Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 30 csüt., 23:42 

doom3d írta:
Heroes III Complete 2000 Ft-ért: cdgalaxis.hu

köszi szépen, de ott már kerestem és nem kapható

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 05 kedd, 17:42 

Hello!
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan kell az új pályákat beilleszteni a játékba.
Help please!
Üdv.: Relik Nom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 05 kedd, 19:04 
Heroes Team

Relik Nom írta:
Hello!
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan kell az új pályákat beilleszteni a játékba.
Help please!
Üdv.: Relik Nom

Szia!

1 - azaz egy - oldalt kell visszaolvasnod, hogy megleld a problémádra a kielégítő választ!!!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 05 kedd, 19:21 

Kösz a választ! Bocs h nem olvastam vissza csak sürgős volt. Az a problémám, hogy eddig lejutottam magamnak is, hülye nem vagyok.
Viszont! Nincs meg a könyvtár. tehátr nekem oylan hogy maps abban a könyvtárban ahova tettem, nincsen! :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 05 kedd, 19:25 
Heroes Team

Relik Nom írta:
Kösz a választ! Bocs h nem olvastam vissza csak sürgős volt. Az a problémám, hogy eddig lejutottam magamnak is, hülye nem vagyok.
Viszont! Nincs meg a könyvtár. tehátr nekem oylan hogy maps abban a könyvtárban ahova tettem, nincsen! :?:

Szia!

Lehet, hogy hülye nem vagy, de felületes biztosan, ugyanis bekopizom Cat előző oldali hozzászólását:

"Megkerestem neked az akkori beszélgetést. Kell hozzá a map editor (1.3 patch), hozz létre vele egy üres pályát, mentsd el és kreál neked map alkönyvtárat. Nálunk legalább is ezt tette.
Legyen szerencséd!"

Neked is legyen szerencséd! :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 06 szer., 15:48 

Sziasztok! Ha már ez ügyben kértem segítséget, akkor bocsi.
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet megszerezni a HOMM 2 The Succession Wars zenéit?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 07 csüt., 7:57 

Sziasztok!

A következő kérdés merült fel bennem a H3-ban:
Ha van mondjuk 30db 6-7 szintű lényem, akkor azoknak együtt is ugyanakkora a védekezése, mintha szétszedem őket pl 3x10 csoportra? Ekkor a támadása csökken a darabszám szerint, de a védekezéssel mi lesz? Érdemes nagy darabszámú lényeket szétosztani (főleg 6-7 szintűeket?)?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 07 csüt., 8:46 
Heroes Team

Igen, így a meteor és a Chain jobban kifejti a hatását rajtuk! :lol: :lol: :lol: Más viszont nem növekszik! Még a Def.-se! :? Nemtom honnan jött ez az ötelt?? :shock: :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 07 csüt., 16:59 

Az ötlet születése: :)
Egyik csatában 30 sárkánnyal, 6x10 sárkány ellen harcoltam. Mindegyik körben így egyszer jöttem, utána meg végigvert a gép annyi sárkánya, amennyi csak körém fért. Gondoltam, ha szétosztom, akkor nem csak egyet ütnek, és így lasabban fogy a HP. Valamint így nem csak egy visszaütésem lesz körönként. Lehet hogy rosszul gondolom?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 07 csüt., 17:49 

felho írta:
Egyik csatában 30 sárkánnyal, 6x10 sárkány ellen harcoltam. Mindegyik körben így egyszer jöttem, utána meg végigvert a gép annyi sárkánya, amennyi csak körém fért. Gondoltam, ha szétosztom, akkor nem csak egyet ütnek, és így lasabban fogy a HP. Valamint így nem csak egy visszaütésem lesz körönként. Lehet hogy rosszul gondolom?

Az elgondolás azért nem rossz, mert ha ketté szeded a sárkányokat (vagy több felé) akkor a szerencse és a morál tuképp nagyobb eséllyel következik be, de így kisebb a csoportonkénti sebzés a seregedben. Meg a másik, ha egy csoportod van és nagyon megszednek akkor kevesebb kör alatt végezhetnek veled hiszen úgy az ellen jobban tud összpontosítani, viszont ha nem akkor több esélyed marad a győzelemre, mondjuk a hős varázslataival (persze sárkányok ellen aligha, de itt számít az , hogy milyen sárkány vagy szörny az ellenfél).

Tapasztaltam már olyat is, hogy ugyanazt a szörny csoportot kétszer is megtámadtam(load game) és ha egy osztag volt akkor nem volt morálja a bandának, másodszori támadásnál már három osztag volt, és akkor mindegyikben volt egy morál a csata alatt. Szerintem ez érdekes, nem? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 07 csüt., 17:58 

De ennél a morálos/luckos esetnél hiába szedjük szét:
30 db szörnyet 6-felé szedünk,és a 30 szörny sebez mondjuk 60-at.Ha hatfelé szedtük,akkor 6x5.Az egyik 5-ös csoport ez esetben sebez 10-et.Ez ha megismétlődik hatszor,=60!De egyáltalán nem biztos,hogy minhd a hat morált kap!Ugyanúgy,mintha egyben lenne az egész.Szóval ez szerencse kérdése.Tehát ez majdnem egy hiábavaló magyarázat volt... :lol: :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 07 csüt., 19:24 
Heroes Team

felho írta:

Igen, 6x10 ellen én nem szedném szét, mert ha széjjelszedem őket, akkor mind a 6 biztos tud ütni, míg ha egybehagyom legjobb esetben 2 üt csak meg! Legalábbis ez az én véleményem ebben a helyzetben! :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 07 csüt., 20:44 

kisdacide írta:
De ennél a morálos/luckos esetnél hiába szedjük szét:
30 db szörnyet 6-felé szedünk,és a 30 szörny sebez mondjuk 60-at.Ha hatfelé szedtük,akkor 6x5.Az egyik 5-ös csoport ez esetben sebez 10-et.Ez ha megismétlődik hatszor,=60!De egyáltalán nem biztos,hogy minhd a hat morált kap!Ugyanúgy,mintha egyben lenne az egész.Szóval ez szerencse kérdése.Tehát ez majdnem egy hiábavaló magyarázat volt... :lol: :?

Nem a magyarázat a fontos, hanem amit tapasztaltam sokszor a H3-mal. Bár azt elismerem, így se sokkal rózsásabb a helyzet ez inkább érdekesség.
OFF: Viszont akkor az ilyen csatákat nem igazán lehet megoldani, az oka pedig az, hogy körökre osztott, míg egy real time stratégiában azért kisebb sereggel is lehet nagyokat csatázni. :cry:

Talán ebből látszik, hogy a heroes-szok sokkal nehezebbek, így nagyobb a kihívás és a játékélmény.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 07 csüt., 21:30 
Heroes Team

Ugyan... kis sereggel lehet csak igazán nagyokat csatázni (H3)! Nagy sereggel már nem kunszt... pl. 54 Alabárdossal leverni pack efreetet, 15 törpével leverni throng gremlint, vagy 1 Reddel lebontani 8 ChaosHydrát és még sorolhatnám... :wink: :lol:

Kérdezd csak Bogpistát! Ő képes rá hogy fél óráig sakkozzon egy überbrutál csatában mire végre bebukja az 1 szem Deviljét! :lol: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 07 csüt., 22:16 
Heroes Team

Nimbus! Én is tudok ilyen csatákat vívni! :P
6 archer 30 pikeman vs 35 Stone golem! A hős Caitlin lvl1 csak alapspell, No A/D bónusz! Semmi War Machine! :shock: És a végén összejött a vég! :P veszteség nélkül nyertem:P!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08 pén., 0:09 

Na most én nem vitatom, biztos, hogy igazatok van. Na de ahhoz, hogy ti ezt GYAKRAN megcsináljátok, ahhoz az ellenfélnek is asszisztáló módban kell lennie( nem feltétlenül gyenge játékosról van szó) s ennek sikerét még egy-két dolog is befolyásolja (pl. H5 aktuális hete, szerencs, morál). Na most(hülye példa), de egy real time stratégiában csak rajtad és ellenfél(eiden) múlik a meccs alakulása, míg a heroes-ban a fentebb említett példák sorozata az egyik pont ami "nehézzé" teszi ennek sikereségét, konkrétan a reménytelen ütközetet, real time-ban ilyen eddig tudomásom szerint nem volt. Bár ez csak az én véleményem, de aki megtanított anno heros-ozni az vázolta föl a helyzetet, itt nem fogok egy-két alabárdossal, íjászal v. akár egy-két sárkánnyal csatát nyerni. Persze vannak kivételek, misem bizonyítja ezt jobban, mint a ti példátok, de itt a lehetőségek korlátozottak a körökre osztás miatt--->ez nem feltétlenül negatívum, míg a real time-ban szabadabban választhatsz két dőntés közül. Bocs az OFF-ért, ha valakit zavart! :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08 pén., 8:57 
Heroes Team

Megsúgom, H3-ról volt szó, nem H5-ről! De H5 ben is lehet 20 4.szintű lövőssel megnyerni izzasztó csatátát! pl 50 fejtett fát legyakni veszteség nélkül! (némi selejttel a csatában)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08 pén., 11:45 

Jou írta:
Megsúgom, H3-ról volt szó, nem H5-ről! De H5 ben is lehet 20 4.szintű lövőssel megnyerni izzasztó csatátát! pl 50 fejtett fát legyakni veszteség nélkül! (némi selejttel a csatában)

Ne haragudj, de ezt kicsit kétkedve fogadom, ha godolod priviben megírom, miért. Ami meg a 6 íjász+ 30 alabárdos vs 35 stone golem csatát illeti, kicsit gyanús, én ugyanis kipróbáltam, persze kicsit más számokkal és(ha hiszed, ha nem) csak 20 gólemet tudtam leverni (többszöri próba után ez volt a legjobb eredményem) és még így is azt mondtam, hogy annyi morállal ezt meg se tudtam volna csinálni. Viszont kihívásnak megfelelő, ha sikerül csak 1szer is megcsinálnom (persze nem pont ugyanazt a csatát) akkor nem mondom azt, hogy lehetetlen!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08 pén., 13:09 
Heroes Team

Utrkij: Jou csak poénkodott, azt a csatát ő is bebukta... :wink: :lol:

Viszont adok egy feladványt annak akit érdekel:
map: Föld alatti háború
szint: normál
vár: castle, dungeon, stronghold vagy inferno (Fortress)
hős: Christian, Arlach, Gurnisson vagy Pyrre (Gerwulf csak mazochistáknak :P :lol: )
Tulajdonképpen azzal várral hőssel lehetsz amivel akarsz (ez csak segítség :wink: ), kivétel 3th-4th spell, log speckó herok, valamint a diplo is tiltott.

1. hét 5. napon lvl 10. szintű hős kiszedi a libraryt és a 8 Chaos Hydra mögül a relicet. 2. hét 1. napon Redek leverése középről, majd ugyanezen a napon a Greenek likvidálása a térkapu elől. 2. hét 2. napon a fenti relic megszerzése.
Ez majdnem minden máktól függetlenül a játékok kb. 90-95%-ban kivitelezhető, sőt extrém esetben 1 nappal előbb is (pl Kanna a vizen, csizma a vár előtt :P ).

Az alábbi linkről letölthető a map:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/fo/kepek/bb2/bb2_maps.zip

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08 pén., 16:35 

Nimbus: Vége előtti mentést hová küldjem? :)

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]