Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 454 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 18 szomb., 16:20 

üdv mindenkinek.

Heroes 5 / Sylvan kampány:5. A Vámpír /

Szeretnék segítséget kérni,bár én másfajta segítségre szorulok mint álltalában.
Az egész pályát bejártam mindent én uralok a térlképen 7 város az enyém már csak az utolsót kéne bevenni,de azt kell,hogy mondjam szerintem lehetetlen ugyanis az ellenség / Nyikoláj 70.000 ezer jól értitek hetven ezer sárkánnyal ásta be magát a várba/ ezekre már a varázslat sem hat ugyanis a drága jó ellenfelem a klónozás képességével is rendelkezik.Gondolhatjátok mire képes annyi sárkány.

Amiért írok muszáj csaláshoz vetemednem,bár nem szivesenn,de enélkül nem lehet folytatni a játékot és már idáig is annyit kinlódtam nem szivessen mondanák le a játék további részéröl.

Elolvastam a végigjátszás rovatot de annyi idő alatt lehetetlen megcsinálni amit ott írnak és így is kinkeservessen jutottam el a pálya végére de bődületes sárkánysereg halmozódott fel ellenem.

Amiért írok,szóval szeretnék csalni le is töltöttem a CheatLand fájl-t amit ezen az oldalon lehet megtalálni,és ott leirja pontrol pontra hogy valamit át kell irni a c meghajtó program fájl-ba ahová telepítve lett a játék.
Szóval nem tudom hol van amit át kell írni,ha valaki már ezt megcsinállta kérem segítsen!!!!!! :arrow:

Előre is köszönöm kérlek segítsetek!!!!!!!!

További kellemes és szép estét mindenkinek.
Üdv!

Ui: A leirásban is az áll,hogy a játék leges leg nehezebb küldetése ez,hálát adnák az égnek ha túljuthatnák ezen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 18 szomb., 16:40 

kiki írta:
sziasztok!

elakadtam, ha valaki tud, kerem segitsen.
h2 roland kampany: az utolso elotti palyarol at lehet vinni lenyeket az utolso kuldetesre (mint az archibaldenal)? az utolso palyan roland rettento erosen var, nincs idom annyi lenyt kitermelni...

kiki

A Vesszőfutás nevű pályáról lehet átvinni lényeket szerintem.A 7.pálya,ha jól emléxem.Üdv,

Amúgy én se tudom megcsinálni,ha átvisszük a sárkányokat a 7.pályáról,még az sem elég.Bár mostanában nem is játszok a H2-vel,úgyhogy nem is érdekel.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dave 2006 nov. 19 vas., 17:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 18 szomb., 19:56 

maki1: A végigjátszás írta, hogyha nincs fent a patch, akkor előfordul ez a bug, hogy annyi a szellemsárkány....
Én is elolvasom a végigjátszást, azt írja az első csata könnyő lesz. Vagy ötször kellett nekikezdenem mire le tudtam győzni. Volt egy csomó csonti íjjásza, pedig a második héten mentem neki.
Nikolajtól már előre féltem., ráadásúl a föld alatt egy várat el se bírtam foglalni. Namost míg a főhősömmel a felszinen voltam és tápoltam magam a kis hőssel próbálgattam szívatni azt a várat. Mire megijedhetett vagy mi és idézett a várba egy kis sereget, na kitől Nikolajtól. Mire mondom megpróbálkozok Nikolajjal nálla kb 130 Zombi volt meg egy szellem az uolsó végső végső cstaában. (A föld alatti hőst nem lett volna esélyem kinyírni) Szóval ennél könnyebb játékom még sose volt..... a130 zombi rögtön meghalt a hősöm képességének hála, maradt 1 szellem...................

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 18 szomb., 22:20 

Meletor:

Oké vágom,de most még mindig nem tudom mitévő legyek,hogy fogom tudni folytatni a játékot?

70.000 ezer sárkányt legyőzni nem kis feladat akinek sikerül tisztra szívből gratulálok főleg úgy,hogy a hős klónozza is a seregét.

Végül is azt szerettem volna megtudni,hogy csaljak de ez nem sikerült az irományodban kifelyteni.

Azért köszönöm. Szép estét.

Üdv. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :oops: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 19 vas., 12:18 

Azt nem lehet, hogy felteszed a ptch-t? És elölről kezded a pályát?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 19 vas., 21:15 

Meletor!

Bocsi,hogy értetlen voltam,de nem valami nagy jártasságom van efféle dolgokban.

Melyik patch-t tegyem fel és hogyan?

Tudom ez biztos valami alap dolog de még nem tettem fel ilyen dolgot azért nem tudom.

Légyszi fejtsd ki nekem ezt a dolgot bővebben és megpróbálkozom vele.

Előre is kösz.

Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 20 hétf., 1:55 

Charlie írta:
Helló!

Kéne egy kis segítség! a Heroes 3 Dungeons & Devils kampányában az utolsó pályán akadtam el. Steadwicket kéne bevenni 3 hónap alatt. A baj csak az, hogy mire bejutk a kapukkal őrzött területre, a vár környékére, az idő is jócskán szalad s a seregem is megcsappan. Végre eljutottom az ostromhoz s majdnem szívinfarktust kaptam, mikor a gaz ellen 200 ijásszal, 200 griffel, 50 crusader-rel, 30 cavalier-rel, s jópár monkkal jelent meg. Van valakinek vmi nyerő taktikája ehez a pályához?

Szia!

Nekem az volt a nyerő taktikám, hogy a második pályán minél több Dungeon-os hőst képeztem a lehető legtöbb mágia tudással.Ha van egy kis szerencséd, akkor még dimension doort, vagy flyt is tanulhatsz, de persze akkor nem izgi a garrison legyőzése :) Azt hiszem, hogy a hősök között volt egy diplomacys is, aki a pálya elején nagy sereget toborozhat ingyen.Ezzel a sereggel gyorsan oda kell csapni a pirosnak, hogy legyen pénzed a fejlődésre, meg a lények kivásárlására. Fontos lenne továbbá az első héten elfoglalni a Dragon Cave-t, és más semmit, hogy a portal of summoning megépítésével már az elején két red dragonod legyen. Ehhez persze jó támadó varázslatokat kell tudnod.Érdemes a 2. pályán fejleszteni a meteor shower speckós hőst.Hát kb. ennyi, sok szerencsét!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 22 szer., 11:08 

Helló

A Heroes 5 Leírásoknál találsz patch-t. Gondolom adja magát, hogy hogyan kell feltenni. Nekem nem volt szükségem rá eddig.
Ha nem tudod feltenni, valaki, aki már feltette biztos segít.

Meletor

maki1 írta:
Meletor!

Bocsi,hogy értetlen voltam,de nem valami nagy jártasságom van efféle dolgokban.

Melyik patch-t tegyem fel és hogyan?

Tudom ez biztos valami alap dolog de még nem tettem fel ilyen dolgot azért nem tudom.

Légyszi fejtsd ki nekem ezt a dolgot bővebben és megpróbálkozom vele.

Előre is kösz.

Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 24 pén., 13:43 

Meletor!

Kösz a segítséget,mególdódott!

Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 26 vas., 20:48 

Help!!

Nem kapányban ha nem a sima egyedi játékban: a Sárkánylovag nevű gameban a kékkulcsár nem ad kulcsot mert egy bizonyos sereggel kéne menni. Rég tanultam matekot és nem jön be hogy kell ki számolni.
a feladvány 4000 arany a sereg ami lich, zombi és vámpirból áll egy zombi 40 egy vámpir 70 egy lich 100 arany. A zombi 1/4 több mint a vámpir , a vámpir 1/4 töb mint a lich . Miből mennyi kell?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 26 vas., 20:53 

Help!!

Nem kapányban ha nem a sima egyedi játékban: a Sárkánylovag nevű gameban a kékkulcsár nem ad kulcsot mert egy bizonyos sereggel kéne menni. Rég tanultam matekot és nem jön be hogy kell ki számolni.
a feladvány 4000 arany a sereg ami lich, zombi és vámpirból áll egy zombi 40 egy vámpir 70 egy lich 100 arany. A zombi 1/4 több mint a vámpir , a vámpir 1/4 töb mint a lich . Miből mennyi kell?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 26 vas., 21:32 

FIJ írta:
Help!!

16 lich 20 vámpir és 25 zombi (1600 a lichek ára, 1400 a vámpíroké, 1000 a zombiké=4000 arany)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 26 vas., 22:11 

Köszi!

Valahogy nem voltam ráhangolva a matekra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 26 vas., 23:59 

FIJ írta:
Köszi!

Valahogy nem voltam ráhangolva a matekra.

Szívesen! :) Jól jön néha nekem is egy kis agymunka :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 27 hétf., 15:00 

Ahoy!

Igazából nincs is szükségem segítségre, csak kérdezem, hogy senkinek sem okozott problémát a H5 / Academy / 2. pálya (Heroic-on...)?

Az itteni leírással ellentétben - ha jól emlékszem - 2x vagy 3x támadtak meg szinte a legelején. Az utsó támadást is alig vertem vissza (talán maradt pár gólem). A következő fiaskó a pálya közepi vár volt, de itt rájöttem, hogy az idő a fontos tényező (1-2 héttel korábban mentem, és így már sikerült). A köv. szivatás a legalsó szigetre érés volt: a parton kb 1x40 paladin és 2x40 cavalier várt. Aztán a jobb alsó vár védője sem volt piskóta. De ezeken még túltettem magam, a legvégén, Al Safir-t már kb 50 titán, 300 mágus, és kb 110 raja védte (+ töltelék). Egyesített Academy és Necropolis seregekkel épphogy be tudtam venni többszöri próbálkozás után. Kb 20 ArcLich maradt a végére.

Nem is tudom mire mentem volna a Phantom Forces és a Summon Elemental nélkül (Conjure Phoenix-em még nem volt...)

Na mind1, ez egy kis siránkozás volt, de el tudjátok képzelni azt az eufóriát, amikor lecsaptam maradék másolt Lich-el az utolsó gargoyle csapatot... (l.a. 2 szintlépés)

:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 28 kedd, 11:20 

Sziasztok!
Igazából nem tudtam jól kivenni, hogy melyik pályákról volt alább szó, így ha olyat kérdezek, amit már megválaszoltatok bocs :oops: .
Szóval Inferno kampány 3. pálya, amikor át kell vágni az elfek területén, de az elf hős bikaerős és nem hagy érvényesülni, bár az elfoglalt városokat, ha nincs benne senki nem foglalja vissza...
Kérdés: mi a helyes taktika a legyőzéséhez, ugyanis mindig erősebb csapata van mint nekem!
Sbdy help plz!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 28 kedd, 15:14 

koy írta:
Sziasztok!
Igazából nem tudtam jól kivenni, hogy melyik pályákról volt alább szó, így ha olyat kérdezek, amit már megválaszoltatok bocs :oops: .
Szóval Inferno kampány 3. pálya, amikor át kell vágni az elfek területén, de az elf hős bikaerős és nem hagy érvényesülni, bár az elfoglalt városokat, ha nincs benne senki nem foglalja vissza...
Kérdés: mi a helyes taktika a legyőzéséhez, ugyanis mindig erősebb csapata van mint nekem!
Sbdy help plz!!!

Nos, az oldalon lévő leírás támpontot ad. Szóval a lényeg, hogy amint elfoglalod az első Sylvan várat, a druidák elkezdik tápolni a szaporulatot. Tehát némileg így kevesebb lényre lehet számítani, ha kivársz (pl. hét elején elfoglalod az első várost és rohanás a következőig úgy, hogy utolsó napra már a tied legyen).
Ha jól emlékszem én úgy csináltam, hogy tisztogattam kicsit a terpet, aztán elfoglaltam az alsó várat, aztán mega-rohanás a bal felsőhöz. Néha futni kellett a gép elől. Fontos, hogy úgy kell alakítani a dolgokat, hogy a várban támadjanak meg, és ez igencsak nagy előny a te javadra. Feljeszd ki a Sylvan városokat, és próbálj meg mielőbb támadni. Most kb ennyire emlékszem, de remélem segítettem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 29 szer., 11:39 

OFF Topic

Használja valaki a heroes V-t X550-es videókártyával?
Simán fut rajta?

Köszi:
András

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 29 szer., 15:33 

andrej írta:
OFF Topic

Használja valaki a heroes V-t X550-es videókártyával?
Simán fut rajta?

Köszi:
András

Nekem speciel futott, de mindent minimumra kellett vennem, hogy valamelyest élvezhető legyen a játék. Az igazsághoz hozzátartozik, hogynekem sok-sok ram-om van, ha neked is, menni fog

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 30 csüt., 1:22 

Helló!

Heroes 5, Nekromanta küldetés, 2. pálya

A leírás azt írja, hogy bőven van időm várat fejleszteni, a narancs csak utána támad. Namost engem a 3. nap (!!!!) kijön a tengerről és szétgyaláz, amikor nekem van kb. 15 csontváz íjászom jó esetben, az ő seregét meg inkább fel se sorolom.
Már 5x elölről kezdtem, de az első héten állandóan partra száll, akár kitisztítom a kikötőt, akár nem, mert megteszi ő maga.

Volt valakinek ez a problémája? Hogy lehet megoldani? Miért száll ki, ha nem kéne a rohadéknak?
Kösz előre is

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 454 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]