Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 16:11 

pedig figyelni kell
több honapig játszottál rendben is van, aztán nem voltak ott az elementálok, amivel indultál, hirtelen nem lett időd, nehogy kiderüljön, hogy mekkora okostojás vagy, de senki nem bántott, s nem tett megjegyzést, ha gondolod lépj ki, nem tartalak vissza, nekem sincs időm arra, s lassan kedvem sem, hogy ott álljak - állitólag- felnőtt emberek mellett, s azt lessem, ez most csalt, az nem, ez a bugot nézi, a másik nem, szegénységi bizonyitvány komolyan ami itt nap mint nap előjön.

Javaslom, csak lásd, hogy semmi bajom Veled, javitsd ki a mappot és játsz ujra Jou val, szerintem ő is belemegy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 16:13 

Bozsó84 kihívását elfogadtam, a sajátomat Archonannak küldtem el.Március 1. után letudom mindkettőt jáccani!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 16:21 

Sziasztok!

Gondolom ezt a őrző elől elcsenős dolgot már az előző idényben is észre vettétek. Ha ez nem így kéne legyen, miért nem lett lejavítva?

Más: Mivel engen ez a gyors indítás váratlanul ért, így nem hívok ki senkit, mivel max. annyi időm lesz ebben a körben játszani, hogy elfogadom Jou kihívását Nimbus tartományra. Majd írok, hogy mikor érnék rá. (ezen a héten nem...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 16:42 

Szerintem ha egy map rosszul van megszerkesztve az még nem bug.
Azt bármikor ki lehet javítani, módosítani, persze közös megeggyezéssel.
Az OB-n is volt jó pár map ami hibás volt, és aki észrevette az szólt majd a szervezők kijavították, ha olyan nagy hiba volt. De ha olyan dolog ami mind a két félnek egyforma előnyt/hátrányt jelent, az még taktikázásra is adhat lehetőséget, nem muszáj kijavítani.
Karesz esetében ha jól értettem szándékos map módosítás volt, ami csalást jelent, és ezt akkor meg is vitatták itt a fórumon a tisztelt kollégák, Karesz pedig megkapta érte a büntetést, szóval azt a dolgot most már felesleges megbolygatni.
Jou barátomat feleslegesen nem kell bemocskolni, az igaz hogy egy nagy köcsög gamer :), és még a fociban is falábú, de az hogy valaki jobban ismeri egy pálya hiányosságait/előnyeit az nehogy már csalás legyen.
A map editor nézése nem tiltott dolog, egyik táborban/online bajnokságon (talán a BB-n) sem volt az, és ha azt átnézed akkor már attól kezdve ki tudsz alakítani egy taktikát. Persze nem árt a térképeket egy kicsit gyakorolni, mielőtt élesben kipróbálod valamelyiket, ez olyan mint a sportban az edzés. Pont te írtad Gábor, hogy már 5 éves korodtól sportolsz, nos akkor gondolom tudod milyen fontos az edzés egy verseny előtt.
Ez az egész egy játék, semmi haszna nincs belőle senkinek ha nyer vagy veszít, a lényeg a játék élvezetében van. Az természetesen elítélendő és persze bosszantó is ha valaki nem tisztességes úton próbál meg előnyt szerezni egy-egy pályán, de nem szabad mindjárt csalónak minősíteni valakit ha jobban ki tudja használni a pálya adta lehetőségeket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 16:48 

a bug - ugyanis megvizsgáltam a helyzetet - nehogy ne legyek képben, bár lehet igy sem sikerült okosabbnak lennem.

6 helyen lehet felvenni, ebből 2 helyen van láda, az artifactok randomok, 2 lvl 3(major), 3 lvl2 (minor) és 1 tresure (ha rosszul számoltam, biztos kijavit valaki :D)
bármi lehet, szóval bármi, nem tudom, hogy ezek mennyiben képesek döntően befolyásolni a játék menetét.

Változatlanul javaslom az ujra játszást, javitsátok ki a mappot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 16:59 

Adler írta:
Változatlanul javaslom az ujra játszást, javitsátok ki a mappot.

Tedd akkor légy szíves hivatalossá a mapjavítást, nehogy még egyszer ilyen parázs indulatokat váltson ki.
Ha jól láttam, még mindig a ToH oldalról történnek a mapletöltések. Azért remélhetőleg van biztonsági másolat, ha egyszer arról a szerverről hirtelen lekerülnének a térképek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 17:05 

azt az elvet követem, amit bracadánál, a map tulajdonosa jóváhagyását kérem, bár a tulajdonviszonyok vitatottak, de gondolom Jou van annyira uriember, hogy ujrajátsza a játékot, igy Imperátorra hárul a döntés.
Ha Ő visszavonul, akkor Jou ra.

Tudod, én mosom kezeimet.

Igen, vannak lemaradások az oldallal kapcsolatban, a mappok nagyrésze jó, tehát onnan simán letölthető.
Eddig Monolith sem volt problémás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 17:18 

Én kérek elnézést Joutól(msn is megtettem), nem tudtam hogy a heroesban a bug engedélyezett, én sokat counter-strikoztam, ahol a a flesbugok használat tilos, annak ellenére hogy a legtöbb verseny mapon nincs kijavitva! Ugyanezt tapasztaltam warcraft háromban, de ott más a helyzet mert azok balance mapok! Én lemondok a területről,amit jou megszerzett jogosan! A játékból nem lépek ki!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 17:20 

Hali!

Én anno játszottam ezen a mapon Karesz ellen. Hiába jöttem rá ugyanarra a cselre mint Jou, Karesz 2x is elvert, elég rendesen. Úgyhogy nem kell Jout fikázni. Szemlélődött, talált, leleményes volt. Nem csalt!
Ez nem balanced map, ahol az gond ha az egyik fél fel tud venni vmit a másik meg nem, mindkét félnek megvannak az előnyei és hátrányai! Itt az élelmes támadó ez az előnye. szvsz 8)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 17:29 

Döntésed tiszteletben tartjuk.

Ezen a mappon lévő bug illetve javitása mostmár Jou kezében van, majd Ő dönt és javit, ha akar.

Remélem ezt a fejezetet is lezártuk, mindenki játszon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 18:29 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 12:57-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 18:38 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 12:57-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 18:39 
Heroes Team

ArchConan írta:

Bracada: 44, 95-nél a szikla blokkolja a 3. fortress várhoz vezető utat. Így a kék csak a lvl7-eknél tud áttörni és csak 2 egyforma vára lesz, míg a pirosnak alapból 3 egyforma vára van.

Eelcoast: Christian ballistáját ki kellene szedni a hátizsákból és átrakni a helyére, a War machine slotba. Szintén van egy archer dwelling (4, 31) amire a kék nem tud rálépni.

Bracada: A törpék már lebontották a sziklát.
Eelcoastnál 2 órával előbb kellett volna szólni ,a ballistát nem találtam meg...
Az archer dwellinget viszont a vízről lehet kiszedni,ami kicsit furcsa :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 18:44 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 12:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 18:46 

az összes létező hibát,amit irtál már 1x kijavitottam és fel is raktam a netre, lehet, hogy azóta is ot vannak.

A mai nap kijut nekem a jóból, player ellen nyomtam Ajit on, megtámadtam, mire Ő nehezményezte, hogy lejárt a köre - 4 perc - igy miért támadtam meg.
S kilépet a csatából, miután az amugy is kevés hajamból veszitettem egy keveset, még kiselőadást is kaptam a fair play ről.
Nem tudom, nem értem, biztos velem van a hiba, de ha játszom, akkor komolyan veszem, s bohockodom.
Igy a csata elmaradt, pedig volt esélye.
Nagyon sajnálom, de majd az ellenfélnek passzoló focistának is visszaadják a labdát, nehogy a csatár gólt rugjon.
Komolyodjunk meg már emberek, mert nyugdijba megyek:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 18:52 

.

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 12:59-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 18:54 

Csatlakozom Bogpistához,én erre a hétre még nem terveztem kihívást,se Lords meccset.

Szombaton és vasárnap lenyomok 2 OB meccset,és jövő hét végén
Karesz szép nyugodtan lejátszuk a meccsünket! :) :)

Ebben a körben nagy valószínűséggel nem fogok élni a kihívás
lehetőségével :P

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2007 feb. 23 pén., 18:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 18:55 

Te ezt nem értheted, nem voltam fair, mert megtámadtam, mikor neki lejárt a köre, s valamit még nem tudott csinálni.

Avlee nem az én érdemem, Player feladta, mert elbukta a sereget, álltiólag többször is, nekem seregem sem volt, csak csöveztem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 19:00 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:00-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 23 pén., 19:02 

igen, de csak olyan földre ami invázióval támadható.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]