Tények mára:
• Ausztráliában évente egymilliárd bélyeget bocsátanak ki.
• Bruce Willis eredeti neve Walter.
• Thomas Edison 7 év leforgása alatt háromszáz találmányt szabadalmaztatott. Egész életében több, mint ezer szabadalma volt.
Jó és rossz hírem is van számotokra. Melyikkel kezdjem?
Kezdjük mondjuk a rosszal: Elfogytak a tények. Néha még majd egyet-kettőt találhatok, de sajnos többet nehezen...
Mi ebben a jó? Vannak olyan tények, melyeket emberek mondtak, ráadásul ezek egytől egyig humorosak! Miért is ne folytathatnám ezekkel a topicot?
Tehát akkor kezdjük/folytassuk velük! Első az idézet, alatta pedig, hogy kitől származik.
Kíváncsi vagyok, ezek hogy tetszenek nektek, várom véleményeiteket!
• Tudósok elmondták, hogy a világ leggyorsabb állata - 40 méter/másodperc sebességre képes - a szarvasmarha, ha kidobják egy helikopterből.
- Dave Barry
• Nem vagyok szerényebb, mint ahogy a tehetségem kívánja.
- Oscar Levant
• Amikor nem tudok elaludni, előveszek egy Steve Allen könyvet.
- Oscar Levant
• A rózsa piros, a viola kék - én meg skizofrén vagyok, és én szintén.
- Oscar Levant
• Dupla öröm rászedni a csalót.
- La Fontaine
• Unalmas ember az, aki beszél, amikor azt szeretnéd, hogy meghallgasson.
- Ambrose Bierce
• Onnan tudod, hogy megöregedtél, hogy a gyertyák már többe kerülnek, mint maga a torta.
- Bob Hope
• Ahogyan én látom, ha valaki szivárványt akar, el kell viselnie az esőt is.
- Dolly Parton
• Amint az emberek meglátják az arcomat a mozivásznon, már egyből tudják, hogyan folytatódik a film: 1. nem fogok összejönni a lánnyal, 2. a jelenet végén meghalok.
- Lee Marvin
• A világ tele van elszánt emberekkel. Néhányan elszántan dolgoznak, a többi pedig elszántan hagyja őket.
- Robert Frost
• Én a megélhetésért álmodozom.
- Steven Spielberg
• Korán szoktam lefeküdni. A kedvenc álmom kilenckor kezdődik.
- George Carlin
• A szerelemben a férfi csak akkor győzhet, ha elfut.
- Napoleon Bonaparte
• Csillagászok egy csoportja úgy döntött, hogy a Plútót törlik a bolygók közül. Megpróbálták ezt Bush elnöknek tudományosan elmagyarázni, végül feladták a próbálkozást, és azt mondták neki, hogy a Plútót szétrombolta a Halálcsillag.
- Bill Maher
• Szakterületem a filozófia. Ez azt jelenti, hogy mélyreszántó gondolataim vannak a munkanélküliségről.
- Bruce Lee