Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 443 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21 szer., 16:11 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 14:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21 szer., 18:45 

ArchConan írta:
Miért nem mondod ki, hogy mit akarsz? Nem akarsz kiemelést? Ezt beírhatod a saját nevedben is, nem kell a saját véleményedet mások szavazatai mögé bújtatni. Majd kapsz választ tőlük, hogy miért lesz így, nyilván egy ember miatt nem fognak szavazást kiírni.

Conan,nem akarok kiemelést,hogy találtad ki? :P
Azért csak így eldönteni,hogy ne legyen kiemelés,miközben előzőleg mégegyszer hangsúlyozom a többség szavazott meg egy döntést.
Megvan: a rendezőknek így előnyös...
Sajnálom,de én le fogom írni,hogy szerintem mi nem fair,és hogy szerintem minek kéne másképp történnie.
Süni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21 szer., 19:12 

szvsz kell kiemelés

s igy eszmétcserélhetünk a végtelenségig :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21 szer., 19:54 
Heroes Team

Süni írta:
Megvan: a rendezőknek így előnyös...

Mindenkinek szíve joga leírni a véleményét, így nekem is :) Azt a mindenkori szervező(k) dönti(k) el Süni, hogy az általuk megrendezésre kerülő verseny lebonyolítása hogyan történjen. Lebonyolításhoz tartozik - többek között - az is, hogy legyen-e kiemelés, vagy inkább ne. Mugger úgy döntött az előző BB előtt, hogy ránk bízza a dolgot, s szavazzuk meg. Mi nem kívánjuk szavazásra vinni a témát. Ha rajtad kívül mások is nemtetszésüket fejezik ki a kiemeléssel kapcsolatban, akkor fontolóra vesszük a dolgot. De szócséplés helyett mindenkinek jobb lenne, ha véleményedet kész érvekkel is alá tudnád támasztani, mert úgy talán nagyobb támogatottságra teszel szert, mint jelen pillanatban. Titi, Ssth és én egyöntetűen úgy véljük, hogy a kiemelés jót tenne a versenynek. Hogy miért? Mert célunk "balance" csoportok létrehozása, ahol közel azonos színtű játékosok foglalnak helyet, és nem arról szól a történet, hogy egy csoportba kerülsz 2 favorittal, és esélyed sincs továbbjutni (legalábbis esélyeid megcsappannak).

Nem értem azt a mondtaodat, miszerint, nekünk szervezőknek előnyös lenne a kiemelés. Sem Ssth, sem az én nevem nem szerepel a listán. Lehet, hogy fogunk indulni, de jelen pilalnatban nem úgy fest.

Üdv.

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21 szer., 20:11 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 12:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21 szer., 20:23 
Heroes Team

ArchConan írta:
Egyébként mi ez a nagy tartózkodás a szervezők részéről? Muggert nem 'viselte meg' annyira a szervezés, hogy ne tudott volna részt is venni! Ráadásul itt több emberre oszlik szét a szervezés terhe van valami nem titkos indoka ennek? Vizsgák, ZH-k?

Igen, a ZH-k :( A versenyt követő héten lesznek ZH-k, de még nem tudni pontosan hány, és tudok-e rá készülni előzetesen, hogy legyen időm az 1v1 küzdelmeibe is részt venni. Ez március 30.-ig, a jelentkezés határidejéig el fog dőlni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21 szer., 20:48 

NG:
Igen, mint a bajnokok ligájában 8)
Aant:
Ha összejön 10 ember (esetleg 1 fővel kevesebb) és mindenki befizet egy ezrest, akkor mi megvesszük a kupákat a H4 támadásra. Hogyha ennél kevesebb ember jelentkezik rá, akkor is lehet fun H4 támadást rendezni azzal a pár emberrel akit érdekel ha igény van rá. Amennyiben megcsinálod a mentéseket és az árlistát, akkor szerintem Hétfőn már lesz szabad gép és nyugodtan lehet támadni. De semmilyen díjat ez esetben nem biztosítunk az elsőnek.
Süni:
Igen valóban a szervezők érdeke, mert így lesz kiegyensúlyozott a mezőny. Így próbáljuk elkerülni az úgynevezett halálcsoportok kialakulását. Egyébként azon is gondolkodtunk, hogy második "kalapot" is csinálunk, mert úgy még jobban kiegyensúlyozható a helyzet, de azt már elvetettük. Persze ha nagy zúgolodás lesz, akkor még be lehet vezetni...
Conan:
Részben a vizsgák miatt, részben mert Mugger is csak akkor játszott, ha hiányzott ember, vagy ha nagyon kérlelték. Amennyiben itt is az fog előfordulni, hogy hiányos lesz a létszám, akkor mi is indulunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21 szer., 21:42 

Sziasztok!

Majd meggyőzöm másik két szervezőtársamat hogy játszanak :D Szerintem fognak játszani, csak nem mernek még nevezni :D

Aant: én szivesen jelentkeznék a H4 támadásra, abban az esetben ha a jelentkezések száma nem éri el a 10-et; ekkor örömmel beállok hogy indulhasson a verseny (egyébként közöm nincs a játékhoz, csak poénosak benne a lények :)

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 22 csüt., 23:57 

Hello!
Függetlenül attól hogy mit gondolok a kiemelést illetően és hogy fair vagy nem fair, szerintem kizárólag a TSZ joga eldönteni hogy lesz e vagy nem. Ők vállalják a fáradságot, keresnek helyet, gépeket, díjakat stb, és ezért megérdemlik hogy eldönthessék hogy legyen kiemelés vagy ne... Ráadásul jobb ha biztosan van 1 és nem több "rettegett" :D :D :D favorit a csoportban mint ha esetleg 2 vagy 3 is akadna. Ráadásul nem fordulhat elő hogy mondjuk az egyik ágban kiesik az esélyesek legnagyobb része. Ha lesz kiemelés, szinte biztos hogy az arra érdemesek tovább jutnak a csoport 1. vagy 2. helyén. És mennyivel jobban hangzik a továbbjutottamnál az hogy: megvertem a kiemeltet és továbbjutottam xD! Valamint kevésbé rosszul hogy kiestem mint hogy csak azért estem ki mert a kiemelttel kerültem össze :lol: :lol: :lol:
Dreegar

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 13:33 

Hali!Engem érdekelne ez a verseny is!

Vannak kérdéseim:

1.Vidékiek is nevezhetnek vagy csak budapestiek?
2.Meddig tartanaka a meccsek?Hogy lehet megoldni a hazautazást?
3.Gépet,monitort kell itthonról vinni?
4.Milyen verzióval kell jáccani?Nekem csak Complete van!
5.Hova kell elküldeni a lóvét?
6.Mi az a támadásverseny?
7.H5ből miért nincs 1v1?Ha jól tudom már van multipeccs hozzá...

Csá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 14:27 

Idézet:

Táborban Nimbus és Titi elkezdett egyet, még mindig tart, azért.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 18:42 
Heroes Team

László Imre írta:
Hali!Engem érdekelne ez a verseny is!

Vannak kérdéseim:

1.Vidékiek is nevezhetnek vagy csak budapestiek?
2.Meddig tartanaka a meccsek?Hogy lehet megoldni a hazautazást?
3.Gépet,monitort kell itthonról vinni?
4.Milyen verzióval kell jáccani?Nekem csak Complete van!
5.Hova kell elküldeni a lóvét?
6.Mi az a támadásverseny?

Csá!

1. Vidékiek, budapestiek egyaránt nevezhetnek.
2. A meccsek addig tartanak, amíg véget nem érnek :D Szombaton 10-kor kezdődnek a csoportmérkőzések, ahol maximálisan 3 mérkőzést kell vívnia mindenkinek, egy meccsre max 4-4,5 órát szánunk. Késő este végzünk. Vasárnap és hétfőn reggel 8-kor kezdünk.Hazautazásról Neked kell gondoskodnod, csakúgy mint az esetleges szállás lehetőségről.
3. Gépet monitort ha tudsz hozzál, de nem kötelező. Egyenlőre nincs meg az elegendő gépmennyiség, kérek mindenkit, hogy aki tud gépet, monitort és egyéb perifériákat hozni, az jelezze akár a kenshero@citromail.hu címre. Köszönöm.
4. RoE (1.4-es verzió). Azt javasolnám, hogy szerezz be egyet, vagy legrosszabb esetben a helyszínen telepíted a gépedre.
5. Ha jelentkeztél, akkor e-mailben megkapod majd a számlaszámot, amire utalni kell nevezési díjat. A számlaszámot akkor küldjük el a jelentkezetteknek, ha megvan a BB megrendezéséhez szükséges minimális létszám.
6. E-mailben kifejtem :)
7. Adler már megválaszolta :) Túl sok időt emészt fel, és a h3 1v1 mellett se gép se idő nem lenne rá - jelen pillanatban.

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 22:31 
Heroes Team

Sziasztok!

Az eddig jelentkezők névsora:

H3 1 vs. 1 versenyszámra:

1. Laca
2. Jou
3. Tyron
4. Titi
5. GJodie
6. Süni
7. Karesz
8. Koko
9. NG

H3 Támadás versenyre:

1. Vologya Mester
2. Laca
3. Jou
4. Titi
5. Ssth
6. Csizu
7. Karesz
8. 2much4me
9. Levko
10. Zomi Dudu

H5 Támadás versenyre:

1. Vologya Mester
2. Laca
3. Jou
4. Titi
5. Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 27 kedd, 10:43 

Hellotok!

Megszülettek a végleges random template variációk a BBre. Elsődleges szempont az volt hogy beleférjenek a 4-4,5 órába. Így emellett a három template mellett döntöttünk: Panic M, Balance M, Skirmish L. Március végén mind a három lehetőséghez fogunk küldeni egy minta mapot, hogy tudjátok körülbelül mikre lehet számítani.

Csizu ezen a héten sajnos nem elérhető, mivel elutazott. Ezért arra kérnék mindenkit, hogyha most jelentkezik, akkor ne íjedjen meg nem fog megjelenni a neve a nevezők között. Amint visszatér frissülni fog ez a lista. De lehet jelentkezni az címemen (ssth@freemail.hu) is, hogyha elküldi a szükséges adatokat. (név, nicknév, telefon, melyik versenyre szeretne jelentkezni és hogy tud e gépet hozni a versenyre)

Még van hely bőven szóval hajrá hajrá tessék jelentkezni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 27 kedd, 22:48 

Mivel kiemelés elvileg lesz,ezért csoportonként egy olyan meccs lesz,ami talán tovább tarthatna egy Balance L,és egy Panic L mapon
Szerintem ha legkésőbb 4,5 óra alatt is meg tudna ütközni egy ilyen nem éppen veretes játékos mint én az ellenfelével
Én csak a játékélmény növelése érdekében szóltam :P
Remélem,azért szép lassan jelentkeznek még játékosok
Conan,te ott leszel? :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 28 szer., 1:30 

Az a baj a balance L és panic L -el hogy akár 6-7 óra hosszú is lehet...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 28 szer., 1:37 
Heroes Team

A random mappok ugye csak felvilággal lennének??

Másrészt 1 észrevétel, bár a tisztelt rostálóbizottság biztos figyel erre is, hogy nehogy véletlenül hibák legyenek a random mappokban!

Múltkor a generáll Random Skirmish eredményezett egy olyat M-es méretben, gogy az egyik fél területe kb a pálya 1/3 át tette ki, de ezen résznek 80%-a hegy volt, 1 kiút teleporttal, amit odaát egy másik teleportot örző lvl6 monster volt szives elállni, míg eközen a másik félnek 2 napnyira a vártól 1 hangyafarknyi helyre zsugorítvan a többi ress. bánya, és 2 aranybánya a sec várával, és látható közelségebn kb 9-10 lépés távolságban 2 Carthographer! Kicsit se volt kérdéses, ki nyerne rajta!

De ez csak 1 szerény megjegyzés volt, gondolom ilyen nem lesz engedélyezve a rendezvényre!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 28 szer., 10:39 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 12:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 01 csüt., 21:15 
Heroes Team

Conan: Akkor ahogy megbeszéltük!! El ne felejtsd a Süni írtó eventeket beeditálni!!! :twisted:

upsz, ezt priviben akartam!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 02 pén., 16:10 

Ajj Conan,sajnos nem arra gondoltam,hogy játszanál,hanem esetleg meglátogatod a versenyzőket stb...
De tudom,a meccsünk óta nem tudsz reálisan a hsz.eimről gondolkozni
Sebaj,nagy lelki erőm által túl teszem magam ezen :lol: :lol:
Nimbus...no comment :lol:
Kérek Süni irtó kézi készüléket :lol:
Furcsa,azért hogy ilyen kevesen jelentkeztek még.
Eddig nyomós oknak véltem,hogy azért 2 hónap múlva még nem tudhatja az ember mit fog csinálni
De talán más állhat a háttérben...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 443 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]