Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 01 szer., 10:31 

Freemy: ezt a részt Te meséled, úgyhogy hajrá! Ha szellemsárkány, hát legyen szellemsárkány. :twisted:

Pár apróság:
1.) miért kellett ez az egész vízszállító expedíció, mikor a hobbit megoldotta már, hogy ne fagyjanak meg a hordók?
2.) a gejzírből vajon milyen víz tör elő (kénes, ihatatlan, mérgező...)?
3.) nem lett volna elég havat felolvasztani? vagy jeget?
4.) a gnollok jó ötlet (még ha tényleg kicsit nagy volt a bizalom), de hogy Dakk azon mód lemészárolja őket, amint meglátja a kutyafejüket, az tuti biztos... :twisted:

Na jó, bocsi, most én is kissé gonosz voltam. Pedig csak logikussá szeretném tenni a sztorit. Úgyhogy még egyszer: hajrá! :lol:

*** off: többszörös tervleadási határidőm van, ma is dolgozom (ünnepnap), úgyhogy jelenleg nem tudok akkora energiát belefektetni a topicba, mint szeretném, elnézést. Ezért vagyok hálás, hogy egy kicsit rugdalod az eseményeket, Freemy. Csak "ésszel"! :lol: ***

Dakk a papra mered. Busa fejében lassan állank össze a gondolatok, ez kicsit sok volt neki, amit a pap (?) szellem (?) mondott neki. Azután, mikor kitisztul a kép, nagyot horkant, és hátralép:
- Akkor te ezek szerint nem is a pap vagy, hanem valami ocsmány élőholt, aki megszálltad őt! Miért is kéne megbíznunk benned, és miért ne csapjam le most ebben a pillanatban a fejed?! - kérdi, és kissé megemeli harci csatabárdját.

A szellem:
Az egykori (?) pap szent szimbóluma lassan felfénylik. Kissé beteges arany fénnyel. Valami varázslat. Már megint?! Hát nem hagynak már békén? Rossz előérzeted támad. Talán el kéne hagynod a pap testét? Bár, ha ezt megteszed, nem valószínű, hogy el tudod nyerni még egyszer az előtted állók bizalmát. Mi lesz, ha nem tudsz visszatérni többet? Mi történik, ha a nagydarab szőrős állat meglátja összecsuklani az atya testét, aki az előbb még beszélt? Hogy fogsz velük kommunikálni? Ááááááá! Kellett neked elhagynod azt a jó kis hajóroncsot!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Beorn the Shapeshifter 2006 nov. 01 szer., 10:34-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 02 csüt., 17:03 

1. Már nem sok értelme van, de nem ugorhatunk vissza egyik pillanatról a másikra... Majd sietünk.
2. Ők harcosok, nem tudhatják, hogy nem iható a gejzír vize! Csak annyit tudnak, hogy meleg vize van! :) De erre is van már tervem, viszont még nem jött el az ideje, hogy felfedjem a titkot.

Alexander kapott hideget-meleget barátai és régi csapattársai közül pártól. Nem is gondolta volna, hogy a többiek akár másként is gondolhatják azt, hogy csatlakozzanak-e az új jövevények. Sokak szemében látott dühöt, vagy éppenséggel lenézést, de változtatni már nem lehet, a törpök maradnak, ugyanis ezt ígérte nekik...

Ekkor veszik észre a sárkányt…
Heves mozdulatai arra engednek következtetni, hogy azonnal támadni fog. Viszont a helyzet az, hogy csak felszáll a csapat fölé, csapkod a szárnyaival és valamiért vár. Vajon miért és meddig? Mit tesznek ez alatt a valószínűsíthetően rövid idő alatt a harcosok?
Alexander előszedi újonnan visszakapott fegyverét, de ezzel nem sokra mehet a lény ellen...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Freemy 2006 nov. 03 pén., 17:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 03 pén., 10:38 

Freemy: tényleg nem kötözködés miatt, csak most, hogy visszaolvastam figyelmesebben azt, amit írtál, lenne pár dolog, amire meg kéne adnod a választ.

1.) mit keresett egy komplett gnoll város a Jégszigeten, ami 600 éve is tuti még jégsziget volt, és ha emlékeim nem csalnak, a gnollok a jó meleg dzsungelek lakói (már amelyik nem kalóz)?
2.) mitől lettek az általában mindenkivel (aki nem gnoll, vagy nem erősebb náluk) ellenséges viszonyban lévő gnollok ilyen tuti jó pajtások (mint ahogy azt már Cikász is említette, csak nem akartam ismételni)? hogy fogadhatták be a többiek ilyen pikk-pakk őket úgy, hogy nemrég még kazalszám mészárolták a fajtájukat le egy gyilkos csatában? mitől nem lepődtek meg a szitun maguk a gnollok (hopp, befagyasztottak, hopp kifagytunk, csomó ember, jópajtások...)?
3.) mi a francot csinál egy szerencsétlen ghostdragon (ami eléggé olyan kategóriájú lény, hogy a legerősebb nekromanta is örül, ha "életében" egyet lát közülük) a jégsziget egy buckáján? hogy fogják szegények túlélni a találkozást? mert egy ghostsari az RPG-ben NAGGGGGYON durva lény!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 03 pén., 12:14 
Heroes Team

Pl. Beornnak jó kérdései vannak! Azért az ilyen erős lényeket lehet jobb lenne kihagyni a szórásoból egyszer, másrészt a gnollokhoz meg szegény fedélzetmester hozzá se tud szólni! Csak tartani a kb 20-50 métres távot! Vagy azok elmekontrollálás által megbékített lények lennének?

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 03 pén., 13:12 

Egyész egyszerűen szórakoztatni akartalak benneteket. Nem kerestem ok-okozati viszonyokat, de végülis mindennek lehet okot kitalálni.

Írtam, ha nem tetszik, azonnal felhagyok a történet szövögetésével, és átadom másnak az egészet. Csupán azért vállaltam el mindezt, mert te, Beorn megbíztál vele.

Találjatok ki valamit, hogy mi legyen, mert bár voltak további ötleteim, de Beorn szúrós szeme úgyis találni fog hibát bennük.
Folytassam, vagy hagyjam abba?

Megoldási javaslatok a kérdésekre:
1. Az eszkimók is a jégen élnek, miért ne lehettek volna arra gnollok? Az emberek is Afrikából származnak (erre bizonyítékok vannak), mégis megélnek a jégen is!!!
2. Nem volt más választásuk a gnolloknak. Ha lázadnak, úgyis végük, barátként pedig talán túlélik...
A többiek véleménye ugyanez, csak a másik szemszögből. Tehát, ha valami furát tesznek, végük! Nem kell az ilyesmit kimondani. Ha megismersz valakit, biztos vannak benned előítéletek. Ha ezek beigazolódnak, akkor valami lenni szokott...
3. Nem tudtam, hogy ilyen ritkák. Éppen ezért örüljünk, hogy találkoztunk egy sárkánnyal! A sok lúd disznót győz elv alapján vége lesz, mint a botnak! :) Utána senki sem fogja kérdezni, mit keresett ott. Ott volt, már nincs, ennyi!

Ha a válaszok kielégítők, örülök, ha nem, lehet jobb válaszokat keresni!

Ha minden ok, akkor folytassuk!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 03 pén., 14:10 

Nem megsértődni! :lol:

Ötletroham :lol: :
1.) Gnollok legyenek havasi törpe törzs (jégtörpék), az hihetőbb, és talán túlélik a minotaurusszal való találkozást is.
2.) Szellemsárkány szerintem nagyon durva, a felderítő csapat NEM fogja legyőzni őt, még ha a magóg minden erejét össze is szedi, és kaszabolnak, ütnek vágnak, ahogy csak bírnak. Már ha rendesen kimesélésre kerülne (öregítő képesség, élőholt, szellemtest, repül...). Az behemoth is majdnem túl erősre sikeredett, pedig ő nem ellenfele egy szellemsárkánynak (mondom: most RPG-ről van szó!). Úgyhogy szerintem vagy legyen illúzió, és valaki egy jót mosolyog, vagy legyen valami védelmező, helyhez kötött idézővarázslat (tehát el lehessen előle menekülni). A kérdés: mit őriz a varázslat? De bármilyen más megoldás érdekel... :lol:

Igazából nincs gond azzal, amit mesélsz Freemy, bár némi RPG-s múlt nem ártott volna, az alapok és az erőviszonyok képben létéhez. De majd csak belejösz! :lol:

No, megyek tovább szakvéleményt írni... :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 03 pén., 14:11 

Bármennyire fantasy meg szórakozás amit művelünk, mindenképp megkéne maradni a racionális keretek közt.
Tény hogy az emberek is eljutottak az északi sarkra de ez sok egyéb okra vezethető vissza, míg a gnollok buta lények, ösztönszerűen élnek.Ha nem kényszerítik őket oda ahova, megmaradnak a jó páradús dzsungelekben.Tehát valami olyasmi legyen, hogy kidobták őket egy hajóról és valahogy odakerültek.
Szellemsárkány esete:ha csak a H3-at vesszük alapul, ott is elég ritkásak nem hogy az "igazi" világban.És ha van is, akkor az inkább a Nekromanták egyik fő védelmi vonalán helyezkedik el vagy ilyesmi, nem kerül csak úgy egy kietlen, fagyos környékre. :) Megaztán, túl sok esélyünk nem igen lett volna.Anyagtalan lényt megsebezni kéne...Valaki? :D

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zargul 2006 nov. 07 kedd, 21:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 03 pén., 16:19 

Dehogy sértődök meg!
Szeretem a kritikát, pláne, ha építő jellegű.

Beorn, Petrus várja, hogy mit lép a lord! Közben ne feledkezz meg erről sem, hiszen kitartóan nyújtja felé a tőtetet, de előbb-utóbb elfárad a keze szegénynek! :lol:

Mire bárki bármit is tehetne a lénnyel szemben, furcsa dolog történik. Egy kis pukkanás kísérebében eltűnik az égről a sárkány és az egyik havas jéghegy mögül előlép egy teljes harci díszben pompázó törpe. A törpék saját nyelvén szól a csapat tagjaihoz, természetesen ezt csak az új csapattagok értik meg. Rövid, de egyre izgatottabb beszélgetés következik a törpök között. Amint abbahagyják mondókájukat, azonnal lefordítja Ystwan a hallottakat mindenkinek. Ezt mondja:
- Ez a törp itt előttünk a régi városunk jelenlegi kapujában, a jeges dombtetőn áll és a megmaradt városrészeket őrzi. Messziről észrevette, hogy jövünk, de nem látta, hogy törpök is vannak a csapatban, ezért a mágus eleresztette a szellemsárkány varázslatát, hogy félelmet keltsen bennünk, és ne kerüljünk közel a vélhetően kevesek által lakott városhoz. Amint észrevettek minket, törpöket, azonnal beszüntették a megtévesztő tevékenységet, és szívélyesen, tárt karokkal fogadtak minket.
Azt szeretné, ha hosszabban elbeszélgetnénk és természetesen megmutatná a hó- és jégtakaró alá került város jelenlegi képét nekünk. Ha gondoljátok, gyertek velünk, kb. egy órát leszünk távol. Ha nem jöttök, akkor pihenjetek egyet, aztán hamarosan indulhatnánk tovább. Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy hogyan képesek élni ezek közt a lehetetlennek tűnő körülmények közt.
Ne haragudj Alexander, hogy előzetes engedélyed nélkül fogadtuk el a meghívását, de már jó ideje nem jártunk itthon, és ezt nem hagyhattuk ki!

- Harcostársaim! –folytatja Alexander. Aki szeretne, menjen velük, aki maradni szeretne, az pihenhet egy picit és valami élelmet gyömöszölhet magába.
Alex nem tart a törpökkel, és amint hallótávolságon kívül kerülnek, így szól az ott maradt barátaihoz:
- Látjátok, tudtam én, hogy lesz még hasznunk ebből a porbafingó népségből! Könnyen lehet, hogy kiváló útbaigazításban részesülnek, aminek köszönhetően a tervezett előtt visszatérhetünk hajónkra és folytathatjuk utunkat!
Mikor csatlakoztak hozzánk, láttam rajtatok, hogy nem mindenkinek volt szimpatikus ez a csöppnyi népség. Míg nincsenek itt, mondjátok csak el, hogy mit gondoltok róluk! Mire használhatnánk még őket? Vajon ők milyen véleménnyel vannak rólunk?

Itt az ideje, zöld betűk nélkül a karaktereddel megvitathatod problémáidat! Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Remélem, tetszik az átszerkesztés, és mostantól talán nem lesz probléma.
Nyugodtan írjatok, ha valami még mindig nem tetszik!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 05 vas., 21:42 

A minótaurusz reakciója nem lep meg. Sejtettem hogy valami hasonlót fog a fejemhez vágni.
- Tedd le fegyvered, mondtam már hogy nem én vagyok az ellenség. Meg aztán ne feledd hogy ez az atya teste. Ha megölöd akkor már senki sem tudja visszahozni az életbe.

Egyre jobban idegesítenek ezek a fények a szent szimbólum körül. Hát persze. Hogy lehettem ilyen ostoba. Ez a pap egy szellemvadász, tuti hogy van egy pár védekező varázslat ráolvasva megszállások ellen. Nem szeretném kivárni, amíg kiteljesedik, hamarabb el kell hagynom ezt a testet. Vajon mi történhet, jobb esetben kisöpör innen, rosszabb esetben egyenesen az alvilágba száműz. Brr. Semmiképp sem várhatóm meg.
Meredten nézek az előttem álló hobbitra. Jó lenne valami érzelmet megjeleníteni az arcomon, akkor talán könnyebben meggyőzhetném, de erre még nem vagyok képes.

-Nincs sok időm hobbit úrfi. Hamarosan el kell hagynom ezt a testet. Válaszolj hát hogy hajlandó leszel e varázserőddel segíteni, vagy viseled inkább a bűntudat terhét?

A pixi

Nekem személy szerint semmi bajom velük- kezdte Lillit, megtörve ezzel az egyre kínosabb csendet. – Gondolom olyanok mint a többi törpe. Modortalanok, gusztustalanok és bozontosak. A higéniát hírből sem ismerik, és szeretnek barbárokként viselkedni. De hát ők ilyenek, ezt nem vethetjük fel nekik. Mindezen túl eddig csupa jó tapasztalatom van velük kapcsolatban. Bár az is igaz hogy ezek nem Avlee i törpék.
Otthon sokat találkoztunk törpékkel, mindig jókat nevettünk, azon hogy bámulnak minket. A szemük majd kiesett a gödréből, habár nem is csoda, a törp asszonyok tán még a férfiaknál is bozontosabbak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 05 vas., 21:46 

Szerintem, használjuk ki az alkalmat és pucoljunk innen.- mordult fel Cherbó. A szavai még elrejteni sem akarták ellenszenvét a törpék iránt.
-Láttam, hogy néztek ránk végig. Méregettek minket, számba vették létszámunkat fegyvereinket. Újdonsült társaink talán épp most mondanak el mindent rólunk. Nem tudom mennyien, lehetnek, de nálunk biztos többen, ráadásul most hoztunk hat új harcost nekik. Már biztosan tudják, hogy valamennyiűnknek vannak sebei ( a behemót óta). Rajtam látták hogy alig álok a lábamon mióta kiolvasztottam őket és Lillit-et se tarthatja komoly ellenfélnek. Szóval, ha harcra kerülne sor, akkor az arányok nem kedveznének nekünk. Kevesebben vagyunk, sérültek és fáradtak vagyunk, ráadásul ők haza pályán mozognak.

- Elég kemény lehet erre az élet, a fél falújuk is hó alatt van. Biztos jó hasznát vennék a felszerelésünknek. Tudják hogy hajóval jöttünk, ami szintén tele lehet számukra fontos holmikkal. Nyilván megpróbálják újjáépíteni a falújukat, és ebben hasznukra lenne egy hajótestnyi kiváló minőségű faanyag. A felszerelésünkül és az élelmünkről nem is beszélve.
Ráadásul a törpékről köztudott hogy imádják a kincseket. Biztos felmerül bennük a kérdés, hogy mit kereshetünk itt. Biztos valami értékes dolgot, ami szintén érdekelheti őket. Nem hiányzik, hogy versenyt kelljen futnunk a Jégpengéért.
- Én egyátalán nem bízom bennük, mérget vehettek rá hogy az első gyanús jelre leperzselek a szakállukat. Cherbó még mindig harci festékben virított, mivel az oldószerét a hajón hagyta. Az ökleit összeszorította és a szemében, őrületes tűz lángolt. Látszott rajta hogy nem most keletkezett ellenszenvről van szó. Mély lélegzetet vett, eltartott egy darabig míg lenyugodott.
- Azt mondom, térjünk vissza a hajóra, és ha valami miatt vissza is kell térnünk ide, akkor azt teljes létszámmal tegyük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 06 hétf., 11:05 

Neldor amúgyse teljes odaadással követte a többieket – a közelmúlt eseményeinek tükrében - de ez a törp affér tényleg megbizonyosította abban, hogy inkább másfelé kéne venni az útirányt.Mikor Alex felszólalt a további teendőkkel kapcsolatban, megmaradt hátul, a többiek mögött és ott elmélkedett a minél helyesebb döntés meghozalatán.Cherbó véleménye nem hangzott rosszul de kissé elhamarkodott volt.Ha már ekkora távolságot megtettek, teljesen értelmetlen lett volna visszafordulni vagy legalábbis egyenlőre.Bár a helyzetük megállapításában - sajnos - tényleg igaza volt a magógnak, így ő se szívesen maradt volna ott. – Én úgy gondolom hogy valakit visszaküldhetnénk a hajóra, hogy szóljon a helyzetünkről.Valakit, aki gyorsan halad...A lord úgyis a legmegfelelőbb lépést hajtaná végre, szóval bíznunk kell a döntésében. -

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zargul 2006 nov. 07 kedd, 21:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 06 hétf., 14:35 

A hajón:
Theodorus még pisszenni se mer, nehogy észrevegyék. A kép már összeállt benne, de nem szeretné felfedni önmagát.

A jégszigeten:
Alexander meghallgatja társai véleményét, majd így szól:
- Tudjátok, nem véletlen volt az, hogy az egyik matrózt elküldtem velük. Ha netán valamit tervelnének, azt ő megtudná. Így ha visszatérnek és lesz rá idő, nagyon ki fogjuk kérdezni őt. Bár az is lehet, hogy valamiféle módszerrel maguk mellé állítják őt, így erre az esetre is fel kell készülnünk.
Tudjátok, nekem is vannak apró kétségeim, de jópár dolog áll mellettünk, több, mint ellenünk.
Pl. Ha tényleg 132 éve fagyasztották be őket, akkor már senkit sem ismerhetnek a városban, esetleg ismerőseik leszármazottjai élhetnek még. Ebből következik, hogy nem nagyon tudták eddig megtervezni mindezt.
Meg aztán miért tennének bármi rosszat megmentőikkel? Ez nem lenne logikus.
Tehát csekély az esélye egy esetleges támadásnak, mégis azt mondom, el kéne küldeni valakit a hajóra, hogy készüljenek egy esetleges törpe támadásra. Egyúttal küldhetnének erősítést is, de szerintem a jelenlegi állapotok szerint nem fognak. Mégis ki küldene ki még több embert egy olyan csatalehetőség miatt, ami könnyen lehet, hogy el se kezdődik? A lord se hülye. Hajóját mindenképp védelem alatt akarná tartani, történjék bármi is az általa úgynevezett "gyüttmentekkel"
! Hallottam már egyszer, hogy halkan valakinek ezt súgta valakire...
Vélemények? Kit küldjünk, ha egyáltalán küldünk valakit? Mire készülhetünk? Ki harcolt már töprök ellen? Én sajnos még nem ismerem fajtájukat.
Porbafingó, csöppéletű lényeknek tartottam eddig őket, de most, hogy találkoztam párral, már változott a véleményem.

Miért kell mindig rosszra gondolni? Bár most adtatok pár jó ötletet! :)

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 06 hétf., 15:37 

Mond szellem, mit tegyek, és miért segítsek, és miért kell megtennem.
Csak röviden, ha sűrget az idő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 06 hétf., 22:29 

- Mint már mondtam a pap lelke az asztrálsikon lebeg. Két dologra van szükségem. Az egyik, hogy a varázseröd felhasználásával átküldjem magam az asztrálsikra. Ehez viszon teljesen az irányitásom alá kell vonni az elmédet egy időre. A másik hogy. Az asztrálsikról semmiképp sincs visszatérés kivéve ha......ha valaki olyan idéz meg akivel a legfelsőbb kapocs köt össze. Gondolom tudod hogy mit jelent egy szellem nevének ismerete?
Ez a kapocs kötött az atyához is. És ez fog hozzád is, és csak ugy térhetek vissza ha te, mint a fogvatartóm megidézel. Remélhetőleg akkor már a pap lelkével együtt.

Csak most esik le mit is beszélek. Önként hajtanám igába a fejem. Hát teljesen megörültem. Egyátalán nem számoltam a vele járokkal. Csak remélni udom hogy ha ez a kötés létrejön akkor a hobbit majd önként szabadá tesz ismét. ÁÁÁÁÁÁ. Nem lehetnek kétségeim, muszáj az atya után mennem.
- Nem kevés dologra válalkozol hobbit, de az atya minden reménye bennünk van.
Egyre idegesitöbbek ezek a fények körülöttem, remélem még hagynak időt amig a hobbit meghozza döntését.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 10:35 

Billybe villámként hatolt a felismerés, hogy mit is kért tőle a szellem. Szája kiszáradt az idegességtől, és lábai remegni kezdtek. Ezt csak akkor lehet megtenni, ha mindettőjük teljes mértékben megbízik a másikban, azonban azt is felmérte, hogy az atya nélkül halálra vannak ítélve, főleg ha kitör a pánik, mikor a többiek is megtudják, hogy az atya meghallt, és egy szellem szálta meg a testét.

- Jól van hát! Meg kell bíznunk egymásban! Tegyük meg, mit megkövetel a sors!
De hát mit tehet itt egy íly apró lény mint, egy félszerzet!-idézte apja kedvenc mondását Billy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 14:42 

Freemy írta:
Beorn, Petrus várja, hogy mit lép a lord! Közben ne feledkezz meg erről sem, hiszen kitartóan nyújtja felé a tőtetet, de előbb-utóbb elfárad a keze szegénynek! :lol:

Beorn the Shapeshifter írta:
A lord azonban udvariasan (?) visszautasítja a felkinált italt. Kissé bizalmatlanul tekint az ajtóban álló alabárdosra, majd, hogy némi magyarázattal szolgáljon, egy "csak a sajátomat" mordulással elővesz egy díszes, ezüstözött butéliát, és tessék-lássék húz egyet belőle.
- Konkrétabban mire is kíváncsi? - kérdi végül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 14:45 

cikász írta:
...Vajon mi történhet, jobb esetben kisöpör innen, rosszabb esetben egyenesen az alvilágba száműz. Brr. Semmiképp sem várhatóm meg.

Ennél is rosszabb esetben bebörtönöz a pap testébe. :twisted:

Dakk a pap testébe költözött szellemre néz (vagy a szellem által megszállt papra :lol:), hosszan, kutatóan. Majd végül nagyot sóhajt, hátrapillant gawájára, aki közben felszólította azt, hogy beszéljen. Békés szándéka jeléül ő is leereszti hát csatabárdját, és picinyt hátralép (már amennyire a szűk kabinban lehetséges.)

>> ez még Billy és Cikász "kibontakozó" párbeszéde előtt történt - hogy teljes legyen a kép <<

Én szeretnék törpöt ölni... nyammmm... - Dakk :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 14:54 

warlock írta:
- Jól van hát! Meg kell bíznunk egymásban! Tegyük meg, mit megkövetel a sors!

Fel kell hívnom a jó varázslónk figyelmét arra, hogy egy szellem megkötése, és urallása kimeríti a nekromancia fogalmát. :lol: Persze ez nem gond, csak gondoltam, megemlítem (semmi bajom a nekromantákkal, MGee - tényleg, hová lett a másik gawám?)

Eddigiek: Heroes Online RPG mentés, WinWord formátumban, 1-11.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 18:02 

Nem akarok beleszólni de szerintem ne írjatok többet ha már megvan a legújabb összefoglaló word fájl mert az új fórumba folytatjátok.Ez csak egy ötlet volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 19:59 

Fifi! Attól még, hogy lesz új fórum (ha tényleg lesz), folytathatjuk itt, amíg lehet. Beorn ahogy eddig, eztán is le tudja majd menteni a dolgok változását. Biztos nem lesz törölve ez a fórum egy ideig, vagy lehet, hogy egyáltalán nem. Így lehet majd kimenteni a dolgokat innen. Örülök, hogy olvasod a témát.
A hajón:
- Tudja uram, még soha sem beszéltünk négyszemközt. Szeretném picit jobban megismerni az expedíció vezetőjét, hiszen jelenleg semmi fontos teendőm sincs.
Megkérdezhetem, mi volt az, amit meghúzott? Miközben hozzám szólt, lehelletén éreztem az ital illatát, és nagyon érdekes volt. Csak nem valami ritkaság?
Kíváncsi lennék továbbá bármire magáról. Persze, ha nem ér rá, visszajövök máskor...

A jégszigeten:
Halk zene és ének hallatszik a városból. Látni semmit sem lehet, de valószínűleg hamarosan visszatérnek a töprök...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Freemy 2006 nov. 08 szer., 15:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]