Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 13 pén., 17:52 
Heroes Team

yc írta:
néztem is nagyokat... de a szép az egészben az,hogy az OoV-vel lehet rá berserket varázsolni!:))

Már hogyne lehetne! :lol: Nyár óta ezt is tudom (köszi Ssth :) ), így a full nekrós sereg ugymondva könnyű volt! :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 13 pén., 19:47 
Heroes Team

Ezt nem lehet elrejteni, ezt itt most ebben a pillanatban közölni kell, miután
SIKERÜLT VÉGIGVINNI A VENGEANCE IS MINE v II.-t
Remélem nem veszi senki zokon, amiért így ide "ordítom" ezt a sikert! :twisted: :twisted: :twisted:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 29 szer., 13:31 

Sziasztok!
Nekem az S méretű pályák a kedvenceim. Mostanában leszedtem egy Gredo nevű pályát a netről, ami elég lehetetlennek tűnik. Szokásomhoz nem híven kénytelen voltam az editorban végigböngészni az egészet, hátha rájövök a nyitjára, de semmi :(.
A pálya: indulok egy 56 szintű hőssel (az elején örültem, hogy itt sima hentesmunka lesz végig-nem így lett :). Minden értékem 99 (attack, def..).Mellettem a gép, köztünk egy torony, amit csak úgy tudok kinytni, hogy teszek egy 3 napos sétát. Közben a gép is tesz egy kört és összeszedi az event-eket (amit csak ő ér el a torony túloldalán). Ebből van vagy 15-20, mindegyik ad 99milla exp. pontot neki. Mire kinyitom a kaput egy csöppet erős lesz, és mivel sárkánya van, ő kezdi a csatát. Az első varázslattal mindig kiüt (van 61 Behemótom, semmi varázslatom). Ha egyben tartom az egységemet akkor Implosiummal, ha szétszedem, Armageddonnal.
Sikerült kicseleznem és kikerülnöm, de csak annyit értem el, hogy a zsákutcában lévő váramba tudok menni (nem lehet semmit sem építeni benne). Utánam jön és ott üt le :)
Semmi ötletem nincs mit lehetne tenni, már egy rakás dolgot kipróbáltam, de semmi eredménye.
Valakinek van tippje?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 29 szer., 18:21 

A pálya nevét fejből írtam,most néztem meg, valójában Greed a neve..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 01 pén., 11:14 

udv felhő:)

érdekelne az általad emlitett pálya,honnan töltötted le?:)

You: én is ujra játszottam a Vengaence is mine ver 2-t,bár kicsit kicsusztam az időből és kb 10-11 hónap lett!:/
Az utolso csatát vagy 10* kezdtem ujra!:) De sikerült:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 01 pén., 15:55 

helló!

Már vagy 2 napja keresem az oldalt ahonnan letöltöttem, hogy belinkelhessem, de nem találom :evil: .
Így kénytelen voltam összeszedni minden tudásom és felraktam a netre:
www.freeweb.hu\gtx18\greed.rar
Remélem innen leszedhető.

Érdekel majd a véleményed, hogy mit lehetne tenni ezen a pályán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 01 pén., 17:00 

Udv felhö,

kiprobáltam a pályát,nos az első esetben 2felé kell szedni abehemotokat,legyen mondjuk 52 az egyik csoportban 9 a másikban ! Ekkor nyom 1 implot,amitől az 52 meg is fekszik,viszont a másik 9-el le tudod nyomni a 10 blackdragont!:)
Most benn vagyok a várban,és gyüjtögetem a behemotokat,majd neki megyek a másik hősének !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 01 pén., 17:50 

nos ,megprobáltam neki menni a másiknak,azonban csak 1-et sebzek rajta,akárhány behemot is van nálam...
nála meg ugye 1 troll,ami minden kör végénregenerálodik,igy nem tudom emgölni!
Kiprobáltam azt,hogy 7 felé szedem a behemotokat,és várok,majd utána támadok,de akkor az ugye 2*7 támadás,de még ha mindegyik morálos is,az meg 2*7*2*1,ami csak 28,a trollnak meg 40-es health-e van,igy ez sem nyerő taktika !
Megprobáltam kicsalogatni,hisz elvégre a gorgonok sem véletlen lettek odarakva,és hagytam ahd foglalja el a várat,de ha beült,akkor nem mozdul ki,és igy még a behemotokkal is meg kell küzdenem !
Ilyen formában a második hőst eddig nem tudtam legyőzni,pedig csak 1 pici trollja van ! ,de tök mindegy mennyi lény van nálam,csak 1-et sebzek rajta ! Igy kicsit mókás a helyzet!:)
Ha valakinek van valami 5lete,azt várom szeretettel !:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 01 pén., 20:24 

Próbáltam én is ketté szedni a sereget az elején (meg 4 felé, meg 7felé.), de ilyenkor mindig Armageddont kaptam a nyakamba, az meg azonnal leütött mindenkit. De majd kipróbálom megint 2felé szedni és próblkozok, hátha egyszer Implosiummal nyit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 02 szomb., 12:45 

Udv Felhő,

nem kell több felé szedni,vagy 52-9 arányban osztod el,vagy 51-10 édes mind1,ekkor ha implot nyom ,akkor a nagyobbik rész megpusztol,de a kisebbikkel legyőződ,ha meg armageddon-t akkor a kisebbik megpusztul,de marad 9-10 a.behemotod,amivel szintén le tudod győzni ! 9 behemotnak mindenképp maradnia kell,mert annyi nyitja ki a kaput!
De ez akönnyebbikcsata ! A másik hős (Tazar identitivel) szerintem van vagy 1500. szintu.mivel 0-ás defense van,és mégis 30 behemottal 1-et sebzek rajta ! De ha szétszedem akkor is 1-et,minden lénnyel,szoval szerintem itt valami iylesmi lesz a taktika! A lényeg,hogy 1 kör alatt,mig a troll nem regenerálodik,tudjak rajta 40-et sebezni! A mighty gorgon is kulcs lehet,mert ugye nála minden 10. megöl 1 lényt a death stare-el,csak a poén az,hogy a térképen lévő,egyik csoport M.gorgon se csatlakozik !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 02 szomb., 13:12 

Szia!
A sereget én 56-5 arányban osztom szét, így még armageddonnal támad, és marad 14 behemót a csata végére, ebből lemegy 9 a kapunál, marad 5. A fák mellett lévő kristály meg pont annyi, hogy az utolsó körig tudjak belőle behemótot venni. Így az utolsó körre lesz 40 behemót, de akárhogy is osztom szét max 33-ig tudom leütni a trollt, az meg ezek után visszagyógyítja magát, és kezdődik elölről. Nekem még van egy olyan ötletem, hogy lehet , hogy attól is függ, hogy a szintlépő fák miért adják a tudást. Ha mindegyik ingyen, vagy pénzért adná, akkor lehet, hogy tudnék annyit fejlődni, hogy legyen esélyem (tegnap 3 csak 20 gemért tanított volna- ami persze nincs). A gorgonokat meg hiába csapkodom le, abból nem lesz annyi exp. hogy szintet lépjek. Ha kinyitom a kaput és bemegyek a várba, ott meg nem akar megtámadni a gép (bár most jutott eszembe, hogy megnézem, akkor sem akar-e megtámadni, ha csak néhány behemótom van és nem 40?).
Szerinted ha artifactot állítok be kezdésnél, ott lehetne olyat kapni, ami segítene? Morál és Luck, attack, Def ugyis maxon van. Egy Orb sokat segítene, ami miatt nem tudna varázsolni, de olyat úgyse kapok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 02 szomb., 13:32 
Heroes Team

Üdvözlet Mindenkinek!

Ez a Greed nevű pálya kijelentésileg is VéGiGvIhEtEtLeNnEk lett tervezve! Az első csatét sokféleképpen lehet végigvinni,én pl 51-10 felállással nyomtam, Arma+sari ütése után 9 maci marad :arrow: WiN. Ezután ugye kapu ki, Ghosthero be, de sajna azzal még várba se lehet semmit se érni! Ez a pálya a számolásra épít, magyarul arra, hogy Tazar lvl. 80 felett 100%-os védelemmel rendelkezik, magyarul fizikailag halhatatlan hero!! :shock: szóval varázslat nélkül viszlát van!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: Greed
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 02 szomb., 16:13 

A pálya neve magyarul "Mohóság".

Kipróbáltam, a gép lovag nélküli várat sem támad, akkor sem, ha 1 nem upgradelt macit hagyok benne.

Tudtok-e olyan trükköt, amivel hajóra lehet szállni?
Úgy láttam, hogy a szárazföldről nem elérhető Fortress egységek hajlamosak lennének csatlakozni. Utána tisztán Fortress sereggel támadva talán csatlakozna pár mighty gorgon is.
(agresszió szint: saját várhoz tartozó lények a támadónál többségben: -2, túlerő: -1, összesen -3 elég lehet a csatlakozáshoz :? )
Vagy diplo artival kell kezdeni? Egyenlőre nekem se jött össze..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 02 szomb., 16:20 
Heroes Team

Na akkor 1 kis információ!
-A Migthy gorgonok az életbe nem joinolnak, ez sajna az utolsó és egyetlen megoldás itt!

Viszont váltig állítom, hogy a játék 1 újabb BuG-ja van kihasználva! Mégpedig a szintekre vonatkozó!

1. bizonyíték
2. bzonyíték

Ezek után nem csoda, ha semmit se sebez senki, illetve 1 powerral 18k-t üt az impló és 12k-t az arma a tűzgömbbel!

Valami vélemény??
U.I:
Ilyen pályát egyébként nem nehéz csinálni! :?

U.i2:
Ez kicsit vicces! :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 02 szomb., 19:46 

Jou: Nem igazán értem amit írtál. A hiba az hogy egy szint után lenullázódik az Attack? De akkor hogy tudom leütni a 10 sárkányt az első csatában?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 02 szomb., 20:11 

Hogyan van ezeknek a lovagoknak 100 feletti szintjük??

Megyek tesztelni..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 02 szomb., 20:57 

Udv,

ez 1 bug,ha eljutsz a 88. szintig,akkor utána szinte a végtelenségig felpörög a szintlépés !
ugye a hősnek armorer speckoja van,mi ugye 5% szintenként,no msot ezt beszorzod 6000-el,akkor nem csoda hogy semmit nem sebzel !
A másik hősnek sorcery speckoja volt,ott meg azért varázsol iylen brutálisakat !
Viszont ilyen formában nem lehet végig vinni a pályát...
Ha valakinek mégis sikerül,érdekelne miként,s hogyan ! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 02 szomb., 21:25 
Heroes Team

felho írta:
Jou: Nem igazán értem amit írtál. A hiba az hogy egy szint után lenullázódik az Attack? De akkor hogy tudom leütni a 10 sárkányt az első csatában?

Hello Felho! az első csatában sima ügy a dragon, viszont ott nem armorerspeckós a hős, így nincs sebzéslevitel! :shock:

Mindenki: Wogban végig lehet vinni, ha tazar kimászik úgy, hogy 1 eventet kihagy, s mégpedig ha bennt van a szintenkénti arti plussz! :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 02 szomb., 22:58 

Először 100 milliós lépésekben emelgettem az XP-t, és akkor kb. 91-es szint és túlcsordulás után NULLÁS szintű lett a lovagom.
Nem tudtam, hogy kevesebb XP-vel 100 fölé is lehet vinni..
A gyerek az utolsó event-ben kevesebb XP-t adott, hogy 1867211482-re jöjjön ki a dolog, 1900 millió XP már sok lett volna.. Nem tudom, miért pont 1867 millió jó neki.. ez a gyors szintlépés 1.8E9 körül, ez lepett meg.
Jó pap holtig tanul..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 03 vas., 11:27 

Akkor úgy tűnik hogy sikerült egy végigvihetetlen pályába botlanom ?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]