Nem tudtam meg az élménybeszámolódból,hogy milyen mapon játszottatok egyáltalán,illetve Cat,és Zolirobi hőseinek értékeit.
Mondjuk a tiédét se láttam sehol...
Ha randomon nyomtátok,akkor:
amikor én szerettem volna veled játszani randomon(templátvéval,vagy skirmish vagy balance),hozzáteszem nem egyszer,azt állítottad,nem szereted a randomokat...
Fixen pedig amikor elkezdtünk játszani,akkor nem sok idő után eltűntél.
Mondjuk,ha más,rangosabb játékossal kerültél volna szembe,szerintem befejezted volna a meccset.
Azóta,vagy 2 hete sem jelezted,hogy befejezhetnénk,vagy valami.
Megnéztem már azóta a mentést,szóval nem aktuális.
Mi a baj azzal,ha velem kell randomon játszani,az,hogy sokat játszok rajta,és van kevés tapasztalatom?Vagy az,hogy,írok élménybeszámolót fórumra,és akkor mi van.
Na,mindegy,te tudod.
Tegnapi game
Jou vs Süni
Random,balance L,BB-s beállítások,szabályok
Stronghold Drakon vs Stronghold Tazar
5-6 napra volt a 2. vár,ezzel elment pár fontos nap,azonban 3 hőssel gyaktam,hogy meglegyen a fránya castle.
2.hét elején 10es defenssel,expert slow+3 maci Tazarral operáltam,sikerült közben Deemer mellékherómmal is gyakni 5 roc társaságában,szóval ment a szekér,2.héten húztam ogrét.
3.hét elején már a 3. terepet hódítottam meg,felszedtem pár jó artit,átfutottam a sivatagot,2.várban macit felépítettem.
Kaptam logot,pathfindiget,offensét,air magicet,water magicet,wisdomot
Water expert lett,bless-t kerestem,5 várban nem volt,mondjuk weaknessel 6ot vettem le az ellenfelek attackjából.
Jött berserk az egyik nekró várban,a terv szerint felszedem a full sereget,kiveszem a level 5 varázslatot is,áttörök a horde silver pegasin,és meglepem Jou-t.
De hiába fosztogattam,ahol csak tudtam,későn húztam a pénzes épületeket,így totál csődöt jelentettem,macit,tuhdert ki tudtam venni,de a többinek csak minimális hányadát...
Jou DD-t kapott,beteleportált abba a nekrós várba,ahol a berserk volt,pár nappal később meg a főváramba.
Nem akartam a játék végéig a fővárban rostokolni,amíg Jou feltápolja magát,amíg csak tudta,így inkább kockáztattam.
Egy piramist kifosztottam,de sacrifice jött.
DD nélkül asszem elég szoros lett volna,a fővár elvesztése után nem láttam értelmét tovább folytatni a gamenek,hisz innentől már érvényesül a macska egér játék.
A tulajdonságok a játék közvetlen feladása előtt:
Tazar 8 15 8 9 Drakon 8 8 9 7
Na,nembaj,lesz ez még ígyse

...