Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 22 pén., 9:02 

Jou írta:
Ez a 2 hasonlat nem fedi egymást, mert az MI 39 Archliche pergett be az én 10 Spriteomtól! :D Hacsalt, ha nem, megnyertem a csatát!

Ami meg a Bad Morált, és Bad Luckot illeti, Murphy (remélem jól irtam) törvénye mindig igaz, ezért nem kell 0 alá vinni mindkét értéket, s nincs semmi gáz! Ami Pedig a 170 fát illeti, nemtom hogy scsináltad, de én kihoztam azt, hogy 64 fa 1-et se cspot le az én fámból! És csak +6 Def-et kell még képzelni a fára! Szóval 500 MAster Hunter (remélem az volt) csodálkozom, hogy nem végeztél vele! :shock: Csak nem folyton bad morálozott?? (A démon sokat ront a morálon ott, csak szólok! :lol: )

Egyébként tegnap újra lejátszottam a csatát szarvasdémonok nélkül és nem volt bad moral :lol:
Ellenben a 249 fámat a 170 fa még mindig kicsinálta, úgyhogy nem értem :shock:
Azt hiszem tettek rá isteni erőt, állóképességet?,vagy valami hasonló varázslatokat, de azért nekem az mégis sok, hogy én támadok 240-el: sebzés 12 :shock: , visszatámad immár 158-cal: sebzés 50 :shock: :evil: és végig ez a tendencia érvényesült, amíg én ki nem purcantam... :shock:
Hiába próbáltam megtisztítani a varázslattól az ellenséget, vagy gyengeséget stb-t hinteni rá, az enyémeket tápolni-totál fölösleges volt: a sebzések ugyanolyan arányban alakultak :shock:
Szerinted?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 22 pén., 10:52 
Heroes Team

Szerintem érdekes! És eléggé hihetetlennek hangzik ezen helyzetben ez az esemény! :shock: :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 22 pén., 11:38 

Ez tényleg elég érdekes!Nem tudnád elküldeni nekem (zargulmonarch@gmail.com) azt a mentett állást esetleg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 22 pén., 13:41 

Zargul írta:
Ez tényleg elég érdekes!Nem tudnád elküldeni nekem (zargulmonarch@gmail.com) azt a mentett állást esetleg?

Megpróbálom, de nem igérem azonnalra... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 22 pén., 13:53 
Heroes Team

Akkor majd ide is passzolhatnál egy másolatot! ( illes_v@citromail.hu ) Köszönöm! :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 22 pén., 14:42 

Koy, nekem is elküldhetnéd eléggé érdekel' :shock: E-mail: kisdzso@tvnetwork.hu

ui.: ide is írom aki becézgetni akar engem annak Utyu vagy Yuzsu! :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 26 kedd, 9:47 

üdv mindenkinek
tudom nem illik a témához de lenne egy gyors kérdésem:
az academy várban számít valamit az hogy mit csinálunk (ékszerészettel) drága lényeinknek medált kitűzőt vagy valami mást?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 26 kedd, 11:26 
Heroes Team

Kedves Mindenki!

Szeretném jelezni, hogy ez a weboldal, HIVATALOS, szponzori kapcsolatban áll
a Heroes 5 játék magyar forgalmazójával, ergo NEM engedheti meg magának az
általatok szorgalmazott "küldjétek már ezt + azt a magyar nyelvű fájlt a frissen
lopott játékomhoz" c. szösszeneteket!
Ezúton is kérek mindenkit fegyelmezze magát, NE kelljen több hozzászólást moderálnom a fórumetikett 17. pontjának megsértése miatt!

Köszönöm!!!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 26 kedd, 15:32 

Castle Forever írta:
üdv mindenkinek
tudom nem illik a témához de lenne egy gyors kérdésem:
az academy várban számít valamit az hogy mit csinálunk (ékszerészettel) drága lényeinknek medált kitűzőt vagy valami mást?

Hogyne számítana! Nem mindegy kire mit teszel és hogy a műszerész ismeret hányadán áll! Pl. A dzsinn egy könnyen fogyó eszköz ézert én mindig +hp, +defense, és mágiaellenállást erősítő tárgyakat rakok! A mágusra meg luckot és -defense csökkentőt rakok mert akit uyge lő a vonalmenti lövésével arra minden megy ami a máguson van. 8) De pl. gargoyle-ra, golem-re felesleges morálnövelő tárgyat rakni. De a kezdeménynövelő tárgy pl minden lényre mehet, mert arra mindig tápolni kell! Sok sikert a használatukhoz! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 27 szer., 9:40 

nem, nem erre gondoltam ezt én értem és használom eleget de készítés közben azt is ki kell választani hogy mi legyen: medál gömb stb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 27 szer., 10:19 

Castle Forever írta:
nem, nem erre gondoltam ezt én értem és használom eleget de készítés közben azt is ki kell választani hogy mi legyen: medál gömb stb.

AZ sztem tök mind1 hogy nézki a kombó artifact a lényeknél, al ényeg mit raksz bele csak a neve lesz más, de a hatás ugyanaz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 27 szer., 22:58 

köszi erre voltam kíváncsi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 27 szer., 23:12 

Én tudok egy jó ksi letaposús taktikát is.

Ezt nézzétek:

80 Skeletion, 40 Skeletion Archer, 30 zombie, 6 Archlich VS 4 Rakshasa Rani, 2 Rakshasa Raja

Én nyertem, de csak 1 Archlich maradt meg a seregemből.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 27 szer., 23:25 
Heroes Team

Dougal írta:
80 Skeletion, 40 Skeletion Archer, 30 zombie, 6 Archlich VS 4 Rakshasa Rani, 2 Rakshasa Raja

Jou írta:
De íme egy talán ámító csata! 10 Tündér vs 39 Archlich! A tündérek elsöpörték a licheket, s 1 maradt is belőlük! Tippek taktikára?? :lol: :lol: Magicekből csak Animate Dead és Ice Boltra lehet gondolni, 7-es power erejéig! :P

Akkor ez ezekszerint nem megegyező kaliber! Mintha a felallo sereg méreteiben és szintkülönbségeiben is különbözne!

Jou esete: 60Hp vs 2145Hp Dougal esete: 320+100+510+330=1200Hp vs kb. 900 Hp! Az egyik eset Közelharcos vs Lövő, a másik meg vegyes vs közelharcos! Ráadásul a Rakhassák elég lassúak!

De Azért Gratula Dougal Ügyes Voltál! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 28 csüt., 2:24 

Dougal írta:
Én tudok egy jó ksi letaposús taktikát is.

Ezt nézzétek:

Én nyertem, de csak 1 Archlich maradt meg a seregemből.

Dougal, ez elég gyenge teljesítmény, ezt a csatát én neked veszteség nélkül is simám lenyomom, még akár fordítva is. Nem megbántani akarlak, de azért felhívom a figyelmed az okosabb játszásra! :roll:

A durva csata, Glen lvl4-5 körül, 10 paplovag vs 12 sima ördög ellen hőse, asszem Nymus volt kb. ugyanazon a szinten, igaz vesztettem kettő paplovagot, de nyertem, ha érdekel elküldöm a képeket (megj.: multi meccs volt)!

További jó csatákat mindenkinek! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 28 csüt., 11:30 

Most, hogy szünet van, ismét van egy kis időm a játékra.
Feltűnt, hogy legújabb peccsel meg mindennel belassul a játék a korábbiakhoz képest. Ezt vajon mi okozhatja? Persze nem a legjobb a gépem, de korábban nem akadozott, most viszont sokszor csinálja.

A másik észrevételem: Ha valaki csatlakozni akar és nincs hely a seregemben, akkor ha összerakom az összerakható (egyfajta) lényeket, majd beraknám a csatlakozni kívánó lényt a seregbe, akkor nem engedi. Ha Shiftet használva egy kivételével mindet átraknám, akkor meg lefagy a játék. Ez valami programhiba? Tapasztaltatok már hasonlót? Nem követtem figyelemmel a topicot, ezért nem tudom, hogy volt-e már szó erről, emiatt keresgélni sem fogok, mert a megoldás az, hogy visszatöltöm és előtte helyet csinálok neki. Így nincs kérdés, hogy hova, ki helyére kerüljön, hanem jön egyből. Mégis fura egy dolog ez...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 28 csüt., 12:04 

Jou írta:
Dougal írta:

Jou írta:
De íme egy talán ámító csata! 10 Tündér vs 39 Archlich! A tündérek elsöpörték a licheket, s 1 maradt is belőlük! Tippek taktikára?? :lol: :lol: Magicekből csak Animate Dead és Ice Boltra lehet gondolni, 7-es power erejéig! :P

Akkor ez ezekszerint nem megegyező kaliber! Mintha a felallo sereg méreteiben és szintkülönbségeiben is különbözne!

Jou esete: 60Hp vs 2145Hp Dougal esete: 320+100+510+330=1200Hp vs kb. 900 Hp! Az egyik eset Közelharcos vs Lövő, a másik meg vegyes vs közelharcos! Ráadásul a Rakhassák elég lassúak!

De Azért Gratula Dougal Ügyes Voltál! :twisted:

kösz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 28 csüt., 13:57 

Freemy írta:
Most, hogy szünet van, ismét van egy kis időm a játékra.
Feltűnt, hogy legújabb peccsel meg mindennel belassul a játék a korábbiakhoz képest. Ezt vajon mi okozhatja? Persze nem a legjobb a gépem, de korábban nem akadozott, most viszont sokszor csinálja.

A másik észrevételem: Ha valaki csatlakozni akar és nincs hely a seregemben, akkor ha összerakom az összerakható (egyfajta) lényeket, majd beraknám a csatlakozni kívánó lényt a seregbe, akkor nem engedi. Ha Shiftet használva egy kivételével mindet átraknám, akkor meg lefagy a játék. Ez valami programhiba? Tapasztaltatok már hasonlót? Nem követtem figyelemmel a topicot, ezért nem tudom, hogy volt-e már szó erről, emiatt keresgélni sem fogok, mert a megoldás az, hogy visszatöltöm és előtte helyet csinálok neki. Így nincs kérdés, hogy hova, ki helyére kerüljön, hanem jön egyből. Mégis fura egy dolog ez...

Ez nekem is előfordult nem egyszer, de szerintem ez azért lehet, mert amikor a heroes (nem csak az V) felajánlja hogy a lény csatlakozni óhajt tuképp már akkor elkezdődött a csata és ha nem fogadjuk el akkor ütközet lesz belőle. Ezt idáig leszűrtem, de ott vagyok én ideges amikor, több jó szörnyem is van egyfajtából két slot is és amikor csak rendezgetem a hős-menedzsment ablakban az egységeket akkor nincs gond, de ha csatizik akko meg az égvilágon nem akar a két slot "eggyé válni", ill. mindig lefagy nekem is. Hogy mért vannak ilyenek??? Szerintem is program hiba lehet, a kieg.-ben tapasztalt már vki ilyet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 28 csüt., 14:07 
Heroes Team

A legújabb peccsen az 1.4-et érti mindenki ugye? Mert ha igen, akkor a fura dolgok télleg lehetnek benne! 1.3-ig minden ok, én maradok annál, 1.4 nél folyton lefagyott, 1.0 meg else indul! Szóval! :lol:
Dougalmegrendesenelbízzamagátahhogyelnézem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 28 csüt., 15:08 

Igen, a legújabb alatt én az 1.4-et értem. Hogy lehet (ha egyáltalán lehet) visszabutítani a játékot 1.3-ra? Mert abból, amit írsz, nekem az jön le, hogy ott még minden ok. Normális sebesség, nem szaggat és hiba sincs annyi. Vagy tévednék?
Lesz még majd 1.5-ös patch is az alap játékhoz, vagy az már a kiegészítővel együtt lesz? Nekem csak az eredeti van meg, és amíg azt végig nem viszem, nem is kell a kiegészítő...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]