Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 20:08 
Heroes Team

ArchConan írta:
Az a helyzet, hogy amit Bogpista mondott az sajnos igaz: a régi TOH oldalra mutatnak a térképek linkjei. Lehet, hogy én vagyok internet analfabéta :(. Van másik oldal is ahonnan le lehet tölteni az új pályákat? Ha igen, nyomd már be ide a linket a fórumra, mielőtt Easy Rider is majd reklamálna ellenem! Előre is kösz!

Ilyesmire gondoltam: http://www.toheroes.com/lords/moulder.zip

Mintha én is mondtam volna! :shock: :roll: :roll: Szóval akkor ezek szerint 2-en is észrevettük!:) Mostmár tuti javítani kell!:)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bracada
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 22:14 
Heroes Team

Bracada

Lzo (Stronghold - Tyraxor) vs. Csizu (Fortress - Drakon)

Korábbi tartományom ellen próbálkoztam, de ezúttal Lzo volt a védő. Korbac-ban reménykedtem, hogy bejön kezdőhősnek, de nem így történt. Drakon jött, és Bron, de az előbbi maradt főgórénak. 1. héten 2 champion jött a refugeeból, köszöntem szépen. Jól haladtam, amit lehetett elfoglaltam, pénz volt dögivel. A másik fortress várat is elkezdtem húzni, benne lvl 7ig. A 3. héten akartam a blokkot beverni, de Tyraxor a teljes sereggel és még pár angellel a hillfort felé sietett. Így elnapoltam a döntést, s a 3. falu felé mentem. Garrisont bevertem, zöld monolithon is átmentem, de ekkor Tyraxor a blokk felé közeledett, amit néhány napja kerültem el. A sereget hazavittem, a lényeket felfejlesztettem, a hőssel visszavonultam. Tyraxor némi gondolkodás után beverte a chaos hydrákat, és a váram felé vette az irányt. Rövidíteni szeretett volna és megtámadta a 136 thunder birdot, ahol a serege egy része ott maradt. Útját tovább folytatván felém, a váram közeléig merészkedett. Ekkora minden lényt felfejlesztettem és megtámadtam. Lényfölényben voltam, ő azonban skill fölényt realizált. A csatából én jöttem ki jobban, a 10 chaos hydram megmaradt, ami a későbbiekben döntőnek bizonyult. Tyraxor fizetett és lelépett. Kifosztott még 2 conservatory-t, megvette a 2 barbár várból a seregeket, hillfortban upgradelte, majd elindult felém. Drakon tartotta a távolságot és fokozatosan húzódott vissza a vára felé. Tyraxor követte egészen a várig, ahol mindent kivásárolva a 2 fortressből újabb összecsapás következett. Lény fölényben voltam rendesen, amihez hozzájárult a korábbi thunderek elleni nagy vesztesége is Lzo-nak. Drakon: 7-12-2-2 Tyraxor: 13-11-4-6 a főcsatában. Érdekesség gyanánt: 5 ark, 11 ancient, 33 thunder, 36 ogre mage, 68 chieftain, 115 wolf, 220+ goblin. Nálam 18 chaos, 22 w.monarch, 33 mighty, 65 g. basiliskus, 110 dragon de fly, 157 lizard w., és 134 gnoll. Hosszú ütközet volt, ahol segített engem a moral és a luck is, így viszonylag simán sikerült győzedelmeskedni.
A game viszont egyáltalán nem volt sima, végig figyelni kellett és jó, megfontolt döntéseket hozni, hogy így alakuljon.
A támadás (kihívás) sikerrel járt, Bracada-nak régi-új Lordja van!

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 22:33 

ArchConan írta:
Bug ügyben nem értem világosan mit szedett fel Jou, amit nem lehetett volna. A kristályt adó köpenyről van szó? Azt a piros is kb ugyanannyi idő alatt fel tudja venni harc nélkül. Egy másik quest arti ingyenes (Bowstring of Unicorn Maze), egy harmadik viszont megint nem (Vial of Lifeblood) szóval nem egyértelmű a helyzet, hogy kellett volna-e érte harconia!

Másrészről ellenem szedhetné fel ezeket a küldetés artikat ingyen bárki és be is válthatná azokat. Örülnék neki, ha ezzel szórakozna, mert addigra már rég nyernék :). Az az igazság, hogy Jou a 4. héten(!!) jutott el az ominózus Stonghold várhoz, amit Imperátor akár első héten is elfoglalhatott volna, szóval ezt nem lehet felróni Jounak.

Egyébként vannak ennél durvább hibák (a bug szó szerintem nem jó ide) a többi pályákon. Itt egy lista, amit már régebben jeleztem Adler felé és ő már kijavította őket Draconis Wasteland kivételével, de azért beírom ide is nehogy félreértések származzanak ebből is:

Land of Giants: Minden várban van castle + minden dwelling húzva, kivéve a 68, 28-as rampart várban. Asszem ez javítva lett már, csak még nem került fel a honlapra. (Remélem Easy Rider olvassa...)

Monolith Barrons: Minden vár előtt egy upgrade-olt lvl7 áll kivéve a rampart vár előtt 44, 126-nál (ott nincs szám beütve a gold dragonnak!).

Moulder: A lvl7 egységek beállhatnak a hill fort előtt. Mivel mindkét oldalon beállhatnak ez így lehet, hogy jól van. Viszont az alvilágban az biztos nem jól van, hogy a kék oldalán a lvl7 44, 48-nál Savage, 29, 39-nél a piros oldalán pedig Aggressive.

Black Swamp: A kék kiszedheti az alvilágban lévő quest artit (62, 11) HARC nélkül. 61,21-nél és és 69, 19-nél a kék oldalán lévő lvl5 és lvl6
agressive a piros oldalán a hasonló lények mind Savage.

Bracada: 44, 95-nél a szikla blokkolja a 3. fortress várhoz vezető utat. Így a kék csak a lvl7-eknél tud áttörni és csak 2 egyforma vára lesz, míg a pirosnak alapból 3 egyforma vára van.

Eelcoast: Christian ballistáját ki kellene szedni a hátizsákból és átrakni a helyére, a War machine slotba. Szintén van egy archer dwelling (4, 31) amire a kék nem tud rálépni.

Erathia Major: 96,7-nél a beholder dwellingből nem szedhető ki a lény.

A legutolsó javítás pedig (ha jól értesültem Avleen) történt, ahol ki van szedve a szikla tengerről, így az ellenfelet vízen is meg lehet támadni.

Sorcinak is volt olyan pályája (Elyisan Fields), ahol kicsente a csizmát 10 Black Dragon háta mögül. Az is elég durván volt megoldva, de javítva lett.

Felvette az összes artit amit a teleportokon keresztül van, anélkül hogy megölte volna a védöket plusz ásvány! Miután bebukta a főhősét kényelmesebbre vettem a gamet, mert elméletileg a második héten semmit nem tudott épiteni egységei meghaltak, nem számoltam hogy a refugee egy 1v7 szintu szörnyeket dobál neki, ami nem lett volna gond ha nincs nála annyi tárgy! Nem az volt a gond, hogy beváltotta a tárgyakat 1 aranysárkány nem túl sok meg 1 ancient behemot! Igazából ezért ne is kommentáld, amit nem tudsz, mert a téma már le van zárva!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 23:03 
Heroes Team

Imperator01 írta:
Felvette az összes artit amit a teleportokon keresztül van, anélkül hogy megölte volna a védöket plusz ásvány!

Volt aki eddig nem vette fel rajtam kívül?Mert első meccsen mikor támadtam a pályát nem vettem észre... :D
A Küldetések megint más tészta ezen a pályán,lehet mászkálni értük rendesen,nem kell összemosni a kettőt! :)
Javaslom az OB meccsek lejátszását neked is!Ott viszonylag kiegyensúlyozott pályákon harcolhatnál erős ellenfelekkel... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 23:04 
Heroes Team

Eelcoast

Jou (Inferno,Arlach) vs Lzo (Castle, Crisitan)

Az eleje kicsit érdekesen indult, válogathattam Tyris És Arlach között, s utóbbira esett a válsztás a nyílvetőgép szükségszerű támogatása miatt! Mint rendesen első hétre ismét sikerült felhízni a árat Devilig, a kinti 2 efret és 1 deviltermelőt is beszedvén és majdnem 100%-osan kiszedvén, s 2 napja termelő aranybányával indultam az új hétre! Pénz mint mindig most is kevés volt a lényekhez viszonyítva s így időszerűen 4 Devillel és 10 Efreet Sultánnal indultam neki a felső 3 kék várnak! kiértem, a középsőbe szépen becsücsültem, 1 driod pedig elindult bevenni a felső várat, ami érdekeségképpen másképp tárult szemeim elé mint vártam! Csatle + sereg benne a táp Cristiannal benne! :shock: kevés pénz lévén Arlachot a minimális biztonságos menekülést biztosító 3 efrettel éppencsak sikerült kipaterolni a városból, a maradék sereget pedig lejebvitettem a megmenekülés esélyét látva! Arlach elmenekült másnap, a sereg viszont ottamaradt 1 csúnya morálozást követően teljesen :? Hazatérvén Arlach tápolásra akart menni, de látván Cristian készülődését jövetelre, így necces rohamban indult visszafele versenytfutva a jó mozgású hadvezérrel, s az utánpótlási kérdés miatt vagy egyéb gondok miatt 1 napon a behatoló gyanúsan keveset ment ami elég volt a Várúr visszatérésének bebiztosításához,s beült 1-2 különös meglepetést tartogatva a látogatóknak aki másnap ellenálhatatlanul benézett arrafelé! A meglepetés a 17 efreet sultán, morálnullázó és 1 szökésmentesítő lánc volt! :) A csata élet halál harccá vált az ellen 4 angyala 55 fenséges griffe és 65 Számszeríjjásza 61 lándzsása 12 szerzetese és 2 lovasa állt szemben a védők 3 ördöge, 1+16 Efreet szutlána, 1+40-50 Impje, 30 Magogja és 6 Veremura ellen! Miként sikerült a tornyok, 3 120-as sebzésű és hathatós efret támogatással lebontani a 2 erős repülő egységét, majdan 10 efrettel gazdálkodva a végéig lebontani az íjjászokat már érezték a védők a nyerés ízét szájukban, miközben a támadók felfedezték a számukra végzetesnek ígérkező csapda bezárultát, s a végét 9 Szultánnal túlélve megbuktattuk Sir Cristiant! ezután még a támadók tettek 1 próbát a másodvezér Gundulával, de mivel a heti devilutánpótlást majdnem kivéve az ellent ismét meglepve és megvereve megadásra kényszerítettte a démoni sereg! A tartomány megmaradt a régi tulajdonos kezén, a védés sikeres volt!

Az ellentámadást Bracada ellen időhiány miatt elnapoltattam, a történésekről tudva, reménykedve a tulajdonos védésének sikerében! Sajnos a beállt helyzet miatt ez a támadásom elúszott! :(

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 0:15 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:01-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 1:32 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:01-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 1:37 

ArchConan írta:
Imperator01 írta:
Felvette az összes artit amit a teleportokon keresztül van, anélkül hogy megölte volna a védöket plusz ásvány! Miután bebukta a főhősét kényelmesebbre vettem a gamet, mert elméletileg a második héten semmit nem tudott épiteni egységei meghaltak, nem számoltam hogy a refugee egy 1v7 szintu szörnyeket dobál neki, ami nem lett volna gond ha nincs nála annyi tárgy! Nem az volt a gond, hogy beváltotta a tárgyakat 1 aranysárkány nem túl sok meg 1 ancient behemot! Igazából ezért ne is kommentáld, amit nem tudsz, mert a téma már le van zárva!

Amikor Lzo-tól elvettem Monolithot én is felvettem mindent a monolitok mögül. Az rejtély, hogy miért így oldották meg a pálya készítői, de nyilván itt rajtad kívül mindenki más felvenné azokat a dolgokat. Tatalián is vannak hasonlóan elhelyezett monolitok illetve Nighonon is. Kérdezzük meg Titit és Lacát is, hogy ők ott hagynák-e az 'ingyen ebédet'...

Mindenesetre, ha átmész a stronghold szigetre és te veszeld fel a +6 kardot és pajzsot, akkor Jou tök mindegy mit vett volna föl a monolitok mögül! Erről a pályáról neked elég hiányosak az ismereteid. Olyan embert én még nem láttam Monolith Barronson, aki meg se próbál másik várat foglalni!

Miután angyalt húztál castléval és meg is vettél mindent a várból, így is maradt kb 20k aranyad! Jou ezzel szemben a saját várában csak marksment húzott és a rampartban épített dolgokat, ráadásul mindkét várat elvetted tőle, szóval láthattad miket épített és mennyibe kerülhetett. Mégis kérdőre vontad honnan volt fája, köve meg aranya az ősi behemót kifejlesztésére. Legközelebb észnél legyél mielőtt ilyenekkel előhozakodsz! Ennyi kommentálás azért még a mai sárdobálás után részemről belefér, szerintem.

Ha a pálya készitői így akarták, minek rakta oda védöt?:D asdasd

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 2:49 

én voltam olyan luzer, hogy nem vettem ki, tehát nemcsak Lzo és Imperator:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: .
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 2:53 

hu de felpörögtek az események...

még jó hogy éjszaka dolgozom, így volt időm munka közben véggi olvasni mindent :lol:

Ízíí Rájder!
nekem a következő hét tökéletes lenne, ugyanis (hála az égnek)
jövő héten nem dolgozom, így egészen március 5ig szabadok az estéim!

Ez Botinak is szól, valamikor a jövő héten megejthetjük a game-t

most hétvégén OB meccseket kell pótolnom, remélem sikerrel.

GL mindenkinek!
és senki se feledje, ez csak játék...(na de milyen!!! :D )

Bozso (nem Bozso84... 8) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 3:04 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:02-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 3:07 

sztem egyszerűbb lenne javítani a mapokat, mint ahogy azok nagyjából sztem már meg is vannak és akkor nincs gond...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 3:22 

megérkeztek a javitások, hála Conannak, aki szerencsémre nem iszik, bár láttam én már karón varjut:)

Avlee 1.2:
a map és a feladat jellegéből adódóan át lehet menni, de nem könnyen.
Mármint a vizen, egyébként itt a cél 10 Arkangyal megszerzése, vásárlása, nem(csak) a másik bezuzása.

Black Swamp:javitva a quest artik, hogy a kék ne vehesse fel, valamint a lények hozzáállása a dolgokhoz.

Bracada:
az k..va szikla le lett bontva, még Lzo engedélyével, ugy is marad.

Eelacoast:
Christian nem a hátizsákban viszi a Nyilvetőt, hanem huzza maga után, az Archer dwelling is tullép a tereptárgy fogalmán.

Elysian Fields:
volt csizma és kesztyű, most nincs, ott ugyis jó idő van

Erathia Major:
immár Beholdere is lehet a játékosoknak

Land of Giants:
minden vár fullba van huzva, kivéve ami a játlkosokhoz legközelebb van

Monolith Barrons:
1 Gold Dragon örzi a keleti Rampartot is

Moulder:
Hill Fort előtt a random lvl7 nem haverkodnak (ez igy igazságos, lássuk be),a földalatt sem haverkodnak.

ennyi
Nighon hagytam, ott Darkstorm leölése a cél, azzal nem volt probléma, talán 1x, hogy karesz bár kihozta a sitről, de nem ölte meg, Titi megtette helyette.

http://adler882.freeweb.hu/javitasok.zip

ezek élnek, bármilyen reklamáció felesleges

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 3:37 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:02-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 12:53 

oké, akkor Nighon is felkerül

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 14:03 

Hali!
botit kihivom elemental fjord!
Draconis westlandról támadom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 15:06 

.

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 16:56 

Hali!
Süni én megtámadnálak simán Black swampon, ha ráérsz kis pálya gyors game! mi az elérhetőséged? Boti egyébként elfogadta a kihivást Archonnan, ha frissiteni akarsz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 17:11 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 18:41 

Imperator01 írta:
Hali!
Süni én megtámadnálak simán Black swampon, ha ráérsz kis pálya gyors game! mi az elérhetőséged? Boti egyébként elfogadta a kihivást Archonnan, ha frissiteni akarsz!

Már több hónapja fel vagy véve msn-en :lol:
Adler meghozza döntését,majd beszélünk utánna ...
:)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]