Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 66  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 13:59 

Nimbus,én nem nézlek hülyének,mostmár az lesz a következő hogy egy csalónak fogsz beállítani? :x :x
Én a saját tiszta lelkiismeretem miatt írtam beszámolót,és ebben mi a gyanús,azt a saját ép eszemmel nem tudom eldönteni,felfogni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 14:12 
Heroes Team

hmmm... :roll: :roll: :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 14:16 

Süni lehet nem a te hibád, hogy elment a net. Sajnos ilyenkor akármennyire is fáj fel illene ajánlanod, hogy a győzelem Conané. Mert valóban nincs más megoldás. Vagy rossz szemmel fognak rád nézni, mert lehet valóban nem tehetsz róla, de attól függetlenül nálad volt a gond és emiatt vesztett Conan. Ez olyan mintha a csatában körülbelül lett volna 50% esélyed, hogy nyerj ,de ezt a neted elbukta neked...
Ez csak játék. Lemondassz egy tartományról, amit önnön hibádon kívül ,de elbuktál. A megbecsülésed ismét a régi lesz. Szerintem nem nagy ár...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 14:21 

Megbecsülés????
Köszönöm,nekem nem kell Nimbus megbecsülése...
Én tisztán játszottam,és kész.

Conan írta:

Jó, maradjunk abban akkor, hogy én mondtam játék közben is (meg utána is!) és zárjuk le ezt az egészet.

Ebből megint nem derült ki,mi is az igazi helyzet:::
Szóval megírtam Conannak,hogy nem rendelkezem resuval,ő válaszában pedig azt mondta,hogy neki meg !van!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2006 nov. 15 szer., 14:23-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 14:22 

No eddig bírtam cérnával.
Bocsi Adler! A helyén folytatom. :oops:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cat 2006 nov. 15 szer., 14:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 14:36 
Heroes Team

cat írta:
Egy dolog az, hogy elmegy a net és ilyenkor a vétlen győz, döntsön erről a Lords gazdája.
De ha ArcConan játék közben említette, hogy neki mi jött be, akkor ne kegyet gyakoroljon, hogy "mondjuk azt" - mert ez azt sugalja, hogy a "béke kedvéért" írta csak - hanem legyen már annyi becsület benne, hogy leállítja a többiek felháborodását annyival, hogy én mondtam Süninek fiúk.
Tudjátok mit? Szégyeljétek magatokat!

Cat a hős anyóka megérkezett... :evil:
Megint csak megragadsz dolgokat és nem vagy képes objektíven végig tekinteni a történéseket. A vörös köd már elöntötte az agyad mivel a kicsi-pici Sünit támadás érte.
Ha kicsit olvasnál a sorok között, észrevennéd miről van szó. Conan utolsó hszével kicsit megdorgálva ugyan Sünit, próbál fátylat borítani az ügyre. Komolyan Conan becsületét feszegeted, érdekes elvonatkoztatás... :roll: :?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 15:01 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 14:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 16:15 

Kár hogy Boti nem szerepel aktivan a lordsban, adna azoknak akik kérdezgetik milye van,hogy megy a game :D
Én már ismerem, amit mond annak pont az ellenkezőjét kell venni. Ha magától mond valamit az már gáz... életbe lép a poker ösztön... kikell találni mi történhetet hogy billenytűhöz nyúlt: csizmát kapott,vagy AA-t refugéban ,esetleg beváltotta a quest tárgyát véletlenül..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 17:12 

Játék elején még úgy gondoltam,ha neked bejön a resu,onnantól nem sok esélyem lehet,nem sírtam,hogy nincs slowom,különbenis csak az elején beszéltünk erről,és a végefelé vettem ki a slowot a fortress váramból.Azt hiszem,megbeszéltük,hogy kb mikor lesz főcsata,tudhattad,mikor milyen lépéseket kéne tenned.
Conan,engem az bánt a legjobban,hogy ez a 10 perc így alakult,különben meg szépen nyugodtan lejátszhattuk volna . :roll:
Csizmám például volt,mert Thant herómmal sikerült elhozni Crag Hacknek,egyébként meg idegességemben kezdtem el majdnem verni a billentyűzetet,miután megszakadt a net,alig tudtam elhinni :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 18:23 

én már döntöttem, még aznap éjjel leirtam a döntést, a meccs törölve lett, Süni meg figyelmeztetve, a dolgok további nyujtásának nincs értelme.

Elég unalmas, hogy játék helyett, ilyen olyan problémák miatt kell egymással foglalkozni, nem kelljen már ide is egy Hall of Shame.

Az esetleges további kardcsörtetést tessék máshol folytatni, fogok nyitni egy
" Egymás basztatása " c. topicot, s magamat is beleértve ott fogom elmondani az aktuális problémákat az ellenfélről.

Thnx

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 18:32 

Idézet:
Egy dolog az, hogy elmegy a net és ilyenkor a vétlen győz............

ez normális esetben nem igy van, ezt mindannyian tudjuk, de Süni csinált dolgokat, ami miatt lehetne igy is, simán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 19:06 

Adler!

A Lordsban a Te döntésed a szent, eszembe sem jutna kétségbevonni, vagy kommentárt fűzni hozzá.
Hozzá kell tennem, nem is szükséges. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 19:35 

Köszönöm szépen a lehetőséget,nem csak ez okból más okokból is kiépek a Lordsból,legyen Conané a tartomány.
Csakis az igazamért küzdöttem,ezek szerint ez is minduntalan kevés.
Tudom,most az jön elmenekül,megfutamodik,hazudik,csal.
Az én lelkiismeretem teljesen tiszta.
Nekem a nagy emberekkel való vitatkozás magas.
Úgyis nekik lesz igazuk,mert...
Szóval bye!
Egyszer visszatérek még.
Belefáradtam az egészbe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 19:43 
Heroes Team

cat írta:
Egy dolog az, hogy elmegy a net ...

Igen, az egy dolog! De van egy olyan hogy tisztesség, meg vannak felek, akik elrendezik egymást közt! Sajna ez egy olyn játék, ahhol sajnos vannak olyan részek, melyek ugyanúgy nem játszhatóak! Ehhez van 2 példa!
1 régebi eset: VI.Heroes Tábor 2vs2 Adler vs. Jou főmérkőzés! Érdekes módon a csata közepén Adler gépén mindig elszállt a játék, mégis be tudtuk fejezni Hot Seatben a játékot! Az én lényeges stratégiám az volt, hogy érdeklesmódon az ellen varázslatai ismeretében ugyanazt csináltam, mint azelött! És érdekes módon Adler sem változtatott a stratégiáján! Pedig én tudtam volna javítani helyzetemen! :shock:

2. példa: Tegnap 5.BB H3 Támadás előrejátszás Energy Vs Jou!
Csata elején a Vodafone jóvoltából lehalt az egész netrendszerem, s ezzel odaveszett az egész 100%-os esélyű hősöm! De az 1x az én hibám, ezután jóérdemű szarság jött össze, s emelt fővel kaptam ki!:( A végén csak említettem, másképp alakult volna! :shock:

De ha egyszer Conan azt mondta, inkább mehessen máshová, ezt kéri újrajátszás helyett, Adler meg engedélyt adott, vagy akármi, az egy dolog!

Az meg hogy ki mit gondol a másikról, az is egy másik! Szólászabadság van, s van aki hangosan elmondja gondolatait, véleményeit, s van aki magában tartja! Az is egy dolog Cat, hogy nem bírod Nimbus eme megnyilvánulásait, sőt a stílusa se, de nem ártana a dolgok mélyébe látni! :shock:

1, lehet gondolni bármit, hogy csaló, a háttérben lesi a dolgokat, de lehet, hogy tényleg nem volt sok köze, csak az a kis tudatlanság, amit fentebb említett valaki!
2, Az hogy Nimbus meg nagyon imád a dolgokba jól belemélyedni az egy másik dolog, habár néha ezt egy kicsit túlontúl szó/véleménykimondóan teszi!

Ami pedig a tisztességeket illeti, mindenkinek más a véleménye, de valakiben úgyis fog tüske maradni, ez biztos! :shock: Vagy mások szemében marad! sajna ez néha a megértés különbözőségét támasztja alá!

Nos befejeztem magam! Ha valakinek nem tetszik, szóljon nyugodtan! :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kilépés
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 19:46 

.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 14:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 19:52 

Nevetséges!!!
Hagyjuk már a fenébe!
Könyörgöm,már megint kezded,több időt szakítani a játékra,áááá,többek között ez is eléggé sért,mert megint totál semmi köze ehhez!
Kérlek tartsd tiszteletben a kis taknyos gyerek Süni döntését!
Ha meg nem tetszik,nem tud érdekelni!
Ahogy írtad,elértem célomat,megküzdöttem a becsületemért,többet nem tudok tenni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 16 csüt., 0:51 

Tiszta ovi... :lol:

a játéknak több értelme lenne mint a szövegnek...

de lehet hogy rosszul gondolom... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 16 csüt., 2:00 

nagyon off lett ez a hely:(
mindenki nyugodjon meg, az érintettek is, meg a prókátorok...........

Süni:
- javaslom gondold át a lépésedet, egyetlen játékot játszottál itt ebben a játékban, s most feladod, ugyan, szvsz. azzal, hogy kilépsz, meg hasonlók, csak ártasz magadnak, inkább játszál, s ha eltünnek az általad fémjelzet furcsaságok a gamékből amiket nyomsz - amikkel sajnos, már több topic is tele van - akkor eltünnek ezek a személyedet érintő negativ vélemények és hozzászólások is.
Teljesen felesleges magadat degradálnod - ksi taknyos&co. - ez itt nem erről szól, másrészt meg senkit nem érdekel, hogy ki hány éves.

A földet, ha visszalépsz természetesen nem Conan kapja automatikusan, ugyhogy gondold át.

Ez itt egy jó csapat, évek óta játszunk, sőt személyesen is ismerjük egymást, szvsz nem egy rossz dolog a tagja lenni, mégha vannak is ellentétek, vélemény különbségek.

- ha Süni mégiscsak lemond, akkor a kör végéig földnélküliek jelentkezhetnek a területért, ha többen vannak, majd sorsolok, szerencsére nekem is van lányom, nemcsak Muggernak:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 16 csüt., 15:08 

Kilépek,ez a végső döntésem.Pont.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 16 csüt., 16:42 

Rendben.

Akkor Infernal Jungle tartományra lehet jelentkezni, csak földnélkülieknek, itt, határidő a kör vége.
Több jelentkező esetén, sorsolás.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 66  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]