Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 04 csüt., 14:55 
Heroes Team

Sziasztok, csak néhány gondolat.

Én még csak az alapjátékkal játszom, 1.4 verzióban, és semmi különös rossz dolgot nem tapasztaltam eddig (bár elismerem, az előzőekkel tényleg keveset játszottam): a pályák megjelennek, betölthetők, szerkeszthetők, menthetők, a gép csal :), nem változott a gyorsaság, stb.
Kampányt még egyáltalán nem kezdtem el, itt is csak a nagy pályák érdekelnek. A gyáriak közül a Warlords még egész épkézláb volt, de amióta vannak XXL-es térképek, sokkal többet szórakozom a gép előtt. Azért egy ilyen pálya általában kicsit kiakasztja a gépemet (csak a pálya 1,5 MB, egy mentett állás ~ 15 MB), ami pedig elég jó volt még augusztusban, a betöltés mentett állásról kb. 2 perc! Ezenkívül néha kiugrott a játékból a gép, ha az ellenfél lépéseire várva türelmetlenül nyomkodtam az egeret a színes csík felett, hogy "gyerünk má', te szemét ördög vagy nekró".
A Playground of the gods nevű pályával tesztelgetem magamat és a várakat, eddig a titánokkal (:)) és a ramparttal csináltam meg. Nagy élmény, bőven van ellenfél, lehet fejlődni kb. 30-as szintig saját erőből. A vándoroknál most tudtam pl. egy istenkirály (ultimate hero) hőst gyártani a játék kétharmada felé, ez a "mindig szerencse" funkció elképesztően erős lett! Továbbra is azt látom, hogy a gép az ördögökkel játszik a legjobban, mindig az lesz a legerősebb gépi játékos, már-már emberi szintű seregekkel és tudással! Leggyengébbnek pedig az angyalokkal bizonyul, a többi olyan egál körüli. Aki csak próbálgatja szárnyait a Heroes V-tel, annak ezt a pályát érdemes elkezdenie (bár én kicsit javítottam rajta, mert pár jól őrzött átjárót meg lehet kerülni szerkesztési hibák miatt, ld. titános főkapu!).

Szerintem nagyon ügyes dolgok vannak a játékban, és amíg lesznek türelmes pályaszerkesztők, addig nem lesz itt gond.
Nálam legalábbis! :wink:

Üdv mindenkinek, egy öreg motoros:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 08 hétf., 12:57 

Sziasztok!
Megérkezett hozzám is a H5. Végül az angolnál maradtam, de mint rájöttem, mindent le lehet magyarítani benne (most próbaképp úgy megyek vele). Leszedtem én is az összes javítást hozzá, meg néhány mod-ot. Nekem semmi gondom nem volt ezeknek a telepítésével. Szépen megy a játék. Igaz kicsit néha szaggat, de hiába állítottam próbaképp a grafikát a minimumra (640x480-ilyet is régen látott már a monitor :), de ugyanúgy beszaggatott. A szomorú az, hogy jónéhány óra játék után még nem igazán ragadott magával a HEROES láz. Lehet hogy ez csak az újdonság miatt van, de néhány elég idegesítő dolog azért van benne a H3 után (SŐT most szedtem le a H1-et, és ha választani kell, hogy mivel töltsem az időm, H5, vagy H1, hát bizony a H1 nyer).
H3 után a legidegesítőbb, az óriási méretű egységek, amikkel nem ferék el sehol. Jónéhányszor ezzel szívtam meg a csatát, hogy egymástól nem fértek el az egységeim és csak topogok ide-oda.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 08 hétf., 13:27 

Szerintem jók az óriás lények. Ezzel egy újabb taktikázási lehetőség jött a játékba. Sokszor tapasztaltam már előnyét is az ilyeneknek, persze hátrányukat is...
Krityónak üzenem, kezdjed csak el a kampányt! A történet eddig nagyon tetszik. Remélem, a vége is jó lesz.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 08 hétf., 14:37 
Heroes Team

Hali Freemy,

el fogom kezdeni a kampányokat is, csak még meg akarom ismerni a várakat, lényeket. Addig ugyanis nem tudok jó érzéssel nekiállni, amíg nem tudok mindenről valami kis infót. Kicsit felfejlesztem magamat ezen az XXL-esen (tk. már csak a Dungeon és az ördög van hátra), aztán mehet.
Én az elején (mármint a játék megjelenéséhe közel) nem is értettem, hogy álltak neki a kampánynak annyian, hiszen senki nem tudott túl sokat a H5-ös dolgokról. Lehet, hogy ezért lett tele a Fórum azon nyomban segélykérő levelekkel? :idea: Vagy tényleg annyira csavaros, hogy szenvedni kell?

Köszi a biztatást, csáó:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 08 hétf., 15:40 

Én is azonnal a kampánnyal kezdtem, és semmi nehézséget nem találtam rajta (az is igaz, hogy nem a legnehezeb fokozattal szivatom magam :). A demót előtte már rongyosra játszottam, meg egy kis H3 ismeret elég volt, hogy annyira ne legyen nehéz. Menet közben meg sok minden kiderül, hogy is működik. Persze előtte leszedtem innen-onnan a leírásokat, segédleteket, hogy egy kis fogalmam legyen az új dolgokról. Majd ha elakadtam írok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 08 hétf., 22:57 

Krityó írta:
Hali Freemy,

el fogom kezdeni a kampányokat is, csak még meg akarom ismerni a várakat, lényeket. Addig ugyanis nem tudok jó érzéssel nekiállni, amíg nem tudok mindenről valami kis infót. Kicsit felfejlesztem magamat ezen az XXL-esen (tk. már csak a Dungeon és az ördög van hátra), aztán mehet.
Én az elején (mármint a játék megjelenéséhe közel) nem is értettem, hogy álltak neki a kampánynak annyian, hiszen senki nem tudott túl sokat a H5-ös dolgokról. Lehet, hogy ezért lett tele a Fórum azon nyomban segélykérő levelekkel? :idea: Vagy tényleg annyira csavaros, hogy szenvedni kell?

Köszi a biztatást, csáó:

Nem szükséges külön edzeni rá, ugyanis az első kampány szájbarágós stílusban indít. Mindent megtanulsz, amit eddig talán nem is tudtál. Bár nekem semmi újdonságot nem adott, igaz, én is külön térképekkel kezdtem a H5-öt.
Most az Inferno kampány utolsó előtti részét nyomom, és eddig mindkét kampány (Haven, Inferno) úgy indult, hogy egy olyan küldetést kaptál, ahol kiismerhetted a fajt, és a lényeket. Éppen ezért azok is tökéletesen megértik és remekül végigvihetik a pályákat, akiknek korábban még nem voltak kapcsolatai a Heroes játékkal, nemhogy te, akit profi Heroes-osnak tartok... :lol:

Érdekes, hogy eddig sok-sok kérdés hangzott már el a kampányokkal kapcsolatban, amiknek negyedére se emlékszem már, mégse okozott gondot (természetesen eddig) a kampány. Csupán egy pályát kellett újrakezdenem, azt is azért, mert szeretem 100 %-osan kijátszani a térképeket, és ott erre nem volt idő... Sose az a célom, hogy mielőbb végigvigyem, hanem az, hogy kihozzam a maximumot belőle, ami ugye időbe kerül... :) Szenvednem eddig még nem kellett és nem is hinném, hogy fogok.

Szóval azt javaslom, hogy fejezd be azt a jelenlegi pályát, aztán ugorj neki a kampánynak! Ott mindkét még hátralévő fajt simán kiismerheted!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 09 kedd, 0:27 
Heroes Team

Freemy, a szenvedés 1 viszonylagos fogalom, sokminden lehet szenvedésre kényszerítő dolog! Én jelen pillanatban a Dungeon kapmány 3 pályáján dekkolok, s lehet ott is maradok( bár azt nem akarom, mert a Sylvan kampány érdekel engemet a legjobban, de ez más tészta:) )! Például ott télleg szenvedek, szétvernek 2.-3. mozdulatom után! :D Elötte nem volt semmi szenvedésre adó ok, a hősök jó ismeretével 1 jól felállított hős mindent megold! :D Csak kell neki hozzá dolog is! :D Pl. Agrael tápos kapunyitó volt a 1 pályától kezdve, ami sokszor kipótolta a sereget is, Izabella pedig 1 szál ballisztával meg 22 Imperiallal rohangált általában, vagy 80 kardossal a nekró 4. pályályán, s Tápos Varázslókat gyakott be! :) Markal pedig nem győzte gyűjtögetni a csontiíjjászokat, s lepusztítani az ellent a jégcsapásaival és tűzlabdáival megsegítve a jómunkásembereket! :)

De pl. ez a Dungeon irritál engemet ezen pillanatban, hiába mondják, így meg úgy kell ez, jó varázslónak elengedhetetlen, mégis bealázák!:( De tudnám mitől? :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 09 kedd, 10:46 

Elég érdekes hibával találkoztam a H5-ben. Azon a Heaven kampánypályán, ami a demóban is volt. Mivel ott rongyosra nyúztam ezt a mapot, nem sok meglepetésre számítottam. Elméletileg 3 csapat jön támadni a váram a játék elején. Emiatt nem mertem messzire menni a vártól az erős csapatommal, hogy meg tudjam védeni. De csak nem akart jönni a gép. A másik hősömmel már bejártam az egész területet (persze azt is óvatosan, nehogy összefussak a várhoz rohanó ellenféllel). Mikor a gép várához értem, akkor láttam meg a régóta várt ellenséges hőst. Ott állt beakadva egy bányába. Miután helyben leütöttem, beindult a scriptelt videó, ami elég vicces volt, mert jónéhány héttel (és feladattal) le volt már maradva az eseményekről :)
Különben ennél a pályánál mást is észrevettem. Alapban a demóhoz képest sokkal könnyebbre volt beállítva, de miután felraktam az 1.4 javítást, keményebb lett a gép,valamint a torony, amiből lovagokat, papokat tudtam venni eltűnt, lett helyette szentély.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 09 kedd, 19:12 
Heroes Team

[/quote]
Éppen ezért azok is tökéletesen megértik és remekül végigvihetik a pályákat, akiknek korábban még nem voltak kapcsolatai a Heroes játékkal, nemhogy te, akit profi Heroes-osnak tartok... :lol:

Érdekes, hogy eddig sok-sok kérdés hangzott már el a kampányokkal kapcsolatban, amiknek negyedére se emlékszem már, mégse okozott gondot (természetesen eddig) a kampány. Csupán egy pályát kellett újrakezdenem, azt is azért, mert szeretem 100 %-osan kijátszani a térképeket, és ott erre nem volt idő... Sose az a célom, hogy mielőbb végigvigyem, hanem az, hogy kihozzam a maximumot belőle, ami ugye időbe kerül... :) Szenvednem eddig még nem kellett és nem is hinném, hogy fogok.

Szóval azt javaslom, hogy fejezd be azt a jelenlegi pályát, aztán ugorj neki a kampánynak! Ott mindkét még hátralévő fajt simán kiismerheted![/quote]

Főleg az az első sorra értem: nagyon hízelgő vélemény, de azt hiszem, ez már csak múlt időben igaz rám... Azért most hízott vagy fél kilót a májam! :lol:

A végigjátszásban egyetértek veled, azt hiszem, tényleg elkezdem a mostani (dungeon) után, és szépen kényelmesen végignézema dolgokat! Egyet nem tudok, milyen szinten kezdjek? Az XXL-esen a lehetetlen előtti szinten játszom (talán Nehéz-nek hívják?), az megyeget gond nélkül... Egy korábbi pályán az impossible szint viszont elég durva volt úgy elsőre, így nem tudom...? Tipp?

Egy kérdés ettől függetlenül: mi az "A király mauzóleuma"? A játékban nem lehet megközelíteni, belemenni, stb. Olyan, mint a "Market of time" anno? :)

Köszi, sziasztok,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 09 kedd, 23:10 

Krityó írta:
Egyet nem tudok, milyen szinten kezdjek? Az XXL-esen a lehetetlen előtti szinten játszom (talán Nehéz-nek hívják?), az megyeget gond nélkül... Egy korábbi pályán az impossible szint viszont elég durva volt úgy elsőre, így nem tudom...? Tipp?

Te tudod. Én azon a szinten kezdtem, ahogy a H3-at is szoktam játszani. Azaz nehéz szinten, de nem a legnehezebben. Mivel még nem játszottam végig a kampányokat és szerintem ha tényleg nekiállsz, hamarabb a végére fogsz érni, mint én, ezért nehéz tanácsot adni. Hallgass a megérzéseidre!
A többiek talán többet tudnak majd segíteni, mint én.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 20 szomb., 18:41 

Csá Mindenki! :P

Már harmadszorra kezdem el a hadjáratot, de nem azért mert megakadtam, hanem, mert a gép közbeszólt. Pl egyszer egy vírus szépen beletúrt a dokumentumaimba és tönkretette a profilom meg még egy csomó mindent. Na mindegy! Viszont a történetre naon kiváncsi vagyok. Légyszi, el tudnátok mondani, hogy mi lesz a vége. Agraelnek lesz még szerepe a második kampányon kívül? Mert a többi hős mind feltűnik még az utolsó pályákon, de róla nem tudok. Az ő története így egy kicsit befejezetlennek tűnik :!:
Gondolom aztán a hof ezt a történetet viszi tovább :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 20 szomb., 21:02 

Sziasztok
két kérdés a fanatikusokhoz:
1) meg lehet azt valahogy csinálni, hogy ne kelljen megint az összes kampányt megcsinálni addig a pontig, ahol a gépem lerohadt és újra kellett installálni? Ha igen, hogyan lehet trükközni, hogy onnan folytathassam ahol abbahagytam?

2) Nekem EU Collector's Edition van meg. Erre rá lehet installálni a Végzet Pörölyeit? Csak mert az előző nyilvánvalóan angol, a kiegészitő meg magyar.

Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 21 vas., 4:05 

Egy megoldás lehet. Leírod, melyik pályánál tartottál épp és valaki küld egy mentést oda. Csak arra kell figyelned, hogy megfelelően legyen patchelve a játék a savegame-hez.
Persze ez is csak akkor megoldás, ha nincs más, hiszen ekkor biztos nem olyan hősöd lesz, mint volt, hanem olyan, ami annak a játékosnak tetszik, aki a mentést küldte. Ez pedig nem csak az éppen használt, hanem az összes hősre igaz, akik haladnak tovább és tovább a pályákon újabb és újabb pályára lépve, vagy esetleg egy-két pályát kihagyva..

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Help
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 21 vas., 11:28 

Csá! Nem tudnátok megmondani,hogy melyik mappába kell az új térképeket bemásolnom. Nekem nem sikerül. Remélem tudtok segíteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 21 vas., 12:12 

Elvileg a maps könyvtárba. Ha nincs, felrakod az 1.1 -1.4 patch-et, a térképszerkesztővel kreálsz egy új mapot és akkor létrehozza a maps könyvtárat is. Ha ez volt a gond. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 21 vas., 17:59 

Valaki el tudná mondani a kampány storyjának a befejezését. (mondjuk onnan, hogy findan legyőzi a vámpír- nyikolájt)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 21 vas., 23:17 

Gyrhos írta:
Valaki el tudná mondani a kampány storyjának a befejezését. (mondjuk onnan, hogy findan legyőzi a vámpír- nyikolájt)

Miért lenne jó, ha lelőnénk a poént? Még én se jutottam odáig, de nagyon nem szeretném előre tudni, hogy mi lesz belőle!!!

Ui: Már ez a topic is görget maga előtt egy üres oldalt! :(

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 22 hétf., 10:39 

Sziasztok!

Hétvégi játszadozás közben, a széteső játékélmény okán támadt egy morbid ötletem, ezt szeretném közhírré tenni:

Ezennel kiírok egy 30 ezer Ft-os pályázatot egy valódi Town Portal varázslat megírására.

Feltételek:

- A varázslat, mint jelenleg is, 4. szintű legyen, ám ne kötődjön a hős szintjéhez, sem semmi egyéb attribútumához. NYugodtan kiválthatja a jelenlegi varázslatot, arra nem lesz többé szükség.
- Aktiváláskor a hőst a játékos által kijelölt, saját tulajdonú várba teleportálja.
- Ez a művelet logisztikailag 1 db mozgáspontba kerüljön, mint a normális Heroes-okban, ne vegye el a játék a napi mozgáspontokat.
- Manaköltség tekintetében egyezzen meg a jelenlegi, használtatatlan Town Gate varázslattal, amit Town Portal-nak csúfolnak.
- A megoldásnak működnie kell a jelenlegi HOF verzióval, minden további patch ill. kiegészítő lemez esetén a karbantartást meg kell oldani (amennyiben a megoldás jellege ezt szükségessé teszi). A karbantartásokra további 5 ezer Ft-os célprémiumot határozok meg alkalmanként.
- A varázslat letiltható legyen az editorban.

Aki tehát egy ilyen mod-ot készít, és elérhetővé teszi egy linken, 30 ezer Ft-os szakmai elismerésben részesül. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 22 hétf., 20:06 

Freemy írta:
Gyrhos írta:

Miért lenne jó, ha lelőnénk a poént? Még én se jutottam odáig, de nagyon nem szeretném előre tudni, hogy mi lesz belőle!!!

Ui: Már ez a topic is görget maga előtt egy üres oldalt! :(

Ja, mondjuk ez igaz. Én egyszer már eljutottam a sylvan camp.-ig, de egy vírus miatt letörlődött a profilom :cry: Most harmadszorra kezdtem ujra, de a haven kampánynál nem ebgedd tovább, vagyis amikor befejezem a menedék kampányt, gratulál, de aztán a köv. camp. nem válik elérhetővé, sőt a csapda pályától kell elkezdeni. Szóval még fogok szenvedni a kampánnyal jó ideig. De a történetre már nagyon kiváncsi vagyok. Már rég kijátszottam volna, és akkor tudnám. De mindig közbejön egy virus vagy valami más. Na mindegy.
Az igaz hogy ugy a legjobb, ha kijátszom és eredetibe nézem meg. De ha vki tudja, hogy Agrael szerepel-e még az inferno-kampányon kivül létzsi irja meg(ő a kedvenc hősöm :D ) Főként az ő sorsa érdekel, hisz az mondjuk már kiderült, hogy nem teljes egészében démon :twisted:
Ja és még valami. A HoF kampánya ezt a történetet folytatja, nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 23 kedd, 10:03 

Akkor egy kis segítség:

MINDEN főhösödet érdemes csúcsra tápolni, mert mindegyik vissza fog térni valamelyik következő kampányban. Ha máshol nem, a legutolsó mapon. :) Remélem segítettem... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]