Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 19:38 

ArchConan írta:
Imperator01 írta:
Hali!
Süni én megtámadnálak simán Black swampon, ha ráérsz kis pálya gyors game! mi az elérhetőséged? Boti egyébként elfogadta a kihivást Archonnan, ha frissiteni akarsz!

Nem tudom, hogy Adler jóváhagyja-e majd. A kihívások ideje tegnap éjfélkor lejárt, ráadásul te már kihívtad Csizut, csak közben elbuktad a kihívásod kiindulópontját. Előző idényben, amikor a szövetségesem elbukta a földjét, nekem például nem engedték meg a kör első(!) napján tett támadásom lejátszását, pedig sok közöm nem volt hozzá. Szóval majd Adler eldönti mi legyen, addig nem frissítek.

Mi a probléma! Én esküszöm nem vágom? Süni tudom azóta már rájöttem:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 22:28 

Én elfogadtam az Imperator kihívását, csak Connan azt akarta jelezni hogy elvileg ez már a határidő lejárta után történt.
Tehát a döntés Adleren lesz, de ha nem más akkor sima támadásnak vehetjük majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 23:40 

Ki volt irva, hogy van határidö a kihivásra? Én ilyet nem láttam, az meg hogy ma éjfélig van idő kihivásra, hat a legteljesebben se igazságos, de mindegy! Ez volt irva! Annyira mindegy, hogy kihivás e vagy sem! Egyátalán minek határidő a kihiváshoz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 1:33 

Hali!

Imperator: Idézet Adler egy korábbi hszéből: "jelen esetben a kör első 3 napjában leeht megtenni a kihivásokat, s lehetőleg válaszolni is kell rá a következő 3 napon belül, legkésőbb, mint fenn irtam, egyet kötelező elfogadni, s lejátszani.
Ha nem, 1 figyelmeztetés, 3 lehet gyűjteni, aztán bukta egy föld."

Adler: Patrickkal lenyomtuk a meccset Icelandiáért és nyertem! Kihívásos meccs volt!

Üdv: Laca

Ui: nem voltam ám mákos, refugeeból titán, naga, cyclops king, champion, szigeten csizma volt, loool

Adler ha ráérsz vmikor megtámadnálak Ajiton!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 1:48 

Üdv Mindenkinek!

Az este folyamán kb. 8-tól Laca seregei elérték Icelandia partjait, és a mágusok fővárosára vetettek szemet.

Laca vs. Dragon
Icelandia

A védők oldalán Neela, a támadók oldalán Crag Hack vette fel a kesztyűt. Neela eltéblábolt a saját térfelén, Crag viszont nem tétovázott, és volt 1 kevés luckja is. A támadók az egyik szigeten speed csizmát találtak, Crag kapott logot, egyszóval cumi volt. A refugeejuk meg adott nekik titánt, championt meg küki királyt is, majdnem lehidaltam :?. 2. váram Inferno volt, ellenfelemnek Fortress. 3. héten kritikus volt az állás, az ellenfél elég sok barna macival és thunderrel megérkezett a fővárhoz, melyben Neela már ott várt nagákig minden lénnyel megtoldva. Crag-nek brutális 14 attackja volt, ez már elég vészes volt, de Neela-nak volt armorer, és a tornyokat is irányíthatta. 10 behemót kb. 8-9 kör alatt megfeküdt, a thunderek szintúgy az ellen pedig 8 goblinnal menekülőre fogta. Az asztal ekkor kapott 1 nagyot, féltem lesz ennek még böjtje. Nem is volt rosz megérzés 4. héten Crag ismét nállam téblábolt 60 wolf raiderrel, 52 goblinnal és 1 behemóttal. Elfoglalták a naga dwellemet is, ezért 2 nagához is jutottak. Látva, hogy jön az erősítés Neela végül kitámadt. Elég brutális csata volt, a végére 1 naga + 6 golem vs. 1 naga maradt,végül megvertem Craget. De ez mit se számított, hisz ottvolt az erősítés, így Achilles kis kísérettel elhagyta Icelandiát, de előtte még a tanácsterem falára írt vérrel egy üzenetet, melyen ez állt:

"Most győztetek, de a játszma csak most kezdődik. Még visszatérek!"

A támadás sikeres volt, Laca Icelandia új ura!

Jó game volt, köszi Laca, bár azt le kell szögezni, hogy ezen a mappon a támadók jobb helyzetben vannak, kivéve a terepet. Na de nincs mit mentegetőzni, az ellen jobb volt, én meg ismét sokat tanultam :)!

További jó játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 2:10 

Ajit még függőben van, várom player válaszát, igy nem biztos, hogy az enyém:)

Azért kell határidő, mert egy kihivást kötelző elfogadni, amikor már ez lejárt, s mindneki csak egy kihivást eszközölhet, ha azt nem fogadják el, akkor nem tehet ujabbat.
Ez van, de ha tul bonyolult, akkor eltörlöm, s maradnak a sima gamék.
Ez a kör ugyan speciális volt, mert most kezdtük, de a következőkben azért ez ki fogalakulni.
Támad meg simán és kész.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 2:32 

.

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:04-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 2:51 

ezekről irhatnátok kicsit bővebben is:

Paul kihívta Conant Harmondalen SIKERTELEN
Conan kihívta Merlint Erathi Majoron SIKERES TÁMADÁS
pl ezekről
köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 12:58 

ArchConan írta:
Eddig beérkezett/tudomásomra jutott eredmények (mindig a támadó szemszögéből nézve):

Csizu kihívta Lzo-t Bracadán SIKERES TÁMADÁS
Csizu megtámadta Playert Avleen SIKERTELEN
Player ellentámadása Csizu ellen Thunder Mountainsen SIKERTELEN
Adler megtámadta Playert Avleen SIKERES TÁMADÁS
Adler megtámadta Playert Ajiton SIKERES TÁMADÁS
Lzo kihívta Jout Eeelcoaston SIKERTELEN
Jou megtámadta Imperátort Monoltih Barronson SIKERES TÁMADÁS
Paul kihívta Conant Harmondalen SIKERTELEN
Conan kihívta Merlint Erathi Majoron SIKERES TÁMADÁS
Laca kihívta Dragont Icelandián SIKERES TÁMADÁS

Csizunak, Adlernek, Lzo-nak és Paulnak nincs több támadási lehetősége erre a körre.

Ebben az áll Adler, hogy Ajitot beverted...

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 13:24 

Gezsa (tower, Neela) vs Titi (castle, Tyris) 0-1, sikeres támadás
tartomány: Spaward

Adrienne három bátor hölgyet jelölt ki Spaward elfoglalására. Sylvia, Adela és Tyris volt a három kiválasztott. A hölgyek közül Tyris lett a vezető, mivel ő rendelkezik a legtöbb harci tapasztalattal. Adrienne parancsba adta hogy vigyázni kell minden egyes katonára, mert az utánpótlás nehezen biztosítható. Megparancsolta Tyrisnek hogy semmitől se futamodjom meg, menjen mindig előre, és egyetlen ellenséges lénynek se kegyelmezzen. Tyris tudta hogy sietnie kell, ezért megpróbált minél hamarabb egy ütőképes sereget összehozni a gyémántgólemek ellen. Tudta, ha késlekedik Neela olyan mértékben lesz erős, hogy esélye se lesz legyőznie.
Pénzügyileg jól gazdálkodtak a hölgyek, mindig megvolt a szükséges mennyiségű arany. A negyedik hét közepe felé Tyris megtámadta a gólemeket. Veszteséggel, de sikerült legyőznie őket. A védőket meglepte a hirtelen áttörés, és nem voltak felkészülve. Tyris megtámadta az ellenséges várat, melyet Neela távollétéban Astral védett. A lovaghölgy bevette a várat és ekkor a védők látva fővárosuk elvesztét, beszüntették a további harcot.
Adrienne pár nap múlva megérkezett a területre és elégedett volt az elvégzett munkával. Tyris kitüntetést kapott.
A boszorkány újabb területtel bővítette birodalmát, és Spawardon elsőként tűzhette ki a győzelmi lobogót.

Üdv, Titi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára titi 2007 feb. 26 hétf., 22:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 26 hétf., 0:27 

Hali!

Player legnagyobb bánatára rábeszéltem egy támadásra Icelandia ellen! :)
Girdet hozta neki a sors, vele aprította fel az alvidéket, ám a hó erősen akadályozta benne, így elég lassan ment neki!
Nekem Cyra jött, így nem volt kérdés a taktikám. Be is jött hellyel-közzel. Voltak idegesítő dolgok is (pl. 7. nap a nagy nehezen bevert naga dwellből 7 arany híjján nem tudtam kivenni az egyik nagát...)
Viszonylag sok jó lény állt be, így a 3. héten áttörtem a föld alatti garissonon. Mivel anti magic-es, elég kemény veszteségeim voltak. Szerencsére Player nem vett észre, így megbújtam egy kört a föld alatt az átjárójánál, majd köv körben meglepve őt kirohantam, egyenes a fővárába. Ott Terek őrködött egy elég gyenge sereg élén, így könnyedén vertem be. Mivel Player lényeinek nagyja bent volt a várban kivásárlatlanul, feladta a meccset!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 26 hétf., 1:57 

Hát igen. Sajnos sikerült elkövetnem azt a hibát hogy hajóra szálltam. Persze, ha haza érek, Tyris hatalmas bajban lett volna, hisz kombó arty-t tudtam volna össze rakni(150%élet), + a giantok is lettek volna vagy 9-en, de hát nem lett volna. Titi bátran kockáztatott és nyert, gratulálok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 26 hétf., 12:07 

Vermillion Border

Gezsa(ha nem gond kérem átnevezésemet mert ez régi szinte mindenhol Lionskull álnéven futok) VS Merlin

Gunnar kicsiny de erős sereggel érte el a tartomány partjait és gyorsan neki is látott befoglalni amit csak lehet. A második nap legelején elérte az első gazdátlan várat, ami nem éppen legnagyobb örömére, de mint később kiderül legnagyobb szerencséjére Necropolis volt. Le nem térve az útról és két kisebb hőst is útnak indítva támadott tovább, mindössze az északi útnál található refugee-hez tett egy kitérőt így észrevette, hogy az ellenfél főhőse, Pyre őt gondosan elkerülve meglepetésszerű támadásra készül a fővára ellen. Más értelmes hőst nem találván Widomara hárult a vár védelme. Pyre nem is sokat gondolkodott, a gyengén védett várat megtámadta és küzdelemre kényszerítette a nekrót, aki két fekete lovag, egy őrtorony valamint némi mágia hathatós támogatásával visszaverte a támadást. Pyre haza futott és sokáig elő sem merészkedett, Tartva a középen bóklászó és elsősorban nyersanyag lelőhelyek elfoglalásával foglalatoskodó főhősömtől. Mint kiderült, több kisebb kósza hős is mászkált az északi homályban, ezek szemtelenül befoglalták a lelőhelyeket, sőtt a középső két falut is egy-két napos időre visszafoglalták. Közben Alamar a dél-keleti falu felé vette az irányt és sikerült is befoglalnia. Mint kiderült, ez sokat lendített a nekrók gazdaságán mert itt már city hall volt felhúzva alap állapotban. Közben Gunnar bebiztosította középen a terepet majd hazaruccant, két hűséges sárkányát fájó szívvel bár, de a skeleton transzformerbe vetette :cry: majd a többi lény társaságában ami így 21 vámpír lordot, 16 lich-et és 7 bone dragont jelentett a hill fort elfoglalására indult, ami a védő káosz hidrák végét is jelentette egyben. Seregben és önbizalomban megerősödve kezdett befoglalni mindent, Pyre rövid időre ismét kimerészkedett középre, ami majdnem a vesztét okozva, de Gunnar fölösleges udvariasságból haza engedte az ekkor erősen gyengélkedő leányzót, aki jó sokáig nem is jött elő újra, tehát a fő sereg a déli falu alatti átkozott földek felé vette az irányt, a sírok kirablását tűzve ki maga elé fő célul, amit nem sok idő alatt véghez is vitt, de legnagyobb bánatára szinte semmi hasznosat nem lelt, leszámítva a két lénytermelőt(lich és dread knight) valamint egy siprit off oppression-t. Ekkorra a várak fejlesztésére koncentráló Pyre minden tekintetben megerősödött és már támadásra készülődött. Ám eközben a nekrók sem tétlenedtek, az első szintű lénytermelőkből áramlott haza csontik hada így második hónap harmadik hetében támadásra szánta el magát Gunnar, szinte egy időben indulva meg az ellenséges főhőssel. A talákozási pont valhol a tenger partján lett volna, de a támadók ravasz húzással az arkangyal által őrzött kapun át támadtak, ami a piros fővár bukását eredményezte.Merlin főhőse rohant haza, így a már befoglalt és kivásárolt fővár előtt csatára kényszerítette Gezsa seregeit. A két főhős ekkor 22/21/9/11 és 21/16/10/10 értékekkel rendelkezett, lények tekintetében 15ghost dragoon 36dread knight 48 power lich 56vámír lord 77szellem 102zombi 697 skeleton warrior 9 fekete sárki 7 ancient behemót 28scorpicore 26minotaurusz király kb 104evil eye 55meduza királynő 108harpy hag nézett farkasszemet egymással mindenre elszántan. A kibontakozó ádáz csatát a csontik és dread kinghtok tömege a támadó javára döntötte el, így Merlin lordja Thant a további kilátástalan küzdelmet elkerülendő feladta a tartomány védelmét Chutbert seregeivel szemben.
A támadás sikeres volt a tartomány új úr alatt nyőg :)

Merlin, köszönöm a játékot!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gezsa 2007 feb. 26 hétf., 15:18-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 26 hétf., 15:16 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:05-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 26 hétf., 17:21 

A hét közepétől nem lesz időhiányom, így a támadást Moulder ellen megindíthatod, majd egyeztetünk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 26 hétf., 19:29 

Ízi Rájder!!

Akkor március 1. után tudunk játszani?

Nekem már aznap este is jó lenne!

Kérlek jelezz mielőbb

köszi

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 26 hétf., 21:47 

Meg akarom támadni vermilliont, de ha Adler ráér Ajiton akkor csak a köv körben! :) (nekem mindegy ki védi Conan, ha akarod támadd meg nyugodtan ;) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 27 kedd, 18:15 

Ajit még Playeré, még nem fejeztük be rajta a gamét:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 27 kedd, 18:45 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 27 kedd, 20:12 

Laca írta:
Meg akarom támadni vermilliont, de ha Adler ráér Ajiton akkor csak a köv körben! :) (nekem mindegy ki védi Conan, ha akarod támadd meg nyugodtan ;) )

Ezek szerint Vermillon ellen van még valaki aki támadásra készülődik? Mert ott per pillanat én vagyok a védő elhárítani pedig nincs lehetőségem, úgyhogy aki jönne az kérem kerssen meg messengeren vagy P.Ü. formájában. Az Icq-t ne nézegessétek az már rég nem aktuális.

Egyben támadási szándékot jelentek be Soullake tartomány ellen.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]