Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 454 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 30 csüt., 9:10 

Hello erwin2!
Köszi a segítséget :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 30 csüt., 11:19 

Nem vagyok egy HC játékos (feleség-gyerek mellett amúgy sem jut rá túl sok idő), de elmondható általában a pályákról, hogy a gyorsaság és agresszivitás előnyt jelent?
Én szeretem magam piszokul bebiztosítani, ezért általában tökölősen játszom... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 30 csüt., 13:48 

koy írta:
Nem vagyok egy HC játékos (feleség-gyerek mellett amúgy sem jut rá túl sok idő), de elmondható általában a pályákról, hogy a gyorsaság és agresszivitás előnyt jelent?
Én szeretem magam piszokul bebiztosítani, ezért általában tökölősen játszom... :)

Nos a kampányok során megteszi a ráérős taktika, kivéve ha egy spéci feladat miatt sietősebbre kell venni a figurát.:)

Többjátékos pályákon (más játékosok ellen) pedig az agresszívitás a nyerő dolog, az esetek nagyrészében bejön nálam ez. Viszont a gyorsaságra csak legfeljebb kispályákon lehet építeni, a nagyokon meg nem igazán, persze itt ez nem úgy nyílvánul meg mint egy rts-ben, hanem arról lehet szó, hogy mit mikor építesz meg, mely képességet mikor választod ki, amivel esetleg nagyobb esélyed lesz a következő csatákban... Szóval gyorsaság helyett inkább az éberség meghatározó szerep.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 30 csüt., 14:31 

czes írta:
Helló!

Heroes 5, Nekromanta küldetés, 2. pálya

A leírás azt írja, hogy bőven van időm várat fejleszteni, a narancs csak utána támad. Namost engem a 3. nap (!!!!) kijön a tengerről és szétgyaláz, amikor nekem van kb. 15 csontváz íjászom jó esetben, az ő seregét meg inkább fel se sorolom.
Már 5x elölről kezdtem, de az első héten állandóan partra száll, akár kitisztítom a kikötőt, akár nem, mert megteszi ő maga.

Volt valakinek ez a problémája? Hogy lehet megoldani? Miért száll ki, ha nem kéne a rohadéknak?
Kösz előre is

Nekem is ez volt a gondom, de ha jól emlékszem, én lejjebb vettem a nehézségi fokozatot és úgy ment (Heroic-ról...). Vagy egyből jobbra elhúztam, hogy ne vegyen észre a tengerről. Egyébként kicsit uncsi a pálya.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 30 csüt., 14:39 

koy írta:

Nekem multiban nincsen tapasztalatom, de a kampányokban az elején bizony sietni kell, ha nem akarod, hogy túlságosan megerősödjön a gép. Néha 1 héttel korábbi támadás is sokat számít. Persze néha meg a kivárás a jó taktika (ha több várad van már). Nekem sokszor volt olyan gondom, hogy egyszerűen nem volt elég biomasszám, vagy hogy is fogalmazzak! A nemrég említett 56 titán ellen kellett az ezt megközelítő hp mennyiségű lény (persze sok mástól is függ).
Sztem a legfontosabb, hogy legyen Logistics, és minél több bányát próbálj szerezni az elején minimális veszteséggel (pl. elég a Necro-nál, ha a vámpírokig eljutsz az elején és 0 lesz a veszteséged ezek után...és persze sok bányád!).

Mindezek ellenére én általában végigjárom a pályát, már csak a felfedezés izgalma miatt is, meg a gyönyörűség kedvéért is. Ekkor már - igaz - fölényben vagyok (ennek legmegyőzőbb bizonyítéka, hogy Heroic-on a gép a várban marad és nem támad meg, ha elérhető közelségben vagyok :))
[/i]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 21 csüt., 11:22 

Szóval a Sylvan kampány 3. pályáját a Hódítást a következő képpen lehet megcsinálni, legalábbis nekem így jött össze: Az elején amíg lehet gyarapodni kell és elfoglalni a sylvan erődöket, az infernora nem költeni, Gilraen elől elmenekülni :lol:
Ha a sylvan erődökben nem állomásoztatsz egységeket/hősöket akkor Gilraen nem támad be, tehát fejlődhetsz (normálon) :P
Ezzel a taktikával eljutottam odáig, hogy már ki sem jön az utolsó erődből, bányája, semmije sincs csak irgalmatlan serege. :shock:
Innentől csak idő kérdése mikor leszel elég erős, hogy betámadj és kicsináld :twisted: !!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 11:25 

A Heroes 5 Inferno kampány 4. pálya (A hajó) másodlagos küldetését nem tudom megcsinálni, amikor az árnysárkányoknak 100 elf íjászt kell vinni. Összeszedtem 100-at a vadászból és a mestervadászból is. Odaadtam Agraelnek a sárkányok előtt, hogy ne fogyjanak el mire odaérek, de nem történik semmi. Mindig ugyanaz a bejátszás, hogy szedjek össze száz íjászt. Ha meg megtámadom őket, akkor meg sikertelen a küldetés.
Pontosan mit is kell csinálnom, hogy jó legyen?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 15:01 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Light: Olvastad már a bal oldali menüben a Heroes 5 -> Leírások alatt a Kampány leírásoknál, hogy mit kell csinálni? Szerintem ott megtalálod a megoldást... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 20:01 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Light: Olvastad már a bal oldali menüben a Heroes 5 -> Leírások alatt a Kampány leírásoknál, hogy mit kell csinálni? Szerintem ott megtalálod a megoldást... :wink: Baráti üdv!

Az volt az első dolgom, miután elakadtam. Az ugye kitűnik belőle, hogy nem megtámadni kell a sárkányokat, de ezt már tapasztaltam is.
És mivel megvannak 100-an az elf íjászok, ezért nézek hülyén, hogy miért nem tűnnek el a sárkányok?!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 22:48 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Light: Lehet, hogy a küldetések végrehajtásának sorrendjével van a probléma... Újra kellene kezdened a pályát, talán az megoldja a problémád! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 0:37 
Heroes Team

Én begyaktamőket gond nélkül!:P Kelettek az elfek!:P

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 9:32 

Leszedtem a patch-eket az oldalról, de nem segített. Úgyhogy nincs más hátra, mint az újrakezdés. :(

Hát igen, én is eltűntettem őket különösebb veszteség nélkül, csak nem tetszett a kis piros x, a küldetés neve előtt. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Help
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 31 vas., 13:42 

Sziasztok!

A Heroes V. Sylvian kampányában elakadtunk az első pályán!
A leírás szerint jönnie kellene Biarrának, de csak nem akar jönni. Már a 15. hónapot gyúrjuk!, de még mindíg sehol.
Van valami ötletetek mit lehetne tenni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: heroes 5
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 02 kedd, 15:17 

hali

Tudja valaki a Heroes 5-ben a Nekromata hadjáratban a 3. küldetésnél amikor 20 csontsárkányt kell feltámasztani, hogy utána lehessen menni a varázslónak a térkapun keresztül. Mit kell csinálni, hogy a városok átváltozzanak nekromata várossá?
Kell hozá valamilyen varázsbot az is meg van már de nem tudom hogyan lehet átváltoztatni öket.
Ha jól gondolom csak így lehet feltámasztani csont sárkányokat ha a város átváltozik és termelek!

Tudna valaki segitenmi meg köszöném!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 02 kedd, 23:38 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Babylon56: Olvastad már a bal oldali menüben a Heroes 5 -> Leírások alatt a Kampány leírásoknál, hogy mit kell csinálni? :shock: Szerintem ott megtalálod a megoldást... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 03 szer., 14:07 
Heroes Team

Babylon56!

A feltámasztás úgy értendő, hogy szerezz 20 csontsarit! nos mivel a terület hemzseg a nekromanta lényektől, s mivel mind beáll Markalnak, ezért ha megkeresed a kupac csontsarit, mely a térképen dekkol, máris meglesz a kellő mennyiség! Egyébként meg markalnak kell bebumliznia a Varázslók városkájába, s a kiszabott 5 számjegyű összegért átalakítja őket! Remélem ez is segített valamit! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 03 szer., 15:05 

Sziasztok!

Elakadtam, tudnátok segiteni?
H5, sylvian utolsó kampányban vagyok, amelyikben Nikolájt kell kinyírni!

Előző pályákon ha jól tom megszereztem, bár még nem használtam a FELTÁMASZTÁS varázslatot! most viszont kellene!

nekem nincs a spellbookban, nem tudok ilyet varázsolni, de ha auto cstára teszem akkor a gép hsználja!!! miért van ez? Mit tegyek? kezdjem előről az egész sylvi kapányt? Vagy valami bug?

köszi sztifler

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 03 szer., 17:16 

olvastam a leirásokat is ott csak annyi van irva varázsolyamát de hogy hogyan arol nem irnak

Városba meg kibe járkálhatok össze vissza akkor sem add fel olyan képernyöt hogy valamenyi aranyért átvarázsolya :(

Vagy tán valamit rosszul értelmeztem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 03 szer., 17:22 
Heroes Team

Csak Markal képes az átváltoztatásra 1x, másik része ez valami 25k lóvéba kerül szóval lehet ennek hiánya lehet a gond! :shock: :shock: :shock: Nekem minden ment kapásból! :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ismét
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 08 hétf., 10:03 

Sziasztok!

Elakadtam, tudnátok segiteni?
H5, sylvian utolsó kampányban vagyok, amelyikben Nikolájt kell kinyírni!

Előző pályákon ha jól tom megszereztem, bár még nem használtam a FELTÁMASZTÁS varázslatot! most viszont kellene!

nekem nincs a spellbookban, nem tudok ilyet varázsolni, de ha auto cstára teszem akkor a gép hsználja!!! miért van ez? Mit tegyek? kezdjem előről az egész sylvi kapányt? Vagy valami bug?

köszi sztifler

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 454 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]