Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08 pén., 16:42 
Heroes Team

Küld el 10 percenként magadnak, amíg nem szólok, hogy megjött! :P

Nos nyilván ez nem verseny, és nyilván nem is az online toplista elejének okozhat problémát. Mindössze érdekesség, aki akarja kipróbálja, kérdés esetén pedig állok rendelkezésre.

Ha valaki mégis mentést akar küldeni az megteheti a gellert.peter@gmail.com címre.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08 pén., 16:44 

felho írta:
Sziasztok!

A következő kérdés merült fel bennem a H3-ban:
Ha van mondjuk 30db 6-7 szintű lényem, akkor azoknak együtt is ugyanakkora a védekezése, mintha szétszedem őket pl 3x10 csoportra? Ekkor a támadása csökken a darabszám szerint, de a védekezéssel mi lesz? Érdemes nagy darabszámú lényeket szétosztani (főleg 6-7 szintűeket?)?

Előszónak engedd meg hogy a középiskolai töritanáromat idézzem: "hülye kérdésre hülye válasz!"
-tegyük fel van 30 disznód. Ha a 30 disznódat egyszerre áttereled a szomszéd paraszt kertjébe akkor ugyannyi káposztát fognak megenni mintha 3 csoportban, tizessével terelted volna át.
De a szomszéd észreveszi hogy a disznoid megeszik a termését ezért lapáttal ütni kezdni a disznókat. Egy disznó 5 lapátütést bír ki. Tehát mindegy hogy a disznokat 10-vel vagy egyszerre küldöd át a dinszónak ugyanúgy fog fájni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08 pén., 17:17 

Paul írta:
felho írta:
Sziasztok!

A következő kérdés merült fel bennem a H3-ban:
Ha van mondjuk 30db 6-7 szintű lényem, akkor azoknak együtt is ugyanakkora a védekezése, mintha szétszedem őket pl 3x10 csoportra? Ekkor a támadása csökken a darabszám szerint, de a védekezéssel mi lesz? Érdemes nagy darabszámú lényeket szétosztani (főleg 6-7 szintűeket?)?

Előszónak engedd meg hogy a középiskolai töritanáromat idézzem: "hülye kérdésre hülye válasz!"
-tegyük fel van 30 disznód. Ha a 30 disznódat egyszerre áttereled a szomszéd paraszt kertjébe akkor ugyannyi káposztát fognak megenni mintha 3 csoportban, tizessével terelted volna át.
De a szomszéd észreveszi hogy a disznoid megeszik a termését ezért lapáttal ütni kezdni a disznókat. Egy disznó 5 lapátütést bír ki. Tehát mindegy hogy a disznokat 10-vel vagy egyszerre küldöd át a dinszónak ugyanúgy fog fájni.

Most már értem, az egész H3 megfelel egy konda életének kézbentartásával. Ha ennyira egyszerű lenne a H3 szabályrendszere biztos nem tettem volna fel a kérdést, de mivel jónéhány (a malacoknál nem szereplő) tulajdonság is befolyásolja a csaták kimenetelét, emiatt merengtem el egy ilyen ötleten,amire eddig elég különböző álláspontú észrevételek is jöttek. Engem az ilyen ötletek érdekeltek, amiből lehet tanulni, taktikát építeni, fejleszteni.
Hogy elrugaszkodjunk a disznóktól egy gondolatébresztő erejéig: ha van 2darab 10Hp-s lényed, és kap 2x7erejű ütést, akkor ugye, az egyik elhalálozik. Míg ha szétszeded 2felé, és így kapnak fejenként 1-1x 7erejű ütést, akkor még megmarad mindkettő (persze ha a gép úgy gondolja hogy ebben a felállásban támad).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08 pén., 19:02 

NA már most én bemásoltam a Maps könyvtárba a pályákat de egyet sem ismert fel közölük vki aki tud segítsen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08 pén., 19:11 
Heroes Team

Utrkij Yuzsulaw írta:
Ne haragudj, de ezt kicsit kétkedve fogadom, ha godolod priviben megírom, miért. Ami meg a 6 íjász+ 30 alabárdos vs 35 stone golem csatát illeti, kicsit gyanús, én ugyanis kipróbáltam, persze kicsit más számokkal és(ha hiszed, ha nem) csak 20 gólemet tudtam leverni (többszöri próba után ez volt a legjobb eredményem) és még így is azt mondtam, hogy annyi morállal ezt meg se tudtam volna csinálni. Viszont kihívásnak megfelelő, ha sikerül csak 1szer is megcsinálnom (persze nem pont ugyanazt a csatát) akkor nem mondom azt, hogy lehetetlen!

Na lehet hogy csak 6x5 volt, első lords meccsemen volt ez! A lényeghez hozzátartzik, hogy fves talaj volt alattam( +1 speed, +1 A/D), s ugye Caitlinnek volt cure, 5X1 Pikeman ill. 6 Archer és 30 pikeman felállásban! A lényeg az volt, hogy nyertem (S nem Poén volt Nimbus :lol: :lol: ), s én is csodálkoztam vagy 5-6 percig rajta (Amíg Lzo köre volt :P )! De megnyertem, bár lehet mégegyszer nem jönne össze! Hihetetlen történetek a Heroes történelméből! :lol: :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08 pén., 19:12 

Aki tud segíteni a Heroes 5 pályáit hova kell beilleszteni az írjon a thomasewight@hotmail.com MSN címre

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08 pén., 19:33 

Nem tudom, valaki tud-e arra válaszolni neked, hogy a H5 különböző verziói mennyire kompatibilisek egymással.
Azaz egy magyar verzió, az utolsó magyar javítás feltétele után képes-e a különböző (orosz, lengyel, angol, hottentotta) verziójú térképek kezelésére.
Javaslom, próbáld ki először egy magyar térképpel. Ha sikerül, akkor kompatibilitás hiba van. Ha nem, akkor lehet máson gondolkodni.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 09 szomb., 14:41 
Heroes Team

SZiasztok, én a magyar 1.4-es verziót használom, amibe simán bemásoltam angol, letöltött pályákat, megjelent az általam szerkesztett térkép, stb. Mindegyik látszik és játszható.

Hali,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 09 szomb., 16:03 

Nálam is ugyan ez a helyzet, de azt megkérdezném, hogy néhány pályának miért nem látom a nevét és a mapokon játszva, ha belépek egy városba, akkor ott se lehet látni a város nevét csak kockák vannak helyette? Meg még a leírás sincs ott(még angolul se)!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 10 vas., 21:06 

sziasztok
nincsen olyan módosítás ami a grim raider fegyveréből baltát csinál?
mert nekem a képeken jobban tetszik baltával

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 22 pén., 20:10 

Sziasztok!

Nekem a H3WoG-hoz lenne egy kérdésem: Hogy tudok a parancsnoknak artifactot adni? azt írja, hogy húzzam rá a commander ikonra, de én olyat nem találok...

Tisztelettel:

Mort

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 22 pén., 20:26 

mort írta:
Sziasztok!

Nekem a H3WoG-hoz lenne egy kérdésem: Hogy tudok a parancsnoknak artifactot adni? azt írja, hogy húzzam rá a commander ikonra, de én olyat nem találok...

Tisztelettel:

Mort

Hello!
Amikor "előhívod az öltöztető bábut" akkor a bal fölső sarok közelében van egy kesztyű ami sárga színű. Na oda kell áthúzni és át fogja adni neki. Fontos csak azokat a tárgyakat adja oda ami commander arifact-ként van anyakönyveztetve! :wink: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 22 pén., 20:52 

Köszi szépen, sikerült. >.D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 24 vas., 11:34 

:roll: Halihooo Valaki mesélje el legyenszives , hogy a H 5 térképeket hogyan kell beilleszteni a programba.Tán túll béna vagyok de valahogy nem találom a megoldást. Előre is kőszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 24 vas., 12:09 

lolozan írta:
:roll: Halihooo Valaki mesélje el legyenszives , hogy a H 5 térképeket hogyan kell beilleszteni a programba.Tán túll béna vagyok de valahogy nem találom a megoldást. Előre is kőszönöm.

E topic 10. oldalán megtalálod a megoldást! Sok sikert! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 26 kedd, 23:37 

Sziasztok, Üdv Mindenkinek!

Gondom a következő:
Amióta feltettem a Heroes V alá a patcheket, azóta csata közben kifagy a játék. Nem mindig, néha csak a 10. csatánál, néha már a 2. -nál is.
Egyszerűen kilép, majd a jól ismert "küldjünk hibajelentést a MS -nak" ablakkal véget ér a progi futása (ettől kicsit feszült leszek:)). Tudja -e valaki, hogy mely patch okozza a galibát, illetve fordult -e elő másnál is a fenti probléma?
Korábban a talajtextura időnként -bizonyos kameraállásoknál- "megtört", szétesett. Ezen az új VGA driver sokat javított, ám ez sem szűnt meg teljesen.
Más játékoknál hibátlanul muzsikál a gép.
A válaszokat előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 27 szer., 13:35 

Sziasztok!

Letöltöttem a Magyarország nevü pályát, de a gép mindig legyőz :evil: :evil:
Azt írja hogy találjuk meg Attila fegyvereit de az hol van???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: H4 WOW
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 14:29 

H4 life ward bug

Arról tudnátok vmit mondani, hogy melyik patch-et rakjam fel, ha van egy kis bug: nem muxik a life ward? Megvan az Armor of death, ami life ward-ot adna a hősnek, de nem ad. Valszeg a nightmare "beépített" life ward-ja sem muxik, de még nem néztem. Nem akarom elbaccintani a WoW-omat, mert minden rendesen muxik, és ez annyira nem zavaró, hogy még nagyobb hibák jöjjenek ki a maitt, mert sikerült egy patch-csel megoldani a life ward problémát. Angol verzió az alap H4 is meg a kiegek is... Előre is köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 21:56 

Hello!
Sikerült valakinek behozni az original Heroes 5ben a letöltött pályákat és a HoF csatákban a wait buttonos modot? Ha igen, hogyan?
köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 31 vas., 14:07 

Sziasztok!

Lenne pár játékkezeléssel kapcsolatos kérdésem H5-höz:
csata közben egérrel lehet e várakoztatni vagy csak a w használhato?

Lényeket szét lehet szedni külön kisebb csoportokba?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]