Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 365 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 05 vas., 17:30 

Nem adom fel, 3 embert már lenyomtam. Azért voltam full ideg, mert amikor árverekedtem magam az előseregeken, nem értem el a fősereget a lépéshiány miatt, ha meghalt a hősöm. Utána vettem észre, hogy a kék itató szintén ad plusz lépést.... rólam ennyit... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 06 hétf., 1:14 
Heroes Team

Na elkészültem egy kis összesítő táblázattal, ami majd a bónuszokat is jóváhagyja! Az összértékelés után természetesen ez megtekinthető lesz!

És egy kis infó:
Idáig 3 ember küldte vissza az eredményeit:
AAnt
Vologya
Jou

Már egy hét sincs a lapzártáig! :lol: Remélem a hét végefelé mailesőt mondanak a meteorológusok ide! :lol: :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 06 hétf., 8:19 

Jou írta:
Már egy hét sincs a lapzártáig! :lol: Remélem a hét végefelé mailesőt mondanak a meteorológusok ide! :lol: :lol:

Én vagy 12-én le tudom játszani, vagy egyátalán nem. Nagyon kevés időt adtál rá. A BB-s mapokkal is csúnyán el vagyok maradva és először azokat kell végignéznem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 06 hétf., 8:41 
Heroes Team

Hali!

Gyerekek én csak ámulok és bámulok... :shock: 8) Hogy mik vannak... Támadás tornán előseregek, meg főseregek, nomeg a "hős sebzése át van vive a dragonra"... :lol: Csak pislogok. 8) Eszméletlen durván toljátok, néha azt sem tudom mről beszéltek.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 06 hétf., 14:58 
Heroes Team

Jou írta:
Ha pedig tömeges (75% fölött :) ) jelzések vannak a határidő közelsége miatt, akkor lehetőleg előre visítson az illető (de remélem nem lesz ilyen, gyorsan lejátszhatóak a mentések, főleg Quick Combattal :lol: )!

Ezt a kitétel utáni hszemben nem olvastad? Nekem ugyanis senki nem szól, hogy bibi van a határidővel, mert mondjuk H3 Támadást, meg BB-s előkészületeket is rendezik, s kellene neki egy kis plussz idő! :shock: Ha szólsz, s konkrétan elmondod, hogy pl. 13-án hétfőn biztos hogy be tudod fejezni, lehet nem orrolnak meg a többiek se!

Hasonlítgatni meg nem akarok, nem egy időbeosztásba tartozunk, hiszen én még tanuló lennék :arrow: több szabadidőm van elvileg! :roll:

Ha valakinek még van gondja az idővel, legyen szives mihamarább nyögni ide vagy 1-2 sort.

Nimbus írta:
Hali!

Gyerekek én csak ámulok és bámulok... :shock: 8) Hogy mik vannak... Támadás tornán előseregek, meg főseregek, nomeg a "hős sebzése át van vive a dragonra"... :lol: Csak pislogok. 8) Eszméletlen durván toljátok, néha azt sem tudom miről beszéltek.

Hát Nimbus, látszik mennyit H4-eztél! :lol: Gondolom ez a legkedveltebb rész számodra a sorozatból! :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 06 hétf., 16:48 

Jou írta:
Jou írta:
Ha pedig tömeges (75% fölött :) ) jelzések vannak a határidő közelsége miatt, akkor lehetőleg előre visítson az illető (de remélem nem lesz ilyen, gyorsan lejátszhatóak a mentések, főleg Quick Combattal :lol: )!

Ezt a kitétel utáni hszemben nem olvastad? Nekem ugyanis senki nem szól, hogy bibi van a határidővel, mert mondjuk H3 Támadást, meg BB-s előkészületeket is rendezik, s kellene neki egy kis plussz idő! :shock: Ha szólsz, s konkrétan elmondod, hogy pl. 13-án hétfőn biztos hogy be tudod fejezni, lehet nem orrolnak meg a többiek se!

De olvastam, de 1 ember az nem tömeg :) Mivel senki nem panaszkodott egyedül nem akartam siránkozni az idő rövidsége miatt. Mindegy megpróbálom majd valahogy megcsinálni, max összedobok valami mentést egyszer lejáccom mindenki ellen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 0:57 
Heroes Team

Bogpista: Próbáld meg azért jó eredménnyel határidőn belül megcsinálni! :wink:

Mindenkinek: Újabb eredmény érkezett, így már 4 ember küldte viszza! :)
AAnt
Vologya
Sorceress
Jou

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 11:10 

Most keveredtem ide, eddig vártam a mentéseket mailben, de látom hogy nekem kell letölteni, s már a határidő is fogytán. Igyekszem, remélem tudom tartani a 12.-ét, bár melózom, gyereket nevelek, lakástfelújítok, focibajnokságot szervezek,..... szóval eléggé sűrűek a napjaim.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 12:29 
Heroes Team

Ez bevett szabály, hogy innen letölthető az összes mentés, így mindenki láthatja/megnézheti, mit alkothat a másik! Viszont mint a késésnél, itt se szólt senki se, hogy problémája van! :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 11 szomb., 0:52 
Heroes Team

Idáig 5 mentés jött vissza!
Icescream
Vologya
AAnt
Sorceress
Jou!

Egyre többen szólank az idő kevessége miatt, ki mit gondol erről, legyen-e még plussz egynehány nap? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 11 szomb., 20:17 

Helló !

Nagyából megvagyok. Még 2 kérdésem van, remélem valaki válaszol.

1. AAnt előseregét nem tudom legyőzni, kell küldenem róla mentést?
2. Ha veszteség nélkül nyerek egy csatát, de a hős sérül, akkor is vesztek %-ot az eredményből?
3. Ha a hős kipurcan, de nyerek, akkor mennyit bukok?

Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 12 vas., 17:10 

DTi írta:
Helló !
1. AAnt előseregét nem tudom legyőzni, kell küldenem róla mentést?

De a többit letudod ? :) Elvileg volt valami olyasmi, hogy akkor is számit, hogy Te mennyit sebeztél, de nem teljesen egyértelmü számomra a kiirás.

DTi írta:
Helló !
2. Ha veszteség nélkül nyerek egy csatát, de a hős sérül, akkor is vesztek %-ot az eredményből?
3. Ha a hős kipurcan, de nyerek, akkor mennyit bukok?

A hős viszont tiszta. Ha sebesül, az nem baj, ha kipurcan, akkor 100+ szint * 20-at vesztesz. Tehát pl. egy 10-es szintü hős 300 életü lénynek felel meg a számolás során.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 12 vas., 17:54 
Heroes Team

HoMano írta:

De a többit letudod ? :) Elvileg volt valami olyasmi, hogy akkor is számit, hogy Te mennyit sebeztél, de nem teljesen egyértelmü számomra a kiirás.

Ez már nincs érvényben, mert nem tudom megnézni, hogy mennyi maradt az előseregből!

Egy kis info! Már 4 ember is repesgetett valamit a határidő közelsége miatt, így Még jövőhét keddig kitolnám a határidőt, ha a többiek is beleegyeznek!

Illetve idáig 6 mentésem van!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 12 vas., 19:01 

Jou !

Mentés ment. Nekem már nem kell a határidő hosszabbítás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 12 vas., 19:10 
Heroes Team

Attol még mindig 4 ember marad a létszám! :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 12 vas., 23:13 

Azt hittem velem együtt 4.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 13 hétf., 0:09 
Heroes Team

Na, az állás kicsivel az eredeti határidő előtt 1 órával a következő:
9 beküldött mentés(:!:):
Zomi Dudu
DTi
Judicator
Taegen
Icescream
Vologya
AAnt
Sorceress
Jou!

Még a 6 ember, akikét még nem kaptam meg:
Bogpista, Berger36, Laca, Patrick, Süni! Ebből a csoportból csak Berger36 nem szólt még, hogy kell neki idő!

Nekik akkor Kedd éjfélig még adnék haladékot, már ha a többiek nincsenek ellene! :idea:

Eredmények pedig időben lesznek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 13 hétf., 2:34 

Sziasztok!

Kikészültem! :) Látszik, hogy nincs rutinom a h4ben, jópáran keményen megizzasztottak, a vámpíros seregek ellen pl teljesen esélytelen voltam :(
De ennek ellenére beküldtem az eredményt! Remélem megkaptad Jou rendben! :)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 13 hétf., 10:30 

Én hála az égenk mindenkit megvertem :D és elég sokat 0-ra a legnagyobb veszteséget Vologya és Berger36 okozta a Mega dragonjaival :lol: 25 illetve 13 küki :D!

5% körül végeztem szóval nem veszélyeztetek senkit! :D

Üdv

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 13 hétf., 11:45 

Határidő hosszabbításról: Nem tudom, hogy mire kell még idő. Én, mint mondtam dolgozom, focizom, bajnokságot szervezek, gyereket (3) nevelek, lakást felújítok, tanfolyamra járok, s kedden kezdtem el a csatákat, de simán belefértem az időbe. Szerntem ennyi időnek elégnek kellett lennie, ha valaki akarta tartani a határidőt, akkor meg kellett tudni csinálni. Szerintem legyen naponta 1% bünti. Most gondolom, sokan ferde szemmel néznek rám, de jó volna ha egymást komolyan vennénk. Ha nevezett valaki, akkor tartsa be a határidőt. A szabály vonatkozzon mindenkire, így fair.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 365 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]