsnek, és jo lenne ha ezt tiszteletben tartanád és nem utalgatnál rá folyton...

Na lényeg a lényeg hogy én kész vagyok a meccs folytatására, eszembe sem jutott hogy ne fejezzük be, így tényleg kár volt a műbalhé, hiszen semmi különleges nem történt...elmentettük majd folytatjuk...

Remélem Conan hogy a közeljövőben eltekintünk a személyeskedéstől és igyekszünk tiszteletben tartani egymás véleményét!

hm?

mit gondolsz? elképzelhető hogy értelmes felnőtt emberek módjára kommunikáljunk?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 12:24 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:28-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 13:07 

A mentéssel kapcsolatban is igazad van Conan!

Tény hogy egyszerűbb anélkül játszani, de néha szükséges! Igyekszem kell időt szakitani a meccsekre, de sajna nem mindig sikerül...ez tudom hogy az én hibám, de én megbizom az ellenfeleimben hogy korrektek és nem nézegetik a mentést, ahogy én sem.

Amúgy én már azelőtt mondtam Ridernek hogy csatázzunk mielőtt a második váram közelébe jött, ugyanis már a 2. hónap közepén is túl vagyunk, meg már 5 órája nyomtuk, én meg 9 órája ültem a gép előtt.

Lacával is ugy voltunk amikor elvettem tőle, hogy kerülgettük egymást, bevettük egymás fővárát, aztán mondtuk hogy ne huzzuk tovább az időt, hanem csapjunk össze, mert ezen a mapon aztán lehet huzni az időt...
Pechére nekem bejött a tűzkönyv és inferno faj voltam, és bár neki is lettek efreetjei, miután azokat bevertem, elnyomtam az armát igy maradt nekem 4 efreetem neki meg 1 evil eye. Az a meccs igy ért véget.

Sorcyval is húzhattuk volna a kupa meccset, csak értelme nem lett volna.
Ezért javasoltam hogy csapjunk össze.
Amúgy nagy drámaként nem ért hogy bevette a második váramat, mivel mindenkit kivettem onnan...

A mi meccsünkre visszatérve.
Ott minden úgy alakult számomra ahogy kellett...
1-3-7-nél mentettünk én 1-4-6nál értem volna a váradhoz full sereggel...(ahogy Boti ellen is)
3 heti teljes populáció+vizkönyv, amit sztem nem vertél volna be fly-al. Bár tény hogy utólag visszanézve sok kentaurod, ijászod meg törpöd volt, ezeken kivül szinte semmi, A grálra meg nem lett volna időd...Amugy a fly sztem ezen a pályán nem sokat segit, hacsak nincs expert logod, csizmával meg kesztyűvel, expert légmágiával meg sok mannával...ugyanis messze vannak a földek, sok a viz és kut nincs a pályán...

Na de elég a szócséplésből, amint jön Rider befejezzük a meccset.
Még semmi sincs veszve részemről...csak egy üres vár...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 14:38 

Thx Conan,hogy néha-néha belém rúgsz megint egy jóízűt

A mi esetünknél valóban szerettem volna minél előbb egy főcsatát nyomni,meg is beszéltük,én vártam volna még az utópia után napokat is ha szólsz de nem tetted!

Hogy pont a főcsata közben ment el a net,szerencsétlen egybeesésnek tartom,amiről nem én tehetek,de úgy érzem ezt Neked még mindig nem sikerült megérteni,megemészteni

Továbbá utánna én lettem nem is kicsit lehurrogva,rahtam kívül álló dolog miatt.Hidd el,nem fogom elfelejteni egy darabig,ahogy Te sem,de legalább Én nem hozom fel...

Te sem vagy az ártatlanság jelképe,követtél el hibákat,hidd el semmi kedvem a sárdobálásba belemenni,ki mit mikor miért csinált,nem utolsó sorban kivel.
1 dologért tudom magam elítélni,ha már így elemezgetni teccik Süni jellemét,illetve "bűneit":
Adler ellen elmentem kajálni,amikor épp loadoltunk

Lehet,hogy ezzel vérig sértettelek Conan,de én már csak így gondolkodok
Elismerem,hogy elég nagy tapasztalatod van a Heroesban...

Elolvastam a hsz-eidet,épp Te írtad hogy próbáljuk megtartani,megőrizni kis közösségünk tagjait
Ezért úgyanúgy Te is tehetnél

Tényleg,én nem akarok piszkálódni,másnak rosszat,meg összeesküvés elméleteket szőni,csak egyet:

Nyugodtan,""balhé"" nélkül játszani egymással
Élvezzük a játékot és egyms társaságát
Sőt barátokat szerezni
Ez sem egy utolsó dolog...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 15:51 

A No rules azért lett, hogy ne legyenek viták a különböző értelmezésekből, persze ettől még bármiben meglehet állapodni, de ne utólag, hanem előre.

Másrészt nem ellenségeket keresünk itt, hanem max. ellenfeleket, az egyik veszit, a másik nyer, ez része a játéknak, ezt el kell fogadni.
Valamint azt is, hogy nem vagyunk egyformák, ami azért nem baj, de ne akarjuk elharapni egymás torkát - igaz azért Conan és én ezt jopárszor megtettük anno, de ne ez legyen a példa - gyanithatoan mindent megtudunk beszélni.

Ami a helyzetet illeti, a védő akár itéletnapig is üldögélhet a várában, semmi és senki nem kötelezheti arra, hogy támadjon, ilyen helyzetekben a támadótól függ szinte minden, ha én védő beüllök az egyetlen csöves váramba és az a taktikám, hogy bevállalok egy ostromot, akkor bizony meg kell ostromolni a várat, ha valamikor valami döntést szeretne a támadó kicsikarni, gyanitom Dobó Pista is csak jelentős összegért lett volna hajlandó Eger várából kimozdulni a battlefieldre.
Amikor a report beérkezik arra a körre lesz elkönyvelve, ha save van, addig viszont illendő nem játszani az adott térképen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 16:01 

.

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:29-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 16:23 

Ne cseszegesd már őt Conan
:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 16:42 

Én tavaly is ugyanilyen mentalitással,odaadással próbáltam játszani
De már megint azt írtad,hogy sok hülyeséget csináltam,meg sokat balhéztam...:P
Ezek szerint rosszul értelmeztem néhány dolgot,máskor jobban figyelek
:P :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 19:52 

na akkor a beszámolók!

1.

Bozso vs Easy Rider
Crustacea

A meccs jól indult, két tower várat foglaltam mig ellenfelem strongholdot és necrot. Féltem hogy a stronghold lesz a fővár, de végül a necro lett az.
Az artikat nagyjábol felszedtem, gyűjtögettem is, de nem eleget.
Bár mindkét várat felhúztam, és sok lényem volt, a mage guild-ra már nem maradt erőm, ellenfelemnek pedig bejött az Armageddon, amit sokszor be is vetett, hit and die formátumban.

A meccset elég sokáig húztuk, végül a második hónap közepén, miután bevette Rider a főváramat, megtámadtam.
Ő town portal-lal minden egységét odahozta és becsücsült a várba...
Nem volt mást tenni, támadtam, mannám kevés volt, ellenfelemnek volt shower, arma, meg minden ami kell!
Végül pár embere állva maradt és feladtam!

A támadás sikeres volt!

2.

Bozso vs Adler

Tularean Forest

Első hétre sikerült amit terveztem, az összes dwelling megvolt, második hétre capitol is lett, majd gyártottam a népeket és az 5. hét közepére átértem Adler várához aki épp 3 moove-ra volt attól hogy beérjen.
Bár én bemehettem volna hogy becsücsüljek és ott várjam a támadást, inkább megtámadtam Adlert hogy nyilt csatában mérkőzzünk meg.
A meccset végül a +3 moral-luck nyaklánc döntötte el, amit természetesen Adler szedett fel.
Nem számoltam hányszor kapott moralt és luckot, de elég sokszor, persze nagyon jól nyomta és végül 20 elf-je maradt állva. A menekülésnek nem láttam értelmét, mivel csak időhúzás lett volna, így maradtam és buktam.

A támadás sikeres volt.

grat mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 20:30 

Hali!

Megírom életem leghosszabb meccsének töténetét,hátha
valakit érdekel.Crustaceát próbáltam gyakorolni a gép ellen,
de sokszor már az első napokban elszűrtam.Volt amikor nem
tudtam partraszálni egy lépés híjján,meg ilyenek.

Conan adott egy jó tanácsot,hogy írjam fel hova akarok
lépni körökre lebontva.Ezt megcsináltam és működött is!Az
első héten nem is volt problma ezzel.A másik jó tanács az
volt, hogy menjek minél előbb a szigetre a
kartograferért,hogy ne kelljen botorkálni a sötétben.Meg a
bányák is nagyon kellenek majd később,azt mondta.Ez is bejött!

Harmadik héten beis vonultam a szigetre büszkén,biztam
nagyon a küklopszban a ballistában,meg az útkeresés
képességében.Mostanában elég sokszor vagyok Grechinnel,Conan
ellen is 2x voltam. A kartó meg is lett,ahogy kell,viszont
utánna már túl optimista voltam és betámadtam pack bikát
is,de azok meghúzták a képességeim határát :(, ezért vissza
kellett vonulnom.Közben nagyon sok minden történt,mindent
nem is tudok itt leírni.Bozsó is partraszállt Demerrel és
megpróbálta bevenni a barbár váramat,de ez is hibának
bizonyult,neki is vissza kellett vonulnia.

Bozsó két towert húzott,ezért nem sok eséllyt adtam
magamnak.4. hét után azonban beköszöntött a pestis,ami
szerencsére nállam nem pusztított,Bozsó váraiban viszont nem
láttam,hogy megvett volna mindent.Bejött az arma a
nekróban,ami megváltoztatta a stratgéiámat.
Lecseréltem Grechint egy mocsárlakó mágusra,akivel még
életemben nem voltam soha!A neve most nem is jut eszembe :D.
Kaptam 3 dzsinnmestert is a menekültsátorból,ezek
segítsségével akartam Bozsó seregében károkat okozni.Bozsó a
játék elején több hősömet is elkapta vizen,artikat is vett
el tőlük,de az arma megszerzése után fordult a
kocka.Többször is megleptem a hajóban és használtam is az
armát.Igaz, így pusztultak azok a mágus hőseim is,akik
ismerték az arma varázslatot.Igaz, Malekitot vissza is
kaptam eccer!:)

Amikor elmentettük, biztos voltam benne,hogy nyerni
fogok.Bozsó várát üresen találtam.Mint kiderült nem az volt
a fővára!Az armás támadások és a pestis miatt abban a hitben
voltam,hogy már alig van serege.Sajnos nem vette észre,hogy
Saktival kimenekített jó pár embert.Aztán gáz is lett,mert a
hajóm amivel Bozsó szigetére érkeztem a csata miatt eltűnt
és Bozsó főhőse nagy erőkkel közeledett. Szerencsére nem
tudott partraszálni,mert elfoglaltam a világítótornyát,így
jelentősen lecsökkent a vizen a sebessége.Kénytelen voltam
átrepülni egy másik szigetre.Hagytam a várban egy armás
mágust zombikkal,hogy megszedje egy kicsit Bozsó
lövészeit,de Bozsó megsejthette mire készülök,mert nem
hozott se mágust, se mestergemlint.Ezt nagyon jól
csinálta.Eközben én
átrepültem az ő szigetére és a nekróból hoztam,amit tudtam
az újabb ostromhoz.A vámpirok nem voltak felfejlesztve,azt
sokszor terveztem és halogattam, a végén nem is jött össze
persze :(.Bozsó is sietett volna vissza a főhősével,de
telefonja volt és emiatt nem volt ideje csónakbaszálni, ezt
mondta.Így nyertem egy napot.Bozsó fővárában volt már 2-es
szintű varázstorony,nem is értettem,hogy lehet az,hogy 7 hét
után sincs 4-es vagy 5-ös szintű varázstornya,de utánna
elmondta,hogy nem volt rá elég ásványa.Nekem szerencsére
volt,így mivel a vámpírokat már nem tudtam volna a hősöm
után hozni,mert nem volt annyi hajóm,ezért Bozsó várában
húztam varázstornyokat, hátha...
Egyébként az volt a legnagyobb baj egész játékban,hogy nem
volt summon boatom és mindig ujjab és ujjabb hősöket kellett
vennem és másik szigetre vinni a hajókat.Na szóval jött
Bozsó várában meteor és townportál,amivel még haza tudtam
ugrani a barbár váramba behemótért és villámmadárért.A nekró
várba sajnos már nem tudtam elmenni,így a vámpirok végképp
bennmaradtak.Másnap sor került a főcsatára Bozsó egykori
fővárosában.Még egy kicsit megtréfáltam Bozsót,mert
fejlesztett boszorkányokkal állítottam egy hőst a vár
elé,hogy kicsit megszeggyék Demer varázspontjait.A
várostromnál így csak eccer tudta a meteor showert
használni! A végső csata izgalams volt, a meteor shower és a
falak viszont megnyerték nekem ezt a meccset,így négy
vereség után végre megszereztem első győzelmemet!

Nagyon nehéz game volt és így utóllag nézve Bozsó több
helyen is megnyerhette volna ezt a játékot,ha kihasználja
eséllyeit.Nekem pedig elég nagy mázlim volt a
varázslatokkal!Két egyforma várat summon boat és tárgyak
nélkül, csak nagy mákkal lehet beverni és ez nekem most
megvolt!Ebből a meccsből is tanultam azért pár
dolgot,például azt, hogy a varázspontok újratöltődnek ha a
várban ülök és a kékkel vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 16 pén., 20:38 

Nem értem vissza a váramba, de Bozso nem ment be, inkább a nyilt mezőn támadott meg, imponáló volt a 4 Gold Dragon, nekem 3 csöves zöld volt, az első lényeges momentum az volt, hogy volt adv. tactic - Torosar volt a goré -
igy nagy nehezen el sikerült helyezni a srácokat.
Bozso hastével operált én villámmal, de miután volt egy resist jobnak láttam nem pazarolni a manát, a csata 2. körében oda is ért a Gold, de hála moralnak - 3+ nyakék,+1 luck kártya - a grand elfek 3 lövésből leszedték.
Az ellenfél war unicornjai azonban befenyitették az elfeket, szerencsére a fáknak sikerült 3 egységet lekötni, amig az ijászok meglógtak, utolsó slow t az ellenfél fái kapták, majd reménykedtem, hogy a saját fáim elég ideig birják a 4x rohamokat, birták.
Persze meghalt mind, de addigra a grandok és ballista végül is eldöntötte a csatát, végére jött még egy morál, igy meghalt az összes ijásza.

Bozso igen sportszerű volt, nem foglalta el és állt be a váramba, megtámadott a nyilt mezőn, nem sokon mult, hogy elbukjam, de "napocska" megtette hatását.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 17 szomb., 1:11 

csak ezt a 28. oldalt olvastam el most, de én Bozsoról csak pozitívan tudok nyilatkozni (azon kívül, hogy sokszor legyőz :D ) és nem az Ő stílusa nézegetni a mentést meg ilyenek [több mint 10 meccset vívtunk már egymással rövid idő alatt] köszöntem a figyelmet, NG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 17 szomb., 21:57 

Hali!

Imperator: Amikor a multkor a meccsünkről dumáltunk azt mondtad, neked jobb lenne a szombat este.. nem látlak sehol sem! Ha olvasod ezt, msn-en megtalálsz!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]