Halihó!
Megnéztem az árlistát, szerintem tök jó!
Különösen jó, hogy Kertics elküldte megbeszélésre. Remélem ez igy lesz a jövőben is:)
Egy kérdés: Ez már a Lacával közös álláspontot mutatja be? (Gondolom igen, mivel Laca nem volt cc-zve)
Az árlistáról:
Általában:
Az árváltoztatások 90%a emelés volt. Warum?
A varázslókat jól gondoltam, hogy teljesen ki akarja csinálni a pár ember, pedig
- mindössze 2 csapat volt a táborban és azok sem szerepeltek különösebben jól
Ennek ellenére
- miért kell már 11k aranyat lényre költeni?
- miért lett jóval olcsóbb a recanter és a orb, amikor amugy is rekordmennyiségű volt belőle a táborban?
- miért csak felfele ment a varik ára?
- miért lett az összes resistancos cucc ára a fele???
Miért nem tiltjuk ki egyszerűen az összes spellt pl a 2ik szint felett? Nagy gáz, hogyha vannak varis seregek is?
Van jópár olyan változtatás amit nem értek miért történt: olyan egységek, amiket amióta H3-azom senki nem vett főseregnek (Pike/Halberd, Wood elf, törpék, szunyogok, cavalier/champion, black/dread, ancient, giant, devil) mégis felment az áruk, némelyiknek jócskán!
Na de menjünk részletesen:
- Törpék, valamint pike/halberd ára jó volt, inkább le kellene vinni 1-el, nem pedig fel
- Lovasokkal még soha senki nem volt mégis 10%ot rádobtunk, szerintem pont fordítva kellett volna..
- AA miért lett még drágább, 900 bőven jó lenne érte
- Harpia: miért csak 1-el ment fel az ára? Titi laposra vert mindenkit velük...
- Rampart kb OK eltekintve a törpéktől
- Golem miért ment fel? Mellesleg ez jó hír a varázslóknak (akik ugysem léteznek már) szóval szerintem egy -5 simán elmenne lefelé az árból
- Master Genie alapárát le lehetne vinni 100ra
- Naga inkább olcsítani kellene, már amugy is nagyon drága volt
- Giantot sem vett még senki, mégis drágább lett
- Inferno OK, kivéve a Demont mindig is nagyon drágának tartottam, nem véletlen nem volt még vele senki...
- Necro: Vamire Lord szerintem lehetne vmivel olcsobb. Online még senkit nem láttam velük, bár offline tudom h jó... dehát kikérem magamnak, h ilyesmit feltételezzek bárkiről is...
- A Black és a Dread knight miért lett drágább, már amugy is ***** drágák voltak
- Dungeon OK, csak a Harpy legyen még 1-2-vel drágább
- Stronghold
- Ogre mage alapára mehetne le még 5tel simán
- Behemacska tul sok
- az idősb behemacska még attól is sokkal drágább volt, miért lett most még drágább???
- Fortress: Miért lett drágább a serpent/dragon fly? Szerintem maradjon az ára
- Gorgon is jó volt 130ért
- Hydrák túl drágák, online semmit nem ér a speckójuk mégis bazidrágák
Hősök ára szerintem jó volt, kivéve
- Nymus és Marius legyen 1250 (semmi extrát nem tudnak, mégis drágák, úgy, hogy még a lényeik is marha drágák)
- Az Offense/Armoreres hősök is jók voltak annyiért amennyiért
- Tyris is feleslegesen olyan drága, lehetne 1500 inkább
- Gundula amugy is drága volt, de még ha leviszitek sem kellene senkinek, szóval ezen nem nyitunk vitát
Varik
- Az egyes- kettes varik szerintem jók voltak árban
- a magasabb szintueket pedig le kellene vinni Arma (szerintem legyen bent meghozza olcsobban), Implo, ..
Artik
- a kardok pajzsok ára lehetne kicsit kisebb különösen a magasabb értékeknél, fenntartva azt, hogy védekezni továbbra is legyen olcsóbb
- a recanter/orb of inhibitionnal csak a lámákat szivatjátok meg. Értelmes player ugysem veszi ezeket, mivel ezzel vállalja, hogy mindenkitől kikap, viszont akik amugy is bénák, vagy eleve csak heppből a varisok szopatására törekszik (még akkor is ha sokkal többre lenne képes... de nem akarok neveket mondani

), azoknak ezentól még könnyebb a dolga
- Resis cuccok ára maradjon
- A +4 A D -s cumó ára kissé magas, a +3 A D-s sel együtt
Secondary skillek
- Nem fogjátok kitalálni, a magicek ára kurvára nem tetszik
- Air jó volt 1500ért, pláne, hogy a Haste és a disrupting is drágult
- Earth jó lenne 1300ért: Implo amugy sem jo, mert egyszeruen szetszeded az egysegeid, es ezzel meghiusitod az egészet, más jó spell meg nincs, a resurrect sem elég erős
- Fire: Szzar volt, szzar maradt, mégis drágult... 1000 bőven elég lenne érte
- Water: semmi extra nincs benne, ez is mehetne 1000ért, a Clone amugy is kva drága
Egyéb
- Javítsátok a feláras részt, mert már megint rossz
- Szerintem 10k-t kelljen továbbra is egységre költeni
Na várom a reakciókat.
Üdv,
2much4me