Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 454 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20 kedd, 17:40 

Freemy írta:
Próbáld becsalogatni a váradba! Ha ott sem sikerül legyőzni, akkor töltsd vissza!
Természetesen minden lényt vegyél ki a várból és tedd a seregedbe! A csata előtt pedig jó minél magasabb szintre juttatni hősöd, hogy minél nagyobb esélye legyen ellene.
Harc:
Először a lövészeket és a repülő lényeket támadd! Ha már be tud jönni a váradba (lerombolta a falat), utána mindegy kit.
Mindenki más taktikával játszik, ki kell tapasztalni, mi számodra a legjobb ellene.

Nekem nem jelentett problémát. Mikor a váram felé járt és feltápoltam hősömet, végül mindig megfutamodott a csata elől, nem mert megtámadni. Közben elfoglaltam a városait, ő az egyik városban ülve várt rám. Akkor meg már nem okozott nagyobb problémát.
Ha jól emlékszem (bár nem biztos, hogy ő volt az), de miután legyőztem, fel is tudtam fogadni magamnak. Vagy ő volt vagy más, mindegy, az a pálya onnantól kezdve nem okozott problémát! :lol:

Becsalogattam, de ki is kaptam rendesen. VIssza is töltöttem de mindig egy olyan sereggel jelenik meg ami (számomra) legyőzhetetlen. :cry: Azért kössz a segítséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20 kedd, 17:50 

Sylvan kampány 5. pályáján elakadtam.

A végig játszást elolvastam, a második héten megtámadtam a felvehető seregemmel a helyőrséget, de nem bírtam legyőzni. A feltámasztás megvan, sőt Findan jobb idézőképeséggel rendelkezik, mint Dirael, de a seregem nagyon kicsi és a mana is elfogy egyszer(pedig legalább 120-150 van)

Mit tegyek :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20 kedd, 19:09 

Adamex írta:
Becsalogattam, de ki is kaptam rendesen. VIssza is töltöttem de mindig egy olyan sereggel jelenik meg ami (számomra) legyőzhetetlen. :cry: Azért kössz a segítséget.

Akkor a legjobb az lesz, ha újrakezded a pályát és megpróbálsz minden csatát a lehető legkisebb veszteséggel megnyerni.
Ha ez sikerül, nem okozhat gondot az a sereg.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 25 vas., 18:09 

Hello! A kérdés: a hammers of fate 3. kampányának 2. küldijében 2 kapun átjutok de a 3. kapunak sajna kinyirnak :( . Érdekelne hogy ha valaki átvitte ő hogy csinálta mert próbáltam úgy hogy kerestem olyanokat akik beállnak hozzám de alig pár lény álllt be :( . Szóval kiváncsi vok ki hogy vitte ezt végig :) Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 01 csüt., 16:37 

HI all!

Segitsegre lenne szuksegem.HOF torpos kampanyban asszem 2. vagy 3 .palya, mikor el kell foglalni a fold alatti varat és a kulonbozo lenyteremto helyeket a kovetkezo quest, hogy vedd meg a varat a hatalmas birodalmi sereg ellen.15 honapot porgettem le es semifele sereg nem jon.A palya minden egyes reszet felfedeztem.Talalkozott valaki hasonloval?

Elore is nagyon kozonom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 02 pén., 18:56 

Segítsetek!!!!

Elakadtam a Inferno kampány:3. A hódítás résznél, mindent elfoglaltam mindenkit elpusztíttam és megsem enged tovább. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Előre is köszi.[/img][/code]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 04 vas., 22:54 

SEgítsetek kérlek szépen.
A Heroes V kiegészítő kampányában van gondom.
A második kampány 5. LÁSZLÓ pályáját nem tudom végigvinni.
Annyira erős, hogy nem tudom megverni.
Kérlek adjatok tanácsot!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 05 hétf., 16:52 

Hello ccms! Én ugy csináltam ahogy itt valaki leirta. Keresd meg a Tier of Asha-t az obeliszkeket Duncannel meglátogatttam mert már alapből jó serege van majd Wulfstannak kiástam és a második hét végén már a váramban csücsült igy elég nagy seregre tettem szert és könnyen megvertem Lászlót :D . Nagyából ennyi. Remélem segitettem :lol: Üdvözlet

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 05 hétf., 16:53 

Ja és valaki leirná a fentebb lévő kérdésemre a választ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 05 hétf., 17:01 

Hello!

A H5 varázsló küldetéseinél elakadtam, (asszem utulsó elötti pályáján vagyok) ahol le kell győzni Isabelt és túl kell élnie a hősöknek. Isabel legyőzve, az összes vár az enyém, az összes hősöm megmaradt (Godric, Findan, Zehir és a 2 Sötételf). Jött egy kis átvezetővideó, hogy elrabolták Isabelt. Utána mi a teendő? Hova kell menni? mit kell csinálni? Kérlek segítsetek! Köszönöm!

Pöcök

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 05 hétf., 19:53 

Sziasztok az Élőhalottak 3 pályáján vok és nem tudok összegyüjteni elég csontsárkányot! :evil: Eddig 11 db van és mindent felszedtem a térképen!!! :( Ilyenkor mi a teendő??? :shock: Előre KöszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzIIIIIIIII!!!! :arrow: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 05 hétf., 20:14 

pesh1 írta:
Sziasztok az Élőhalottak 3 pályáján vok és nem tudok összegyüjteni elég csontsárkányot! :evil: Eddig 11 db van és mindent felszedtem a térképen!!! :( Ilyenkor mi a teendő??? :shock: Előre KöszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzIIIIIIIII!!!! :arrow: :lol:

HY a csontsárkányok összegyűjtése másodlagos cél a nélkül is befejezheted a pályát. Ha mindenképpen szeretnéd összegyűjteni építsd meg a váradban a termelőhelyet és várd ki amíg heti 3 db-bal eléred a huszat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 05 hétf., 20:17 

Én már elfoglaltam mind a három várat és nemenged a utolsó mágus után menni mert nincs meg az elég csontsárkányom :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 05 hétf., 22:56 

A Várakat változtasd át necro várakká (nem tom pontosan hogy kell, de azt hiszem miutánelfoglaltad őket bemész aztán kijössz és akkor megkérdezi, hogy átváltoztatod-e) :)

Nekem is kéne kis segítség(már előzőleg is írtam, de nem érkezett válasz) A sylvan kampány 5 pályáján nem tok továbbjutni. Próbáltam gyorsan is és hosszú ideig is megcsinálni, de a végén nyikoláj mindig legyőz. Ha sietek, túl kevés az egységem, ha vásárolgatok, akkor neki lesz túl sok! :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 8:30 

Gyrhos írta:
A Várakat változtasd át necro várakká (nem tom pontosan hogy kell, de azt hiszem miutánelfoglaltad őket bemész aztán kijössz és akkor megkérdezi, hogy átváltoztatod-e) :)

Nekem is kéne kis segítség(már előzőleg is írtam, de nem érkezett válasz) A sylvan kampány 5 pályáján nem tok továbbjutni. Próbáltam gyorsan is és hosszú ideig is megcsinálni, de a végén nyikoláj mindig legyőz. Ha sietek, túl kevés az egységem, ha vásárolgatok, akkor neki lesz túl sok! :?

Én múlt 7végén kezdtem el a pályát, majd ezen a 7végén fogom folytatni, ha addig nem érkezik válasz, leírom a tapasztalataimat. Főleg, ha be tudom fejezni a 7végén, és ha lesz érdemi tapasztalat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 15:10 

Köszi a tanácsokat.... sikerült! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 15:22 

Sziasztok!

A Heroes V. Sylvian kampányában elakadtam az első pályán!
A leírás szerint jönnie kellene Biarrának, de csak nem akar jönni. Már a 15. hónapot gyúrjuk!, de még mindig sehol.
Van valami ötletetek mit lehetne tenni?

Új vagyok itt de mostmár rendszeresen fogom látogatni az oldalt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 17:28 

Javitás fenn van?? ha nem rakd fel, kezd újra a pályát és minden ok lesz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 8:15 

RaMpArTmAn írta:
Sziasztok!

A Heroes V. Sylvian kampányában elakadtam az első pályán!
A leírás szerint jönnie kellene Biarrának, de csak nem akar jönni. Már a 15. hónapot gyúrjuk!, de még mindig sehol.
Van valami ötletetek mit lehetne tenni?

Új vagyok itt de mostmár rendszeresen fogom látogatni az oldalt.

light írta:
knetta írta:
Megnyugtató, hogy nem csak nekünk van ilyen gondunk.
Mi nem találtuk meg rá a megoldást, ugyan csak szűz verziónk van fenn, semmi pach.
Viszont áttértünk a kiegészítő játék kampányaira.
Lassan végzünk velük :-)
Ha valaki rálel a Biarra misztikus eltűnésének okára, azért jelezze, befejeznénk a kampányokat.

Ja, és Light!
Az újrakezdés nem segít!
Mi mindketten játszunk külön, plusz én már kétszer újrakezdtem, az ugye 4 új játékot jelent, és egyikben sem jött.
De azért sok sikert!

Na, tegnap volt egy kis időm, és befejeztem az újrakezdett Sylvan első pályát.
1.4-es patch van fent, amit erről az oldalról töltöttem le.

Nem tudom lényeges-e, de az első alkalommal, amikor nem muködött, akkor a várban nem tudtam upgradelni a druidákat, az egyszarvúakat és az enteket. Viszont a 2. alkalommal már csak a druida upg. épületet nem tudtam megépíteni a 3 közül.

Szóval elvileg patch (min 1.3 sztem) és restart. De lehet, hogy nekem (basic) szerencsém volt? :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 1:05 

Nagyon köszönömmmmmmmmmmmmm
Vissza jött kissé a kedvem, bár kötve hiszem, hogy a könnyekkel jobb lesezk, de a segítség és a jószándék jólesett

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 454 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]