Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 20:03 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:16-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 20:06 

Nem tűnik kötekedésnek,sőt csodálkozni fogsz:
Thx a gyors választ :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 20:21 

Én is megteszem a kihívásomat: Pault támadnám Lutetián.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 21:19 

Imperátor előbb bevert Black swampen
Fent hagytam a bilincset,meg nem ment a játék
Bénáztam
Alkinnel toltam,jött a várban haste,csak Tazar korán érkezett(1.3.7)
Másnap nem kaptam vissza a heróm
Buktam a földemet
Süni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 21:21 

Hali!
Black swamp!
Imperator vs Süni! Tazar vs Alkin!
A második hösnek Tazar jött igy könnyen haladtam, kifosztottam a dragon hiveket, a tomba boots volt és pénzt adó cuc így jól haladtam! 3 het végén elkaptam a herojat, aki menekülni próbált, de fent hagyta a shackles of wart és igy bukta a 13 wyernet és feladta!
Black swampnak új tulakdonosa van a támadás sikeres volt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 21:25 
Heroes Team

Conana kihívása elfogadva, kíváncsi leszek, 2 földre 2 bukás lészen-é, vagy nulla! :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 21:26 

Hali!
Kihivom Csizut bracadán!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 21:34 

Szia Boti,

Kihívlak Deathknell nevű tartományodon Coroniusról.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 23:16 

Adrienne újabb hódító terven töri a fejét. Tanácsosai rengeteg információt adtak neki a tartományokról. Javasoltak neki pár támadható földet. Adrienne azonban makacs és egy elszigetelt és bevehetlen földet szemelt ki magának. Tidewaterre, a hidrák és gorgonok világára esett a választása. A boszorkány nem is igen tudja hogy mire számítson, de mivel egy titkos tanácsadója régebben ellátta egy egész életre szóló bölcsességgel, nem riad meg semmitől.

Dragon, kihívlak Tidewater tartományodon!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 23:38 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:16-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 0:02 

Sorceress és Merlin kihívásai elfogadva.

Én szeretném kihívni Easy Rider-t a Deyja tartományért.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 0:14 
Heroes Team

OFF:

Én kihívom Adlert 1 szippantásnyi friss levegőre a Lakhelyén! :lol: :lol: :lol:

(bocs, nem bírtam megállni :oops: )
ON:...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 0:55 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: tanulságos...
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 1:13 

Ne haragudjatok hogy megtöröm itt az idilli hangulatot...
de történt kedden valami ami mellett mint "no-name" játékos, nem tudok szó nélkül elmenni...hosszú lesz, előre sorry

A történet ott kezdődött, hogy kihívást intéztem Land of Giants ellen, amit akkor még Easy Rider birtokolt.
Ő azonban előbb Conant akarta megtámadni, amit annak rendje és módja szerint bebukott, Conan pedig visszatámadásból bevette a területet. Ha jól tudom abban maradtunk hogy ez esetben él tovább a KIHIVÁS, csak az új Lord ellen...

Conan már csütörtökön elkezdte mondani hogy játszani kéne, mert ő egy támadását sem akarja bent hagyni a körben...Mivel nekem még volt meccsem Boti ellen, egy oda-visszavágó, mondtam hogy még várjunk.
Azt is közöltem, hogy nekem a H3-on kivül, 8 órás éjszakai munkaidőm, 2 elmaradt OB meccsem, és 3 kosárcsapatom is van, nem beszléve a magánéletről...(tudom hogy ez az én bajom, de ezvan)
Na elég az hozzá, hogy abban maradtunk hogy a hét elején az első kör végén megprobálunk játszani...
Bokros teendőim következtében a kedd délelőttben állapodtunk meg...
Ekkor mondtam Conannak hogy akkor én támadnék Land of Giants-re mivel amugy is volt rá kihivásom...

Erre a válasz az volt, hogy ne támadjak, mert nem marad neki idő az ellentámadásra, ráadásul bent maradna egy támadása a körben, ugyhogy inkább ő támadna meg engem Crustacean...Kérdeztem persze hogy akkor én mikor tudnék ellentámadni ha kivédem, Mivel kedd van, nekem délután meccs, este dolgozom...A válasz, én hibám, miért nem érek rá...

(tudom hogy az én hibám hogy nem érek rá, dehát nincs mindenkinek olyan jó dolga hogy naphosszat csak otthon ül...nem célzás akar lenni, csak van akinek sok szabadideje van, van akinek meg kevés...)

Egészen addig győzködött Conan hogy ő nem akar támadást bukni, hogy végül belementem, jól van, játszunk...az a lényeg (számomra legalábbis) Ezt kedd délelőtt el is kezdtük, tehát Conannek ez volt már a második támadása, még a Csizu elleni akció előtt...
Teltek múltak a napok a játékban, minden vizen lévő artit én vettem fel, és a ládák 80%-át is, szinte minden lényeges dolgot elhappoltam Conan elől, aki Rampart várat foglalt én pedig Fortresst.
azért irok le mindent részletesen, mert ezt a játékot Conan önhatalmulag érvénytelenitette, és azota én már visszanéztem a legutobbi állást, ami a következő volt 1.3.7-nél:
Conan Rampart várában csak Dendroidig voltak felhúzva az emberek (azt is ezen a héten huzta), ami azt jelenti hogy Kenaturok, törpök és elfek jelentették a seregét, és egy 5. szintű hős, Ryland személyében, semmi extra értékekkel...egy +3 Knowledge-os artifakttal...
Nálam a Fortress vár 1.2.7-nél fullra fel volt húzva, és mivel sokmindent én szedtem fel a vizről, ezért pénzem is volt, capitol, city hall, 3db +350 goldos hős...
Ami a vicc az egészben, hogy az 5 vizen lévő arti közül egyik a vizkönyv volt, a másik pedig +2 spell poweres vért, ráadásul a második hétre bejött Voy a tavernbe, aki azonnal megkapta a vizmágiát...
épp a 4. hét következne ugye, pénz van megvenni mindenkit, viszonylag jó hős, jó artival, úgy éreztem igy visszanézve a dolgot, amit a játék közben is, hogy bőven van, illetve volt esélyem, természetesen nem lebecsülve Conant...
Sajna azonban félbe kellett szakitsuk a meccset, mert a kötelességeim elszólitottak otthonrol. Megbeszéltük hogy megprobáljuk délután befejezni, sajna azonban csak 6ra értem haza és fél7kor már meccsre kellett mennem.
Mikor ezt mondtam Conannek, azt is javasoltam, hogy mint ahogy ezt ilynekor MINDIG MINDENKIVEL szoktuk, átrakjuk a támadását a következő körre és akkor be tudjuk fejezni és én is tudok ellentámadni, feltéve ha kell...
Na amiért leírtam mindezt...
Itt közölte Conan hogy ezt a támadást ő nem viszi át a következő körre, mert ő akkor már más bónusszal fog játszani, és mást akar támadni és mivel ezt a meccset nem tudjuk időre befejezni, ő már meg is támadta Csizut, nehogy bent maradjon egy támadása...
Jelzem a játékot megnyujtotta az hogy Conan az első napokban (amikor nem sok mindent lehet csinálni) simán kihasználta a 6perces!!! köridőt amit ő kért...(ugy voltam vele rendben, legyen 6 perc...) Egy órán át tartott az első hét...(direkt néztem az órát)
Én nem tudom Conan mit érzett a játék közben, pl amikor minden artit felvettem előle, vagy hogy mindig pontosan tudtam mikor hova kell menni. Nyilván esélyesnek tarotta magát, és visszanézve az állás, nyilván utólag is annak tartja magát, de én elég jól ismerem ezt a pályát, pontosan tudom mennyi idő alatt mit lehet elérni és mit nem, és nyugodt szivvel állithatom hogy nekem is bőven volt esélyem...nemcsak a jelentős seregbeli fölényre gondolok (+hős+arti+helyismeret, stb.)
Na de nem az a lényeg ki nyerte volna...
Én elhiszem hogy Conannek rosszul esik ha bent marad egy támadása, ahogy látod Kedves Játszótárs, pl nekem is bent maradt, rögtön 2 is, mivel te nem akartad hogy éljek a KIHIVÁSOMMAL amit tudtommal illik elfogadni, de belementem hogy ne érje szó a ház elejét ha már miattam jut kevés idő a játékra.
Azt viszont felháboritónak és versenyzőhöz méltatlan viselkedésnek érzem, hogy valaki eldönt magában valamit, felrúgja az írott és iratlan szabályokat és azt mondja hogy ez a játék meg sem történt...
Mint emlitettem én "no-name" játékos vagyok, szeretem a H3-t de sosem lesz nevem itt mint Ssth-nak, Nimbusnak, vagy Petrusnak...vagy Conannek...
Ugyanakkor nagyon nem tudom elviselni ha pont ezek közül a nagynevű emberek közül valaki visszaél azzal aki és ahova jutott ebben a játékban...
Tudod Conan, eddig csak úgy éreztem hogy egy ici-picit önző ember vagy, aki csak a saját érdekeit nézi és könnyűszerrel átgyalogol bárkin, de ez a lépésed, a sportszerűség teljes zárójelbe tételével, ezt az érzésemet, teljességgel alátámasztotta, aminek egyáltalán nem örülök...
Ez az én magán véleményem, ettől Te még lehetsz nagyon jó ember...
Eddig a Lordsban, akárkivel nem tudtunk befejezni egy game-t a körben, átvittük a következőre, és ez igy volt és igy természetes. De te csak azt nézed hogy neked hány támadásod van ebből ki az akit simán le tudsz verni, azokat egyből megfűzöd hogy játszanak veled mert nem tudják ki vagy és simán lenyomod őket.
Nyilván az én esetemben is igy voltál, sajnos már nem fog kiderülni erről a meccsről hogy mi lett volna ha...de elég sok jó játékost vertem már meg ezen a mapon, hogy tudjam mi lett volna ha...
De az hogy te ezt egy mondattal elintézed hogy meg sem történt, közben te már mást támadsz meg, holott nem tehetnéd, hiszen engem támadtál, ráadásul előtte azt mondtad nekem hogy én ne támadjalak, mert te akarsz támadni...tudod ez elég szánalmas dolog...30 mittudomén hány évesen...
Nagyon szép egyébként ahogy összeirogatod hogy ki kit támadott, kit hivott ki mi az eredmény és ez tényleg hasznos és köszönjük, de gondolom azért nagyon szivetmelengető érzés hogy a saját nevedet látod az első helyen... (ja és Bozso "nem élt a támadás lehetőségével..."
pf...na ja...)
Nekem azt mondtad még délután hogy mindezt előadtad Adlernak, aki azt modnta hogy játszuk újra a meccset előről...
Kérdem én Adler, mikor volt arra példa, hogy egy megkezdett érvényes meccset valaki egy szóval semmisnek minősit azzal az indokkal hogy bent maradna egy támadása, ráadásul át sem akarja vinni a következő körre mert mást akar támadni...
Úgy gondolom eddig ez nem volt divat és sajnálnám ha itt egyes emberek kényükre kedvükre alakitanák a dolgokat...

Most nyugodtan meg lehet dorgálni minek irok ennyit, meg kit érdekel ez meg az én bajom amugy is...
De mint mondottam volt, ilyenek mellett nem tudok szó nélkül elmenni és nem is fogok soha és mivel szólás szabadság van...
Én sportszerű korrekt játékosnak tartom magam, kérdezz meg bárkit Conan, sztem veled is mindvégig az voltam, nem mondhatod hogy nem tettem meg mindent ennek érdekében
(pl a Lords 1.0 végén is...ha emléxel még...)

Na hát azt hiszem nagyjábol leirtam amit akartam, hozzáfűzést senkitől sem várok, persze aki megtisztel a véleményével szivesen elolvasom, de Téged Connan megkérlek arra hogy ne az anyázásról és a kioktatásról szóljon a hsz-d. Én ezt igyekeztem kerülni...

na jó éjt mindekinek

Bozso (épp munka közben)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bozso84 2007 márc. 07 szer., 2:37-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 2:08 

.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:18-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 2:27 

Szerintem nincs igazad connan, ha semmisnek nyilvanitod a mecset, akkor miért ne nézhetné meg! Ha elkezdödött a game ebben a körben, akkor le kéne már jatszani(eddig is igy volt)! A végső szó ugyis adleré! :D :twisted: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 2:39 

.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 2:57 

na...

a mentést azért néztem meg mert te lefujtad a meccset, ezután azt csinálok a mentéssel amit akarok, akár a netre is felrakhatom vagy ki is törölhetem...
és nem tudom melyik sorbol olvastad ki hogy le akarom ezt még játszani...
ennyit arrol hogy én csaltam-e...

Nem tudom honnan vetted hogy én "lecsaloztalak"...sztem egyetlen szavam sem utalt erre, arra viszont utaltam hogy sztem ez sportszerütlen volt de mondom ez az én privát véleményem amihez jogom van, senkinek nem kell elfogadni...

Az meg hogy eleve ellentámadás nélkül akartam játszani...meg sumákolni akartam...pf...
Ha visszaemlékszel és ezt előbb le is irtam, azt mondtam hogy menjen át a támadás a következő körre akár a tiéd akár az enyém és van időnk lejátszani a visszavágót...
Csak te mondtad erre hogy te köv. körben mást akarsz támadni...

Az ész érveket nálam ugy hivják amit meg te nem akarsz megérteni:
8 óra munka, 3 kosárcsapat akikért felelős vagyok, magánélet...
bár tudom hogy ez az én terhem, egyáltalán nem panaszkodom, de nekem ezek az ész érvek
Azért ezek mert mindezen teendők mellett nem jut időm 2 hét alatt 6-7 meccset lenyomni...
2 OB meccsem volt és botival oda-visszavágó...
ezért is kérdeztem Adlert, lehetne-e 3 hét egy kör a lordsban...
Mert ugye az OB megy tovább, elindul a kupa is...

Ami meg az én játékstilusomat ért kritikádat illeti... :lol:
Kérdezd meg Botit mennyit látott a seregemből meg a hősömből, mielőtt megtámadtam a fővárát full sereggel...1.4.7nél...

Ami pedig azt illeti, valahol irtad hogy te akartál nekem szivességet tenni azzal hogy lejátszod a kihivást rider helyett...
akkor miétr nem támadhattalak meg land of giantson, kedden délelőtt??
mert azt modntad ne támadjalak meg, mert akkor neked bent maradna egy támadásod...

Ami a vörös ködös szöveget illeti...
nem azt feszegettem hogy sikerült-e a támadásod vagy sem, ezt sem értem hol olvastad...
annyit jeleztem, hogy ha már engem megtámadtál (ami a 2 támadásod volt a körben) akkor miért támadtad meg Csizut is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 3:13 

Ebben az esetben olyan szempontból mindegy Adler döntése, hogy ezt a meccset nem fogjuk folytatni, mivel én megnéztem már a mentést, meg rossz szájizzel amugy sem szeretek játszani,
egy másikat meg nem fogok elkezdeni...

részemről a téma lezárva

és nem azért irtam le 8 oldalt hogy folytassuk, vagy akármi "előnyöm" legyen ebből, csak sajna ilyen is van...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 3:23 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]