Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 09 pén., 4:08 

ja, előre van irva a piros (vagy a sorban előrébb levő szin) s utánna a másik.

nézd át hogy ezekre a mappokra a többit mit választottak, igy gyorsabban megy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 10 szomb., 23:04 

Locked Underground
Boti vs Ssth (Elleshar vs Vidomina)

Érdekes pálya meg kell hagyni. Nem nagyon nyerte el a tetszésemet. Rögtön kesztyűvel indultam és +5%Necromancy nyakékkel. De ennek megvolt az ára mégpedig a küklopsz king az átjáró elött. Így lassan haladtam. Harmadik héten gyüjtögettem a föld alatt a csontikat és szerencsésen surrendeltem 300 körülit menekítve vissza a felszínre. Az earth elementalok segítségével ütöttem Solmyrt, mikoris egy érdekes dolog történt. Úgy terveztem hogyha 1-3 ig terjedő black dragon marad akkor elmenekülök Vidominával és így nem bukom be a hőst, mivel csak elementalok voltak nála. Nos mikor 4Black maradtt, gondolt egyet Solmyr és elfutott... :shock: Vidomina meg szépen eltünt a semmibe. Azt hittem lefordulok a székről, de mikor benéztem a várba hát nem ott volt egyszem csontival :)
Középen érdekes dolgok voltak. 25 Black Dragon, 25 Gold Dragon őrizte a 2 útópiát. 20-20 Chaos hydra a piramisokat. Nos az egyik piramis adott dim doort; remek mondom. Megtámadtam a 25 Blacket, buktam szinte a seregem felét és mit ad az utópia? Egy see captains hutot meg egy sentinels shieldet, mikor már van +5def pajzsom. Mindegy mondom, akkor a másik csak értelmeset ad. Elötte bementem a második piramisba; implo. (mint később kiderült ez volt az egyetlen értelmes dolog középen és ez döntötte el a végső csatát, de ne rohanjunk ennyire előre) A 25 gold szintén aprított rendesen. Az utópia meg egy fergeteges arannyal teli zsákot adott :? Hála a kentaur havának pótoltam az elveszett csontikat és ismét 500 körüli volt a számuk, de így is aggódtam, mert a 20Dreadon meg a csontikon kívül csak a vámpírok voltak még meg többen. Ráadásul Elleshar, hiába nem jött be középre, sokkal jobb értékekkel rendelkezett. Ám a csata első implója után lehetett látni, hogy ez bezony mindent eldöntött.

Köszönöm a játékot Boti jól nyomtad mint mindig. Az impló döntött a javamra.

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 11 vas., 12:41 

Köszi Ssth a partit bár kicsit elhúzódott a játék, azért érdekes volt.
A végső harcban Ssth - Necro - Vidomina (13-21-13-14), Boti - Fortress - Elleshar (19-16-17-21) volt a felállás, az Ssth oldalán +20 knight, kb. 40 Lord és 500 csonti volt a legerősebb csapat, nálam pedig 9 Hydra, +20 Wyvern, és 40 Gorgon képezte a csapat erősségét.
A harcot az döntötte el hogy nem volt semmi támadó varázslatom, se antimágiám, a magic arrow volt az egyedüli amivel tudtam 300 sebezni. A második váramban sorrow, prayer varázslatok voltak. Volt még vizelementálom de mivel vízmágiám nem volt, kb. 35-t tudtam summonolni belőlük. Ssth oldalán volt impló, chain és föld elementál.
Így kb. a 8 vagy 9 impló a végén levitte a csapatomat.
Egyszer hibáztam a játékban éppen ezért leírom hogy más is tanulhasson belőlle. Egy adott pillanatban amikor minden meglévő skillem experten volt, a következő fejlődésnél Mysticism és Eagly Eye között kellett válasszak. Ez persze általában szívás, és én sem örültem különösen neki, és persze később kiderült hogy rosszul döntöttem amikor a mysticismust választottam, mert az eagly eye lehet hogy segített volna rajtam. Volt egy 15% eagle eye tárgyam is, amit persze általában a pokolba kívánunk. De a ezen a pályán az eagle eye nem megvetendő dolog, ugyanis az átjárókat ressurect, meteor shower és chain lightningos hősök védik, akik ezeket a varázslatokat előszeretettel használják a harcban és kellő taktikázással+expert eagle eye skillel meg lehet tőllük tanulni ezeket a varázslatokat. Sajnos ez nekem már későn jútott az eszembe amikor már minden másodlagos skillem foglalt volt. Valószinüleg nem ártott volna legalább egyszer játszanom a pályán még mielőtt Ssth-val játszok, de éppen ezért írtam ide hogy hátha segítek vele más játékosoknak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 11 vas., 13:01 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 14:25-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 11 vas., 21:03 

Üdvözletem Mindenkinek!

Merlinnel lenyomtuk OB-s mappunkat, ismét kikaptam, de jót okultam belőlle. Tehát:

Merlin vs. Patrick
Necro-Galthran vs. Necro-Vidomina
One must fall

A meccsre necrot választottam a talaj és az olcsóság miatt. Semmi érdemleges dolog nem történt egész meccs alatt, gyűltek a csontik. 2. héten akkora bakit követtem el, hogy nemigaz: nem húztam Capitolt! :? Ma sem tudom miért... 2. vár Tower volt, 3. Castle. Nem volt sok pénzem, nem tudtam középre menni, mert nem tudtam kivenni a lényeim. Vidominának amúgy kizárólag Magic oldala volt, attack és def nem sok lett, ahhoz képest, hogy nekromanta azért kicsit többre számítottam. 120 csonti gyűlt össze 3. hétre, de ez a szám 4. hétre 340-re hágott. 1.1.-nél 380 csonti. Merlin át is jött, kezdődött a váramban a csata, tudtam végem, skillekben elég jó volt. Az oldalamon 380 csontim, 25 power lich, 34 wraith, 15 dread és 20 körüli vampire lord állt, ellenfelem ezzel szemben 9 bone, 2 angel, 18 dread, 26 power lich, 347 csonti és 40 körüli vampire lord sereget vonultatott fel. Én az animate spellemben bíztam, 120 manna vs. 90 asszem, a szétosztott wraithjeim beszedték rendesen Galthran mannáját, meg ő is varázsolgatott belőlle. alig bírtam ütni a lényeit, mert expert stoneskint és shieldet nyomott. Én hastéztam experten, meg animatét nyomtam. Először meteorral kezdett 90 csonti befeküdt, erre én animatéval 75-t visszahoztam. Ezután egyoldalú volt a csata, a catapult bebontotta a falam és ezzel mindennek vége lett, mert kiderült Merlinnek is van animatéja...

Jó harc volt, köszönöm Merlin! Amúgy ez a meccs elég rosszul ment, de ezt még Karesz elleni meccsem előtt elkezdtük, és mivel kb. 1 negyedévig nem nyomtam online-t nagyokat bakiztam. Ez is és Merlin tapasztalata is meghozta a halált ezen a mappon is.

További jó játékot Mindenkinek!
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 12 hétf., 0:07 

szevasztok!

néztem a csoportokat és...

nem sok kicsit a kiesők tábora egy-egy csoportban???

főleg a 2.-ban??

engem nem érint mert én tuti kiesek, csak kérdezem hogy mi a koncepció abban hogy ennyien kiesnek?

köszi

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 12 hétf., 0:29 
Heroes Team

Bozso84 írta:
szevasztok!

néztem a csoportokat és...

nem sok kicsit a kiesők tábora egy-egy csoportban???

főleg a 2.-ban??

engem nem érint mert én tuti kiesek, csak kérdezem hogy mi a koncepció abban hogy ennyien kiesnek?

köszi

Bozso

A 2. csoportban egy ember Vologya helyére került fel a 3.-ból(halasztotta a szezont).Ezért tudható volt,hogy itt 3 kieső lesz.A 8 fős csoportok kialakítása miatt lesz + 1 kieső.Ez továbbmegy a 3.csoportra is. Következő körben beáll a 8 fős csoport 2 kiesővel,2 feljutóval.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Blamag vs TyRoN OB negyeik csoport
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 12 hétf., 11:08 

Red (orange) Blamag Strognhold Gretchillin vs Blue(purple)TyRoN Stronghold Jabarkas
---------- MAP Survivor ---------------

Az én szempontómból.(Hát ki másséból)Hős felhozatal nem vol túl jó kb Yog és Jabarkas közül választottam,még pedig úgy hogy ki mit kap a 1k xpért Yog semit nem kapott balsisticet azt hiszem míg Jabarkas Logot.2. nap már Expert volt a logom ,és beáltt 18 obsidián Gargo így elég gyorsan tudtam haladni ,2 persze megvertem a questet is buktam 40 goblint (rengeteg).Expert pathidingot kértem a cuccért cserébe és megindultam ellenfelem területe felé tippikus behemót + castle taktikát folytattam csak kivettem mindent és vetem orcsot is a lényeg hogy 1 1 7 kor már ellenfelemnél voltam kb igy 9 3 2 3 azt hiszem.A vízen pedig egy egész kovácsmester légió lelte halálát mert tele volt artival (+4/+4 att def +3 def , +1 luck +4 att nl uck:P).szóval ezt megvártam mig oda ér.Ellenfelem ( kevesebb lépés pont lélvén nem mert kijönnia várából) én hoztam a popukat magam után aztán mikor kapot egy ősi macit elmentem a rég nem látott barbár várba:P.mindnen Upgs volt, megvoltak az artik kiszedtem az utópám +12 shield ,ogre club , és 10 knowledge volt benne meg 30kgold megfuttam ellenfelem hösét mert egészen az arénámig merészkedett.Elmentem Blamag várához mert időközben kijött és én láttam és befoglaltam 2 1 7 (lehet hogy téves) nap nem tudot érte vissza jöni ez eldönttötte a játékot.Ő meg elindult az én váram fele szerencsére a kaputól nem mesze elkaptam kb 7 lépésre, ekkor 2 egész popúláció elönyöm volt 21 22 3 18 vs 19 12 4 5, 14 ősi maci vs 9 33 thuderbird vs 23 101 orc chieftin 57 + töltelék a csaa elégg egyirányú volt részemre ekkor egység és skill fölényel Exp Haste és 3 kor alatt mindenek vége blamag magic arrowjai nem voltak túl félelmetesek.

Élvezetem a gamet!!! Blamag nagyon jól játszott csak nem tudott mit lépni a rush hatására meg elég jó artik jöttek a vizen is sztem.

Na jó mindenekinke GL és köszi hogy elolvastátok a helyesírási hibákkal teli amúgy is unalmas reportomat :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 12 hétf., 14:29 

Survivor
Stronghold, Gretchin (blamag) - Stronghold, Jabarkas (Tyron)

Sok jótanácsot kaptam a küzdelem előtt Tyrontól, köszönet érte. A küzdelem közben is folyamatos verbális fölényben volt, ezt mondjuk szivem szerint mellőztem volna :)
Csak pislogtam nagyokat, mikor olyan hamar várat akart foglalni, és védelemre rendezkedtem be. Emiatt a rosszarcú Gretchin kissé megakadt a fejlődésben.
A 2. héten capitolt, nekromanta várban city hallt rittyentettem, gondolva hogy akkor gazdasági fölényemet használom ki. (Ez mondjuk mintha az M-es mapokon nem lenne annyira nyerő)
Cape of Velom volt, emiatt néha kironthattam droidot gyilkolni,meg körbejárni az okositókat (a játék során vagy 4szer vásároltam ki Jabarkas ellen 9 Thunderbirdemet). Ezzel a taktikával végülis valamennyire behozhattam a skillhátrányomat, mert az elején ultrasiralmas volt a helyzet.
A 4. héten elindultam az utópiám felé, Jabarkas vmi mig29-cel közlekedhetett, mert secperc alatt befoglalta a váram.
Hagytam csapot, sárkányt: egyetlen esályként az ő váráig próbáltam elevickélni (vélhetően ott is megvert volna), de az utolsó métereken hátbavágott.

Grat Tyron :)
A pozitivum, hogy látom van még hova fejlődnöm :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 12 hétf., 15:17 

2. csoport Titi (castle,Orin) -Paul (castle, Eleshar)
3. héten főcsatában az attack/deffense különbség ( 11 Titi javára ) erősebb volt a spellpoint különbségnél ( 300 Paul javára ). Hiába volt nekem ressurrect, Titi ügyes játékkal nagy csatában megnyerte a partit.
Most már érdekes lesz ebben a csoportban a feljutók kiléte is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 12 hétf., 16:24 

Sziasztok!

NG ellen nyomtam az OB meccsünket, hát nem tudom mi a jó ég lehetett, de hogy Fortuna nagyon szereti NG-t ez elég rendesen kiütközött a meccsen.

NG vs. Patrick
Necro-Tamika vs. Inferno-Jenova
The ShowDown 3

A meccset random herokkal kezdtük, NG Vidominát kapta, én persze Zydart, amiből gyorsan Aislinnre váltottam, de NG szólt, hogy lvl 4 magic herom nem lehet, így Jenova jött a képbe. Ha tudnátok milyen herok közül lehetett választani... :?. Arti 3 Necklance of the Ocean Guide volt... Egyik mellékhősömnek 1 lépésen múlott, hogy vízre nem szállt 4. napon. 6. napon egy lépésen múlt, hogy ki nem kötött a szigeten :shock:. 10 arany miatt buktam az ördögöket az 1. héten. 2. vár Stronghold volt :?. Jenova aztán kapott 1 hidrát, nekimentem kb. 30 gognak, 6 morál az ellennek, a hidrám 1 hp-val ált 1 5 HP-s gog mellett. Persze hogy a gog lecsapta. Jenovát buktam is ezzel, és elegem is lett, beláttam, ezen a meccsen már semmi esélyem...

Hát ebből nemnagyon tudok semmilyen tanúlságot se levonni, egyszerűen megszívtam az egészet. Szóval ennyit a luck fontosságáról... Amúgy NG jól nyomtad, köszönöm a meccset, ezért még visszavágó fog jönni :P!

További jó játékot!
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 13 kedd, 0:13 

Sziasztok!

Hétvégén lejátszottam két elmaradt OB meccsemet. Szombaton Lzo ellen játszottam a Showdown 3-on. Necro (Nagash) voltam, míg Lzo (Orrin) Castle. Nem szeretem annyira a magic hősöket de nem volt más hős. Szerencsére a második héten kaptam animatet, megjött Thant a kocsmából. Nagash megtanulta és így könnyen vertem mindenkit. 1-3-1-nél bementem középre és kivettem mindent. A főcsatára a következő héten került sor. A több mint 800 csontváz meg az animate eldöntötte a csatát a javamra. Köszi a játékot Lzo!
Következő meccs:
One must fall Paul (castle, Elleshar) vs Titi (castle, Orrin)
Magam is meglepődtem hogy milyen jól haladok az elején, pénzügyi gondjaim nem voltak. Paullal kb egyszerre szedtünk fel mindent. 1-3-1-nél bementem középre és azonmód mentem is át. Paul rögtön nekem jött és megkezdődött a csata. A seregek kb egyenlőek voltak. Mikor megláttam a resurrectet nagyon megijedtem. De szerencsére Orrin a 21-es attackkal elég szépet ütött. Nagyon izgalmas csata volt. Köszönöm a játékot Paul!

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: OB Jou vs TyRoN
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 13 kedd, 23:08 

Red Jou Castle ALkin vs Blue TyRoN Castle Mephala
-------------Map One Must Fall -----------

..hm nem is tuom hol kezdjem, talán az elején.Vettem a herokat attack attack és ot voltam ennyi.Na jó ez túl rövid.Tyris és Mephala közt kellett választanom, és mephala mellet dönöttem.Elsö héten elmentem a refuggehoz és kaptam 14 Centaur Kaptiányt elfoglaltam a sec váramat ami tower volt.Bár nem húztam semmit benne csak town hallt vissza portálon,időközben talátam egy kesztyűt és kaptam logot. 1 2 4 kor capitol is volt + Angel dwell persze húztam első héten Castlet meg Angelt.1 3 4 kor mindnet szét fosztva találtam egy csizmát és megvertem a redeket 8 angelel.Nem vettem ki a skill + jaimat mert ne akartam ennyit húzni az időt mert még jou nem ment be középre végülis átmentem hozzá és elkaptam a hösét . 2 angel volt nála kapott egy szikrát 185 + 217 et utott az angel rajta szoval bukta a mainjet.Itt eldölt a csata.Bár elég rosszul jött neki ki a lépés nem tudott anglet huzni elsö héten stb..

U.i :Nyugi Jou most rád szavaznám az Unlucker dijat,legközelebb jobb lesz.Kösszi a játékot.Üdv és Gl midenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 14 szer., 13:29 
Heroes Team

Hali!

Laca: Most nézem, hogy beírtad a toplistás meccsekbe a Boti elleni második meccsemet a One must fallon (közvetlen az OB-s vesztes meccsem után). Azt abszolút fun meccsként jáccottuk Botival, szó sem volt toplistáról. Szal szerintem úgy korrekt, ha azt onnan levesszük.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 14 szer., 19:25 

Hali!

Nimbus: Ha jól emlékszem anno ezt a meccset Boti diktálta le nekem. És ne haragudj, de ennyi időre visszamenőleg nem szeretném törölni onnan, mert a tavalyi tábori gondok miatt is rengeteg plusz munkám volt a toplistával, amit nem kívánok ismét! (legfeljebb a hátam közepére :) )

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 17 szomb., 23:11 

2. liga, elmaradt meccs : Fighting for Turf
Paul (tower) vs Bogpista (stronghold)
Pista bebukta a hősét 1.hét végén, 2. héten meg nem kapott jó hőst, így feladta.. több szerencsét a továbbiakban!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 18 vas., 21:00 

Bogpista!
Sorry,hogy ilyen későn szólok,de a holnapi fél négyes időpontot szeretném jövő hétvégére átrakni!
ma vagy 9 órát biztos a gép előtt voltam,nekem ez így sok egyszerre
Bozsoval sem tudtam befejezni a gamet
szóval a szombat délelőtti vagy a vasárnap délelőtti,délutáni kezdés marad:P
tényleg bocs a dologért
Süni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 18 vas., 22:01 

Rendben Süni! Ezt azért elég lett volna, ha csak velem közlöd :lol: De ha már így alakult, akkor a 25.-e vasárnap megfelelő időpontnak ígérkezik számomra. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 19 hétf., 18:50 

Érdeklődnék hogy a versenybe hogy és mikor lehet bekapcsolódni? Na és a szabályok, milyen mapokon mentek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 19 hétf., 19:11 

Szia!

Válaszok: OB-ra már csak a következő idénybe tudsz bekapcsolódni mert ez hamarosan véget ér. A köv. idény kezdetét ápr. eleje magasságában terveztem. Márc. elején indul az Online Kupa, nevezhetsz arra is (ingyenes :P)
Az online menüpontot keresd majd meg itt oldalt. Azon belül mind a két versenytipusnak le vannak irva a szabályai és megtalálod ott a jelen bajnokság mapjait is. A mapok mindig az idény kezdetén kerülnek feltöltésre!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]