Sziasztok!
Egy kis beszámoló az elég rövid V.BB-s nyomulásomról:
Első meccsem Ssth ellen volt. Ahogy az a nagykönyvben meg van írva, Ssth mintaszerűen tolta. Igaz sopánkodott, hogy sok egységet bukott, de ez persze csak szöveg volt,

a főcsatában nem sokkal volt nagyobb seregem mint neki. Rólam annyit, hogy a főhősöm az 5. napon még lvl1 volt... Neki alapból Rampart és Kyre jött, haladt is rendesen. Nekem Strongholdhoz volt szerencsém, főheróm pedig Alkin volt. Alkin most nem hozott szerencsét, nagyon nehezen fejlődött és pár szerencsés apróság (roc és ogre külső dwell, Ssth +4 pajzsot hagyott nekem a marketben, town portal, exper earth...) ellenére jött a papírforma.
Második meccsem Credo ellen zajlott. Ő Towert kapott Cyrával az élen, míg én Infernot, seregeim élére pedig Dessat. Elég jól ment a game, nagy területeket jártam be és gyűjtöttem a démonokat rendesen. Egy elzárt területen találtam kannát

, csak 95 cyclops őrizte, 68 démont buktam...

Aztán jött Alamar, hozta a resurrectet, így 55 behemótot vertem veszteség nélkül, mögötte vízkönyv, utopia. Utópiában +5all...
Bevertem pár pandorát is, csupa lizardmenes... Így az időkorlát miatt elérkezett a főcsata, ahol Dessa kb. 160 démon élén érkezett...

Harcértékeim 20 felett voltak, míg Cyra-é 5-10 között. Hamar vége lett
A csoportból 2. helyen mentem így tovább, ellenfelem Energy lett. Mindketten Castle-t kaptunk. Balszerencsémre Adelat választottam. Energy ezért űzött vadként rohant át hozzám és ez lett a vesztem. A diplót egyszer sem tudtam használni, Energy Mephalájának így nem voltam ellenfele, nagyon jó értékei voltak, ráadásul arkangyalok, nekem meg simák. Pont beért előttem a váramba és kivette a maradék egységeim is (33 griff, 77 pikeman) Lejátszott. Pedig volt még 2 conservatorym kiszedésre vártak...
A támadást nem kommentálom, gyenge lett a seregem...
Remélem legközelebb szerencsésebb és ügyesebb is leszek! (bár a szerencsére nem kellett panaszkodnom)
Az egész versenyen jól éreztem magam, örülök, hogy résztvehettem rajta! Az élvezetes csaták, harcok folyamán igazán eltörpülnek az olyan nevetséges kérdések, hogy kell-e kiemelés!

Köszönöm Mugger és persze Cat! (támogató pillantása nem egyszer luckot hozott

)
Üdv: Laca