Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 418 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 19 pén., 9:38 
ISTEN

sziasztok!

zomi: ez nem biztos, ktibszae mar meg is erkezett...
tegnap en is nekialltam, sajnos eddig a berzerker ritkan jott be.
csak vert izzadva tudok normalis gyozelmeket elerni, nem leszek dobogos (talan hatulrol).

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 19 pén., 11:24 

kiki, nyugtasson meg a tudat, hogy a berzerkered ellenem viszont kitűnően működött, ellened és vond ellen vesztettem a legtöbbet...
ktibszának gratula, a beküldést még halogatom, hátha beugrik valami Isteni szikra :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 19 pén., 20:42 
Heroes Team

hehe, énis lenyomtam már 1x a mentéseket, de még oltárira finomítani kell a veszteségeken! De meglehet hogy 50% alá nemfogok tudni lemenni sokkal!:( :cry: De még reménykedek! :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 19 pén., 23:28 

Jou, ez zene füleimnek :P
Máris nyugodtabban alszom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Támadástorna
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 20 szomb., 0:00 

Meg tudjátok mondani, mit jelent a "támadástorna"?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 20 szomb., 0:50 
Heroes Team

Zomi, még 1 kis muzsika, nagyoncsekély vezsteségű mentésem van ellened! :) Gondolom ez kölcsönös dolog! :shock: :lol: :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 21 vas., 19:02 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Én is végigjátszottam a mentéseket 1x, de asszem több időm nem is lesz javítgatni... :roll: Csak pár furcsaság:

1. Jou morálja good, luckja good... Nekem morál good, luck irish! Vajon mi történik? Jou minden egysége minden lépésében luckot kap én nem! 1x sem! Furcsa, nem? :shock:

2. KTibsza főserege a Sprite-ok... Wolf és Nomad sebessége FAST, Sprite-oké MEDIUM... Én nem érem el eslő körben a Sprite-okat, azok egyből keresztberepülik a pályát és ütnek... :shock: Még az ellenkező sarokban is!!! :shock: No comment...

Ezek csak ízelítők abból, hogy a gépi játékos mennyire csal! :( :?

Igaz én nem azért játszom, hogy nyerjek, ahhoz sokkal több időt kellene az árlista böngészésével tölteni, amúgy csak nyugdíjasan nyomulok, de ezek a dolgok akkor is bosszantanak! :?

Ennek ellenére élveztem a tornát, ha lesz még időm javítok, de erre kicsi az esély! :x A végeredményem maradjon titok! :wink: Részleteket nem árulok el! 8) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 21 vas., 19:56 
Heroes Team

Vologya írta:
2. KTibsza főserege a Sprite-ok... Wolf és Nomad sebessége FAST, Sprite-oké MEDIUM... Én nem érem el eslő körben a Sprite-okat, azok egyből keresztberepülik a pályát és ütnek... :shock: Még az ellenkező sarokban is!!! :shock: No comment...

Vologya Mester! Te, aki H2 versenyt is vezetel, neked kellene a legjobban tudnod a lények elvét! Igaz H1-ben nagyon kicsi a csatatérkép, H2- ben sokkal nagzobb, viszont a H2-ben is a Sprite, a Bone Dragon, Griffin is átrepüli az egész pályát, s ez mégjobban igaz a H1-re is! :) Ott is minden repülő lény átéri a csatatérképet teljes egészében, de itt is ugye! :) A magyarázata ennyi!

A luckról nem tudok nyilatkozni! Lehet átok ül rajtad Vologya? :roll: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 21 vas., 20:27 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Jou: Én már feledékeny szenilis öregember vagyok, lehet, hogy neked van igazad... :roll: Én ezekre az "apróságokra" soha sem figyeltem, mint a csatatér mérete, repülő lények mindig átérnek e, stb... De sebaj, mint mondottam, nálam a részvétel a fontos! :wink: A luck pedig csak online jellemző rám, nem pedig offline! :wink: Már túltettem magam ezeken a traumákon, küldöm az eredményem és kész! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Támadástorna
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 22 hétf., 8:27 

Agrael írta:
Meg tudjátok mondani, mit jelent a "támadástorna"?

Szia!

Annyit tesz, hogy egy előre meghatározott árlista alapján (Ami letölthető a versenyek menüpont alól) összeállítasz egy neked tetsző sereget. Veszel hőst, lényeket, varázstárgyakat, varázslatokat ami neked tetszik illetve amit az árlista enged. A csapatoddal a többi játékos által kreált csapatok ellen kell küzdened. Mindenki játszik mindenkivel, így a jelentkezők számától függ hány meccs van. A cél a minél kisebb lényveszteség a csatákban. A sorrend a vesztett HP % alapján történik.
Erről a H1-es tornáról már lemaradtál, de indulni fog majd a többi heroes részhez is támadástorna, úgyhogy érdemes lesz rá majd figyelni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 24 szer., 9:19 

Tegnap én is postáztam a mentéseket.
Kiki, eddig mik a benyomások? Lesznek meglepetés seregek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 24 szer., 11:57 
ISTEN

sziasztok!

zomi: eddig 5 jatekos postazott. a menteseket meg nem nezem meg, az viszont biztos, hogy csak 2 ember tudott mindenkit legyozni...

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 24 szer., 16:21 

Én mindenkit legyőztem. Egyedül Zomi okozott nagyobb kárt meg a fürkészek. Meg az egyik nagy def-es.(Rajtuk még finomítok) A többi az elenyésző volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 24 szer., 16:34 

Ó, akkor már tudom ki volt a másik, aki mindenkit levert :wink:
Nálam Vond volt a legdurvább, az nyomta meg nagyon a veszteségemet, de így se lett rossz... a lényeg, hogy én bazi nagyot sebezzek másnak :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 24 szer., 20:49 
Heroes Team

Én is végére értem a dolgoknak, hát hogy mit mondjak, sikerült atervemet túlteljesíteni, lementem 50% alá, sőt, 30% alá is 1 picivel! :wink: Hétvégefele megpróbálom elküldeni a mantéseket!:)

Zomi, fene a cyclopsaidba, a druida kifogyott a lövésből, oszt még mindig volt túlsok belőle! :D :oops: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 24 szer., 20:57 

Nekem is Vond sergével van problémám..és sajna a gépemnek is ugyanis pont akkor égett le a procim, mikor az ő seregét gyűrtem.. :shock: Most maradt a laptop azon viszont se h1 se mentések.. :? Talán hétvégén vkinél be tudom fejezni, meg el tudom postázni.. Viszont ellene lesz veszteség bőven.. :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 25 csüt., 8:46 
Heroes Team

Tegnap én is beküldtem a mentéseket.
Csatlakozom a mindenkit legyőzők csapatához.
Zomi: a köklopszaid ellen nélkülözhetetlen segítségemre volt, hogy valami csoda folytán az elfem minden körbe madarat kapott. Így sérülés nélkül sikerült győznöm.
A legnagyobb veszteséget (10% fölött) kiki, vond és hawk okozta.
Üdv,
Reflen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 26 pén., 19:31 

jackasss írta:
Nekem is Vond sergével van problémám..és sajna a gépemnek is ugyanis pont akkor égett le a procim, mikor az ő seregét gyűrtem.. :shock: Most maradt a laptop azon viszont se h1 se mentések.. :? Talán hétvégén vkinél be tudom fejezni, meg el tudom postázni.. Viszont ellene lesz veszteség bőven.. :evil:

"Örülök", hogy sok ember vesződik a csapatommal, de azért ezt nem akartam, Ice! :wink:
Remélem, meg tudod csinálni a mentéseket, s a gépet is gatyába tudod rázni mihamarabb! :wink:

Az én csatáim kb. fele még hátravan (a nehezeknek ítélteket hagytam a végére), így eddig van 3db 0%-om (Icescream, KTibsza, Levko), meg talán 2-3 kis veszteség...
A többit majd meglátjuk...

További kellemes játékot!

S minden jót! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 27 szomb., 10:32 

Én vondot le se tudtam győzni :)
Mellette amúgy is rosszul sült el a dolog!
De se baj :D , majd legközelebb!

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 28 vas., 19:22 
Heroes Team

Na én még 2 unicornnyit tudtam javítani a mentéseken, de ez összesen csak 2 tizednyit módosított az eredményemen! :shock: A mai nappal elküldtem a dobogút szerintem messze elkerülő eredményemet! Remélem azért a végére nem fog annyira messzire kerülni! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 418 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]