Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 455 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 05 kedd, 19:51 

Connylg írta:
Még egy kérdés: van értelme annak, hogy egy csak számítógép által vezérelhető játékos hőseinek nevet és életrajzot adok? El tudja őket olvasni az emberi játékos?

Ha legyőzik valamelyiket csatában, akkor utána előfordulhat a Tavern-ben, ahol esetleg felbéreli egy emberi játékos.
Addig csak a neve lesz olvasható.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 07 csüt., 9:39 

Ezt persze kiküsszöbölheted némi munkával, mert nem mindig célszerű, ha a jól feltápolt enemyt a játékos fel tudja fogadni.

a.) totális megoldás: nincs sehol kocsma, így a játékos csak a játék elején megkapott hősökkel garázdálkodhat
b.) be lehet állítani a Tools/Map Specipications/Heroes menüben egyenként, hogy az egyes hősöket ki tudja felfogadni (melyik szín), és ki ne
c.) enemyknek is érdemes életrajzot írni ennek ellenére, a vájtfülű, map editort nézegető embereknek... :lol:

Lehetek szerénytelen, és ajánlhatom szerény munkámat, az alant letölthető Map Editor Codexet? :oops: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 11 hétf., 17:10 

Kösz a tanácsot! (a mapeditor kódexből megvan a v2.21-es, és ki is van nyomtatva.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 15:48 

Kedves Fórumozók!

Most lettem kész egy L-es pályával és szerintem jóra sikerült!Nagyon de nagyon kevés benne a szöveg.Majd idővel emgcsinálom a szöveges változatát is.
Címe:1.War of Independence(A következőekben WoI)
Majd elküldöm Hell-nek hogy tesztelje és ha jónak tűnik neki rakja ki.
Még nem teszteltem épp most akarom végrehajtani ezt a műveletet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 16:06 

Hali, Fifi!

Egy jó tanács: csak akkor küld el Hellnek (hogy kiméljük azért a hivatalos teszterünket is), ha már Te úgy érzed, ennél tökéletesebb nem lehet! Azaz ne küldj neki félkész, általad át nem nézett pályát szegénynek. De gondolom ez meg sem fordult a fejedben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 17:46 

Sziasztok!

Most teszteltem és vannak benne hibák!Azokat kijavítom újbol tesztelem és ha megint van hiba kijavítom és megint tesztelem...

És ha már teljesen jó a map akkor küldöm :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 08 hétf., 23:56 

Hali !
Heroes V-höz hogyan lehet pályát szerkeszteni?
Ha vmi progi kell hozzá azt honnan tudom leszedni?
Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 16 kedd, 18:28 

mrtrent írta:
Hali !
Heroes V-höz hogyan lehet pályát szerkeszteni?
Ha vmi progi kell hozzá azt honnan tudom leszedni?
Előre is köszönöm!

Van hozzá pályaszerkesztő, csak az alapjátékban nincs benne, patch formájában már kijött hozzá! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 17 szer., 9:49 

Egész pontosan az 1.1 + 1.2 + 1.3 patch kell hozzá.

http://patches.ubi.com/heroes_might_magic_5/

De nem hiszem, hogy hülyeséget állítok, hogy a kiegészítő is felpakolja (ami egyébként a hivatalos 2.0 patch is egyben).

Mondjuk ne fűzz hozzá túl sok reményt, egy egyszerű pályaismertető szöveget is szkript formájában kell berakni. Persze van hozzá manuálé, potom 2×87 oldalon magyarázza el a szkriptelés rejtelmeit ékes angol nyelven... 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 17 szer., 18:50 
Heroes Team

És Nem fogsz készíteni ahhozis egy életmentő magyar leírást? :) Vagy még nem érdeklődsz annyira a H5 térképszerkesztője után! :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 17 szer., 19:40 

Minimum 90 oldalban.:):):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 18 csüt., 10:01 

Ha valaki lefordítja, hajlandó vagyok minden szutyadékságot kipróbálni benne és letesztelni. De annyira nem tudok angolul, hogy belevágjak egyedül... :oops: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 18 csüt., 14:56 

Heroes 3 és 4 mapokat bármikor hajlandó vagyok tesztelni, csak a készítő küldje el e-mailben. Ha túl nagy akkor valahova töltse fel. (pl. ide :D)

Angolul is tudok, szóval ha angolul írjátok nem gond, de magyarnak jobban örülnék.

E-mail címem: tokkerona@citromail.hu

(Biztos, hogy nem csak dicséretet kaptok mapért, erre készüljetek fel :D)

Szerintetek melyik a jobb? A citromos nyalóka vagy a pálinka?

Vigyázz vándor. Ellenem nem sokat érnek a fegyvereid! A mágia pártfogoltja vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 27 kedd, 11:42 

Raon írta:
Halihó!

H3 pályát szerkesztek, magyar nyelvűt, sztorival és kellene egy kis segítség. :-)

A kérdések:
- meg lehet oldani, hogy bizonyos egységek csak bizonyos feltételekre (mondjuk egy adott hőshöz, vagy csak a hősnél lévő artifact hatására) csatlakozzanak, de egyébként harcoljanak?

Szerintem NEM!

- több pályán találkoztam már olyannal, hogy egy adott ponton megütött egy sereg, ami nem láccott. Ezt hogy lehet beállítani?

Event-et kell behelyezni egy adott mezőre, és properties... Az event egy kék kör formájában található az összes szárazföldi objektum végén.

- lehet feltételhez kötni a várban a Buildokat? Mondjuk le van tiltva a Town Hall, de ha a hős bevisz a várba egy bizonyos artit, akkor onnantól már lehetőség lesz felépíteni. :-)

NEM lehet!

- a H2-ben az adott lények/emberkék gyűjtőjében szépen összegyűlt a heti llétszám és így ha két hónap múlva mentem oda, egész szép kis csapatot lehetett gyűjteni. Úgy láttam, a 3-ban nincs ilyen, csak a heti adago lehet kivenni. Valami trükk? :-)

Nincs trükk, hacsak az nem, hogy egy HERO állandóan csak gyűjtöget. Sőt, ami a várban gyűlik, az is eltűnik, ha a PLAGUE hét van.

Köszi,
Raon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: patrol
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 27 kedd, 14:29 

Heroes 3
Valaki kitapasztalta-e, hogy milyen hatással van a Patrol menüben a RADIUS értékek beállítása a játékmenetben. Pl. börtönben elhelyezett hősnél is lehet beállítani, és akkor mi van ?!?!?! Nem bírtam rájönni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: patrol
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 27 kedd, 15:32 
Heroes Team

Syrena írta:
Heroes 3
Valaki kitapasztalta-e, hogy milyen hatással van a Patrol menüben a RADIUS értékek beállítása a játékmenetben. Pl. börtönben elhelyezett hősnél is lehet beállítani, és akkor mi van ?!?!?! Nem bírtam rájönni.

Az a CPU tuljadonosú hősöknek ad mozgási értéket, hogy ha úgy akarja a tisztelt készítő, egy bizonyos területről ne mászkáljon el, maradjon 1 átkelési pontban stb dolgokra, akkor ezt kell neki beállítanio Stand Still, 1,2,3... értékekere, s akkor abban a hatókörben tud mozogni csak, vagy pedig egyhelyben állni! Human player esetén nincs értelme patrolt állítani, úgysem hat olyankor!:)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: patrol
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 27 kedd, 18:42 

Jou írta:
Syrena írta:
Heroes 3

Az a CPU tuljadonosú hősöknek ad mozgási értéket, hogy ha úgy akarja a tisztelt készítő, egy bizonyos területről ne mászkáljon el, maradjon 1 átkelési pontban stb dolgokra, akkor ezt kell neki beállítanio Stand Still, 1,2,3... értékekere, s akkor abban a hatókörben tud mozogni csak, vagy pedig egyhelyben állni! Human player esetén nincs értelme patrolt állítani, úgysem hat olyankor!:)

Ha jól értem, akkor fölöslegesen hagyták benne a human beállításnál. De ha az említett börtön példát veszem, a gép is elviheti a hőst ... Nem olyan hősökre vonatkozik, amelyeket csak úgy a terepre kirakunk? Lehet senkihez sem tartozó hősöket elhelyezni a terepen?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 28 szer., 11:36 

Üdv!

Syrena írta:
De ha az említett börtön példát veszem, a gép is elviheti a hőst ...

Jou messter éppen erről beszélt. Ha a sittest a gép szabadítja ki, akkor ugyebár "CPU tulajdonosú" hőssé válik, és amennyiben be van neki állítva mozgáskorlátozottság, az életbe lép. Legalábbis elvileg, hogy műxik-e a dolog, azt nem tudom, sose próbáltam.

Kivagyoq

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 28 szer., 20:04 

kivagyoq írta:
Üdv!

Syrena írta:
De ha az említett börtön példát veszem, a gép is elviheti a hőst ...

Jou messter éppen erről beszélt. Ha a sittest a gép szabadítja ki, akkor ugyebár "CPU tulajdonosú" hőssé válik, és amennyiben be van neki állítva mozgáskorlátozottság, az életbe lép. Legalábbis elvileg, hogy műxik-e a dolog, azt nem tudom, sose próbáltam.

Kivagyoq

No, ezt ki fogom próbálni ... (Gondolatom szerint a gép is elviszi a hőst ...) Valaki próbálta gyakorlatban?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 ápr. 11 szer., 13:25 

Hát én a fórumon új vagyok, de HOMAM sorozat fanatikus már régóta. Most épp egy H3 XL-es pályát szerkesztek, és szerintem eddig egész jó. Mivel eddig ez az első hohymondjam: valamit érő map ami kezeim által születik, szeretném majd be is küldeni. Kérlek hogyha valami nem stimmel, ne haragudjatok. Amugy le is fogom tesztelni mind a 8 játékos szemszögéből, hogy biztosan jó-e. A pályának van kisebb sztorija is, de nem nagy durranás. És maga a map is olyan hogy nincsenek benne szűk helyek ahol egy bizonyos népnek tuti event lesz. Szóval szerintem ugy olyan 65%-os lesz. De nbem fogok leállni, és tovább csinálom majd a pályáimat. Ja mégvalami: nekem nyugodtan küldhettek pályákat, mert én szívesen letesztelem azokat. Éjjel-nappal képes vagyok játszani. E-mail címem: nekromanter@citromail.hu
Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 455 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]