Na mi lejátszottuk a meccset Karesszal.
Egyik szemem sír a másik nevet!
Relikviák Őrzői
Karesz (Inferno-Ayden 18/16/27/20)
vs
Bozso (Castle-Christian 22/33/25/12)
Mivel egy villámgyors mapról van szó, főhősömmel igen nagy lendülettel indultam meg, hogy minél többet csatázva, minden reliket hamar felszedve, magam javára billentsem a mérleg nyelvét.
Minden jól haladt egészen addig, amíg a második hét elején meg nem jelent Ayden a piros gömbnél és felvette azt. Ekkor még gyorsabb taktikára kellet váltanom és megcéloztam a Sentinel's Shieldet, mivel óriási szerencsémre KANNÁT találtam az egyik Warrior's Tomb-ban
Mire bevertem az Arkangyalokat, a többi reliket Karesz már felvette.
Ezután mindkét fél további építkezésekbe és sereggyűjtésbe, valamint TP szerzésbe fogott.
Közben csináltam egy bakit, felfejlesztés helyett dismisseltem az összes 29 íjászomat egyik nap, de Karesz volt olyan jó fej és adott load-ot, amit ezúton is mégegyszer köszönök neki!
A 4. hét vége felé egyszerre érkeztünk középre és mivel Ayden megcélozta a könyvtáramat, gyorsan megtámadtam.
Az expert taktiknak és teleportnak köszönhetően hamar átértek az embereim és a második körben már alig álltak néhányan Ayden seregéből, köszönhetően az Att/Def hatalmas különbségeinek. Ekkor Ayden 108 földelemtált hívott segítségül.
Mivel nem éreztem elég erősnek magam ahhoz, hogy egy körön belül lezúzzam a maradék embereit és az elementálokat is, mielőtt ő újból varázsolna, mentettem ami menthető, fizettem és menekültem.
Az újabb populáció felvételével pár nappal később újból megütköztünk ismét nyílt terepen. Következett a főcsata, mivel mindkettőnknek dolga volt. Egyetlen célom volt, hogy elpusztítsam ellenfelem minden emberét, hogy csak elementáljai maradjanak, majd meenkülni, ki tudja van-e Resurrection varázslata...
Ennek érdekében minden emberemet felállítottam a félpályára (íjászokat, monkokat is) és élvezve az artifaktok által nyújtott +3speed! előnyét azonnal lerohantam ellenfelemet. Az Expert Leadership és Luck többször is a segítségemre volt, de sajnos nem voltam elég erős ahhoz, hogy egy körben letudjam a csatát, így ismét jöttek az elementálok.
Ezek után már nem tudtam mit tenni. Elpusztítottam az utolsó élő egységét is és miután már 5*108 elementált idézett Ayden, melynek kb a felét szintén a nemlétbe taszítottam, semmi esélyt sem látva a győzelemre, feladtam a főcsatát...
Utóbb kiderült, hogy volt Aydennek Resurrectionja, de ami a legfurcsább, hogy a Shackles of War is nála volt de elfelejtette feltenni, ezért tudtam menekülni...
Karesz nyert Elemental Warral!
Gratula Karesz, jó meccs volt!
Többieknek hajrá!
Bozso