Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 365 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 18 szomb., 21:01 
Heroes Team

Berger36!

Az ellenem való csatádnál direkt van az elősereg elötti mentés beküldve, vagy az csak 1 hiba? :shock:

DTi!

AAnt elleni mentés nincs? :shock:

Laca!

AAnt, DTi, Patrick, Vologya, Zomi Dudu elleni mentés merre van? :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 19 vas., 19:06 
Heroes Team

1 napot valszeg kések az eredménnyel egy kicsit, tegnap 3 úrás munka után kifagyott az Excel, s automata mentés bővítmény nem volt telepítve!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 22 szer., 10:39 

Helló Jou!

AAnt előseregét nem tudtam lenyomni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 22 szer., 23:05 
Heroes Team

Nos nem tudom, ki mennyire várta, hogy ez is megszülessen, de végül mégiscsak sikerült! :lol:

Szóval megvannak az eredmények! A Versenyek/Heroes támadás/H4 támadás eredményeinél lesz letölthető a valamivel részletesebb excel táblázat, illetve megkérem Gepyt, hogy linkelje ide is majd be! :D

Egy kis előleg azért a sorrendről!

1. Icescream
2. Sorceress
3. Aant
4. Jou
5. Judicator
6. Taegen
7. DTi
8. Vologya
9. Berger36
10. Laca
11. Patrick
12. Zomi Dudu

Akik végig versenyben voltak, azoknak köszönöm a részvételt, annak a 2 embernek a mentését sajnálom, hogy nem tudták visszaküldeni, s köszönöm a segítségeket és legfőképp a türelmeteket!

Nemsokára , úgy 1 hónap múlva újra beindítom a témát, s alegközelebbi szezonra akkor próbálok/próbálunk összehozni egy újabb fordulót, s remélem némi újítást és élvezhetőéget sikerül még belevinni a dolgokba! :wink:

Szóval nemsokára újraindul a készülődés, amihez talán némi tesztelés is összejön, s a legközelebbi fordulóra pedig várok szintén minden kedves érdeklődőt! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 2:13 

Végülis azt hiszem dobogó környékét Sorcy elöserege határozta meg. Nekem legalábis az ő serege kb. 6 szor annyi vesztességet okozott, mint a többiek összesen. Legközelebb lehet, hogy mégis veszek valami mágiavédelmet. :)

Arra vagyok kiváncsi már rég ota, csak korábban nem volt illendő megkérdezni, hogy Sorceress csapata milyen veszteséggel nyomta le az enyémet. De most már talán hamarosan megtudom...

Ja, az esélylatolgatásom ugy tünik helytálló volt. Icescream támadó csapata majdnem olyan jó volt, mint az enyém. :) Csak az a rejtély számomra, hogy mit tudott kitalálni az armagedonok ellen... :lol: Na mindegy gralula, majd a pályabeküldésekben revansot veszek, lehet, hogy most mind a 3 hónapra küldök be mentést. :)

A megasárkányok végülis nem taroltak annyira, bár még várjuk meg, hogy sebzésben mit okoztak...

Az árlista jó volt igy ? Vagy ki mit módosítana ? Legközelebb megint 50 k-ból legyen a verseny ? Eléggé függ a stratégia a pénztől, ha 10 %- al változik, már akkor is lehet újjítani...

Jou, köszi a szervezést.
AAnt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 11:43 

Had gratuláljak Icescreamnek a győzelemhez! Mindenki másnak pedig az izzasztó csapatához. Elsőre próbálkozásra szinte mindenki porrá zúzta a csapatomat, még jó hogy offline volt a veseny :)

AAnt: sajna nem emlékszem a veszteségekre (majd Jou fog :) ), ha jól emlékszem közel 100%-ot hoztam ellened is, de a te csapatod volt talán az egyik kegizzasztóbb az idézett ördögösön, és az ijjászoson kívül. A sárkányaid gusztustalanul nyomták nagyon :evil:
Teagen küklopszai, és a gyenge morálom a sírba vittek, de végül asszem ő is megkapta a jól megérdemelt 0%-ot.

Az árlista egész jó volt, talán némi finomítás, mint mindig ráfér majd. Gondolom az armának, és vampire tuchnak most kicsit felmegy majd az ára pl 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 14:28 
Heroes Team

Eredmény a támadás oldalon, vagy itt (excel): http://heroes.hardwired.hu/versenyek/_t ... edmeny.xls

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 14:36 

Üdv mindenki!

Én is gratulálok mindenkinek.. Nekem egyébként egyedül Sorceress csapata telt kb 30 visszatöltésbe mire 0% lett.. Egy dolgot rontott csak el az amúgy über-brutál előseregnél, hogy a hős gm harcos volt, így volt amikor arma helyett inkább közelharcolt az agylény AI.. Mindenesetre megizzasztott rendesen.. De persze mások seregeiben is voltak yó elképzelések.. Jou köszi a szervezést!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 14:45 

Mindenkinek köszönöm a munkáját. A statisztika is elvihetett egy pár percet, szóval szerintem minden gratulációt megér a szervezés.
Toplistapont lesz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 22:44 

jackasss írta:
Egy dolgot rontott csak el az amúgy über-brutál előseregnél, hogy a hős gm harcos volt, így volt amikor arma helyett inkább közelharcolt az agylény AI..

Akkor sem értem. :) Addig ok, hogy van vámpiréritésed, köbör, lélekpajzs, meg tündérteremtés. (Ez utóbbi ugye a köpeny ellen lehet hasznos.) Nade ezek nekem is megvoltak, és még káoszháritó varázslatom is volt, ami nagyon hasznos ez ellen a csapat ellen. Impet is mind a ketten tudtunk teremteni, én még kutyát is. Kipróbáltam most a csapatodat, vagy 20-szor nekifutottam. Ha minden lényt viszek, akkor mindig varázsol, csak akkor kezd közelharcolni, ha kevés csoportom van, és az efritje elöbb jön, mint a höse, és már besebezte a sáskát, azaz nem fog neki visszaütni.

Ha közelharcol a hös, akkor is lerug legalább 8 sáskát, és nincs honnan visszaszivni. A hösböl csak max kettöt lehet visszaszivni, az efriteknek meg ott a tüzpajzsa, és ráadásul mire a hőst végre sikerül kinyirni, addigra jelentős részük elfogy, ha másért nem, hát visszaütésből.Vagy te rá tudtad beszélni, hogy a teremtett lényeidet rugdossa ? De ha lényt teremtettél, akkor mikor nyomtad rá a varázslatokat a sáskára ? Az efrit meg szintén hajlamos vagy a höst lenyomni, vagy legalább két további sáskát agyonütni. Vagy lecsapja a teremtett lényeidet, akkor meg mivel szeded le a köppenyt ?

Ja, ha már itt tartunk. Az én főseregemet hogy tudtad 0-ra verni ? Ugyanis direkt azért vettem csontsárkányt, hátha másnak is eszébe jut a vámpirérintés, tehát abból nem tudtad visszaszivni, és igazán megfogni sem tudja a sáska, mivel ha megüti a sárkány, akkor elfut. Békedal sem megy rá. Tehát a sárkány minden körben sebez. Ezért a hösöket, a boszit, meg a dzsit a végére kell hagyni, mert csak ezekböl lehet visszaszedni az életet. Na de amig ezek élnek, addig igen kellemetlen dolgokat szoktak varázsolni... :lol:

Jou, nagyon szép a táblázatod, de most már értem, miért sokalt be az exceled. :)

AAnt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 24 pén., 9:23 
Heroes Team

Úgynézki akkor AAnt azt tudod, hogy én hogyan tudtam lenyomni a seregeidet 0%-ra ugye? :P

Egyébként remélem mindenkinek eléggé részletes infókat szolgáltat az az össyesítő táblázat! :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 24 pén., 15:48 

Jou írta:
Úgynézki akkor AAnt azt tudod, hogy én hogyan tudtam lenyomni a seregeidet 0%-ra ugye?

Gondolom feltámadtak a fönixeid. :) Nyilván a Te csapatod is jól össze volt rakva, azt hiszem a vámpir érintésen kivül a fönixeket is drágitani kell a következő versenyen. :)

Én ugy oldottam meg ezt a problémát, mikor ellened játszottam, hogy teremtettem néhány impet, és azok elszivták a mannát a fönixtöl, kár, hogy a gépnek ez nem jutott eszébe. :)

AAnt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 27 hétf., 13:56 

Üdv Mindenkinek!

Először is köszönöm Jou a szervezést, kira verseny volt, számomra mindenki megmutatta milyen halálos seregeket lehet összerakni! :)

Most elbénáztam a dolgot, legközelebb revanst veszek, addig is mindenkinek további jó játékot! :wink:

Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 09 szomb., 17:02 

Üdv !

Egy hétig külföldön voltam, de látom nem sok hozzászólás volt közben. :)

Jackass, azt hittem még válaszolsz arra a kérdésre, hogyan sikerült 0%, mert szerintem közelharcban is mindig többet besebez a hős, mint amennyit vissza lehet szivni. Vagy nem árulod el a trükkjeidet, hátha a következő versenyen is beválik ? :wink:

AAnt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 12 kedd, 11:47 

Hali!

Nos én sem voltam itthon mostanság.. Szóval amire nagyjából emlékszem, tuti hogy nem az egész sereget vittem, mert akkor egyből arma volt a válasz.. A sáskákkal egyből kitámadtam (ill csak előre repültem), azt hiszem ördögfióka idézéssel szedtem le a hős köpenyét, aki addig közelharcolt a sáskákkal de nálam csak 1-2-t vett le nem tudom te hogy csináltad.. A lényeg h a hősnek hamar ki kellett murdálnia a sáskával meg cssak nyomtam a védekezést, persze távol a hősömtől, különben arra támadtak volna utána az efretek. A vámpír-érintéssel szépen visszajött a sáska élete, amiből a tűzpajzs persze mindig levett hp-t.. De sebkötözéssel és mondom védekezéssel az utolsó pár efreet tűzpajzsa nem szedett le 210nél több hpt így megmaradhatott az összes sáska.. Na vhogy így jött össze a 0%, mint már mondtam kb 30. próbálkozásra.. Ha nagyon akarod majd lejátszom újból és kapsz belőle mentéseket, de egyelőre még a novemberi h4 pályát sem tudtam befejezni, mondhatni sehol sem tartok, úh az az első..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 13 szer., 11:36 

jackasss írta:
Hali!

A sáskákkal egyből kitámadtam (ill csak előre repültem), azt hiszem ördögfióka idézéssel szedtem le a hős köpenyét, aki addig közelharcolt a sáskákkal de nálam csak 1-2-t vett le nem tudom te hogy csináltad.. A lényeg h a hősnek hamar ki kellett murdálnia a sáskával meg cssak nyomtam a védekezést, persze távol a hősömtől, különben arra támadtak volna utána az efretek.

Hát ez az, ha távol van a hőstöl, akkor az impek is csak 2 kör alatt érik el az ő hősét, és igy nagyon sokáig üti a sáskát. Első körben gondolom rögtön a vámpir érintést nyomtad rá, utána meg még ha minden körben teremtettél is impet és támadtál, akkor is jó pár kör csak a köppeny leszedés, és utána sem hal meg egyböl a hős, viszont mindig két nagyot üt... Közben még visszütésből is meghal az efritek jelentős része, hacsak nem a hősnek üt mindig vissza, és nem marad addigra, mikor már nincs hős. Köbört varázsoltál ? Mondjuk a gyógyitás a Te oldaladon van, mert a csontsárkányt nem lehetet... :). Na majd várom a csatamentésedet, ha lesz rá időd. :)

AAnt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Árlista
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 12:01 

Üdv !

El lehetne kezdeni összeállitani az árlistát a következő versenyre. Azt hiszem, a jelenlegi nagyjából jó. Külön kellene azonban választani az online és az offline árlistát. Az offlineban bizonyos lényeket és varázslatokat drágitani kellene, és ennek megfelelően megnövelni az elkölthető pénzt is, mondjuk 2000 arannyal. Csak vitainditónak néhány javaslat:

5 % drágitás:
Angyal
Megasárkány
Sáska
Dzsin
Varázsló
Lidércmén
Efrit
Első 3 ütést védő köppeny
Őrangyal varázslat
Varázslat lopás
Törhetetlen páncél (+50-es védekezés)

10%
Minotaurusz
Főnix
Mártir varázslat
Armagedon
Vámpir érintés
Teleport
Futóhomok
A taktikai képesség kiegészitői (Támadás, védekezés, vezetés)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 13:26 
Heroes Team

Igen AAnt, az árlista összeállítása már kezdődik! 2 Kérdés:

Most attól, hogy 2000 arannyal többet költhetsz el mi változik? Tulképpen semmi!

A másik Mért ragaszkodsz a 10% áremeléshez? Az első 3-4 cspat fő taktikai elemei min. 15% al emelkednek, lévén 0% esélyes mind! :P A többit pedig átnézem majd még januárban! :)

És újjítási ötletek akkor nincsenek? Meg esetleg kik maradnának támadni az előző körből, s kik lennének az újjak? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 13:50 

Jou írta:
Most attól, hogy 2000 arannyal többet költhetsz el mi változik?

Szerintem legalább ebben a játékban meg kellene valósulni annak az elvnek, hogyha árat emelünk, béret is emeljünk. :wink:

Jou írta:
A másik Mért ragaszkodsz a 10% áremeléshez?

Nem ragaszkodok, csak javasoltam. :) Lehet mást is javasolni. Lehet, hogy fontolva haladő vagyok, és inkább csak kisebb változásokat csinálnék.

Jou írta:
És újjítási ötletek akkor nincsenek?

Nesze egy ötlet: az elöcsapatra több pénzt lehessen költeni, de inkább csak lényre. A hősre inkább kicsit kevesebbet.

Egyébként ugyanazzal a csapattal nem biztos, hogy ugyanolyan eredményt lehetne elérni a következő versenyen, mivel megpróbálhatnak készülni ellene.

Üdv
AAnt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 14:14 
Heroes Team

HoMano írta:
Jou írta:
Most attól, hogy 2000 arannyal többet költhetsz el mi változik?

Szerintem legalább ebben a játékban meg kellene valósulni annak az elvnek, hogyha árat emelünk, béret is emeljünk. :wink:

És pont 2000 arannyal? Mert én kicsivel többet gondoltam! :)

HoMano írta:
Jou írta:
A másik Mért ragaszkodsz a 10% áremeléshez?

Nem ragaszkodok, csak javasoltam. :) Lehet mást is javasolni. Lehet, hogy fontolva haladó vagyok, és inkább csak kisebb változásokat csinálnék.

Attól hogy 4 lény emelkedik jobban, a többi kevesebbet! de majd megnézem, nehogy felborítsa az egyensúlyt! Ez csak 1 kezdő ötletem volt! :)

HoMano írta:
Jou írta:
És újjítási ötletek akkor nincsenek?

Nesze egy ötlet: az elöcsapatra több pénzt lehessen költeni, de inkább csak lényre. A hősre inkább kicsit kevesebbet.

A kutyának meg tessék mi? :) Előseregnek idáig se volt kötelező hősre költeni, de akkor ezek szerint azt akarod, hogy Sorcy mégegyszer ne tudjon 1 brutálerős hőst összepakolni megint mi? :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 365 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]