Sziasztok!
Tegnap este megtámadtam Sorcyt az Elysian Fields nevű területén. Mivel még ezt a mapot eddig minden támadó ellen megvédte, nem számítottam túl sok jóra…
Ő kezdésnek nekrót választott, míg én hősnek Dessát.
Első meglepetésem az volt, hogy nekem is nekró vár jött. Ennek eleinte nem örültem túlságosan, de a végére kiderült, hogy ez így volt jó.
Eleinte kissé csöveskedtem, de az értékeim az elejétől fogva jobbak voltak Sorcyénál, mert pár jó arti azért befigyelt!

A második héten véres verítéket izzadtam, de kitermeltem a 12 lordot, azokkal már gyerekjáték volt kiszedni a cuccokat, csizma, ilyesmi.
A harmadik héten meglett az animate, és 20 lord. Ezzel indultam neki a hidráknak.
Utána vertem a szürke macikat is, ekkor jött meg Sorcy is, verte ő is a macijait, hidráit, majd megtámadott. A csata első ránézésre elég egyértelműnek tűnt, de az, hogy neki 43 manája volt, nekem pedig 74 kicsit felborította a dolgokat. A hősöknek hasonló értékeik voltak, kb. 10-es körül volt minden. Neki volt 12 powerliche, 1 angele, 577 csontija, 19 vamipreja, 7 death kngihtja, nekem csupán 20 vampire lord…

Először lelőttem magic arrowval (föld gömb miatt 200 körül sebzett) a power licsjeit, aztán fogadtam a gyaloghad rohamait. Leslowozta szegény lordjaimat…

Aztán jött neki hideg zuhanyként az animate…
Szépen megszedtem a lényeit, végül 350 körüli csontival és 28 earth elemmel nézett farkasszemet a 20 lord, manánk már nem volt. Ekkor jött rá Srocy arra a taktikára ami miatt nem tudtam tovább bontani a lényeit, zseniális volt. De sajnos ő sem tudott engem sebezni, a lordokat nem érte el… Másfél órányi harc után kénytelen voltam fizetni és lépni. Ezután hazaszaladt további seregért. Én gyorsan a +2 allomhoz robogtam, közben több pénzes épületet is kifosztottam, így sikerült a 4. hétre jóformán minden egységet kivenni. Sorcy újból támadott, most előbb a dragonok mögül kivette az artit (asszem +2 speed köpeny volt az) Sajnos a ghostok és blackek nagyon megcsorbították seregét. (250 körüli csontit bukott)
Nekem az első naptól kezdve volt Aine-m és Deemerem. A negyedik hétre végre meglett az expert scholar (tűzgömb került az oltárra a cél érdekében

)
Így Dessa megtanulta a showert végre. Mikor Vidomina beért hozzám, gyorsan lecsaptam rá, nekem 160 manám volt, neki a csatározások miatt csak 45…
Dessának már a z értékei kicsivel jobbak voltak, seregem: asszem 15 power lich, 12 dread knight, 250 körüli csonti, 31 lord, 112 zombi, míg a túloldalt 3*140 csonti, 50 walking dead, 35 wight, 1 bone dragon és 11 vámpír állt fel.
A több mana, a shower (pl egyszer 2*100 csonti ment el tőle) és a nagyobb sereg most már végleg eldöntötte a harc kimenetelét…
Nagyon élveztem a játékot! Ilyen csatákat kívánok mindenkinek, mint a mi első összecsapásunk, a másfél órás harc magáért beszél… Akit érdekel annak tudok küldeni screeshotot!
Üdv: Laca