Csizu ellen játszottam a thunder-on.És sajnos elég kétes mecset játszottunk.Ami az én hibámbol eredően alakult ki.És nem alaptalanul gyanuba keveredtem

Nem kenyerem a magyaráztkodás,de a becsületem forog veszélyben.Lusta voltam letőlteni a mapot és az msn fájlok közül másoltam be a könyvtárba.Ezt még annak idelyén még DNA küldte át nekem.Akkor csak átkértem tölle,hogy nézzem a mecs közben,de rájöttem nekem is meg van.Ezért feledésbe merült és meg sem néztem,fölleg ugy hogy akkor szereztem meg a földet tölle.Most,hogy előkerült,kiderült súllyos bugok vannak benne,amit nem ellenőriztem le a játék előtt.Elismerem hibáztam.Eventek voltak benne amit igaz játék közben észleltem és nem tartottam jelentékes dolognak,mert druid hősökkel mentem beléjük.Ami a fix varázslatokat illeti,arra Nimbus hívta fell a figyelmemet és megnéztem tényleg editálva voltak.Itt szögezem le,Nimbus kérte,hogy küldjem át neki mapot és ugy-ahogy volt átküldtem,mert TISZTA a LELKIISMERETEM!És nincs takargatni valóm.
Nimbi rákérdezett,miért az alsó várban húztam a tornyokat,a vállaszom ,mert álltalában amely várat elsőnek elfoglalom és látom esélyét,abban húzom a tornyokat.Arra meg,hogy miért nem építkeztem a fő váramban,egyértelmű a válasz,mert ahogyan megláttam a stronghold várat stratégiát vátoztattam és inkább arra a várra költöttem.
Ezeket lekellet írnom,mert nem hagyot nyugodni.
A figyelmetlenségemből adódóan elég kínos szituációba keveredtem és én ezt a forumon szeretném rendezni.Nem pedig a hátérben msnen az érintettel.Mert aki ismer engem az tudja,hogy én ezt csak a játék kedvéért játszom és tiszta játékos vagyok,aki nem folyamodik ilyen eszközökhöz.Igaz ezek az érvek nem mentenek fell a felelőség alol,de kérdem én mi értelme lett volna editálni?Van egy gyönyörű szép fiam,aki minden időmet leköti,mellete a játék már csak kikapcsolodás ezért értelmetlen dolog lett volna.
Azért jobban örültem volna ha személyessen Csizu-tol értesülök a dologrol,de ez van.
Tehát mégegyszer elismerem ,hogy hibáztam és figyelmetlenül leültem játszani,ahelyett,hogy átnéztem volna a mapot.És elnézést kérek,azoktol akinek ezzel kellemetlenséget okoztam,főképpen Csizutol.
Hozzá teszem ebben a verzióban ezen a mapon még egyszer sem játszottam.
De kiváncsi lennék DNA véleményére is.Ő mitt tud az egészrő.Ha van vér a pucájában elő áll és megírja mi is történt valojában.Kérem őt,hogy csak az igazat írja meg,mert ezzel engem sodort bajba.