Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 19 vas., 20:30 

A legjobb hösük talán Irna akinek esélye van arra hogy szintlépésnél extra runát kap. Az hogy a törpe hösök kö kemény varázslok kicsit meglepet föleg hogy a varázsló lényüknek csak 2 varázslata van. De a lényeik aranyosak igaz első ránézésre gyengék viszont a speckoikkal együt már egészen erősek. Kedvencem a dragonform runával megerősitet berserker mikor elkezd örjöngeni :twisted: :twisted: . Mondjuk Godzillán néztem egy nagyot mert ő már a statjaira való első ránézés után erősnek tünt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 19 vas., 21:36 

És esetleg meg lehetne tudni a címet, ahonnan le lehet tölteni a demót?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 20 hétf., 0:45 

Én úgy tudom, nem terveznek demót. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 20 hétf., 17:35 

Nekem minden tettszik a fortressben kivétel hogy amikor kiválasztom a fajt fotress-st ír,meg a grál se tettszik túlságosna,jó meg minden csak a kinézete nem jön be.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 21 kedd, 16:01 

Kérlek valaszoljatok magyar nyelvű a játék vagy nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 21 kedd, 17:25 

Na tegnap sikeresen beszereztem a gyonyoru kis 1 DVD terjedelmu(nyilvan nem tobb:)) kiegeszito lemezt. Nemtom otthon mennyiert arusitjak, de itt Angliaban 20Fontba kerult, nemtom pontosan a mostani arfolyamot, de ez majdnem 8000Ft.
Tul sokat meg nemvolt idom jatszaogatni vele, sok a melo:(
De az elso benyomasom az,hogy nagyon jo!!!

A zene ugyanolyan szep mint megszokhattuk korabbrol. A Fortress zeneje szerintem elegge hasonlit a Gyuru szovetsegebol arra, amikor a torpe tarnakban menetelnek es harcolnak. Szal kifejezetten tetszik!

A random map volt amit kiprobaltam azonnal. Szuper, a hozzaadott leirasban is olvashato, kicsit maskepp mukodik mint a Heroes3-ban kisse osszecsapott RMG.
Itt ugyanis sablonokkal(templates) operal a program. Miutan a beallitasokat megcsinaltuk, meret, jatekosok szama stb., a program szepen rahuzza ezeket egy ilyen sablonra es ez alapjan generalja meg a terkepet. a jatekosok szamatol fuggoen hasonloan epiti fel az ellensegid teruletet is, marmint banyak szama varazstargyak, lenyek stb.
tehat elvileg nem fordulhat elo az, hogy mondjuk nemvolt egy darab kobanya sem a kornyekeden, mint az oly soxor a H3-ban.
Ja es van meglevo lista ilyen templates-ekbol, kijezetten Experienced jatekosoknak.
regebbei gepem van, Athlon Xp1800+, egy geforc3 Ti200-al es 768M rammal es egy L-es palyat kb. 1 perc alatt generalt le. Normal grafikai beallitasokkal.
Na ennyi hirtelen:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 22 szer., 17:48 

Kösz már nélkületek is rájöttem a kérdésemre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 22 szer., 21:32 

Üdv
Lehet butaságot fogok kérdezni, de azért megkérdezem
Nekem eredeti alapjátékom van(itt rendeltem) de ugynézki nemrég egykis hiba érte a dvd-t, igy nemlehet dvd-ről inditani a játékot(sztem az autorun fájl nem müxik rajt) ezért a no-dvd exe-kre vagyok utalva(1.3 és 1.4), és ez nem-e zavarna be esetleg a kiegészitőnél?
Vagy hogy müködik ez a dolog?A kiegészitőt rá kell telepiteni az alapjátékra és a kiegészitő dvd-jével lehet majd inditani a már HoF-al megspékelt homm5-öt?
Egyelőre ezért nem rendelem meg a kiegészitőt, nem vagyok biztos a dolgokban, és nem akarom hogy 7000ft-om(+postaköltség) bánja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 22 szer., 23:03 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Kai_Hiwatari: Remélem amikor patcheltél, mielőtt a no DVD exe fájlokat feltetted, elmentetted az eredeti exe fájlokat... Ha igen, akkor semmi gond! :wink: A kiegészítő 99%, hogy az alapjátékra telepíthető és annak a lemezével működtethető... :roll: Legalábbis az összes Heroes kiegészítő így működött eddig... :shock: Remélem tudtam segíteni, de majd megkérdezem a forgalmazótól, hogy tényleg így van e és ide megírom... :wink: Addig is kis türelmed kérem! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 8:47 

Sziasztok,

tegnap felraktam a kiegészítőt és nem találom a korábbi kimentéseimet (még csak az 5. kampánynál jártam). Sőt nem is tudom az alapjáték kampányait elkezdeni a játékban! Mi lehet a gond?

Amúgy a törpikék aranyosak (főleg a medvén ücsörgő törpike), de nem tűnnek túl veszélyesnek 10 perc játék után! (BL-t kellett néznem)

Tudja valaki, hogy hogy működik a rúnamágia? Nekem nincs semmilyen varázslatom a rúnatoronyban... A vacak kézikönyv meg nem ír erről - vagy csak felületesen lapoztam át!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 13:59 

Üdv!

Ha valakit érdekel itt egy link a legújabb skillwheel-hez, amiben benn van már a Runemage is. 8)

http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=520

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 15:01 

A runamágiát a lények használják és nem a hös. Azelött hogy bármit csinálnának tudsz aktiválni 1db runát. A runákat a lény képe mellet láthatod. Minden runa nyersanyagbakerül és alap esetben 1 runát 1 csatában csak1* használhat 1 lény. A runa toronyban meg nálam ott vannak a runa varázslatok. De ha van Mage guild és Runa torony akkor a varázslatok listája jön be és a legalsó fül a runáké. 1 városban csak 5 féle runa va összesen, ja és csak törpe egységekre hatnak.

Ami hatásokat eddig találtam: dupla mozgás, +1 támadás(de csak akkor ha egy törpe már halott az osztagban), negativ hatás leszedés, pozitiv hatás lopó képesség, ugy sérül mint a szellem, thundercap (esély hogy közelharci támadás után késöbb jön az ellenfél), dupla attack és def +50% maria ellenálás de a sárkányra nem hat, feltámasztás, hidraként támadás(de erre csak esély van)
SOk runa csak 1 körig tart sajnos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 17:48 

Sziasztok!
Elkezdtem en is a kampanyt... tetszik föleg az uj egységek heavennél... nagyon erösek... a törpéknél is rettentö kemények a dwarf defenderek vagy kik.. föleg upgradelve...
de van egy amit nem értek..
hot seat-ot jaszottunk a cimbimmel természetesen dwarfokkal mindjketten neztünk mit tudnak..
De hihetetlen dolgot tapasztaltunk neml ehetett minden egységet megépíteni a várban ..... mindketten upgradeltuk meg az elején a dwarfdefendereket.. és utanna mar csak a castlet lehetett felhuzni ..(marmint azt a sort,fort,citadella..stb)
a magiatornyokat, a runa tornyokat,es a macilaciharcosokat..
over... semmi többet piros üzenet a az épületeknél amiket nem lehetett felépíteni...az kb lefordítva elérted a max uprgade szintet ez az egyseg már nem építhetö fel...
hat ez meg mi??
miért nem lehet felépíteni??
gondolkoztunk azon hogyha a dwarfdefendereket nem upgradeljük akkor lehet vagy mi?
szal itt tegnap hajnalba megakadtunk hoyg ezt nem lehet és most utannakérdeznék aki esetleg többet jatszott vele.. ,hogy mi a vélemyénye erröl
aki tud írjon pls
este amugy ujra nekikezdek
de addigis várom a hozászolásokat
thx
Chris

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 20:45 

Üdv!

Nekem nagyon bejön ez a kiegészítő, bár a kampány sokkal, de sokkal könnyebb szerintem, mint az alap játékban. A zene nagyon jó, a törpök jól néznek ki, de a vár kinézete nem tetszik annyira.

Viszont van egy igen nagy problémám!
Amióta felraktam a kiegészítőt, az alapjátékot sehogy nem tudom elindítani! Pedig az eredeti...A kieg nem az, de attól még az alapot valahogy el kéne tudni érni, nem? Vagy ez valami hiba, aminek a javítását meg kell várnom, hogy befejezzem az alap kampányt? (Vagy leszedni a kieget...:( )
Nektek megy az alap, ha fel van rakva a kieg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 22:00 

Há, én mingyá befosok...

A lava dragon upg. változata iszonyat erős!

a legmasabb atk/def érték az övé és 40-nel több HP-ja van, mint a black dragonnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 22:04 

1. Miután megcsináltad a wc ügyeit fúj be

2. Az...Brutális... :D :lol:

Khmm: Fogszakorvos és szájsebész...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 22:55 

Nahh kira
akkor nállatok zsirul futkorászik a kieg...
Dwarfdefendereket csináltatok?
nezzetek ra az alabbi bejegyzésemre.. mitöl lehet ez?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 23:26 

Hát igen a legtöbb törpe egységnek brutális a védelme viszont a legtöbb egységüknek problémája van a sebzésével/ atk-jával. Pl ök rendelkeznek a legkisebb atk-kal rendelkező 5-6-os szintü lényel (az 5-ösek meg még a védelmével is gondok vanak). Viszont a ezeket a runák és a speckok potolják.

A sárkány nem csak erős hanem még a speckoi is jók de ez az egyedüli fejlesztet 7-es szintű lény amelyik nem tud repüli és közelharcos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kérdés
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 24 pén., 2:23 

Üdv

A RMG-vel nem vagyok kibékülve...:(..árulja el aki tudja, h állítsam ha azt szeretném választhatón maradjanak a várak..????

Ha ezt valaki tudja kérem ossza meg a titkot:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Kérdés
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 27 hétf., 8:59 

Lestat írta:
Üdv

A RMG-vel nem vagyok kibékülve...:(..árulja el aki tudja, h állítsam ha azt szeretném választhatón maradjanak a várak..????

Ha ezt valaki tudja kérem ossza meg a titkot:)

Ha ilyet szeretnél, akkor a legenerált térképet nyisd meg a map editorból, ahol átállíthatod a várak típusát. Ez nem biztos, hogy szerencsés, mert az adott várak körül a dwellingeket a gép az eredeti vártípus szerint rakja le.

Tudja valaki, hogy miért indul el a HOF ablakban? Csak úgy tudom teljes képernyősre varázsolni, ha a játék indítása előtt 1024*768-ra állítom a képernyő méretét!

A magma sárkányom mellett álló warlock keze kigyulladt, vigyázzatok az egységek elrendezésénél! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]