Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 365 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 23 hétf., 23:52 
Heroes Team

Igy utólagosan a csapatszerkesztgetés közben néhol észrevettem még néhány apróbb hibát, aminek következményében egy kicsit módosultak a dolgok! (2x a szintek, 1x a skillek nem passzoltak megfelelően :arrow: apróbb javítás!! ) És ezóton is szeretném közölni, hogy nemsokára (5-10 év, na jó év vége :D ) talán elkészülnek a mentések is! Nagyon lassan lehet bemelegíteni a H4 rendszerbe, főleg aki régen/nem sokat tolta még! :lol: :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: H4 támadás verseny
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 27 pén., 17:19 

Csak a miheztartás végett. Én ugy értelmezem, hogy az első csata elött ki lehet rakni a seregből lényeket/hőst, és utána vissza. Ez ugyis nehéz lenne megtiltani és ellenőrizni. Ha pl. van két gonosz szem a csapatomban, akkor nem viszem mindkettőt az első csatába, mert kettőt nagyjából ugyanannyi agyoncsapni, mint egyet. Vagy akár a(z egyik) hőst is kihagyhatom, ha másképp nem tudom megoldani, hogy ne bukjam be az első csatában. Ettöl természetesen a csapatom gyengébb lesz, de lehet, hogy még igy is megéri. Elvileg a másodikból is ki lehet hagyni. Pl. ha csak főlényt viszek, akkor vesztesség nélkül megy a csata, de ha van nálam mondjuk egy dzsin, akkor azt kipurcan.

Tényleg mit kell beküldeni ? Csatamentést az utolsó csapás elött ? Vagy csata utánit ? Gondolom a pálya ugy lesz megszerkesztve, hogy a fősereghez csak az elősereg lenyomása után lehessen eljutni, de még az első nap.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 30 hétf., 1:17 
Heroes Team

Na, mivel a fórum mostani "betegsége" miatt csak most veszem észre, hogy írt ide valaki, ezért most:

-A pályán nehéz lenne megoldani, hogy ne lehessen lényt kirakni, egy kis kazamata legyártásával talán lehetne! :shock: Ígymost az általad leírt verzió lehetséges, tetszés szerint ki-be pakolgathatod a lényed (a pl. nél maradva AAnt, szerintem az utolsó lenne a dzsinn, amit kiraknál a seregedből :lol:)! Persze ha valaki miatt elfogy a lépés/a kipakolt léyn miatt nem ér oda, akkor az kezdheti újra! De ilyennek nem kéne lennie!

A többire:
-Mentésként a csata utáni mentés is jó, de ha valaki csatavégi mentést küld, nekem az is jó! Én mindenféleképpen csatavégit csinálok, a gyanakvó/kíváncsiskodó szerzetek számára! :lol:
-A pálya úgy van legyártva, hogy le lehet jutni a fősereghez könnyedén (remélem mindenki észreveszi miért :) ), de csak az elősereg lenyomása után! (Ha valaki el tud menni mellette, akkor ügyes, de nem fogadom el! :) ) A várakozás pedig kicsi meglepetést tartogat, egy ajándékot jézuskától! :)

Ésss a vége! Gepy gyorsaságának hála, a mentések már kint vannak a Versenyek/Támadások/H4 támadás letöltései között! A határidő (azért még ezév) Nov. 12. Éjfél :!: Ha pedig tömeges (75% fölött :) ) jelzések vannak a határidő közelsége miatt, akkor lehetőleg előre visítson az illető (de remélem nem lesz ilyen, gyorsan lejátszhatóak a mentések, főleg Quick Combattal :lol: )! Szóval egyenlőre ennyi!

Bármi mentésügyi probléma, azt kérem ide, de remélhetőleg nagyon kevés (sőt semennyi) sem lesz!

Jujj, még tényleg! A sorrendek felállításánál a köv. elv szerint menne a rangsor:
1, Össz veszteség (a bónuszos képlettel)
2, Egyenlőség esetén össz sebzés!
3, 2. Egyenlőség esetén össz veszteség ( Bónuszolás nélkül, eredeti recept alapján)
4, 3. Egyenlőség esetén az egymás elleni eredmények!
5, Patt, full döntetlen! :shock:

Remélem a 2 lépésnél tovább nem kell menni! Ja és max. 200% veszteség/meccs lehet, 100% fősereg bebukása, illetve előseregnél a megmaradt % megy bónuszba a 100-hoz!

Jó játákot, s kellemes mai napot! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 01 szer., 23:20 

Na lejátszottam a csatáimat, azért érdekes ez az off line is, bár azt a kezdeti feltevésemet igazoltnak tekintem, hogy nagyon buta a gép. Ráadásul azt sem engedjük meg neki, hogy visszatöltsön, ha elszúrt valamit... :)

Némelyik előcsapattol egész jó kis artifaktokat lehetett begyüjteni...

Nekem legkreativabbnak IceScream és Sorcerress csapata tünt. Bár most nincsenek sáskáim, de Ice csapatában jól szolgálhatnak, ki lehet szerintem használni... Sorcy meg a régivágású teleportot kombinálja az újdivató mártir varázslattal... Ez elég bonyolult játékot igényel, szerintem Sorcy nem is tervezte, hogy a főserege sebez, ha a gép irányitja. Ezért aztán az elöcsapatatot teletömte artifakttal, csak nem könnyü elvenni töle.

Judicator megasárkány + öranygyal csapata egyszerü, de hatékony lehet. Feltéve, hogy gyözi mannával, mert az kevés van neki...

A feketesárkányok elgé idegesitőek, az a mániájuk, hogy az ember hősét kicsinálják, még jó, hogy az előcsapatból kitiltottuk. :idea:

Van aki szerintem jobban járt volna, ha főcsapatát teszi oda kétszer, mint az elöcsapattal... :) Bár ki tudja, minden csapat ellen más lehet a nyerő.

A megasárkány lehet, hogy még mindig olcsó, mert elég sokan vették. Bár várjuk meg az eredményt, hogy szerepelnek. :lol:

A pontszámitásban lehet, hogy ez a(z általam javasolt :roll: ) bónusz rendszer néha elfedi a finomságokat. Lehet, hogy elég sok 0 vesztesség lesz.

AAnt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HoMano 2006 nov. 01 szer., 23:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 02 csüt., 0:39 
Heroes Team

Hát igen, Sorcy nagyon odatette magát az elősereg, s a fősereg ügyében is! (Szent isten, mit kapok, mert gyengiteni kelett az előcsapaton :shock: )

Viszont én is elégedett vagyok a seregemmel, eléggé jól bejött a taktika, amit néhyány ember ellen használnom is kelett! :) Na majd a végén! :D

A legötletesebbnek végeredményében tényleg Sorcy és Icescream seregei bizonyulnak, s a leghatékonyabbnak mindenesetre ezen két előseregek lesznek szerintem! De AAnt főserege sincs messze a jó felállástól! A 0%-ot összehoztad vele mi? :lol:

A másik pedig, hogy ami a sok 0%-ot jelenti, nem biztos, elég sok csapat van, amit veszteség nélkül nem lehet lenyomni egyeseknek, már ha sikerül nekik! De a leleményesség, és a gép butasága határtalan! :lol:

Szóval hajrá mindenki! :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 02 csüt., 11:51 

Jou írta:
A legötletesebbnek végeredményében tényleg Sorcy és Icescream seregei bizonyulnak, s a leghatékonyabbnak mindenesetre ezen két előseregek lesznek szerintem!

Icecreamnek nem az elöseregére gondoltam ötletesség ügyben. :)Számomra csak artifaktszállitóknak tüntek... :P

Viszont ami az egyik csapat számára nem jelent kihivást, az a másikat meg tudja izzasztani... Jó, hogy ennyi csapat nevezett, érdekesebb lett töle a verseny.

AAnt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 02 csüt., 13:55 

Nem gondoltam bele, hogy mi van akkor, ha valaki elveri az előseregem és elveszik az artijait, az eredetit szinte nem lehetett megverni. (Ezt Jou tanusíthatja)
Csak mivel nem volt szabályos a sereg (Jou azt mondta, nem szabályos az elősereggel mindenkit megállítani :twisted: ), így le lett butítva. Utólag már nekem is eszembe jutott, hogy talán nem volt a legjobb ötlet artifelvevőhelyet gyártani, de ez van.

De ha valaki az elősereget lenyomta veszteség nélkül, akkor a fősereg nem hiszem hogy gondot okozott. Ők nem arra készültek, na. 8)

Gratula mindenkinek, nem volt egyszerű egyik csapat sem (hogy egyáltalán átmenjek rajtuk) a 0% persze messze nem jött össze (de ha türelmesen töltögetek vissza, még összejöhet), de amennyi idő alatt összeraktam, eserossz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 02 csüt., 16:28 

Sorceress írta:
a 0% persze messze nem jött össze (de ha türelmesen töltögetek vissza, még összejöhet),

Ja, minotaurusszal nem kis szerepe van a visszatöltésnek. :lol: :lol: Gondoltam én is, hogy megasárkányok elen ugy kell játszani, hogy 1 db minotauruszt elöreküldök, és megvárom, mig leverik egymást. :) Csak lehet, hogy a sime visszatöltés után ugyanaz fog történni, csak akkor változik, ha valamit másképp is csinál az ember.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 02 csüt., 22:23 

Maradjunk annyiban, hogy a minotauruszaim a visszatöltést nagyon magas fokon végző kezekben vannak :wink:
Ráállítottam az egész céget, a visszatöltésekre :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 03 pén., 0:10 

Sorceress írta:
Csak mivel nem volt szabályos a sereg (Jou azt mondta, nem szabályos az elősereggel mindenkit megállítani :twisted: ), így le lett butítva.

Ja, de nem azért volt szabálytalan a sereged, mert túl erös volt, hanem mert nem költöttél 15k aranyat lényre, és volt egy ilyen szabály. :)(Elkértem Jou-tol az adatlapodat.)

Mondjuk az erfitek tényleg csak arra jók a mostani seregedben, hogy visszaszivják belöle a csontsárkányaim az életet, bár a tüzpajzs miatt arra sem igazán. :)

Egyébként a küklopszos csapat pl. elég jó szerintem az eredeti elösereged ellen is. Az a jó ebben a játékban, hogy mindennek megvan az ellenszere. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HoMano 2006 nov. 03 pén., 0:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 03 pén., 0:13 

utólag már okosabb az ember.. Az előseregnél kicsit kellett volna változtatni és akkor talán több sebzést is okoznának.. az artikat nem bánom mert a főseregnél is megvannak, olyan nagy előnyt nem adhatnak.. ami engem aggaszt az sorci serege.. nem tuom többiek ellen h viselkedik, de nálam előszeretettel nyomatja az armákat.. és ez butított sereg?? (de miért?) :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 03 pén., 9:44 

Halihó

Jómagamnak a 0 percent biztos nem jön össze és ebben egy játékos a ludas :), mégpedig Zomi. A többiek közül egyedül Laca jelentett gondot, vele kellett bíbelődni. Bonyolultabb elemzést én nem adok, mert eddig ennyire tellett, de természetesen a gép konzekvensen buta, nade ezt figyelembe kell venni, pláne ilyen felállásnál... :lol:

judicator

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 03 pén., 18:11 

Azért csak kellene online versenyt is tartani egyszer... Na jó idén talán már nem a BB miatt. Viszont most frissiben elmondhatná mindenki az árlistára vonatkozó ötleteit.

Szerintem az onlineban ismét sokpénzes verseny kéne. Akkor a káoszvarázsló nem lesz olyan brutális, azt nem kell külön kitiltani. :))) A +50-es mellényt lehetne kicsit drágitani esetleg. Viszont a megasárkány-örangyal-mártir-sárkányerő kombó nagyon brutális lehet, csak én a finom lelkem miatt nem szeretek megasárkányokat venni. :)) Ha mondjuk 10 életet ad a varázslat, akkor sárkányerővel az 20000 HP 12 mannáért, magas védekezőértékkel párositva. Nem tudom, hogyan lehetne elejét venni, hogy ide konvergálódjanak a csapatok. Az Extra Támadás versenyhez képet már most is drágult a megasárkány és a mártir varázslat is. Kismértékü drágulás nem biztos, hogy sokat változtat. Ráadásul ha meg mindent elkezdünk drágitani, az csak inflációt okoz.

Van valakinek kedve kipróbálni ebböl az árlisátból egy 400000 aranyas csapatot online ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 03 pén., 19:47 

Ahhoz mit szólsz Aant ha a sárkányerős mártíros megadragonodra vki rányom egy kemény 2 spellp-s eloszlatás varázslatot? Amúgy a több arany ötlet nem rossz, de a legfontosabb kiszűrni azokat a varázslatokat, lényeket, melyekkel ki lehet 0%-ra hozni egy csatát (vámpír érintés, angyal, halh itala...) A h1-h2 is azért izgalmas mert az ilyen varázslatok ki vannak tiltva.. (h3-at nem játszom, nem tudom)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 03 pén., 20:31 

Hali!
Hááát, nekem ez nem megy! A H4-el sosem játszottam (mindössze 1 pályát kb 2 éve), gondoltam, megpróbálom. De nem tudom megnyerni a csatáimat. Sőt, az egész csatamenetet nem értem. Össze-vissza üt-vág, röpköd, köpköd mindenki. Szánok még rá némi időt, de az utolsó hely GARANTÁLT. Valószínűleg a H4 pályafutásomat (vagy inkább ámokfutásomat) ezzel végérvényesen befejeztem. Azért kösz a szervezést, Jou-nak pedig a segítséget (ugyanis sereget se tudtam összerakni) :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 03 pén., 21:09 

Nyugi Zomi! Nem vagy egyedül! :) Általánosságban véve halok az előseregeknél... :D Az az igazság, hogy botor módon azt feltételeztem, hogy az idézett devilek megmaradnak! :D

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 03 pén., 23:36 

jackasss írta:
Ahhoz mit szólsz Aant ha a sárkányerős mártíros megadragonodra vki rányom egy kemény 2 spellp-s eloszlatás varázslatot?

Ahhoz elöbb el kellene venni a hőstől a megtartás gyürüt, na de a hős sebzése át van vive a dragonra, aki persze feltámad. Az elején a rendszer felépitéséig meg védi a hőst a köppeny. Kb. 90k aranyból már egész csinosan fel lehet állitani a rendszert, ha még több pénz van, akkor meg további bónuszokat lehet venni a hősnek, vagy mégegy hőst venni.

Közben rájöttem, halál keze varázslatra kell gyurni megadragon ellen, az darabra öl. :) Csak nem tudom, arra nincs-e részleges ellenállása.

Zomi, én örültem a részvételednek, mert az óriási seregeid szint vittek a mezőnybe. :) Néhány általános tipp: Ha te kevesebb csoportban állsz, akkor a gép is, ezt jól ki lehet használni. Az ijjászok miatt nyilván többször kell próbálkozni, mert nem mindegy, hogy pl. az ellenfél hősét milyen hamar tudod lelöni, sokszor ezen múlik a csata. A gyorsabb, magasabb morálú lény kezd, de azért a szerencsének is van szerepe. Ha halaszt, akkor meg a végén jön, ez hasonlit a 3-hoz.

Az első csatába ne feltétlenül vidd az egész csapatodat. Néha megéri kicsit többet vesziteni, mint bebukni az angyalaidat meg a hösödet az elsőn. Szerintem néha az a jó stratégia, ha csak ijjászt viszel, 1 vagy két főkupacban meg náhányszor 1-et, a megfelelő felállásban. Néha érdemes csalinak elküldeni elöre vagy oldalra egy ijjászt, vagy egy griffet, mert ha azt eléri a gép, akkor általában elmegy érte, és mondjuk védtelenül hagyja a hőst. Az ijjászok ütni csak kicsit tudnak, ha eléjük áll valaki, akkot meg nem tudnak löni. Azonban, ha megütsz valakit, és az visszaüt, akkor el is fordul, ilyenkor már gyakran el lehet löni melette, vagy épp hátbalöni. Erre a célra egy db ijjász éppugy megteszi, mint 2 angyal.

Két angyallal a csapatban azt is lehet, hogy a hőssel csalsz el valakit, arra bukik a gép. Aztán meg visszatámasztod, csak sporolni kell az angyallal. Gondolom az angyalokat mindig külön helyre állitod. Ha rááll valami a halott hősre, akkor nem lehet feltámasztani. De az artifaktok csak élő hősőn müködnek, tehát nem mindegy, mikor lösz.

Az utolsó ütésnél néha jobban megéri pajzsot nyomni, mert ilyenkor nő a
védelem, és visszaütésből megadja a kegyelemdöfést. Ja, és csata közben is lehet menteni, ha pl. bejött a morál bonusz, akkor azonnal menteni kell, mert lehet, hogy utána elromlik valami, aztán legközelebb nem adja be. Vagy elönyös pályát ad be, van pl. valami akadály, ami neked kedvez.

A 6 griff nem tudom mire jó. Egyet-egyet néha érdemes beálldozni. De ha ugyis tudod, hogy áldozás lesz, akkor nehogy mind a 6-al támadj !
Védővarázslatot sajnos ugy tünik nem vettél, pedig legalább egy lélekpajzs néha jól jönne. Néha a sebesség fontosabb, mint a többi. A pontosság hasznos lehet, de ha mondjuk annélkül is lelő egy kupacot az ijjászod, akkor inkább mást kell helyette csinálni. Nyilván érdemes lett volna picivel jobb hőst venni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 04 szomb., 0:40 

Laca írta:
Általánosságban véve halok az előseregeknél... :D

Kipróbáltam a csapatodat a saját elöseregem ellen, és párszori visszatöltéssel csak két szellemet meg 3 impet veszitettem. Ja, meg a háromnegyed varázspontot. :) A főseregem ellen azt hiszem ez tényleg kevés, vagy nagyon sok türelem kell hozzá, mivel ha a hősöket ütöm elöször, akkor ott is ragadnak az ördögök. Ha meg a többi lényt, akkor a hősök negyon feltáponják a csontsárkányt. Talán az a stratégia, ha hagyom behalni az összes hozott lényt, és a teremtettekkel próbálom megnyerni a csatát, de az elég nagy vesztesség. :) Kicsit egysikú a hősöd, nem tud semmi védekezővarázslatot, vagy legalább lassitást... Igaz, igy is gondolom elég drága volt. Hiába 50k aranynál még kockázatos az ördögteremtés stratégia. De azért igy is van benne játéktér.

Üdv
AAnt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 04 szomb., 0:52 
Heroes Team

Na, ugy néz ki, az egyik H4 zsenink elkezdte a stratégiáit leirogatni! :D Az tény, hogy Zomi alapjáraton H3 stílusra építette a csapatát, dehát kezdő, s a játékot sem ismeri olyan mint egyesek! de az biztos, hogy szinesítetted a játékot, s ki tudja, lehet hogy valakinek eléggé godot okoz a sereg! Majd a végén kiderül úgyis! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 04 szomb., 23:47 

Mint már említettem, nekem. Zomi ellen több idő kellett már idáig is mint a többiek ellen összesen :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 365 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]