Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 18:43 
Heroes Team

ArchConan írta:
Mugger_ írta:
Sziasztok!

Inkább jöjjön ellenem Süni bediplózva Adelaval, Astrallal és mind az 500k Hp -jával! Örülni fogok Neki!:) :) :)

Üdv. Mugger

Hát legyen úgy :), mindenki úgy játszik, ahogy akar, engem ez nem zavar! Csak ne kelljen mindennap UGYANAZT a beszámolót olvasni 4-5 apró változtatással, mert már tényleg unalmas. Az ember lassan már a csatlakozók számát sem tudja követni zsebszámológép nélkül (abakusszal például nem is bírtam!! :)

Senki sem erőszakoskodik Veled, ha nem olvasod el! Nem kötelező! :)
Én pl. végig se bírom olvasni, mindig csak a végét mazsolázom, hogy vajon ki is nyert? :)
Épp ezért magam is csak elvétve érzek késztetést, hogy megosszam bárkivel is fényes győzelmeim vagy kapitális kudarcaim leírását. Mégis úgy gondolom, ha Süni szükségét érzi ennek, nyugodtan tegye csak!
Akit meg érdekel, olvassa csak! Akit meg nem, az ne!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 21:49 

Én azt untam meg ,hogy a játékbeszámolok 90%-ban azért nyert valaki , mert szerencsém volt jobb artikat kaptam, refugeeban sarkányt kaptam, diplot kaptam:) A szerencse az a lottozóba kell nem egy játékban:D Legalábbis nem 90%ban azon kéne ,hogy múljon!
ui:remélem sokan irtok mert vitatkozni akarok:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 1:31 

szerencse faktor nélkül semmit sem érne a game
ez miatt izgalmas, s 1vs1 ben 50-50 az esély a szerencsére.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 1:54 

Sziasztok!

Mindenki úgy játsza a Heroest, ahogy neki jólesik. Én is úgy játszom. Mostanában egyre kevesebbet játszom és akkor is nehéz random mapokon, de nem érdekel már, hogy nyerek-e vagy veszítek, csak játszok és élvezem amikor kikapok. De nem mindenki ellen!
DE!
Csak úgy van értelme, ha meg kell küzdeni a győzelemért, nem elég ha az ellenfélhez csatlakozik 500 arkangyal és ezáltal alapból eséltelen leszek. Játszottam ilyeneket is, számomra nem sok élvezet van benne. Ellentétben Mugger-ral és SOHA nem fogok diplo engedélyezésével játszani, mert az online heroes mételyének érzem, mint ahogy a fly/DD-t is.
Lehet akkor nekem nagy a Heroes EGO-m :)
Mugger te állandóan lesarkítod a dolgokat. Ez a lehypózás akkor lenne valós, ha olyan szabályokkal játszanánk, mint amilyenekkel Conan szokott Mastino ellen. Na az még nekem is sok volt egyszer, mikor játszottunk... Szinte minden tiltva volt. Az is meg volt szabva hány hőst vehetsz egy héten, hányadik szintig fejlesztheted, a börtönből kiszabadított herot dismisselni, no dwelling, stb.
A necro várak meg pont azért vannak benne mellékvárakként sok templatéban, mivel a készítők számára a NO NECRO evidens volt, ezért merték beletenni.
A jobb játékos nem szeret kikapni egy gyengébb képességűnek tartott ellenféltől ezért lettek ezek a szabályok megalkotva, hogy csökkentsék a szerencse szerepét. Azért így is marad jócskán, de korántsem annyi, mint no rules esetében.
A randomot éppen azért játszotta mindenki a zone-on is, mivel itt nincs "klikkverseny" itt észjáték van döntő részben, hogy ki milyen sereggel mer nekimenni mondjuk horde grandelfnek, vagy lots Titánnak, vagy akár lots wolf raidernek a morálkirálynak. :) És aki bevállalósabb és ügyesebb az nagyobb valószínűséggel nyer. És ez a lényeg.
Én például nem szeretek veszíteni, javarészt ezért is nem játszom már jó ideje komolyan heroest. :D Kiégtem. Most azt fontolgatom, hogy visszalépek az online bajnokság meccseitől, mert nem látok magamban fantáziát. Egyszerűen nem érdekel már a dolog. Pedig nincs heroes undorom. Szegény öcsémet is épp most fertőzgetem a játékkal, nap mint nap játszom itthon. Magammal. Most ez köt le. Multi pályákon, random mapokon a gép ellen. :) Csak úgy szórakozásból. :)

ps: Rájöttem valamire a démonélesztgetések során itthon. Mikor health növelő artit kapsz, akkor nem kell több lényt feláldoznod, mintha nem lenne gyűrűd! Vagyis 35 impből 4 démon lesz alapesetben. Ha van +1 healthod, akkor nem 36 impből lesz 5 démon, hanem ugyanúgy 35 kell hozzá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 2:29 
Heroes Team

Sziasztok!

Bogpista:
Az egyetlen mondat amivel teljesen egyetértek a hozzászólásodból, az az első!
Tényleg mindenki úgy játssza a heroest ahogy szereti, diplóval, anélkül,
álrandomon 1000 megkötéssel, tábori mapon, tök lényegtelen, a fontos, hogy játssza.

Kétségtelen, sarkosan látom, ezt is - mint annyi más dolgot is -,
számomra abban a pillanatban, ahogy nincs DD/Fly/Log/Necro/Diplo/Elemental War
meg még ezernyi más sem, már nem heroes 3, hanem csak valami olyasmi!!!
Igen, számomra nincs kicsi csaló, meg nagy, kicsi hekker, meg nagy,
kicsit balanszírozott map, meg nagyon, csaló, hekker + hypózott map van!
Születési hiba, sajnálom! :)

Ettől még nyugodtan játszhat bárki, bármelyik verziójú heroest, bármilyen
szabályokkal, csak egyet nem szerencsés, a másik véleményét, játékát, szabályait
lesajnálni. Legyen az a diplóval való játék, úgy ahogy az elkészült annak idején
a 3DO műhelyében (tokostul-vonóstul-diplóstul) vagy a szerencsére nagy sikerű
táborok lezaccosított térképei vagy akár Conan és Mastino magánversenyét, magán
szabályaikkal, de akár említhetném az offline versenyeket a maguk különös
szabályrendszereivel! MINDEGYIK tiszteletreméltó játék, tiszteletreméltó játékosokkal
mégha némelyik nekem igencsak furcsa is! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 4:09 

Heroest játszani ezerféleképpen lehet. És az mind heroes.
Egy random panicnak, vagy balancénak az a sava-borsa, hogy NEHÉZ. Azért jó. Véleményem szerint megöli az egészet, ha rászabadul a diplo. Elveszti az eszenciáját . Javasolnám a Jebusés az Extremetemplatékat játékra - vagy még a blockbustert-. Azokon úgy is hatalmas a mázlifaktor sokkal jobban veszi ki magát a diplo is.
Az online játéknál a kikötések a mázlifaktor csökkentésére születtek. De persze nem kötelező alkalmazni őket. Mindig is úgy volt, hogy mindenki úgy játszik heroest ahogy akar és azzal akivel akar. Ha az egyiknek nem tetszik a másik által kért/követelt szabály akkor vagy nem játszanak, vagy kompromisszumot kötnek.
De egy verseny az más. Ha már verseny, akkor nyerjen a jobbik. És ne a legszerencsésebb. Ezért vannak kihipózva a mapok, ezért vannak a kialakult szabályok. Mert így nagyobb az esélye annak, hogy a jobbik játékos nyer. A mázlifaktor itt sincs teljesen kiiktatva, csak le van csökkentve. Le lehetne mégjobban csökkenteni a szerencse szerepét, de az már mégjobban eltolná a rendszert. Az lenne a heroes-sakk :)
Mint mikor offlineba 1000szer is visszatöltöd csak azért, hogy megkapjál egy log speckós hőst...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 4:26 
Heroes Team

Sziasztok!

Hát ez a vita a heroesról, eléggé értelmetlennek tűnik, teljesen szubjektív, hogy kinek mi tetszik egy játékban, mennyire érzi szükségét a szabályozásnak, mennyire nem. Akár egy versenyben is! Kinek a pap, kinek az Ő kedves felesége! Nekem spec. a Pamela Anderson mindegyiknél jobban bejön (addig amíg a nejem fejbe nem vág a sodrófával :) ), de simán el tudok lenni a pap és a papné rajongóival, mindaddig, amíg el nem kezdik kóstolgatni a szilikontüdejű hősnőt! :)
Akkor hamar előjön belőlem a kisördög s elmondom mi is az én véleményem az egészről! :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :)
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 5:36 

:lol:

jó olvasgatni ezeket a hozzászólásokat, egy-kettőtől szakadtam a röhögéstől...

Amúgy szerintem is az a lényeg hogy aki H3-zik élvezze a játékot!!!
Ugyanis CSAK játék, nem élet-halál...

Én speciel minden fajtáját szeretem, a balance-os tábori maptól kezdve a Lords-os mapokon át a randomon át mindennel szeretek játszani, a lényeg hogy mind2en (ellenfelem és én is) élvezzük a játékot, ehhez persze előbb kompromisszumot kell kötni, ki mit szeretne, ki mit nem.

Amúgy alapjában véve én is a No rules (kivéve hit and run) híve vagyok, bár eléggé elbizonytalanodtam, amikor a BB beszámolóit olvasva azt láttam, hogy mindenki egy képzettségre (Diplo) gyúrt... Ez a játék több mint egy képzettség...ha van diplo, van esélyem, ha nincs akkor annyi...

De hangsúlyozom akinek az teccik hogy 100 fölötti (5. és 6. szintű)egységekkel csatázzon 4 hét után, szíve joga, bár abban én tuti nem leszek partner, bár ez sem kell senkit érdekeljen!

Na de ne essetek egymásnak!
Ez van, mások vagyunk és KÜLÖNBÖZŐKÉPPEN SZERETJÜK UGYANAZT!!!

és ez a lényeg szerintem!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 11:15 

Szertnék versenyt szervezni!

Olyasmi, minta LORDS, de Heroes 5-s lesz. Az oldalt nem akarom kézíteni, csak szolgákat keresek :) :D Ki akar segíteni? Ha kevés szolga lesz, de elé ahhoz, hogy az oldalt elkészítsék, akkor elvállalom a pályaszerkeztést. Aki segíteni akar (a szolga alatt segítőkés embert értettem :twisted: ) az írjon privát üzenet, válaszoljon a hozzászólásra, írjon e-mailt.

Első szabályok:

Csak havennal lehetünk. Az Angel és Archangel tiltott, a Paladin tiltott, de a Cavalier megnegedett. A Priest, Inquestor, Griffin, Imperial Griffin szintén tiltott. A többi megengedett. CSak knight hős van engedélyezve, nincsenek varázslatok. Így legalább a valóságban játszódik. Semleges sereg ként is csak haven lények lesznek, de a tiltottak nem. Semleges lényként lesz Wolf is (ami a Hammers of Fate-ben van).

Na kezdjük is a szervezkedést, hosszú munka áll elöttünk!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 11:29 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 14:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 11:34 

Kedves Dougal!
Egyszer már próbálkoztál ilyen versennyel. A szabályokat elolvasva nem lenne értelme lényeket venni.:roll: Szerintem akkor nem is kellene versenyt szervezni. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 11:34 

Dougal írta:
Első szabályok:

Csak havennal lehetünk. Az Angel és Archangel tiltott, a Paladin tiltott, de a Cavalier megnegedett. A Priest, Inquestor, Griffin, Imperial Griffin szintén tiltott. A többi megengedett. CSak knight hős van engedélyezve, nincsenek varázslatok. Így legalább a valóságban játszódik. Semleges sereg ként is csak haven lények lesznek, de a tiltottak nem. Semleges lényként lesz Wolf is (ami a Hammers of Fate-ben van).

Nagyon nagy érzéked van az időzítéshez. Épp azon folyik a vita ,hogy mennyire nem szeretik az emberkék a szabályokat, errefel bevágsz ide egy versenyötlet-nek is alig nevezhető valamivel, amit egyszer már szépen lejárattak és ráadásul fél oldalnyi szabállyal indul és ez még csak az első. Úgy érzem Mugger mérge hamarosan rajtad fogja kitombolni magát :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 11:42 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 14:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 12:56 

Hát Conan,sajnálom hogy ilyen szerény értelmi képességekkel rendelkezel,hogy nem tudod felfogni,hogy egyes emberek nincsenek oda a hypos fix mappokkért,ahogy Mugger is mondta,az eredeti heroesból minél több legyen benne.
Meg ember,ha egyszer már elmondtam mi történt amikor főcsatáztunk,és ezek után TE ezt kiparodizálod a saját ízlésed szerint,bocsáss meg de nem igazán tudom értékelni.
Dougallal meg ne hasonlítgass,azt hiszem nem egy súlycsoportban vagyok vele,sokkal inkább te társaloghatnál szintén beteg barátoddal.
Továbbá én is tudnám fikázni a beszámolóidat,nincs benne túl sok fantázia,keménykedtek,hogy panic,meg más templátén kiveszitek a játék elemeinek jó részét,és úgymond irreális mapon milyen jól nyomjátok.
Megemelem a kalapom tisztelt Conan,nagyon sokat tudsz a heroesról.
Könyörgöm,tartsd tiszteletben más véleményét,és akkor talán toleránsabb leszek veled.Erre speciál nem látok esélyt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 13:28 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 14:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 13:45 
Heroes Team

Ezaz, újra ittvan,újra ittvan, újra ittvan a nagycsapat! Dougal szervezis meg nemis, Süni sértődözik is meg nemis! Conan érzem megint felkapja a vizet is meg nemis, Dougal le lesszidva is meg nemis! Vitázzunk is meg neis, essünk egymásnakis meg neis! De azért ha lehet maradjon béke valamennyire!

Az hogy randomon van diplo, az 1 dolog, ki arragyúr az is 1 dolog! Ki nemakarja nemszed, kimeg igen az meg igen! A lényeg úgyis a felek között van, a nemtomkiáltal említett Kompromisszumkötés lehetősége miatt! Ha pl. Muggerel lenne egy game, s ő azt mondja hogy alapból kér diploót és Fly/DD/Implótekercset a vár elé, akkor ha belemegyek, akkor így játszunk, ha nem, akkkor lealkudom, ha engedi, hogy csak implótekercset kapjon, meg minden sikllje legyen diplo! Az hogy így kikap az ember az 1 dolog, nem is csoda, de a gém akkor izgalmas az eggyik félnek, ha az 500 Arkangyalt meg az 1000 cyclopsot a sima gyüjtött és végig óvott többezer harcban részvett sereggel gyűri le! És akkor milesz a vége? A diplós játékos gratulál, a Másik meg összeszedi magát az ámulatból! :lol: :lol:

Egyébként a többire: :lol: :lol: :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 13:59 

Talán neked kéne visszavenni Conan.
Nyugodtan elemezheted a mentéseimet,meg a furcsa kilépéseimet,nem jutnál semmire,ugyanis igazat mondtam,punk tum.
Ahogy visszaolvasgattam,komolyabb helyen te még a béka segge alatt se lennél,nemhogy a Hall of Shame-n...
A véleményemet,gondolataimat pedig a szemedbe mondom,ha sor kerül rá,amiben nem hiszek megintcsak.
Radikális viselkedésre máshogy nem tudok reagálni,sajnálom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 14:10 
Heroes Team

Talpra kitört a háborúúúú!!

Süni mi lenne, ha te visszavennéd magad, és ezzel egyidőben Conan is békénhagyna a piszkálásával?? :shock: :shock:

VerZoSüni írta:
A véleményemet,gondolataimat pedig a szemedbe mondom,ha sor kerül rá,amiben nem hiszek megintcsak.

Hinni a templomban kell, s ezen dolgok csak akkor jönnek létre, ha valamelyikőtök nemakarja!

U.i.: Mellékesen bocs a beleszólásért! :oops:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 17:05 
Heroes Team

Kedves Süni!

Szerény véleményem szerint még nem rendelkezel a megfelelő tapasztalattal, ami a Heroes online játékát illeti. Ezzel nincs is semmi baj, majd fogsz, de addig is értsd meg, hogy bizonyos dolgokban nincs igazad. Vannak iratlan etikai szabályok még a Heroes online játékában is, amiket illik betartani, különben oda jut valaki, ahová most Te. Felhozták példaként, hogy játék közben eltűntél, gyakran mész enni stb. Itt hadd mondjam el (mert még más nem tette meg) hogy annak idején a zone-on (amíg volt) vagy most a gamespy-on (tehát online heroes) ezekért a manőverekért automatikus kizárás (versenyből) és adott esetben a hall of shame-re való feljutást jelentett. A http:\\wizardsandwarriors.net oldalon meg is nézheted Te is.
Az, hogy hogyan és milyen szabályokkal játszol, szíved joga. És másnak is, ha éppen neki nem tetszik, megírhatja véleményét róla. Ami nem fórumra való azt úgyis kitörlik. Sem Conan, sem más nem írt le Rólad trágár kifejezést, nem tudom Neked miért kellett. Persze őt sem kell félteni, ha elkezded sértegetni, akkor ő is vissza fog vágni.
Többször játszottam Conannal, mindenféle szabállyal (nem ez a lényeg) és biztosan állíthatom, hogy jól is játszik, nem csak a szája nagy időnként. Én is Bogpista mellett vagyok a diplo ügyben, de már minden elhangzott, nem tudnék újat mondani. Ha verseny, akkor a jobbik győzzön és ne a szerencsésebb. Ha meg fun, akkor legyen fun :)
Ja, és Conan random párti, nem fix pályás, ezt rosszul tudtad. :roll:

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 17:37 

Ok Csizu magyarázhatsz nekem az íratlan szabályokról,már réges régen tisztában vagyok ezekkel.
"Gyakran megyek enni",namost Adler ellen hibáztam,az valóban nem volt szép...Hmm,amúgy te biztosan jobban tudod,hogy én mikor hányszor szoktam étkezni egy nap.
Szóval elárulom neked,hogy most megtudd: 1szer reggelizek,1szer ebédelek,1szer vacsorázok minden nap.
Mellesleg még nem játszottál velem,állítólag nagyon béna vagyok.
Hemzsegek a trágár kifejezésektől(áááááááááááááááááááááááá).
Na,mindegy.
Várom még a jó öreg szakértő Nimbus hozzászólását,de azt hiszem egy jó ideig csöndbe leszek,csak tépjétek egymást kedvetekre piti dolgokon,nekem ez nem kell.
Pá!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]