Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 12 hétf., 18:34 

Üdv
Tyronnal verekedtünk egy jóízűt randomon előző hét pénteken
Random,skirmish L map
Én Mephala-Stronghold ő Septienna-Rampart
Hát,3.szinten kaptam water magicet,beválasztottam,hátha jól jöhet még.
Első héten várban jól tudtam építkezni :P ,castle+maci megvolt.
1.1.7nél 19 beholdert mana nélkül 1 macival nem sikerült beverni,azaz bukta,és menekültem haza....
2.héten már legyaktam őket,dragon wing tabardért,néhány goblinnal + a 2 macival meg expert water magic cure comboval beindultam.
Végre magamtól találtam egy értelmes combot,amivel lehet gyakni :lol:
Jól fejlődött a heróm,wisdom,artilleryt meg vettem,és 3.1.1nél kitörtem a nekró terepről,de nem igazán akartam nekimenni néhány erős seregnek,ezért a hozzám közelebbi térfélre visszatérve fosztogattam,amit csak tudtam
Nem találtam a dragonos cuccon kívül értelmes artit,viszont voltam olyan beteges,hogy 1.4.2nél húztam capitolt,másnap fehér macit(1.3.3nál meg küklopszot XDXD)
Tyron menetrendszerint megérkezett 4.hét vége felé,1 lépésen múlt és "megleptem"
Ekkor neki nagyobb serege volt,mivel nálam 1 goblin bérlő,nála 2 dendro+1pegazi:P
Az expert cure jónak bizonyult az expert slowwal szemben,ellenfelem célja,mint utóbb kiderült a macik lebontása volt,sikerült,ha egy nappal később jön fehér macit kapott volna ajándékba :P
2.1.3-4 nél volt a 2. főcsata,ekkor mindketten óvatosabban bántunk a seregünkkel,de amíg csak néztük egymást :D,addig én körönként vagy 60-70 csontit bontottam a 220 ból,nálam az expert cureon kívül a magic arrow volt értelmes,más nem jött számításba,tornyot se húztam :P
Tyronnak death ripple,és expert slow volt
a főcsatában a skillek:
(level 12) Septienna 4 1 6 7 (level 17) Mephala 5 10 7 9
Ígyis elhúzódott vagy 20 percig,amíg sikerült bedarálnom Tyron seregét
Itt már én voltam főlényben,mert ki tudtam venni fullra minden egyes lényemet.
Jó game volt,sokszor meg kellene ismételni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 12 hétf., 18:43 

Jövő hét végén vasárnap valaki ráérne egy random gamere?
Szabályokban elég rugalmas tudok lenni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 19 hétf., 18:48 

Tegnap ismét volt egy példa arra,hogy diplo nélkül is tudok játszani randomon.
Jou,ha akarod leírhatod a részleteket,nekem nincs rá időm :P
Élveztem a gamet,de nagyon elnyújtottuk :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 19 hétf., 19:35 
Heroes Team

Konkrétan úgy mondanám te nyújtottad el, nemtudom, kinek volt a végén félig fejleteln serege annak ellenére hogy jóal több péznzből gazdálkodhattál mint én! :P

Konkrétan a magam részéről cak annyit tudok leírni, überjól toltam a helyzet elleneére, csak éppen rosszkor voltam rosszhelyen, és ennek a nyoma a végén megérződött, bár a végetvetési pillanatban meglevő 2 Bleki vs 26-28 mino és max 8 Evil Eye eléggé megyőző dolog ha nézzük a főcsatát amit 31 evil, 45 minó és 2 bleki hátrányból indítottam, 16 Scorpi, 12-14 medusa, és majd 150 trottyos előnyét használva, kevesebb manával és pówerrel!:) Jó voltáűl te is, de nem mondhatod, hogy nem nyerhettem volna, ésn úgy néztem, 1 Luck, ami nem jött, vagy az armám utáni odafigyeléssel megtudtam volna talán csinálni, de láma voltam! :lol: Nem csoda, a pillanatnyi lúzerkedést is megszokom lassan! 8)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 19 hétf., 19:42 

Üdv mindenkinek!

Ha bárkinek kedve támad online meccsekre keressen meg. MSN-en általában elérhető vagyok, de ha valaki jár gamespy-re akkor Lionskull néven keressen. Szabályaim, (melyektől megegyezés szerint eltérhetünk) : nincs diplo, log speialista dd fly angel wings és lv 4 speckós főhős, droidnak és skil eltanulás céljából viszont megvásárolhatóak, egyébként szabad főhős és bónusz választás van.
Már csak azért is aktuális a dolog mert tervezem az online küzelmekbe való bekapcsolódást és rám férne egy kis gyakorlás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 24 szomb., 1:55 

Hali!

Most nyomattunk egy fun gamet Petrussal a Hidakon, all random beállítással. Petrus rampartot kapott, hozzá gurni jött neki, nekem pedig fortress jutott, hősöm gerwulf lett! :)
Úgy gondoltam gyorsan átrobogok hozzá és meglepem, ehhez minden segítséget meg is adott a map! :)
Első nap bevertem a kék sátrat, és elindultam keleti irányba. A refugeejaim: basilisk, greater basilisk! :) A váramban húztam is gyorsan greater basilsket :), közben átmentem a keleti részre, ott leltem egy másik fortresst. :) Itt letettem a hidráról, húztam ott is erődöt, légyig sikerült húzni mindent. Bevertem a sátrat védő diamond golemeket, mögöttük kesztyű. :)
Rohantam át, a droid az 5. napon felderítette a területet, felmérte a dolgokat, gerwulf a 6. napon ért át az ellenhez, meg is támadtam gurnit! :) Sajnos Petrus már számított rám, így nála is full sereg volt. Értékekben simán vert, volt pár artija és a küldit is megcsinálta. 9 7 3 4 volt a főcsatára, míg én 0 7 1 4 lool
Jó meccs volt, győzött a jobbik! ;)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 06 kedd, 16:00 

Üdv Kedves Barátaim!
Jou vs Süni
Random Jebus L
Tyris Castle vs Melodia Tower
Első nap vettem 7 hőst,de istennek se jött jobb,mint Melodia
Azt hittem nem lesz pénzem,de egy idő után beindult a szekér
Giant dwell volt a főváram mellett,első héten bevettem,a másik két vár stronghold és dungeon lett
4 gremlin,1 naga,1 giant dwellem volt,de mindig csak gremlinek jöttek a dungeon váramból
Gyaktam amit csak tudtam,air,earth magic experten,hurrá
slowot tekercsben találtam,aztán gondoltam egyet 4.hét közepén,10 titánnal 18 nagával meg 273 master gremlinnel áttörtem throng manticoren,és lots devilen
Köépen több mint 1 hétig fosztogathattam kedvemre,még meteor shower tekercs is jött,utópiát fosztottam,-2 titán :P ,nem volt egy nagy durranás a jutalmam...
Melodia attackja az 5ös értéket is nehezen érte el,de a végére sikerült feltápolni
Nem ajánlom senkinek,hogy főhőssé tegye
Full sereggel 2.1.7nél megütköztünk
Egy kicsit elkeseredtem,19 arkangyalt már az elején tudtam,hogy soha nem bontok le,nálam csak 12 titán volt
Expert bless,utánna meteor showereket nyomtam,dehát Jounak elég volt 4 kör hogy szétaprítsa a seregemet,a clone vari elég romboló hatást tett rám és egységeimre
Pedig kezdtem már reménykedni,hogy van sanszom :lol:
Főcsatában
Tyris 17 18 10 10 Melodia 13 15 12 19
lesz ez még így se :arrow: :arrow:
Itt a lényeg: visszanéztem utólag a mentést,Jounak megvolt a level 5ös sisak,expert víz,levegő mágia,szóval mákja volt :P
Így enyhén szólva közöm nem volt a főcsatához :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 08 csüt., 21:02 

Üdv
Lionskull vs Süni
Fortress Clancy vs Drakon Stroghold
Random balance L ,az elkövetkezendő BB szabályai alapján játszottunk
Nem jött jobb heró Drakonnal,végül is jól haladtam vele,kaptam air magicet 4.szinten,haste volt a várban,pathfindig,logistic experten lett egy idő után
Gyaktam mindent amit láttam,eredetileg még az első hónap végén akartam támadni,de csúsztam 5-6 napot
Ogre,orc,wolf dwellt kaptam,amúgy elég kicsi terepem volt ...
Miután megkaptam a csizmát,elég sokat lépett Drakon
Jöttek jó artik,clone vari,víz elementál...
Pénzem is volt elég,1.3.7től 7000 jött naponta
Megvettem a full seregem,és elindultam ellenfelem felé
Clancy nem ért vissza időben a fővárába
Betámadtam a mellkéhőse által védett fortress várat,néhány kör alatt bevettem
Ezután Clancy feladta a gamet...
Drakon level 19 volt, 10 14 10 11 Clancy 7 9 9 3
Végre 6 bukta után összejött egy győzelem
:lol:
Remélem BB-n is lesz ilyen meccsem,élmény így játszani ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 17:00 

Ki tudja mi lett volna a vége Süni, ha az első hét utolsó napján nem szúrom el a marketot. Sajnos elkövettem azt a szarvashibát, hogy ész nélkül pakoltam a rest a piacra, így eladtam a ként is, így hatalmas érvágásként második hét elejére 3 hidra helyett 0 jött össze... :? Clancy egyébként jól fejlődött, az alap pathfinding sokat dobott a haladáson, de nem jött mellé logisztika az istennek sem. Ez egy ilyen játék volt, nem jött össze semmi, az út melletti kőbányát sem vettem észre, talán ha kicsit bejebb rakja le a progi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 23:04 

Igen,hidd el nekem volt már több ilyen meccsem,mint most neked.
Viszont a feltételes módból nem élünk meg. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 15 csüt., 0:36 

Hali mindenkinek!
A mostani hosszú hétvégén: 15-17 között sok-sok meccset szeretnék lejátszani, ezért aki úgy érzi, hogy meccselne velem, az küldjön egy mail-t a garas7@t-online.hu -ra
Köszi :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 15 csüt., 11:04 

http://www.heroesofmightandmagic.com/#2
megint lehet játszani toh-ra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 15 csüt., 15:56 

Ez sokat elmond a H5 multiról.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 17 szomb., 9:21 

ma ( márc. 17) egésznap ráérek, lords,ob,mk meccsekre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 17 szomb., 14:56 

Üdv
Mastino vs Süni
Alkin Fortress vs Gerwulf Dungeon
Jól kezdtem a gamet,Malekithet kaptam kezdőherónak,de inkább Gerwulf mellett voksoltam
Logot is kapott aránylag gyorsan,earth szintén,majd 2.hét legelején bevettem a mino dwellt
Egy dwarf utópiát ( :lol: ) 12 minoval,12 medusával,2 hárpiával,5 manával néztem meg,persze hogy 150 törpét kellett legyakni,buktam 1 minot,4 medusat,meg 2 hárpiát
Ezután kezdtem belelendülni,a capitol,manti után sikerült sulfur bányát is foglalni
A 3.hetem iszonyat jó volt,a 2. váram citadell+minoig húztam,az elsőben pedig a sari épületét,meg a sulfur termelő egységet is megvettem
27 minoval és 11 medusaval gyaktam a 3.héten...
1.4.1nél áttörtem 15 black knightot,és lassan eljutottam a sivatagba
Slowot is kaptam hála égnek
Felszedtem 2/2es kardot,4es knowledge sisakot,felfejlődtem 17.szintre,kellett az expert water magichez
Alkin megjött,a 2. váramat bevette,és körülötte garázdálkodott
A főcsatára a 2.hónap legelején került sor,dögvész jött,mondjuk nem érintett annyira :lol:
Alkin 12 12 6 6 Gerwulf 7 16 5 10
Seregek: 4 chaos hidra,17 wyvern monarch,13 mighty orgon,26 greater basilisk,48 serpent flies,106 lizard warrior,235 gnoll marauders
3 red sari,10 manti,59 mino king,21 fejlesztett medusa,59 evil eye,57 harpy hags,166 infernal trogi
Nyomtam egy expert blesst az elején,mondván számítottam az ellentől az expert hastéra,ezek után szerintem eltaktikáztam a csatát,az ellen győzött a sokkal nagyobb multis tapasztalat,jobb taktika miatt
Még weaknesst is nyomtam pedig :lol:
Talán ha 3-4gyel nagyobb az attackom,szorosabb lett volna
A végére 160 gnoll,4 chaos hidra,106 lizard warrior és több basilisk maradt
Nem baj,jó game volt :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 14:45 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 12:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 24 szomb., 14:05 

Üdv!
HZsolt vs Süni
Gundula vs Tyraxor
Stronghold vs Rampart
random balance L,BB-s szabályok
Nem jött jobb hős Tyraxornál,így rá bíztam rampart seregem urányítását
3 elf dwellt kaptam :lol: ,a 2. vár aránylag későn lett meg,szereztem egy 4es gnoll kardot,és 15ös attackom volt a 3.hét közepén
Pár nappal később megláttam egy inferno várat HZsolt tuljadonában volt :lol:
Elmentem mellette,majd kijutottam a sitatagba,4 aranybánya,4 elég jó arti lett a jutalmam,mellesleg az értékeim is növekedtek
Taroltak az elfek,air magicem volt,de hastét sehol sem találtam
Jó sokáig húztuk,mert 2.4.3.nál volt a főcsata
Ahol pedig
Gundula 15 12 9 8 level 19 Tyraxor 22 13 8 12 level 21
Jelentős seregtöbbletemnek köszönhetően simán nyertem
Ellenfelem elég sokáig pénzhiánnyal küszködött,míg nálam nem voltak ilyen gondok
Resut Alamar megtaníthatta volna a főherómnak,mert csak néhány gyenge varázslattal bírt :P
Majd máskor okosabb leszek,lényeg,hogy nyertem :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 24 szomb., 16:56 

Hali!

Nincs külön toplista-topic ezért ide írom: Úgy döntöttem, hogy a régóta (fél év) inaktív játékosokat a lista végére sorolom, mert van jópár ember 2-3 játékkal akik középen trónolnak, akik meg szép számmal játszanak alájuk vannak sorolódva, így nem biztos, hogy a lista a valós értéket mutatja. Természetesen amennyiben ezen illetők ismét játszanak visszakapják az őket megérdemlő poziciót!
Kidolgozás alatt van egy rendszer, miszerint pontot veszít az, aki hosszú ideje nem játszott online gamet!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 05 csüt., 20:23 

Sziasztok!

Ma délután minden idők egyik legszorosabb mérkőzését vívtam Sünivel! A részletek:

Süni vs. Dragon
Stronghold vs. Dungeon
Gurnisson vs. Bakelit
Keresztes Háború

Kezdésként Dungeont kértem Bakelittel, jól megszokott kombó nállam, ráadásul OB-n is ezzel a felállással megyek. Bevallom őszintén mikor SoD-os vagy RoE-s map közül kellet választani elcsesztem az egészet a SoD-osat választottam ennek eredményére 2. váram flux lett! :? Mind1 mostmár tudom hogy kell jól megcsinálni. Süni Infernot kapott 2. várnak. Váram előtt érc kocsi volt, annyira örültem... A többi arti már jobb volt, a vízről Dragon Wing Tabard jött, volt még Gnoll Shield és Gnoll Buzogány is. De 1 major arti helyén pénzes zacsi is volt! :? Na mind1. 1. héten felhúztam a várat emberesen sarival, citával. Az aranybánya elől beállt 14 grand, nekik nagy hasznukat vettem 1 ideig. Bakelit fejlődött, 1 lepukkant szekérnél Scales of The Greater Basilisk jött! :) A refuk első héten szinte semmit nem adtak, kivéve a 2. refut az evil eye-okkal örvendeztetett meg. 2. héten lepucoltam a térkép jobb oldalát, sarikkal meg mantikkal nem volt nagy szám. A refuk hozták magukat, az egyikben 1 red a másikban grandok jöttek! :) 3. héten ismét a saját részemen voltam, megpucoltam azt a részt is. Az akciós medvéknél nagyon elszúrtam, bebuktam 1 dragont, 2 mantit és 2 minot. :? Aztán megszereztem a resut 1.4.2-nél ütöttem a garrisont, ahol semmit sem buktam! Süni a föld alatt közelített, értékekbe pöttyet elhagyott, A\D-ben vagy 8-al jobb volt. 4. héten kivettem majdnem mind a 4 scrollt, a town portál kimaradt Benéztem még a libraryba és a colosseumba is. A kis artifaktok nem voltak éppen 1 nagy durranások. Mikor már épp a town portalárt indultam volna (közbe beköszöntött az új hét) megjelent Gurnisson is. A múlt heti sereg volt csak nállam, ennek ellenére Bakelittel bátran támadtam. A csata aztán lelombozott, Süni lényfölényben volt, a chainom (ami mellesleg 1500-at sebzett) rossz helyre lett elővve (az ancientekre, akikről a löszerkocsira, a ballistára végül az ogrékra pattant a villám!) :? Süninek meg nagyon magas morálja volt, és naná hogy expert hastéja! :? A lényei 1 kör alatt elértek, lebontották a sereg 80%-át. Ezután én meteoroztam és fizettem, 28 minó és 100 trotyi élte túl. Nem féltem mert megvolt a légiós szobrának 3 része (kezek, torzó és szoknya) amikkel lény fölénybe kerülhettem volna, ráadásul 1 heti sereg volt ugye odabent. Az artifact merchantom Dragon Scale Shieldet adott, ez jól jött. A vereség után 1 héttel ismét középre mentem, sikerült a középső Tower várat elvenni Sünitől, Gurnisson ismét megjelent, de nem akart betámadni! :) Lassan már eléggé elnyújtottuk a meccset, ideje lett volna már befejezni (2.2.4. volt már), ezért kitámadtam a Tower várból, és jött a nagy összecsapás!

Gurnisson: 22,20,16,18 asszem 119 mannával! Sereg: 3 ancient, 25 küki király, 20 thunder, 25 ogre mage, 75 orc chieftain, 70 wolf raider és 150 hobgoblin.

VS.

Bakelit: 19,15,24,20 asszem 600 mannával! Sereg: 4 black dragon, 8 scorpicore, 38 minó king, 16 medusa queen, 36 evil eye, 28 hárpia banya és 180 infernal trotyi.

Gurninak expert tacticsja volt, jól előre jött, de a black miatt én kezdtem a csatát. Eddigre sajnos Süni szerzett villámhárítót és vakítás elleni nyakláncot, így máshogy kellett taktikáznom. 850-es meteorral indítottam a 25 kükire meg a thunderekre, 2 thunder és 12 küki maradt. Ezután waiteltem meg ilyenek, Süni jött, haste, seregei megint szétzúzták a seregem felét :? A blackkel kicsit elvonultam a mezőnytől Süni néhány egységet utánna küldött, de 1 kör alatt nem bírták megölni a 4 sárkányt, ezért ez elvonta a figyelmet. A küki kapott még 1 meteor záport így már csak 2 maradt. Süni jött a seregem 75%-át tönkretette... Új kör, Süni veri az embereim. Ekkor 1 választás maradt. Earth Elemental. Ellőttem. 88 föld lett belőlle. 60 wolf raider jön, üt. 6 föld megfekszik, visszaütésből kinyír 60 (!!!) raidert! :shock: WoW mondom, innentől felbátorodtam, hívtam az elementálokat, lebontottam Süni seregét 2 küki, 20 ogre és 35 orc chieftain maradt. Ekkor Süni fizetett és lelépett. A kocsmába megjött Bakelith szóval nem volt problema.

Mivel már nagyon elhúztunk, úgy döntöttünk Sünivel az állás 1-1-re hírdetjük, elég sokáig szórakozhattunk volna még, Süni serege mindig erősebb lett volna, de nekem mindig jobb mágiáim és több mannám is lett volna, így inkább döntetlenbe eggyeztünk ki!

Köszönöm Süni a gamét, erős ellenfélra találtam benned, nagyon jól harcoltál, és játszottál, ha kicsit jobban odafigyelsz a resura meg még 1-2 dologra nyersz! Színvonalas meccs volt még1x kössz! Mint látható az ifjak nem igazán bírnak egymással! :lol: Nem is baj jó volt ez így! :wink:

További jó játékot!
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 06 pén., 8:11 

Egész jól haladtam a pályán,nekem küklopsz meg wolf lénynövelő arti jött amúgy :)
Csak az a helyzet,hogy expert earth,air magicem volt,de basic wisdommal néztem meg szürke macik mögötti pandorát :P
Így nem mertem nekimenni a garrisonnak,ami elég nagy kerülőt eredményezett...az alvilágban semmit sem buktam,a legneccesebb a 25 efreet sultan volt... :lol:
Villámhárítót nem tettem fel az első csatában jó kérdés miért nem :lol:
Középen a 3 tekercs nélkül nem sok jutott nekem a town portálon kívül,a tower várban meg azt hittem level 5ig lehet húzni a mage guildet,hát nem :lol:
Még egy hiba,hogy nem vettem fel az inferno várból a mage guildet,szintén a basic wisdom miatt :lol:
Tetszett a meccs,de ha jobban koncentrálok,akkor talán megnyerem
Reszkess Bozso! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]