Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 12 vas., 11:02 

Kai_Hiwatari írta:
Üdv!
Elég érdekes problémám van, nem tudom megoldani, és már csak abban bízok hogy innen tud valaki segíteni.
Szóval leszedtem ezt az uj 1.4-es patchet, és ki akartam probálni, de viszont fenvolt már a v1.3 no-DVD exe cucc is, amivel nem csak az "1.3-as állapotában lehetett inditani a játékot(noha már az 1.4-t is felraktam).
Gondoltam törlöm a v1.3 no-DVD exe-t és visszaállitom az eredeti inditó exe-t.Megtettem, és innentől kezdődik a probléma.Nem indult el a játék a lemezzel, kiirta hogy a homm5 hibát észlelt és leált.Gépet ujrainditottam probléma megmaradt, utolsó ötletként ujraraktam magát a játékot és még mindig megvan a probléma:(
Még mindig nem indul a játék, pedig már semmi "szemét" nincs fenn az alapjátékon kivül
Itt megált a tudomány..

És még hozzátenném, hogy gép ujrahúzása után is ugyanez a probléma"hibát észlelt és leált"
Eredeti játékom van..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 13 hétf., 0:11 

Kai_Hiwatari írta:
Kai_Hiwatari írta:
Üdv!
Elég érdekes problémám van, nem tudom megoldani, és már csak abban bízok hogy innen tud valaki segíteni.
Szóval leszedtem ezt az uj 1.4-es patchet, és ki akartam probálni, de viszont fenvolt már a v1.3 no-DVD exe cucc is, amivel nem csak az "1.3-as állapotában lehetett inditani a játékot(noha már az 1.4-t is felraktam).
Gondoltam törlöm a v1.3 no-DVD exe-t és visszaállitom az eredeti inditó exe-t.Megtettem, és innentől kezdődik a probléma.Nem indult el a játék a lemezzel, kiirta hogy a homm5 hibát észlelt és leált.Gépet ujrainditottam probléma megmaradt, utolsó ötletként ujraraktam magát a játékot és még mindig megvan a probléma:(
Még mindig nem indul a játék, pedig már semmi "szemét" nincs fenn az alapjátékon kivül
Itt megált a tudomány..

És még hozzátenném, hogy gép ujrahúzása után is ugyanez a probléma"hibát észlelt és leált"
Eredeti játékom van..

ha van daemon vagy alcohol vagy bármi fennt akkor próbáld meg kikapcsolni az összes ilyen jellegű virtual meghajtót, vagy le törölni ha az első verzió nem jön be

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 14 kedd, 8:34 

Üdvözletem, tisztelt kollégák! Számomra igazán fontos információt kérek Tőletek, bízom benne, hogy kisegítitek egy kevésbé tapasztalt fajtársatokat.
:P
Rövidre fogva: Örömmel figyeltem fel az új, letölthető H5 pályákra, a képzeletem és szemvedélyem az egekbe ugrott. Hozzáteszem, hogy nem vagyok egy számtech zseni, sőt. A problémám lényege, hogy nem tudtam a letöltött pályákat hova másoljam/ csomagoljam ki. Ez a tapasztalat mélyen megrázott, ám bízom felkészültebb ismeretű játékostársaim együttérzésében.
Anno Domini jópár éve ismerkedtem meg a Heroes 2- vel, sokáig, a másik nagy kedvenc Pg2 melett, semmi más stratégia nem hozott lázba. Számomra a H5 hasonló hatású, ezért kifejezetten kérlek titeket- lehetek e ilyen erőszakos- minél hamarabb! segítsetek ki nehéz helyzetemból!
Lehet, hogy a kérdést rosszul tettem fel, vagy a válasz botrányosan egyszerű, ez esetben javítsatok ki, de ne hagyjátok, hogy mély bánatom egészen eleméssza kalandvágyamat.
Őszinte tisztelettel: Joelevi :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 14 kedd, 11:00 
Heroes Team

joelevi írta:
Üdvözletem, tisztelt kollégák! Számomra igazán fontos információt kérek Tőletek, bízom benne, hogy kisegítitek egy kevésbé tapasztalt fajtársatokat.
:P
Rövidre fogva: Örömmel figyeltem fel az új, letölthető H5 pályákra, a képzeletem és szemvedélyem az egekbe ugrott. Hozzáteszem, hogy nem vagyok egy számtech zseni, sőt. A problémám lényege, hogy nem tudtam a letöltött pályákat hova másoljam/ csomagoljam ki. Ez a tapasztalat mélyen megrázott, ám bízom felkészültebb ismeretű játékostársaim együttérzésében.
Anno Domini jópár éve ismerkedtem meg a Heroes 2- vel, sokáig, a másik nagy kedvenc Pg2 melett, semmi más stratégia nem hozott lázba. Számomra a H5 hasonló hatású, ezért kifejezetten kérlek titeket- lehetek e ilyen erőszakos- minél hamarabb! segítsetek ki nehéz helyzetemból!
Lehet, hogy a kérdést rosszul tettem fel, vagy a válasz botrányosan egyszerű, ez esetben javítsatok ki, de ne hagyjátok, hogy mély bánatom egészen eleméssza kalandvágyamat.
Őszinte tisztelettel: Joelevi :shock:

Sziasztok!

Joelevi: a játék telepítési helyének maps könyvtárába, ez nálam a Program Files/Ubisoft/Heroes of Might and Magic V/Maps :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 14 kedd, 13:13 

Razak írta:
Azt szeretném kérdezni, hogy az 1.04-es angol Heroes 5-öt nem lehetne megoldani, hogy magyar legyen? mert az 1.02-est sikerült, de már az 1.03-as verziónál sem lett magyar hiába írtam felül a fájlokat. valaki tudna segíteni?

Nem tudnátok segíteni? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 20 hétf., 16:57 

Üdvözletem!

Mugger, köszönöm a tanácsot, de sajnos nem segített:
Nem találok maps- mappát. minden alkönyvtárat átnéztem, de sajnos nem akadtam rá. Laikusként saját magam csináltam egyet, de persze ez sem segített. Hozzáteszem, nem másolt CD-ről játszom, a gépemen pedig XP van telepítve.
Tanácstalan vagyok...
Leírom még, hogy semmilyen kiegészítő vagy módosító programot nem tettem fel, ez az eredeti, vegytiszta H5.
Vajon mi a baj? Mit javasolsz- javasoltok?

Joelevi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 20 hétf., 23:50 
Heroes Team

Szia, pedig elvileg ott kell lennie a H5 menüben, az előbb néztem meg az Intézőben (a cwcursors és a music mappák között). Én már csináltam egy pályát próbának, amit ide másoltam, és látja a játék indításkor, meg egyet töltöttem is le a netről, azt is látja.
Én szintén nem vagyok nagy guru, simán feltelepítettem egykoron a játékot, és ott lészen a Maps könyvtár.
Jobb ötlet híján a Keresés funkcióval (a Start menüből) keress a Maps szóra...

Üdv, Krityó

Ja, és a letöltött pálya nagyobb a gyári legnagyobbnál is, amolyan XXL-es, és a gépem szenvedett a betöltéssel... :wink: !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 21 kedd, 4:30 

Szia, ezzel a problémával én is találkoztam anno, mikor gyakorló támadástérképeket raktam volna fel a nemlétező maps alkönyvtárba.
Akkor Zolirobi segített, rémlik, mintha az 1,3 patch hozta volna az alkönyvtárat, de érdekes módon a collectornál ez nem fordul elő.

Megkerestem neked az akkori beszélgetést. Kell hozzá a map editor (1.3 patch), hozz létre vele egy üres pályát, mentsd el és kreál neked map alkönyvtárat. Nálunk legalább is ezt tette.
Legyen szerencséd!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 21 kedd, 11:31 

Csak érdekességként:
H3-ban elég túlerővel szemben csatáztam. Már vagy nyolcadszor töltöttem vissza, mindig fölényesen leütött a gép (ez még a játék elején volt, szóval semmi varázslat, összvissz van vagy 15 élőhalottam). Ekkor meguntam, és a harcnál nyomtam egy autocombat-ot. Erre a gép szinte veszteség nélkül megnyerte. Nekem valahogy nagyon csalás szagú volt a győzelem (amikor nálam támadásnál szépen fogyatkozott a seregem, addig az autocombat-nál ez úgy 2-3 kör után történt meg. Ellenem a gép kihasználta, hogy olyan távolságot tart, hogy nem érem el, autocombat-nál meg hagyta, hogy "én" üssek először).
De legalább nyertem :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 21 kedd, 14:08 
Heroes Team

Joelevi:
Cat útmutatása abszolút helyt álló! Tégy aszerint, és voila előtűnik a maps könyvtár. :wink:

Felhő:
Ahogy mondod az autocombat furcsa dolgokat tud művelni, igaz Laca? :lol: :lol: Történt ugyanis egy multimeccsen, hogy Laca bebukta az utópiában a főhősét, míg az autocombat minimális veszteséggel megoldotta azt. Ugyanis autocombatnál a dragonok szépen keresztbe fújkálták egymást, míg Laca ellen erre gondosan ügyeltek.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 21 kedd, 17:55 

Sziasztok

Tudna nekem valaki segíteni abban,hogy hogyan lehet interneten multiban játszani?
Köszi!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 21 kedd, 17:59 

Heroes3-al szeretnék multiban játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 21 kedd, 18:47 
Heroes Team

Mugger és Adler bátyók jóvoltából:

http://heroes.hardwired.hu/mugger/fo/satobbi/heroes3/kulonleg/multiplayer_leiras.zip

A Zone sajnos már nem műxik...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: Nimbus
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 21 kedd, 20:00 

Nimbus írta:
...

Felhő:
Ahogy mondod az autocombat furcsa dolgokat tud művelni, igaz Laca? :lol: :lol: Történt ugyanis egy multimeccsen, hogy Laca bebukta az utópiában a főhősét, míg az autocombat minimális veszteséggel megoldotta azt. Ugyanis autocombatnál a dragonok szépen keresztbe fújkálták egymást, míg Laca ellen erre gondosan ügyeltek.

A H3-ban a Quick Combat melyik verzió szerint játszik?

Mintha ott is láttam volna íjászok ellen -gnollokkal- veszteség nélkül nyert csatát..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 22 szer., 11:54 
Heroes Team

Doom3d: A kérdést nem igazán értem. A quick combat (autocombat) szerintem easy fokozaton játsza le csatát mindkétrészről. Értsd: megy előre mint ökör. :lol:
Vannak ellen példák is, pl. sokszor simán elveszít egy csatát, holott veszteség nélkül megoldható. :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: Nimbus
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 22 szer., 19:44 

Bocs. Elfelejtettem, hogy Quick Combat csak WoG alatt van. :oops:
Csata eredmény szimulátor, meg sem jelenik a csatamező.

Van egy olyan érzésem, hogy ez még az easy-nél is egyszerűbb. (nem tesz különbséget lövős, és nem lövős egységek közt stb.)

Az íjászok elleni harcot kivéve jobb eredményeket szoktam elérni normál játékkal..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 30 csüt., 2:17 

sziasztok!

következő a problémám: égre földre kerestem, de sehol nem találtam /neten/ a heroesIII complete magyar nyelvű verziot. Létezik hogy már nem lehet sehol kapni?
Ha valakinek lenne mégis ötlete avagy tippje, hol kaphatnám meg,akár ugy hogy már unja, vagy több példányban van meg neki az legyen szives irjon a turmalinia@freemail.hu -ra vagy a zeth@freemail.hu -ra

köszi szépen

hálám üldözni fog

üdvke

Turmi & Zeth :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 30 csüt., 6:02 

Szia!

Nem tudom, hol laksz, de itt Szombathelyen a Tescoban is meg a Media Markban is kapható. Küldjek neked egyet?
Egyébként mit értesz magyar nyelvű verzió alatt? Mintha csak egy változat jelent volna meg a H3C-ből. :roll: :roll: :roll:

Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 30 csüt., 15:47 

szia cat!

köszi a már igy is sokat segitettél, feltétlenül meg fogom nézni ezeken a helyeken, abban az esetben pedig, ha már nem lennek kaphato, felveszem veled a kapcsolatot é smegprobálunk kiötleni majd vmi megoldást

köszi:))

Turmi&Zeth

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 30 csüt., 21:19 

Heroes III Complete 2000 Ft-ért: cdgalaxis.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]