Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 10 pén., 14:44 

Szerintem egyenlőre csak az első pár mappal kéne foglalkozni, nehogy a versenyen közbe jöjjön elő egy hiba..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 10 pén., 14:56 
Heroes Team

Azért tisztázzunk valamit! A javított hibák 98% olyan hiba amit a legtöbben észre sem vennének játék közben. A legtöbb javítás lények agresszivitását, valamint balanszát érintette (pl. egyik oldalon 3 védett vmit a másik oldalon 5). Sok olyan hiba volt ahol a guard mögül ki lehetett venni a resourcet, vagy pl az egyik oldalon kerülni kellett egy objektumot a másik oldalon nem.

Kérés volt, hogy minél hamarabb tegyük ki a mapokat, nos ez megtörtént, de a javítás a háttérben folytatódott. Minden javításról itt a forumon is számot adtam.

No mind1... nincs semmi probléma, lehet jelentkezni, ha valaki úgy gondolja jobban csinálná. Kövekező szezonra már most kezdheti összeszedni a mapokat. Addig viszont kénytelenek vagytok beérni velem... :evil:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 10 pén., 15:09 

meg ne sértődj.........
csak poén volt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Hibajavítás
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 10 pén., 16:06 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 11 szomb., 7:20 

nimbus jo munkat vegzett, conannak full igaza van, hogy orakat lehetne nezegetni a palyakat, szal :roll:

majd kov. korben segitek nimbus, ha gondolod.... elkezdem gyujteni ra a mappokat (ahol nem kell editalni lol)

udv,

petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 11 szomb., 11:28 

Nem hibáztatunk Nimbus, de akik küldték be a pályákat azok jobban is átnezhették volna. Én speciel a kivett tárgyakat hősöket megnéztem varázslatokat mindenhol és nyomtam pár teszt meccset is és szerencsére egyenlőre még nincs gond a mappal. SZóval több figyelmet szenteljetek neki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 11 szomb., 13:01 

Látom van pár érdekesség a várválasztásoknál. A Nemesis pályán a piros játékosok mind Towerrel vannak, a One Must Fall pályán meg a kékek vannak Castle-al.
A hős választást nem egészen értem, mert már sok változat hangzott el.
Thát elvileg random hőssel kell kezdeni de ha a felek megegyeznek akkor lehet választani hőst. A főhős viszont nem lehet logistic speckós vagy lvl3-4 varázslat speckós. De teszem azt lehet választani kezdésnél mondjuk Kyre-t, Dessát vagy monjuk Than-t de nem lehet a főhős. Én így értelmeztem amit eddig leírtatok,de ha rossz a gondolatmenetem akkor jatvítsatok ki.
Amúgy én inkább hétvégeken érek ra inkább a partikra, hétközben elég későn keveredek általában haza, és olyankor max. éjjel 1-ig ha játszom, és abba nem biztos hogy belefér egy heroes parti.
Üdv,
Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 11 szomb., 14:41 
Heroes Team

Hali!

Szvsz, ugyanúgy ahogy régen is volt, azaz természetesen kezdésként sem választhatsz logos, vagy lvl4 spell herot, de ha megkapod felveheted droidnak/"oktatónak".

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 11 szomb., 17:57 
Heroes Team

Üdv!

Én szeretném megköszönni Nimbusnak és mindazoknak a munkáját,akik a pályák kiválasztásában és tesztelésében részt vettek! :D

Amint látom még bentmaradt valami a letölthető verzióban:Az első pályánál(Erők csataja 3) nem használható áthaladásra a vízen a piros Border Guardnál levő Eye of the Magi.Csakis a piros sátor látogatása után.

Köszi és Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: report
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 12 vas., 1:03 

Na megvolt a 2-es csoport nyitómérkőzése is...

Lzo (Fortress-Alkin /21/27/13/10)
vs
Bozso (Fortress-Bron /30/28/14/17)

Rögtön az első nap varázsló droidjaimat előre küldtem a sivatagba, szerencsémre a mage guild adott Magic Arrowt, igy egy-két hulladék emberrel megtoldva őket, már indultak is hogy minél több kincset felszedjenek ellenfelem elől.
Ez olyannyira volt sikeres, hogy a leggyorsabb droidom 2 moovepont hiján megszerezte ellenfelem scholarját is, de sajna végül lemaradtam...
Mivel az egész sivatagban és a föld alatt is mindent felszedtem, pénzügyi gondok nem voltak, minidg volt ember is, Bron jól fejlődött és gyorsan haladt hála a csizmának, kesztyűnek és expert logisticnek.
Sajna a váram előtti artifakt a +1 gyémántot adó cucc volt, aminek rettentően tudtam örülni...

Még rosszabbul esett hogy az én artifaktjaimat a sivatagban pack titán őrizte mig ellenfelemét csak angyalok...
Miután mindent felszedtem bevetődtem a sivatagba, levertem a titánokat (Titan's Gladius), majd átmentem az angyalokhoz nehogy Lzo vegye fel az Armor of Wondert és a Sandals of Saint-et.
Pont odaértem és mivel gyorsan mozogtam, el is menekitettem onnan a fontos artifaktokat Alkin orra elől.

Ezután mindkettőnknek megérkezett az erősítés és következhetett a főcsata.

Mivel nekem egyik várból sem jött a Slow, hiába volt Expert Earth magic, így csak imádkozhattam, nehogy ellenfelemnek legyen...Hát volt...
Ez, és az ellenfelem jóidőben megkapott 4-5 morálja és 2-3 luckja eldöntötte a csatát...

Gratula Lzonak!

Ha lesz Mr. Unlucky díj akkor indulnék érte...:))

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 12 vas., 18:30 

Erők csatája 3 Paul vs Sorceress (Stronghold vs Dungeon):

Random hősökkel indult a játék, Gurison és Arlach lettek a kiválasztott főmuftik.

A sivatagból Paul már az első hét végén kipofozott, ennek köszönhetően (és mivel nem volt egy nyüves szulfúr a pályán) csak a második hét végére lettek meg a sárkányok.

A vizen semmi értékelhető nem történt, lent a sivatagban ment a nagy erőfitogtatás. Egész addig míg megjelent lent Gurison. Arlach jobbnak látta, ha nem bonyolódik küzdelembe hiszen lényhátrányban szenvedett. Ezért inkább kiürítette csöves utópiáját.
Gurison majd egy hetet eltöltött az arany és fekete sárkányok szigetén, így hála az Alamartól tanult resurrestnek Arlach átgázolt a feketéken, és 2 nap múlva lenyomta a barbárok fővárosát. További 2 napba került a barbár utánpótlás (1 heti adag, és a jelentős aprólék), és a barbár utópia kifosztása.
Sajnos ez még csövesebb volt, mint az előző, Gurison eközben egyre erősebbé vált.
Végül a börtönlakók indultak időközben elesett fővárosuk felé, útközben a barbár főmufti még gyűjtögetett eztazt, és 1 napnyira a Dungeon vártól megütközött a két sereg.
A főcsata hihetetlen izgalmakat hozott, Gurison recantere és jelentősebb skilljei nem voltak bíztatóak. De jelentős hátrányt okozott a korábbi utánpótlás elvesztése.
Hulottak mindkét oldal lényei, váltakozó sikerek mellett. A főcsatát nem részletezném, mert több oldalt tudnék írni, hihetetlen jó meccs volt.

Végül Arlach maradt állva. Így nyertem. :)

Köszi Paul, ilyen meccsekért érdemes Heroesozni :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 12 vas., 20:11 
Heroes Team

Sziasztok!

Nimbus (Castle - Christian) - Csizu (Necro - Galthran)

A játék elején minden jól ment, de hamar jöttek a gondok. Kiszedtem a +4 Defenset adó pajzsot, s pénzügyileg is jól álltam. +5 Spellt adó arti volt a váram előtt, így Galrthran elég izmos volt a játék 2. napján. Az gondok ott kezdődtek, amikor a hét végén a droid nem tudta bevenni a 2. várat 1 Bone dragonnal, mert 17 water elemental állt előtte. Ráadásul a tengeren nem volt semmi, más jó artifact nem volt a területemen (a sivatagban igan), miközben Christian Logistics-csel és angyalokkal száguldozott, később csizmát és kesztyűt is talált. Galthran a jó kezdés után megfeneklett, s ellenfele szép lassan lehagyta értékekben. A sivatagban lévő lényeket meg nem bírtam megütni a 2. héten, míg Nimbi kiszedte őket Christiannal. Blind elleni nyakék volt a föld alatt... De a bilincs nálam volt, s erre próbáltam rájátszani, amikor 3 angellel rohangált Christian a sivatagban. De az értékbeli különbségek miatt ez sansztalan volt. Értékbeli különbségek miatt, és mert a jobb cuccokat kiszedte Nimbi, feladtam a küzdelmet, teljesen esélytelen volt necroval a castle ellen. Amikor megvette Nimbi az angelt az 5. nap, onnantól felszántotta a pályát, nem volt mit tenni.
Gratulálok Nimbinek jól tolta, én kevésbé...

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 12 vas., 21:49 
Heroes Team

Hali!

Szerencsém volt... Jött minden mint a mesében: earth a fővár előtti hutban, lvl3-on log, 1. hét 7. napon kesztyű, 2. hét 2. napon csizma (vizen nekem is csak egy power-knowledge köppeny jött, de annak sem volt már ideje Christian vállára szállni). A lvl16-os!! Christian a 2. hét 7. napján már Csizu relicjét bontotta, melyet felrakva, 19/24/9/9 volt. Ezt látva a lvl6-os Galthran (4/8/8/4) feladta a küzdelmet. Asszem elég egyértelmű, hogy Csizunak mennyire nem jött semmi...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 13 hétf., 0:43 

Üdv!

Adlerrel is megvolt a meccsünk tegnap este.

Adler: Rampart - Mephala (23-18-18-13)

Boti: Dungeon - Tazar (13-31-18-13)

A parti elég sokáig elhúzódott, csak pár droid csata ment a sivatagért de különösen nem bántottuk egymást. A varázslataim elég gyatrák voltak, de 4-ik héten megjött Alamar aki hamar megtanította a Ressurectet a főhősnek.
A végső csatában enyhe lénytöbblettel bírtam, mivel nálam volt 4 lénynövelő. Adler Implozott én Ressurecteltem, Adlernek 260 spell pontja nekem meg 520, ez nagyjából eldöntötte a harcot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 13 hétf., 12:19 

Sorcy!
Érdekes játszma volt, én leginkább egy nagy poker party-hoz tudnám hasonlítani.Jól írtad a commentet valóban szinte semmit nem csináltunk 4-5 napig csak "lőtávolon kívül" szemezett a két sereg, nekem az volt a célom hogy valahogy közelebb csalogatlak és elkaplak,de időben leléptél :) A főcsata viszont psziho-thriller volt. Most már mosolygok rajta de akkor elég gáz volt megélni.. legközelebb ha ilyen lesz felteszem a vérnyomás mérőt csak úgy kiváncsiságból :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: on line csata
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 13 hétf., 20:28 

Egy mérkőzés a harmadik csoportból.

NG (Rampart-Mephala) - Merlin (Castle-Andra)

A mérkőzés elején szabad hős választásban állapodtunk meg. Ekkor én Christiant választottam, de már az elején változtattam.
Értékekben szinte az egész mérkőzésen hátrányban voltam. A váram elé necro csizmát kaptam. A vízen morál szerencse ill. életerő növelő tárgyakat kaptam. A területemen csizma, kesztyű, levegő mágiaerősítő és +15% archery voltak.
Miután lett angyalom (5.nap), először az alsó várat foglaltam el az aranybányával, majd az érc lelőhelyeket.
A térkép déli részén lévő várak következtek ezután. NG területén lévőt is sikerült elfoglalnom.
Mephala nem erőltette a támadást. Rám várt, recanterrel a tarsolyában.
A támadó és védekező értékeim nagyon alacsonyak voltak. Ezen az utópia kifosztásával +12 def. valamint a térkép alján lévő könyvtár és a pandorában lévő +3 all-al javítottam.
A támadást alulról indítottam. Mephala az alsó várában várt, ezért bevettem a fővárát.
A főcsatára terepen került sor. Kb. azonos mennyiségű lényekkel rendelkeztünk ekkor.
A csatát, szerintem az döntötte el javamra, hogy a lightning bolt sebzése nekem 620-as volt, míg NG-é 260.
A csata végére nekem is alig maradt katonám.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 14 kedd, 21:08 

Nekem is megvolt az első mecsem.

Karesz(Tower) vs Zolirobi(Fortress)

Minden jól ment az elejétől fogva,csak az artik bénák voltak amiket kaptam.A Gigant és a citadel meg volt a 7.napra.A második héten már 1 droiddal az ellen térfelén mászkáltam az átjáró segítségével.Közben jött Solmyr aki megtanította Neelát a vilámszórásra.E hét közepén már a főheroval alul a mocsárban fosztogattam.3.hét elejére sikerült kiszednem a középen lévő reliket(piros gömb),igy nyugodtabban tudtam fejlődni,csak lassan.A másik oldalt Tazar iszonyatossan fejlődöt,közben kihotza az utópiáját,ami fullos volt.Megérkeztek az ellen seregei is.Igy sikerült a hősömet hazamenekíteni 2 gigantal és 5 nagával,hogy fejlesszem őket és a herom megtanulja az implót.A sivatagban maradt seregemmel,ami már majdnem fullos volt bujkáltam mignem Neela vissza ért.Addigra Tazar is ott volt és csatára késszen éllt.Az ütközet előtt még kihoztam az oldalamról a reliket(Titan's Curias-t)és meg ütköztünk.
Első lépésként elengedtem 1 implót(2300-as) a hydrakra eldőltek.Közben az ellen mass hastevel válaszolt és letámadot a Titánt és a mágust sikerült körbe állni igy azok egy ideig védve voltak.A második implot a M.Gorgon rezisztálta.Mig a 3.at nem sikerült neki.Közben a seregem megfogyatkozott,ill a manám kevésnek bizonyult és a titánjaim keztek bomlani(maradt 6)menekülőre fogtam,megvártam,hogy megint én jöjjek,fizettem és leléptem.Mivel Zolirobi serege is erőssen megfogyatkozott nem látva esélyt felladta.

Amúgy a herok:Neela:9/11/19/9 Tazar:11/31/5/9

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 0:22 

Paul!

mit szólnál ha előre hoznánk a meccsünket valamikorra???

persze csak ha ráérsz...

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 9:03 

Szombat vagy vasárnap ? Én reggel9 kor már fennt vagyok.
Ahogy megnéztem a pályát túl sokáig nem lehet húzni a dolgot :)
Sorcyval kb 3. honapig húztuk de még húztam volna jó sokáig ha lett volna rá lehetőség :D Már kezdtem beleélni magam hogy várat cseréltünk és hogy milyen kafa a Black Dragon :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 12:41 

én is leírom az eseményeket, bár csak magamra lehetek dühös :(

NG (Rampart-Mephala) - Merlin (Castle-Andra)

úgy kezdődött, hogy elbambultam az elejét, nem lett első héten zöld sárkány :| aztán eltelt pár hét és Andra ott császkált a lenti váramnál, hát mondom ha elvette hadd vigye, van elegendő jövedelmem. Ez öreg hiba volt. Merlinnek ugyanis semmi jelentős varázslata nem származ(hat)ott a fortress illetve stronghold másodváraiból, az enyémben pedig implosion volt...a főváramban resurrect és meteor shower volt, azzal elégedett voltam, bár én suta level 5-öt nem építettem, föld elementál lett volna...hozzá kell tenni az advanced wisdom is eléggé későn esett be. Miután újabb fatális hibám folytán Merlin elfoglalta a főváramat, felcsaptam a recantert hisz' az implosionről nem tudtam, de azokat elsajátította, amiket én is...értékek: Mephala - 18 18 10 11 Andra - 13 24 14 23 temérdek hibám ellenére még így is abszolút partiban voltam, de a villámok tényleg eldöntötték :( fájó vereség, csak magamat okolhatom
de ismét gyarapodtam experience-szel ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]