cat írta:
Esetleg meggondolhatnád Freemy, hogy a 4 óra helyett 6 óra legyen a kezdés.
Természetesen lehet így is, de mivel már nagyon megszoktuk, szerintem nem lesz egyszerű átalakítani az egészet.
Csak akkor tartom megvalósíthatónak, ha mindenki beleegyezik, aki sűrűn itt van és versenyez.
kisdacide írta:
Én így is 8-9 órát alszok,Freemy,szerintem te azt hiszed,hogy mindössze 4-et.Én felkelek kb.3:40-kor,feljövök,írok egy üzit,visszafekszem és kész.De én se szeretném,ha Cat MIATTAM hagyná abba,de most úgy döntöttem,pár pontot összeszedek,aztán egy ideig szüneteltetem a koránkelést,mondjuk pár hétig.üdv,
Ui.:Freemy:vagy úgy islehet,hogy este nem,és reggel igen.

Lehet, hogy alszol annyit, de ezek szerint egy szó elkerülte a figyelmedet, ez pedig az "egyhuzamban" volt. Ha felébreszted magad, utána pedig visszaalszol, az már nem tekinthető egyhuzamnak és ezzel a szervezeted károsítod!!!
Lehet úgy is, de akkor mi a fenét fogsz csinálni reggel 4-7-ig?
Most pedig jöjjön a beígért összesítés!
Időközben pontokat szereztek a következő fórumlakók:
Vologya (4) - tartja remek formáját, az órája biztos svájci lehet...
kisdacide (2) - tűzön-vízen is, de véghezviszi akaratát, nem érdekli az sem, ha ezzel önmagát károsítja...
Jou - ha valami miatt a "nagyok" nincsenek, lehet számítani rá. Néha akkor is, ha vannak...
cat - furcsamód esti pontszerzése volt, reggelenként pedig elszedték a pontjait. Nem mondható túl szerencsésnek mostanában, de a szíve és a lelke mindenkinél nagyobb.
Haw - van egy olyan érzésem, hogy még ő sem tudja, hogy cat jószándéka miatt szerezhetett pontot. Ennek ellenére gratulálok neki, hiszen a jó időben kell lenni a jó helyen, pláne itt!
A pillanatnyi állás:
1. Vologya (147)
2. Cat (140)
3. Freemy (44)
4. BHappy (32)
5. Jou (26)
6. Charon ( 18 )
7. HZsolt (12)
8. KTibsza ( 8 )
9. bogpista (7)
10. Laca (5)
11. fifi (4)