Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 96  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 18:43 

zolirobi írta:
Kérlek Benneteket, hagyjátok abba, senkinek sincs kedve olvasgatni ezeket az egymást gyalázó sorokat! Köszönöm!
Üdv: zolirobi

Egyetértek! :wink: :roll: Más:Végre megszólaltam,mi? :lol: Megint más:A versenyem holnap estéig tart!Aki a dobogósok közt szerepel majd,annak gondolom elég egy gratuláció,nem? :wink: :roll: Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 19:30 

kisdacide írta:
zolirobi írta:
Kérlek Benneteket, hagyjátok abba, senkinek sincs kedve olvasgatni ezeket az egymást gyalázó sorokat! Köszönöm!
Üdv: zolirobi

Egyetértek! :wink: :roll: Más:Végre megszólaltam,mi? :lol: Megint más:A versenyem holnap estéig tart!Aki a dobogósok közt szerepel majd,annak gondolom elég egy gratuláció,nem? :wink: :roll: Üdv,

Sziasztok!

Kisdacide:Szerintem senkinek se elég csak egy gratuláció a neten keresztül.Én ha dobogós leszek kérlek gyere ki hozzám és személyesen gratulálj sőt érdemes lenne vmi jó arany medált hoznod, hogy látszódjon:dobogós vagyok.Nagyon megköszönöm ezt az értelmes és gondolkoztató versenyt.Nagyon élveztem.

Többiek:
Nimbus:Lehet, hogy igazad van az egész témában de nem kéne letámadnod se Cat-et se Robi -t azért mert elmondták a véleményüket erről az értelmetlen veszekedésről.
Arch Conan:Nem tudom mit hizsel és mit nem...de ha most nem játszol még egy meccset Sünivel, akkor egypár jó ideig Sünit csalónak fogják nézni amiatt mert a gém befejezése nélkül szerezte meg a földet!
Süni:Legyél rajta a második meccs lejátszásán és bizonyítsd be, hogy nem vagy csaló!

Ennyi mondandóm volt!
PEACE!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 19:43 

Kérlek Fifi hagyd ezt a témát,azt hiszem épp elég volt nekem ez a pár nap.Nem kell,hogy erről szóljon ez a topic.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 21:46 

Idézet:
Kisdacide:Szerintem senkinek se elég csak egy gratuláció a neten keresztül.Én ha dobogós leszek kérlek gyere ki hozzám és személyesen gratulálj sőt érdemes lenne vmi jó arany medált hoznod, hogy látszódjon:dobogós vagyok.Nagyon megköszönöm ezt az értelmes és gondolkoztató versenyt.Nagyon élveztem.

Ez most komoly? :roll: Én ilyen véleményt álmomban sem hallottam. :shock: Most nem tudom(de komolyan)eldönteni,hogy most mit jelentsen ez... :oops: Elnézést.

Szerk.:Hát most már nem hiszem hogy komoly,mert 1.nem tudom hogy hol lakik Fifi,2.honnan szerezzek arany medált,3.ez egy értelmetlen hülyeség az egész.Láthatjátok a saját versenyemről a véleményemet :lol: :roll: ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 22:04 

kisdacide írta:
Idézet:

Ez most komoly? :roll: Én ilyen véleményt álmomban sem hallottam. :shock: Most nem tudom(de komolyan)eldönteni,hogy most mit jelentsen ez... :oops: Elnézést.

Szerk.:Hát most már nem hiszem hogy komoly,mert 1.nem tudom hogy hol lakik Fifi,2.honnan szerezzek arany medált,3.ez egy értelmetlen hülyeség az egész.Láthatjátok a saját versenyemről a véleményemet :lol: :roll: ...

Különben teljesen tudtam, hogy ilyen h.sz-t fogsz küldeni mert régebben nekem is ilyen fórumi gondolkozásom volt.Amit írtam csak egy hülyeség volt.A lényeg:Gondold meg mit és milyen hozzászólást küldesz.Rendben???
Süni:Ha te mondod...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 16 csüt., 17:41 

fifi írta:
kisdacide írta:
Idézet:

Különben teljesen tudtam, hogy ilyen h.sz-t fogsz küldeni mert régebben nekem is ilyen fórumi gondolkozásom volt.Amit írtam csak egy hülyeség volt.A lényeg:Gondold meg mit és milyen hozzászólást küldesz.Rendben???
Süni:Ha te mondod...

De akkor minek írtad,ha tudtad,hogy ez lesz?Meg ha hülyeség,szerintem hanyagold az írását... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 19 vas., 16:38 

Sikerült tesztelgetés közben egy érdekes dolgot előhoznom.. :)

http://kepfeltoltes.hu/view/061119/Scri ... es.hu_.gif

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 25 szomb., 23:23 

Sziasztok!
Végre jó a gépem és a netem is!
Valaki összetudná foglalni az elmúlt 1hét eseményeit?
Nagyon megköszönném :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 29 szer., 13:58 

Mikor lessz új fórum???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 29 szer., 17:59 

fifi írta:
Mikor lessz új fórum???

A fene se tudja,lehet,hogy nem is lesz.Az előző hozzászólásodra csak annyit mondok,hogy lényeges dolog semmi.Minden a régi kerékvágásban ment.Legalábbis a csevelyfarmban én furcsa dolgot nemigen tapasztaltam.üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 29 szer., 19:17 

Nem úgy lesz, hogy egy teljesen új helyre lesz átcuccolva a fórum?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 05 kedd, 17:06 

Nézze meg mindenki: http://party.heineken.com
Megéri! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 06 szer., 22:54 

"One OS to rule them all
One OS to find them
One OS to bring them all
And in the darkness bind them.."

Avagy miért utálom a Windows-t.. Csak angolul.

http://www.vanwensveen.nl/rants/microsoft/IhateMS.html

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 09 szomb., 20:35 
Heroes Team

doom3d írta:
Hosszas töprengés után elhatároztam, hogy én is beszállok a Microsoft World Domination Tour megállításába. http://www.vanwensveen.nl/rants/microsoft/IhateMS.html
- A "Halloween Memorandum" szerint az MS elhatározta, hogy felszámolja a szabad internet szabványokat, és jogdíjas lesz a net használata. Ki akarják irtani a linuxot, és a JAVA-t, a http és TCP/IP protokollal együtt.
A memorandum valódiságát a Microsoft elismerte. http://www.catb.org/~esr/halloween/halloween1.html

- A Yahoo Tech értesülései szerint a Windows Vista minimális rendszerigénye 3Ghz DualCore proci, 1GB+ RAM, 128+ MB videokártya lesz.. A jelenlegi gépem túl lassú az op futtatásához. :(

- a Linuxhoz fejlesztett Wine (Wine Is Not an Emulator) windows emulátor támogatási listáján rajta van az MS Office 2003, és a Heroes III :D

Ahogy a szabad időm engedi, lassanként átállok Ubuntu-linuxra, +Wine.
A fejleményekről majd beszámolok.
http://www.ubuntu.com/

Csak hogy már ne azt a topicot szenyezzük, hisz a hozzászóéás nem igazán illik oda.
Nem is tudom, nem akarok senkivel se vitába szállni hogy melyik oprendszer a jó (főleg nem a WoG fejlesztőinek egy oszlopos tagjával :)), használja mindenki azt amelyiket szereti, amelyiket ismeri. Személy szerint én maradok a Windows-nál, legyen az bármennyire is szidalmazott, de eddig különösebb gondom nem volt vele, annál több a Linuxal, tény és való aranyos egy op rendszer de a azért még mindig nem a legfelhasználóbarátabb valami (bár tény hogy az új változatokat nem láttam). Kiváló dolog egy linux/unix server, de mindennapos használatra megmaradok az ablakos op. rendszernél. A Linux mellett a Java sem tartozik a nagy kedvencek közé (gépemre is csak akkor kerül Napocskás termék ha már tényleg végszükséges) ötletnek kiváló, a megvalósítás azért még hagy néhány kívánnivalót. A sebességgel még mindig gondjai vannak, és erre nem az a megoldás, hogy még gyorsabb gépet vesz az ember, mert pár napon blül úgyis kijön vmi olyan progi amihez méggyorsabb gép kellene. A szoftver és hardver gyártók egymásnak verik fel az árakat, mi meg csak szívunk. Az internet és így a TCP/IP protokoll lecseréléséről meg már eléggé régóta folynak a viták, mivel ennek a mostani összeállításnak, jó pár komolyabb hiányossága, hibája van, amit sokan sokféleképpen próbálnak orvosolni, az idő meg majd úgyis eldönti mi sül ki az egészből.
Amúgy minden ingyenes/szabad dolog, meg ötletként nagyon szép, de hosszú távon nem bírja amúgy sem, mert ahhoz nagyon fanatikous emberek kellenek, hogy ne váljanak fizetőssé az ilyen dolgok. Meg amúgy is, a szabadág, az egy szobor Ámerikában :)
Remélem senkinek nem tapostam a lelkivilágába, amennyiben mégis, úgy elnézést kérek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 10 vas., 2:41 

Sziasztok!
Microsoft-nak az a célja, hogy csak ő legyen az ilyen téren az üzletbe.
Windows egy nagy ocsmányság tele hibákkal...
Linux-ot, Unix-ot még nem láttam sajnos :(
Most a Sony jól keresztbe tett a Microsoftnak a konzol háborúban.
A böngészőkben megint sokkal jobb a Mozilla Firefox2 mint a legújabbfajta IE.
Előbb néztem egy videót a GameStar-tól.A Wii nevű konzolt mutatja be.Gyerekek ez eszméletlen!!!!Nézzétek meg!!!Elképesztő az egész.Maga a konzol 3DVD toknyi és még tv-se kell hozzá hanem kivetítője van.A kontroller a csúcspont!!!Eszméletlen!!!Ugyanúgy mozog a játékban a szereplő mint ahogyan a pléjer!!!!Nézzétek meg!Pontos linket nem tok adni sorry :P
De csak annyi a lényeg, hogy www.gamestar.hu és belépni aztán rákeresni, hogy wii aztán ki keresni.Ennyi!!!

UI:Gondoljatok bele:Dark Messiah oMM-et játszani azon.
UI2:Azért nem heroest mert nem biztos, hogy egy stratégiai játékot kiadnak rá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 10 vas., 3:05 

Ja és pillantsátok csak meg ezt:http://owe.fw.hu/import/satan.htm
Az exel-eset esetleg valaki meg tudná csinálni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: Jitay
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 10 vas., 20:06 

Utoljára 6 hete nyomtam egy WinXP reinstall-t. Most megint haldoklik a rendszer. Gépelés közben várnom kell arra, hogy a beírt betűk megjelenjenek.. Közben DVD írás menne.. de 20 perc alatt nem bírt eljutni a feléig. Elméletileg a DVD írás szintideje 8-9 perc lenne.
Az ismerősöm Linux-a 18 hónapja fut fagyás nélkül.
Én csak egy stabil, megbízható OS-t szeretnék..
Ha ilyet nem kapok pénzért, akkor szerzek ingyen..
Most írom DVD-re az elfekvő biteket, hogy legyen hely az ext3 partíciómnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ...
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 25 hétf., 1:08 

Megy a Heroes3 mapeditor LINUX alatt. Egy lépés előre.
http://kepfeltoltes.hu/061225/maped_www ... es.hu_.jpg

Már csak a NEPTUN, a Heroes3 WoG, és az Office beállítás maradt a teljes átállásig.. (Linux-os ICQ, P2P telefon és MSN már van :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 28 csüt., 22:39 

Nem semmi:
http://www.elfyourself.com/?userid=4bd0 ... fG06122812

Ez lennék én, csináld meg te is! :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 0:07 

Kérdés:
Minden új topicot törölnek a moderátorok?Még az értelmeseket is?Mert ha igen,szerintem nem lenne rossz ötlet,hogy a topicnyitás jogát elvegyük mindenkitől.Habár ez nem tudom,mennyire hosszadalmas,csak egy ötlet.üdv:
kisdacide,aki kérdez és választ vár :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 96  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]